Jump to content

anastassis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    180
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by anastassis

  1. Καλημέρα παιδιά. Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί, αλλά επειδή με ενδιαφέρει πολύ, μήπως ξέρει κάποιος να μου πει, εάν μπορώ έχοντας δύο κάρτες, να ορίσω το ίντερνετ και data να προέρχονται από τη μία κάρτα?
  2. Καλησπέρα σε όλους. Όποιος έχει παρακολουθήσει κατά καιρούς την τιμολόγηση των note, ας μου απαντήσει. Υπάρχει περίπτωση να πέσει η τιμή του σημαντικά τον πρώτο μήνα (αναφέρομαι σε τιμές skroutz και όχι των μεγάλων καταστημάτων)? Με λίγα λόγια αξίζει κανείς να περιμένει ή όχι?
  3. Εσυ είσαι που μου το πήρες? :) Σήμερα λέει παράδοση σε 3-5 εβδομάδες.
  4. Με ΦΠΑ ειναι. Εγώ πήγα στο your account/setting/vat registration number και καταχώρησα εκει. Την επόμενη ημέρα το status απο pending έγινε active. Μήπως κάνω κάτι λάθος; Βέβαια, πρόσθεσα στο δικό μου λογαριασμό, το ΑΦΜ της επιχείρησης.
  5. Έχω κάνει και ειναι ενεργοποιημένη στο status του profil μου, αλλά όπως είπα, μέχρι και το τελευταίο βήμα πριν την ολοκλήρωση, δεν αναφέρθηκε πουθενά το θέμα τιμολογίου. Και σας ρωτάω αν ξέρετε αν αυτό γίνεται μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ή θα έπρεπε να αναφέρεται κάπου πριν.
  6. Στο expansys δεν ειναι διαθέσιμο το i5 8gb και στο Amazon που έφτασα μέχρι το τελευταίο βήμα πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας, δε μου εμφάνισε πουθενά τα στοιχεία τιμολόγησης της εταιρείας και έτσι δεν προχώρησα. Ίσως στο Amazon να σου στέλνουν μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας το τιμολόγιο. Έτσι ειναι;
  7. Γνωρίζεις αν μπορείς να το αγοράσεις με ελληνικό, εταιρικό ΑΦΜ, απο το Γαλλικό store (δηλαδή να κοπεί τιμολόγιο στην εταιρεία)?
  8. Την πρώτη για συγχρονισμό μέσω wifi, ναι την έχω επιλεγμένη, γιατί θέλω να συγχρονίζονται. Τη δεύτερη επιλογή δε μου τη βγάζει και, γιατί δεν έχω συνδεθεί στο Samsung link. Ειναι σίγουρο πως κάνει συγχρονισμό με κάποια εφαρμογή. Το θέμα ειναι με ποιά;(αφού με Dropbox κτλ ειναι συγχρονισμένο). Θα το αφήσω να δω πόση ώρα θα συγχρονίζει.
  9. Κλειστή είναι. Το πρόβλημα εμφανίζεται μόνο στις φωτογραφίες.
  10. Παιδιά έχει κάποιος λύση για το παρακάτω πρόβλημα? Όταν πάω στο "gallery" έχω σημαντικό lag και παρατήρησα πως γίνεται ταυτόχρονα και σημαντική χρήση του wifi, ενώ όταν απενεργοποιώ το wifi το lag εξαφανίζεται, όπως και η χρήση δεδομένων στο wifi. Όταν πήγα στη χρήση δεδομένων της συσκευής, το πρόγραμμα που τα κατανάλωσε ήταν το "nearby service" (είχε καταναλώσει για 5 λεπτά που ήμουν στο gallery 650ΜΒ!!!). Έψαξα στο ίντερνετ και κάποιοι είχαν το ίδιο πρόβλημα, αλλά οι λύσεις που πρότειναν δεν είχαν εφαρμογή σε έμενα (αυτοί, όπως και έγω είχαν PLEX server και απενεργοποιώντας το DLNA service, λυνόταν το πρόβλημα, σε εμένα όχι).
  11. Απίστευτο. Σήμερα το πρωί αποφάσισα, μετά από τόσους μήνες αναμονής να περάσω τη nordic και αφού την κατέβασα και ήμουν έτοιμος να την περάσω, ήρθε και στο κινητό μου η αναβάθμιση (TPH - Πορτογαλία). Πόσες οι πιθανότητες...?
  12. Μετά από τόσους μήνες αναμονής (είμαι με πορτογαλλικό τηλέφωνο TPH), τελικά δε θα περιμένω άλλο και θα βάλω κι εγώ τη nordic. Μία ερώτηση μόνο. Αν περάσω τη nordic μέσω odin, μετά αν έρθει κι άλλη αναβάθμιση θα μου τη βγάλει κανονικά αυτόματα? Επίσης αν περάσω τη nordic θα είμαι σα να έχω nordic CSC ή θα παραμείνει PTH οπότε αν ερθει η αναβάθμιση η πορτογαλλική θα μου την εμφανίσει? Ευχαριστώ
  13. Ούτε εγώ έχω πάρει, με πορτογαλική (TPH).
  14. Samsung Note III. Ικανοποιημένος από το τηλέφωνο αλλά απογοητευμένος από τη samsung με τις καθυστερημένες αναβαθμίσεις. Ακόμα να πάρω Lollipop. Δεν θα πάρω πάλι samsung, λόγω των καθυστερημένων έως ανύπαρκτων αναβαθμίσεων, που αντικατοπτρίζει και τη στάση της εταιρείας απέναντι στους καταναλωτές.
  15. Παιδιά έχετε όλοι την MJ7? Γιατί εμένα δε μου έχει έρθει ακόμα η αναβάθμιση.
  16. Σε iphone και windows phone όταν κανεις κοινοποίηση (share) ένα βιντεακι, κάνει αυτόματη συμπίεση αν ειναι μεγάλο και το στέλνει. Στο note 3 από όσο προσπάθησα δε γίνεται το ίδιο. Εσείς πως στέλνετε μεγάλης χωρητικότητας βίντεο σε email (>10MB)?
  17. Παιδιά καλησπέρα. Είμαι κι εγώ νέος κάτοχος της συσκευής, προερχόμενος από το HTC ONE. Με τις custom ROMs έχετε παρατηρήσει να φεύγει ή τουλάχιστον να βελτιώνεται αυτό το ενοχλητικό lag κατά την εκκίνηση των εφαρμογών ή θα πρέπει να ζήσω με αυτό (οποιος είχε πριν το ONE καταλαβαίνει τι λέω)?
  18. Δοκιμασες αν έχεις Ίντερνετ από τον explorer? Στο gmail μπαινεις? Μήπως ειναι θέμα username ή password? (πριν καιρό κάποιος μου είχε hackάρει το gmail και μου είχε αλλάξει password).
  19. Εμένα πάλι τις δείχνει κανονικά.
  20. Να επισημάνω πως σε εμένα μετά την αναβάθμιση, ενεργοποιήθηκε από μόνο του το LTE δίκτυο και χρειάστηκε να το απενεργοποιήσω ξανά. Το λέω για αυτούς που βλέπουν αυξημένο battery drain μήπως είναι από αυτό.
  21. Σε πόση ώρα θα σβήνει η οθόνη αν παραμείνει ανενεργή.
  22. Ακριβώς επειδή το έχω τόσες ημέρες, σου το λέω σίγουρα. Θα βάλω στο τέλος της ημέρας screenshot με το διάγραμμα της μπαταρίας να το δεις, πως κινείται με και χωρίς wifi (πάντα με ενεργοποιημένο το mobile internet).
×
×
  • Create New...