nik0las6600 Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 με απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση του twitter, επέστρεψαν οι ειδοποιήσεις..!!! τώρα μένει να κάνω το ίδιο και για ebay και ενδεχομένως tapatalk.. Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagos46 Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Έτσι πληροφοριακά, είχα στείλει το 3d μου με νεκρό ακουστικό στην arvato, έκανε περίπου 20 - 23 μέρες και το νέο ακουστικό αν κατάλαβα καλά είναι της philips. Είχα relocked bootloader αλλα πέρασε στην εγγύηση κανονικά. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias83 Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Καλησπέρα. Άλλαξα εταιρία από Vodafone σε Wind και ενώ το κινητό προσάρμοσε τις ρυθμίσεις για MMS Internet κτλ. όταν δεν υπάρχει Wi-Fi δεν συνδέεται με τίποτα μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Ξέρεις κανείς τι κάνω λάθος; Παράθεση No one told you when to run, you missed the starting gun Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Καλησπέρα. Άλλαξα εταιρία από Vodafone σε Wind και ενώ το κινητό προσάρμοσε τις ρυθμίσεις για MMS Internet κτλ. όταν δεν υπάρχει Wi-Fi δεν συνδέεται με τίποτα μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Ξέρεις κανείς τι κάνω λάθος; Παρε τηλεφωνο στον παροχο να σου δωση της καινουριες ρυθμησης διοτι αλλαζει κατι εκει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagos46 Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Καλησπέρα. Άλλαξα εταιρία από Vodafone σε Wind και ενώ το κινητό προσάρμοσε τις ρυθμίσεις για MMS Internet κτλ. όταν δεν υπάρχει Wi-Fi δεν συνδέεται με τίποτα μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Ξέρεις κανείς τι κάνω λάθος; Δοκίμασε χειροκίνητα... Android OS Terminals (All versions) Ρυθμίσεις Internet: Ρυθμίσεις -> Ασύρματα δίκτυα -> Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας -> Ονόματα σημείου πρόσβασης -> Μενού (ή επιλογές) Νέο APN: Όνομα: WIND Internet APN: gint.b-online.gr MCC: 202 MNC: 10 Τύπος APN: Internet Όλα τα άλλα στοιχεία μένουν κενά Ρυθμίσεις WIND MMS: Ρυθμίσεις -> Ασύρματα δίκτυα -> Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας -> Ονόματα σημείου πρόσβασης -> Μενού (ή επιλογές) Νέο APN: Όνομα: WIND MMS APN: mnet.b-online.gr MMSC: 192.168.200.95/servlets/mms Διακομιστής μεσολάβησης ΜΜS: 192.168.200.11 Θύρα ΜΜS: 9401 MCC: 202 MNC: 10 Τύπος APN: MMS Όλα τα άλλα στοιχεία μένουν κενά! http://www.wind.com.gr/files/1/Device_Settings/Android_OS_Terminals.pdf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metmat Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Μήπως γνωρίζει κανένας αν υπάρχει περίπτωση να αναβαθμιστεί η συσκευή σε 4.0.4; Για Jelly Bean δεν τολμώ να ρωτήσω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EvO_Boss Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Μήπως γνωρίζει κανένας αν υπάρχει περίπτωση να αναβαθμιστεί η συσκευή σε 4.0.4; Για Jelly Bean δεν τολμώ να ρωτήσω!! Έχει αναβαθμιστεί ήδη εδώ και περίπου 2 μήνες. Παράθεση nokia 5110 - siemens c35 - ericsson T65- nokia 7210 - samsung V200 - ericsson V800- nokia N70 - nokia 5800 - HTC EVO 3D- LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_dimdim_ Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Έχει αναβαθμιστεί ήδη εδώ και περίπου 2 μήνες. Εγώ έχω την 4.0.3 και όχι την 4.0.4 πάντως... Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metmat Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Εγώ έχω την 4.0.3 και όχι την 4.0.4 πάντως... Μάλλον ο φίλος που είπε ότι έχει αναβαθμιστεί εδώ και δύο μήνες μιλούσε γενικά για την ICS. Εγώ αναφερόμουνα στην 4.0.4 λόγω του ότι κι εγώ με την 4.0.3 είμαι όπως κι εσύ dimdim. Μιλάω πάντα για official update και όχι από xda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EvO_Boss Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Λάθος μου παιδιά, όντως εννοούσα ICS γενικά. Η 4.0.4 έχει καμια ουσιαστική διαφορά με την 4.0.3? Για JB πάντως ελπίζω ότι θα την πάρουμε, αλλά μετά από καιρό. Παράθεση nokia 5110 - siemens c35 - ericsson T65- nokia 7210 - samsung V200 - ericsson V800- nokia N70 - nokia 5800 - HTC EVO 3D- LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metmat Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Δεν νομίζω ότι η 4.0.4 έχει καμιά