Jump to content

geonik21

Members
  • Δημοσιεύσεις

    147
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by geonik21

  1. Σε ευχαριστω, δεν με βολεψαν γιατι ηθελα να γραφω κειμενο οπως με το s-pen, αλλα σε αυτα βρηκα μονο την δυνατοτητα να γραφω και να το μετατρεπει σε κειμενο υπολογιστη και οχι χειρογραφο που ηθελα.
  2. Γνωριζει κανεις αν υπαρχει καποια εφαρμογη για ατζεντα η ημερολογιο στο μαρκετ, που να ειναι συμβατο με το πενακι; Οχι οτι αυτο της samsung ειναι κακο, αλλα θα ηθελα κατι περισσοτερο.
  3. Παιδιά έχω κι εγώ κάποιες απορίες για το sygic. Ισχύει ότι με τα 59 ευρώ παίρνεις τους χάρτες όλης της Ευρώπης? Επίσης όταν πάω να το ενεργοποιήσω μου ζητάει τον κωδικό, τον οποίο όμως δεν μπορώ να βρω πουθενά, ούτε στο site της sygic. Μήπως γνωρίζει κάποιος σε πια σελίδα πρέπει να πάω?
  4. Κι εμένα μου έκανε κάτι τέτοια στην αρχή άλλα έβαλα το task killerκαι και τώρα δεν έχω πρόβλημα. Η καλύτερη λύση είναι αυτή που σου πρότειναν παραπάνω. Με το task kiler κατά διαστήματα τις κλείνω μαζικά και μειώνεται η κατανάλωση με πιο εύκολο τρόπο. Αλλά έτσι δεν θα μάθεις ποια σου τρώει την περισσότερη ενέργεια.
  5. Ευχαριστώ παιδιά. Εννοώ την εφαρμογή στο σύνολό της (και χάρτες). Αφού μπορώ να την κατεβάσω τώρα και μετά να την μεταφέρω στην εξωτερική, καλύπτομαι απόλυτα.
  6. Αν κατεβάσω το sygic, που θα αποθηκευτεί? Στην εσωτερική του μνήμη? Ρωτάω, αν είναι να το κατεβάσω και να μην περιμένω την 32αρα κάρτα που έχω παραγγείλει.
  7. Ευχαριστώ, τι είναι όμως αυτό που κάνει πιο ασφαλή τα κινητά, η χρήση που κάνουμε ή κάτι στην κατασκευή τους? Μάλλον αυτό που λες θα κάνω. Δεν τραβάω και κανένα ζόρι να το πειράξω το κινητό, αυτό που κυρίως ήθελα είναι να ξεφορτωθώ όλες αυτές τις περιττές εφαρμογές που έχει μέσα το κινητό. Κατά τα άλλα όπως θες το φτιάχνεις το κινητό.
  8. Μπορει καποιος να μας πει συγκεκριμενα ποια ειναι τα οφελη και ποια τα μειονεκτηματα βαζοντας custom rom( η οπως αλλιως λεγεται); Θελω να το δω λιγο πιο ζεστα το θεμα αλλα δεν εχω καταλαβει τι ειναι αυτο που κανουμε παρα τις διαφορες συζητησεις που εχω διαβασει.
  9. Έχει βάλει κανένας antivirus? Χρειάζεται?
  10. Μήπως μπορείς να μας πεις κάποιες από αυτές τις εφαρμογές, γιατί αν και δεν θα έβαζα custom θα ήθελα να σβήσω λίγη σαβούρα. Το πρόβλημα είναι ότι μερικές εφαρμογές δεν ξέρω καν τι είναι.
  11. Καλησπερα, υπαρχει καποια εφαρμογη που να περναω τους πελατες μου και διαφορα στοιχεια τους σε καρτελες;
  12. Παιδια υπαρχει τροπος να παταω μια ημερα απο το ημερολογιο με το πενακι, και να μου βγαζει σελιδα για σημειωσεις που μετα να αποθηκευεται στην συγκεκριμενη ημερομηνια;
  13. Ευχαριστώ παιδιά. Τελικά παράγγειλα από amazon.de την samsung 32G 10class, την βάση αυτοκινήτου με φορτιστή και το dock που παίρνει και δεύτερη μπαταρία. Κατρακύλησα πάλι.:)
  14. Μπορείς να μας πεις από που αγόρασες την κάρτα, γιατί θέλω κι εγώ μία παρόμοια? Επίσης ξέρεις αν έχει και της samsung?
  15. Μέχρι τώρα από ότι κατάλαβα διαβάζοντας την συζήτηση, ξεχώρισα τα IGO και Don't Panic. Είχα στις επιλογές και το sygic αλλά το απέρριψα μετά από διάφορα που διάβασα. Το θέμα και για τα δύο είναι αν θα παίζουν όπως πρέπει στην οθόνη του Note (μέγεθος, ανάλυση). Εσείς τι θα βάζατε σε Note?
  16. Πιστεύω ότι η επαφή με τα τοιχώματα της τσέπης είναι που δεν το αφήνει να κλείσει, καθώς είναι σαν κάποιος να το πατάει συνέχεια. Μάλλον ένα πάτημα μετά την κλήση στο on/off θα βοηθούσε ώστε να είσαι σίγουρος. Για κάποια ρύθμιση δεν γνωρίζω.
  17. Ευχαριστώ για την βοήθεια. Τελικά το πρόβλημα ήταν και με το kies και με τον υπολογιστή μου. Μετά από μιάμιση μέρα μάχη, τα κατάφερα και έβαλα την 2.3.6. Πάντως η εικόνα που δίνει η samsung με το kies δεν συμβαδίζει με αυτήν που δίνει για τις συσκευές της. Το kies είναι από τα πιο ασταθή και ελλατωματικά software που έχω χρησιμοποιήσει. Και το χειρότερο είναι ότι αυτό συζητείται στα διάφορα forum εδώ και καιρό, και ακόμα παρουσιάζει αυτήν την εικόνα. Τι να πω... Η συσκευή πάντως είναι απίθανη. Πιστεύω ότι ανεξάρτητα από το πόσα κομμάτια θα πουλήσει, είναι από τις συσκευές που δημιουργούνε οπαδούς. Όποιος δεν έχει πρόβλημα με το μέγεθος, δύσκολα θα πάει σε άλλη συσκευή κι ας βγαίνουν οχταπύρηνα. Θα περιμένει το καινούργιο Note. Επίσης η θήκη που κουμπώνει από πίσω στο τηλέφωνο εκτός από την καλή της αισθητική, νομίζω ότι βοηθάει και στο κράτημα, ειδικά αν θέλεις να διαβάσεις κάτι. Τουλάχιστον εμένα με έχει βολέψει σε μεγάλο βαθμό. Το πενάκι είναι καλό και οι εφαρμογές που το συνοδεύουν πολύ καλές. Αν βγει και κάποιο πενάκι με μεγαλύτερη ευαισθησία, καλοδεχούμενο.
  18. Πήγα να κάνω αναβάθμιση μέσω kies και κατά την διάρκεια της διαδικασίας μου έβγαλε the kies is not responding. Από τότε το κινητό μου έχει κολλήσει και γράφει στην οθόνη downloading Do not turn off target. Το θέμα είναι ότι δεν ακούει σε τίποτα. Ουτε καν κλείνει το τηλέφωνο. Τι να κάνω? Εκλεισε και άνοιξε τελικά. Το θέμα είναι τι γίνεται με την αναβάθμιση που διακόπηκε. Που μπορώ να δω τι έκδοση φοράει και αν είναι εντάξει περασμένη?
  19. Ήθελα να ρωτήσω, έχετε κι άλλοι αυτήν την άποψη για το πενάκι? Επίσης κυκλοφορεί κάποιο καλύτερο πενάκι για το Note στην αγορά?
  20. Συμφωνώ απολύτως μαζί σου στο θέμα της θήκης, και εγώ με αυτό το σκεπτικό θα αγοράσω. Το μόνο που με προβληματίζει λίγο, είναι στην φωτογραφία όπου το καπάκι της θήκης θα πρέπει να κρέμεται, γιατί αν το διπλώσεις πίσω θα βγει λίγο σκοτεινη:) Ίσως μία θήκη σαν αυτήν που λες αλλά σαν πορτοφόλι όχι με κούμπωμα στο κινητό, να ήταν καλύτερη. Ετσι θα μπορείς να βγάζεις το κινητό από την θήκη εύκολα όταν το χρειάζεσαι π.χ. σε ένα βίντεο.
  21. Το amazon.de έχει μόνο τα 16G? Τα 32G?
  22. Στο χέρι πως σου φάνηκε?
  23. http://beezzpress.com/samsung-galaxy-nexus-europe-17-november Ακριβούτσικο αλλά ωραίο.
  24. Το ότι αναβλήθηκε η παρουσίαση πως σας φαίνεται?
  25. Αν είναι όντως έτσι όπως το λέει το gsmarena, τότε μάλλον ήρθε η ώρα να κάνουμε ενέσεις ρευστού στην αγορά. Θα κάνει επανεκκίνηση της οικονομίας από μόνο του.:)
×
×
  • Create New...