jgk31 Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 (edited) Παιδιά μόλις μου ήρθε η ενημέρωση για ICS!Επιτέλους!!!:) όντως βγήκε? Γερμανία, Πορτογαλία, Ιταλία, Βοσνία κυκλοφόρησε τσεκαρισμένο. το τηλέφωνο σου είναι αγορασμένο από Ελλάδα? την έβαλες ? Edited June 26, 2012 by jgk31 Παράθεση ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Κι εμένα παιδιά!! Επιτέλουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυς!!:D:D:D Κατεβαίνει.... Εντυπώσεις αργότερα!!:p Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos206 Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 ρε παιδια μου ειρθε και μια αλλα λεει android 4 ...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgk31 Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 ρε παιδια μου ειρθε και μια αλλα λεει android 4 ...? σωστά λέει Android-Version: 4.0.3 HTC Sense Version: 3.6 Software-Number: 3.28.401.1 Παράθεση ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Joker00 Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Ναι Ελλάδα, ακόμα ψάχνομαι αλλά οι πρώτες εντυπώσεις καλές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Έκανε την αναβάθμιση, αλλά κολλάει τώρα.. Και κάνει επανεκκινήσεις.. Λέτε να κάνω καμιά επαναφορά ρυθμίσεων και να τα ξαναπεράσω απο την αρχή όλα?:confused: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Έκανε την αναβάθμιση, αλλά κολλάει τώρα.. Και κάνει επανεκκινήσεις.. Λέτε να κάνω καμιά επαναφορά ρυθμίσεων και να τα ξαναπεράσω απο την αρχή όλα?:confused: To καλύτερο που μπορείς να κάνεις, ειδικά μετά από ένα τόσο σημαντικό upgrade... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Το έκανα.. Άνοιξε, πέρασα τις πρώτες ρυθμίσεις και τώρα κατεβάζει μόνο του ότι εφαρμογές είχα από το Play Store!!:) Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Απλά άμα τις περάσεις όλες μαζί δεν θα μπορέσεις να δεις αν κάποια εφαρμογή σου δημιουργεί πρόβλημα με το ics... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Κυκλοφόρησε ως σκέτη rom στους xda να μη χάσουμε τα ξεκλειδώματα ; Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Γιατί δεν μου έχει τα ελληνικά στις διαθέσιμες γλώσσες? :( Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiotis Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 τι provider έχεις? εμένα με vodafone κάνω έλεγχο και μου λέει "no updates available" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Cosmote εχω.. Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Corto Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Ήρθε και σε μένα αλλά λόγω ξεκλειδώματος δεν προχωράω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_dimdim_ Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 (edited) Είναι λογικό που στην γκαλερί όταν μπαίνω μου λέει «Αδύνατη η εύρεση φωτογραφιών ή βίντεο».Έκανα την αναβάθμιση…Οι υπόλοιποι που κάνατε την αναβάθμιση χάσατε τις φωτογραφίες και τα βίντεο σας; Update ***Τελικά μετά από μία επανεκκίνηση μου τα βγάζει κανονικά*** Edited June 26, 2012 by _dimdim_ Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Εμένα τις βγάζει κανονικά.:happy: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Joker00 Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Είναι λογικό που στην γκαλερί όταν μπαίνω μου λέει «Αδύνατη η εύρεση φωτογραφιών ή βίντεο».