ουσιαστική διαφορά από την 4.0.3. Το λέω για να διορθωθούν κάποια προβληματάκια που έχει τώρα η 4.0.3. Για παράδειγμα κάνει "σπασιματα" στα 3D βίντεο (έχω κάνει και επαναφορά εργοστασιακών αλλά το πρόβλημα παραμένει), κάποιες φορές μου κολλάει ο browser (ασπρίζει εντελώς και επανέρχεται μετά από 3-4 δευτερόλεπτα). Τώρα όσον αφορά την JB ελπίζω κι εγώ να μας την δώσουν γιατί είναι κρίμα μία τέτοια συσκευή που την καλοπληρώσαμε να πάρει μόνο μία μεγάλη αναβάθμιση, αυτή της ICS. Με την συμπεριφορά όμως που επιδεικνύει τον τελευταίο καιρό η HTC δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση αν πει ότι δεν θα πάρει JB το κινητό μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 δεν είναι επίσημο, αλλά κυρίως εκτίμηση, απ'ότι καταλαβαίνω.. http://htcsource.com/2012/08/will-your-htc-handset-be-updated-to-android-4-1-heres-what-we-think/ Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Θα ορκιζόμουν ότι κάποια στιγμή στο παρελθόν, με την κάμερα του κινητού, όταν κρατούσα πατημένο το κουμπί της, τραβούσε πολλαπλές λήψεις... Σωστά;; Τώρα δεν μπορώ να το βρω με τίποτα μέσα στις ρυθμίσεις να το ενεργοποιήσω... Να το έβγαλε η htc μετά την αναβάθμιση;;:worry: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 παιδιά καλησπέρα. Ψάχνει ένας φίλος μου που είναι στρατό αυθεντική δεύτερη HTC EVO 3D μπαταρία. Βρήκα αυτήν, είναι αυθεντική ? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EvO_Boss Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 παιδιά καλησπέρα. Ψάχνει ένας φίλος μου που είναι στρατό αυθεντική δεύτερη HTC EVO 3D μπαταρία. Βρήκα αυτήν, είναι αυθεντική ? Eμφανισιακά τουλάχιστον είναι ίδια ακριβώς. Κατα πάσα πιθανότητα γνήσια είναι. Παράθεση nokia 5110 - siemens c35 - ericsson T65- nokia 7210 - samsung V200 - ericsson V800- nokia N70 - nokia 5800 - HTC EVO 3D- LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EvO_Boss Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 Παιδιά, το evo σας πόση ακριβώς ram έχει? Εμένα απ'όσες εφαρμογές το έχω τσεκάρει έχει 797,2 mb, δηλαδή 20% λιγότερο απ'την ονομαστική (1 gb). Είναι κι εσάς έτσι ή εμένα μου'κατσε λειψό? :lol: Παράθεση nokia 5110 - siemens c35 - ericsson T65- nokia 7210 - samsung V200 - ericsson V800- nokia N70 - nokia 5800 - HTC EVO 3D- LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malcolmthe4 Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 Παιδιά, το evo σας πόση ακριβώς ram έχει? Εμένα απ'όσες εφαρμογές το έχω τσεκάρει έχει 797,2 mb, δηλαδή 20% λιγότερο απ'την ονομαστική (1 gb). Είναι κι εσάς έτσι ή εμένα μου'κατσε λειψό? :lol: καλα εισαι. τοσο ειναι. σκεψου οτι εχει 1 gb, απο αυτα καπου στα 200 τρωει to android για να τρεξει.... οι επιπλεον εφαρμογες, πχ skype, facebook τρωνε απο τα 790 που λες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 Χωρις να το εχω ψαξει προφανως απο τα 1024 τα 256 τα τρωει η καρτα γραφικων Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1671369 τι λετε γι αυτη τη ρομ παιδια?αξιζει? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisbeat7 Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Τον τελευταιο καιρο μου κανει σε ασχετες στιγμες restart το κινητο. Και μολις ανοιξει ξανακανει συνεχεια μεχρι να του βγαλω την μπαταρια. Ξερει κανεις κανενα τροπο να βρω τι φταιει? Η παω για hard reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Μου το έκανε και εμένα αυτό.. δεν βρήκα λύση, παρά μόνο το hard reset.. Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 τι ρομ φορατε παιδια? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1671369 τι λετε γι αυτη τη ρομ παιδια?αξιζει? Προχώρα άφοβα. Είναι πολύ καλή και σταθερή Rom. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pansta Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Εμένα εδώ και λίγες ημέρες δεν εμφανίζει στο accuweather (το default του htc) τα animations του καιρού (πχ. ήλιο βροχή) ακούγεται ο ήχος αλλά δείχνει μια μαύρη οθόνη...!!!! Ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι......;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos4650 Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 καλησπέρα. βρε παιδιά μια ερώτηση. μπορείς να κάνεις κλήση σε άλλο κινητό με βίντεο κλήση.:confused: δεν μιλάω μέσω skype και τα συναφή.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts