Jump to content

vagos46

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by vagos46

  1. Δεν έχω λάβει προσφορές εδώ και χρόνια, τελευταία φορά που είχα μιλήσει με chat για προσφορές-δωράκια μου είπε..
  2. Άλλαξα την κάρτα sim το Σάββατο και για κάποιο λόγο έχω μόνο 3g και h, έστειλα στο chat έκαναν κάτι έκανα επανεκκίνηση αλλά τπτ. Θα επικοινωνήσει το αρμόδιο τμήμα μου είπαν, ακόμη περιμένω. 😢 Αν πειράξουν το countdown ή το 8ευρω την έκανα χθές, δυστυχώς μετά απο τόσα χρόνια, έχω το νούμερο απο έφηβος και φτάνω τα δεύτερα άντα!
  3. Έχω το ίδιο θέμα, στις ρυθμίσεις επικοινωνίας έχω βάλει να δέχομαι sms κλπ, αλλά τίποτα, ούτε καν sms. Για την εφαρμογή μήπως φταίει οτι δεν έχω google play services;
  4. Καλησπέρα, έχω πρόβλημα με ένα lumia 535 ds, η οθόνη τα έχει ψιλοπαίξει, τα updates δεν διόρθωσαν και πολλά. Είναι εντός εγγύησης και αγορασμένο απο πλαίσιο Λάρισας, απ'ότι ξέρω το nokia care Λάρισας έχει κλείσει, οπότε απευθύνομαι στο πλαίσιο για επισκευή; Ευχαριστώ.
  5. Αν διαβάσεις πιο πίσω, είχα το ίδιο πρόβλημα και μου άλλαξε ακουστικό η Arvato, εντός εγγύησης. Έκανε περίπου 15 μέρες.
  6. Δοκίμασε χειροκίνητα... http://www.wind.com.gr/files/1/Device_Settings/Android_OS_Terminals.pdf
  7. Έτσι πληροφοριακά, είχα στείλει το 3d μου με νεκρό ακουστικό στην arvato, έκανε περίπου 20 - 23 μέρες και το νέο ακουστικό αν κατάλαβα καλά είναι της philips. Είχα relocked bootloader αλλα πέρασε στην εγγύηση κανονικά. :)
  8. Έχω ένα της energizer, δουλεύει πολύ καλά, απλά λόγω χαμηλότερου output (500MAH) απο τον φορτιστή, παίρνει λίγο παραπάνω για να φορτίσει πλήρως. :)
  9. Έχει κανείς εμπειρία απο αυτή την μπαταρία; http://www.e-matrix.gr/k-t/accessories/htc-evo-3d-3500mah-m
  10. Τυχαίο άραγε; Και βιάστηκα να το στείλω στην Arvato. Αν και ψάχνωντας διάφορα site πέτυχα πολλές αναφορές για χαλασμένα ακουστικά.
  11. Χμμμ, δεν το είδα στραβομάρα. Θα τηλεφωνήσω απο Δευτέρα, το στέλνω με κούριερ; Μένω εκτός Αθηνών. Ευχαριστώ
  12. Καλησπέρα, καινούργιος στο forum. :) Έχω πρόβλημα με το ακουστικό του τηλεφωνού μου, καθώς σε κλήση, ακούγεται πολύ μα πολύ χαμηλά. Μόνο σε ήσυχο δωμάτιο ακούγεται ένας ψίθυρος. Απο το μενού sound είναι όλα στο τέρμα, δοκίμασα και factory reset αλλα τίποτα Rom έχω την επίσημη 4. Πού απευθύνομαι για την εγγύηση; Στο plaisio που έγινε η αγορά; Έψαξα στο site της htc αλλα δεν έβγαλα άκρη. Ακόμη, ο bootloader είναι re-locked, θα έχω πρόβλημα; Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...