Έκανα την αναβάθμιση…Οι υπόλοιποι που κάνατε την αναβάθμιση χάσατε τις φωτογραφίες και τα βίντεο σας; Όχι φίλε μου εγώ δεν έχω χάσει τίποτα,μόνο την μουσική μου άργησε πολύ να την φορτώσει αλλά έχω αρκετά τραγούδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Σε εσάς τελικά βγάζει ελληνικά? Εμένα μόνο στο πληκτρολόγιο...:worry: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HDalton Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Μόλις το κατέβασα άρχισε να κολλάει λίγο..με ένα factory reset το κινητό πετάει..Είναι σαν να αγόρασα καινούργιο κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoyet Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Εκανα αναβαθμιση και το μονο προβλημα που εχω προσεξει μεχρι τωρα ειναι στο youtube στα 3d video(yt3d)τα παιζει θολα.σε εσας το κανει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metmat Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 (edited) Κι εμένα μου το έκανε αυτό με το gallery. Έλεγε ότι δεν βρήκε καμία φωτογραφία. Το άφησα λίγο και μετά από λίγα λεπτά και αφού έκανε όλα τα updates που είχε από το play store δούλεψε κανονικά το gallery. Εγώ έχω ένα άλλο θέμα. Είχα φτιάξει έναν φάκελο με εικονίδια-συντομεύσεις για διάφορες εφαρμογές. Είχε πολλά εικονίδια μέσα και με την 2.3 απλά έσερνα το δάχτυλο πάνω στην οθόνη για να πάει κάτω κάτω στην λίστα. Με την αναβάθμιση όμως δεν το κάνει. Εμφανίζει μόνο τα πρώτα που φαίνονται και δεν μπορώ να προχωρήσω ούτε πάνω, ούτε κάτω, ούτε δεξιά ούτε αριστερά. Τι μπορώ να κάνω; Edit: Τελικά δοκίμασα να πετάξω κι άλλη συντόμευση μέσα στον φάκελο και λέει ότι ο φάκελος είναι πλήρης. Μάλλον έχουν βάλει όριο να χωράει μέχρι 16 συντομεύσεις ο κάθε φάκελος. Εκτός αν υπάρχει καμιά ρύθμιση κάπου η οποία μου διαφεύγει. Edited June 26, 2012 by metmat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_dimdim_ Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Εγώ έχω ένα άλλο θέμα. Είχα φτιάξει έναν φάκελο με εικονίδια-συντομεύσεις για διάφορες εφαρμογές. Είχε πολλά εικονίδια μέσα και με την 2.3 απλά έσερνα το δάχτυλο πάνω στην οθόνη για να πάει κάτω κάτω στην λίστα. Με την αναβάθμιση όμως δεν το κάνει. Εμφανίζει μόνο τα πρώτα που φαίνονται και δεν μπορώ να προχωρήσω ούτε πάνω, ούτε κάτω, ούτε δεξιά ούτε αριστερά. Τι μπορώ να κάνω; Edit: Τελικά δοκίμασα να πετάξω κι άλλη συντόμευση μέσα στον φάκελο και λέει ότι ο φάκελος είναι πλήρης. Μάλλον έχουν βάλει όριο να χωράει μέχρι 16 συντομεύσεις ο κάθε φάκελος. Εκτός αν υπάρχει καμιά ρύθμιση κάπου η οποία μου διαφεύγει. Αυτό το πρόβλημα το έχω και εγώ. Επίσης δεν βρηκα πως μπορώ να φτιάξω καινούριο φάκελο τώρα...Τέλος το εικονίδιο που είχα "Γρήγορη εγγραφή" τώρα όταν το πατάω δεν αποκρίνετε καθόλου. Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metmat Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 (edited) Καλά λες. Δεν έχει επιλογή να φτιάξεις καινούριο φάκελο. Μεγάλη βλακεία αυτό. Λογικά θα βγάλουν κι άλλο update και μάλλον θα προσθέσουν κι αυτές τις λειτουργίες. Δεν νομίζω να το αφήσουν έτσι. Και κάτι ακόμα... τα βιντεάκια τα 3D που έχω μέσα στην συσκευή δεν είναι τόσο ομαλά στην αναπαραγωγή. Κάνουν μικροκοψίματα. Ελλιπής νομίζω ότι είναι η αναβάθμιση. Edited June 26, 2012 by metmat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Joker00 Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Σε εσάς τελικά βγάζει ελληνικά? Εμένα μόνο στο πληκτρολόγιο...:worry: Και σε εμένα το ίδιο.Μήπως γνωρίζει κανένας τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Μου είπαν και κατέβασα το MoreLocale2 από το Play, αλλά και πάλι δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο δεν έχει ελληνικά... :( Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts