Jump to content

[Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

phone fc και σε εμένα σήμερα το πρωί στην jvu. Από ότι διαβάζω είναι common (value pack και κουραφεξαλα).

Είχατε δίκιο τελικά... :-P

Όσοι είστε ακόμα σε jw1 μην το κούνησετε!

Λίγες σελίδες πίσω έχει δοθεί ένα phone.apk που κάνει για την JVU, δεν έχει force closes και έχει και non increasing tone.
Κώστας

phone fc και σε εμένα σήμερα το πρωί στην jvu. Από ότι διαβάζω είναι common (value pack και κουραφεξαλα).

Ειχες συνδεθει με bluetooth οταν στο εκανε η ετσι στο ξεκαρφωτο?

Λίγες σελίδες πίσω έχει δοθεί ένα phone.apk που κάνει για την JVU, δεν έχει force closes και έχει και non increasing tone.

Ναι το βρήκα και στο xda!

Ειχες συνδεθει με bluetooth οταν στο εκανε η ετσι στο ξεκαρφωτο?

Με Bluetooth το δοκίμασα τώρα και μου το έκανε!

Την πρώτη φορά το έκανε επειδή το έκλεισε ο άλλος!

Θα βάλω το fix τώρα!

Εχεις δικιο...στην αρχη τις νομιζα ισαξιες αλλα ξαναγυρισα σε jw1 κυριως λογω μνημης μιας και το redrawing ηταν αισθητο ακομη και με zeam launcher...εχω μια απορια ομως ο browser της jvu ειναι πιο smooth συμφωνα με το changelong της jvu ...αυτο ειναι σε σχεση με τις 2.3.5 η και απο την jw1?...γτ εμενα μου φαινεται ιδιος και στις δυο.

slim 3.5 + semaphore 1.1.1s

Εχεις δικιο...στην αρχη τις νομιζα ισαξιες αλλα ξαναγυρισα σε jw1 κυριως λογω μνημης μιας και το redrawing ηταν αισθητο ακομη και με zeam launcher...εχω μια απορια ομως ο browser της jvu ειναι πιο smooth συμφωνα με το changelong της jvu ...αυτο ειναι σε σχεση με τις 2.3.5 η και απο την jw1?...γτ εμενα μου φαινεται ιδιος και στις δυο.
O στοκ browser ειναι ενα μαυρο χαλι σε ολες αυτες,απορω γιατι ασχολειστε με αυτην την προβληματικη εφαρμογη και δεν βαζετε καποιον αλλο που δουλευει απροβληματιστα (π.χ opera)

Κοίτα λίγο που τον δοκίμασα είναι αρκετά smooth! Αλλά να σου πω την αλήθεια εχω συνηθίσει-βολευτεί με τον opera mobile, και χρησιμοποιώ αυτόν ως προεπιλογή! Οπότε δεν εχω άποψη.

O στοκ browser ειναι ενα μαυρο χαλι σε ολες αυτες,απορω γιατι ασχολειστε με αυτην την προβληματικη εφαρμογη και δεν βαζετε καποιον αλλο που δουλευει απροβληματιστα (π.χ opera)

O stock όπως τον έχει μοντάρει η samsung, μόνο προβληματικός δεν είναι.

Ο πιο smooth browser που έχω χρησιμοποιήσει μακράν.

Αν τώρα κάποιοι τον έχουν πάρει με κακό μάτι γιατί στην CM7 ήταν μαύρο χάλι, είναι άλλο θέμα.

Κώστας

O stock όπως τον έχει μοντάρει η samsung, μόνο προβληματικός δεν είναι.

Ο πιο smooth browser που έχω χρησιμοποιήσει μακράν.

Αν τώρα κάποιοι τον έχουν πάρει με κακό μάτι γιατί στην CM7 ήταν μαύρο χάλι, είναι άλλο θέμα.

Ανοιξε μια σελιδα στο xda (ετσι για παραδειγμα),ζουμαρισε και σκρολαρισε και μετα πες μου ποσο smooth τον βλεπεις και αν ειναι για πεταμα ο στοκ browser η οχι. Edited by truckman

MIA Force close στο phone.app στην XXJVU φτιαχνεται αυτο; η οχι; ακουω εντυπωσεις απο αλλους για την XXJVU Edited by apsogos

Ακριβώς στην ίδια σελίδα που πόσταρες, υπάρχει ποστ που λέει για το fc... :!:

Όσο για εντυπώσεις, τόσες μέρες όλοι λένε τις δικές τους. Περιμένεις κάποιος να μαζέψει όλες τις εντυπώσεις και να τις γράψει σε ένα ποστ?

MIA Force close στο phone.app στην XXJVU φτιαχνεται αυτο; η οχι; ακουω εντυπωσεις απο αλλους για την XXJVU

Ναι, φτιάχνεται. Ή γυρνάς σε JW1 ή κοιτάς εδώ.

Μάκης

Παιδιά είναι εύκολο κάποιος να ανεβάσει το αρχείο poweroff.wav που έχει γιατί το δικό μου έχει εξαφανιστεί. Δοκίμασα να το επαναφέρω μέσω της επιλογής που έχει ο semaphore αλλά τζίφος.

Παιδιά είναι εύκολο κάποιος να ανεβάσει το αρχείο poweroff.wav που έχει γιατί το δικό μου έχει εξαφανιστεί. Δοκίμασα να το επαναφέρω μέσω της επιλογής που έχει ο semaphore αλλά τζίφος.

Μπορεί να μην χωράει στο /system σου για αυτό να μην επαναφέρετε. Έχεις σβήσει καμία άχρηστη εφαρμογή του συστήματος για να ελευθερώσεις χώρο? (στο titanium backup Θα δεις πόσο ελεύθερο χώρο έχεις, και μπορείς να σβήσεις και άχρηστες εφαρμογές)

Πως μπορω να μειωσω το μεγεθος γραμματοσειρας στον default dialer? Τα θέλω αρκετά μικροτέρα. Δοκίμασα αλλαγή γραμματοσειρας , ακομα και με rom toolbox, αλλα παντα η γραμματοσειρα του dialer είναι μεγαλύτερη σε σύγκριση με το υπολοιπο συστημα. Ευχαριστω

Ανοιξε μια σελιδα στο xda (ετσι για παραδειγμα),ζουμαρισε και σκρολαρισε και μετα πες μου ποσο smooth τον βλεπεις και αν ειναι για πεταμα ο στοκ browser η οχι.

Δηλαδή λες να εκφέρω άποψη χωρίς να έχω ανοίξει, ζουμάρει και σκρολάρει ποτέ σε μια σελίδα?

http://www.youtube.com/watch?v=lzH-z31oVqs&feature=youtu.be

πες μου εσυ αν ειναι smooth ή όχι και αν είναι για πέταμα.

Είπα και πιο πάνω, αν κάποιοι έχουν πάρει τον stock με κακό μάτι λόγω του ότι στην CM7 είναι απαράδεκτος, είναι άλλο θέμα. Η samsung πάντως τον έχει μοντάρει άριστα.

Κώστας

Ανοιξε μια σελιδα στο xda (ετσι για παραδειγμα),ζουμαρισε και σκρολαρισε και μετα πες μου ποσο smooth τον βλεπεις και αν ειναι για πεταμα ο στοκ browser η οχι.

Δηλαδή λες να εκφέρω άποψη χωρίς να έχω ανοίξει, ζουμάρει και σκρολάρει ποτέ σε μια σελίδα?

Είπα και πιο πάνω, αν κάποιοι έχουν πάρει τον stock με κακό μάτι λόγω του ότι στην CM7 είναι απαράδεκτος, είναι άλλο θέμα. Η samsung πάντως τον έχει μοντάρει άριστα.

Θα συμφωνήσω με τον mindfield γιατί και για μένα ο stock browser είναι ο καλύτερος που έχω χρησιμοποιήσει. Είναι ταχύτατος και πολύ smooth. Το μόνο κακό είναι ότι στην JW1 και στην JVU που έχω δοκιμάσει έχουν αφαιρέσει το vertical lock. Ας μην ισοπεδώσουμε και τα ένα δυο καλά πράγματα που έχει κάνει η Samsung!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

γεια σας παιδια εχω cm7 εδω και 1 μηνα και μπορω να πω οτι ειναι μια χαρα...πολυ καλο ειναι το κινητο...επειδη ειδα οτι εχουν βγει και νεα fw απο την samsung λετε να γυρισω παλι σε στοκ ή δν αξιζει?αν ναι, τη να βαλω πανω?

Βάλε μία από τις τελευταίες 2.3.6 με Semaphore και θα είσαι εντάξει εκτός αν θες να δοκιμάσεις και λίγο "παγωτό"!

EDIT: Νέα έκδοση Semaphore (beta) από τον Στράτο!:)

New version JVU_2.5.0beta

- CWM v5.0.2.7 (special thanks to Mialwe for his hints and for his mount code and of couse many thanks to CM team)

- busybox v1.19.3-cm7

- JVU initramfs

- fix front camera pictures issue

- fix capture frames during video recording (maybe dropped in final release)

- 337MB available RAM (due to the above fixes)

- updated Semaphore scripts by HM.Carbide (thanks to him, some scripts will be available as addon packages)

A backup of your data is recommended before you use the new CWM.

Edited by Superuser

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Βάλε μία από τις τελευταίες 2.3.6 με Semaphore και θα είσαι εντάξει εκτός αν θες να δοκιμάσεις και λίγο "παγωτό"!

EDIT: Νέα έκδοση Semaphore (beta) από τον Στράτο!:)

New version JVU_2.5.0beta

- CWM v5.0.2.7 (special thanks to Mialwe for his hints and for his mount code and of couse many thanks to CM team)

- busybox v1.19.3-cm7

- JVU initramfs

- fix front camera pictures issue

- fix capture frames during video recording (maybe dropped in final release)

- 337MB available RAM (due to the above fixes)

- updated Semaphore scripts by HM.Carbide (thanks to him, some scripts will be available as addon packages)

τρεχωωωωωωωω ευχαριστουμε Στρατοοο!!!:):):):)

που ειναι ρε παιδια ?που την βρισκω;

ok ειναι στο xda την ειδα!!!

και κατι συμβαινει...και την πατησα...με τον νεο kernel μας.....σαν μην διαβαζει την sd κανει...γκριζα εικονιδια...κτλ...

ολες οι εφαρμογες που ειχα εγκατεστημενες δεν ανοιγουν...ουτε με cfroom που γυρισα...

σαν κατι να εχει το system....φανταστειτε οτι εγκατεστησα ext4 tools και δεν ηταν ουτε rfs ουτε ext4...

το εβαλα να το κανει rfs Και μου εγραφε using :external sd κατα την μετατροπη

στο προγραμματα μου στο task manager λεει saved data αντι installed on device Πχ και δεν εχει καν το εικονιδιο της εφαρμογης

ειχα ενα Launcher πανω ο οποιος εκτος οτι δεν παιζει πια μου εχει εμφανισει στο μαμα launcher και καποια εικονιδια πχ google talk px market που τα εχω σουταρει..

Edited by apsogos

Σου ειπα να κανεις την απλη κινηση και να ανοιξεις σελιδα στο xda (http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=665 αν εσυ τωρα θεωρεις το πιξελιασμα,το καρεδιασμα και την αναμονη μεχρι να ξανασυμπληρωθει η εικονα απο την σκακιερα οταν κανεις ζουμ και σκρολαρεις καθε φορα (και μη μου πεις οτι δεν στα κανει),αψογη λειτουργια και smooth,τι να πω,γουστα ειναι συτα,για μενα ξαναλεω οτι αυτη η εφαρμογη ειναι απαραδεκτη.

(ειμαι εκτος σπιτιου και δεν εχω wifi να ανεβασω κι εγω ενα βιντεο για του λογου το αληθες)

Θα συμφωνήσω με τον mindfield γιατί και για μένα ο stock browser είναι ο καλύτερος που έχω χρησιμοποιήσει. Είναι ταχύτατος και πολύ smooth. Το μόνο κακό είναι ότι στην JW1 και στην JVU που έχω δοκιμάσει έχουν αφαιρέσει το vertical lock.Ας μην ισοπεδώσουμε και τα ένα δυο καλά πράγματα που έχει κάνει η Samsung!
Οπως ειπα και πριν η αποψη μου ειναι εντελως αντιθετη και μονο καλο πραγμα δεν θεωρω αυτην την εφαρμογη,κι εφερα επιχειρημα.Τελος παντων ομως,καλα ειναι να το σταματησουμε εδω γιατι ειμαστε και off topic νομιζω και δεν υπαρχει και λογος να κοντραρουμε για τετοια πραγματα,οι αποψεις και τα γουστα ολων ειναι σεβαστα. Edited by truckman

τρεχωωωωωωωω ευχαριστουμε Στρατοοο!!!:):):):)

που ειναι ρε παιδια ?που την βρισκω;

ok ειναι στο xda την ειδα!!!

και κατι συμβαινει...και την πατησα...με τον νεο kernel μας.....σαν μην διαβαζει την sd κανει...γκριζα εικονιδια...κτλ...

ολες οι εφαρμογες που ειχα εγκατεστημενες δεν ανοιγουν...ουτε με cfroom που γυρισα...

σαν κατι να εχει το system....φανταστειτε οτι εγκατεστησα ext4 tools και δεν ηταν ουτε rfs ουτε ext4...

το εβαλα να το κανει rfs Και μου εγραφε using :external sd κατα την μετατροπη

στο προγραμματα μου στο task manager λεει saved data αντι installed on device Πχ και δεν εχει καν το εικονιδιο της εφαρμογης

Υπήρξε κάποιο πρόβλημα στον kernel με τις νέες αλλαγές που έγιναν και γι'αυτό έγραψε ο Στράτος:

A backup of your data is recommended before you use the new CWM.

Καλό είναι γενικά πριν δοκιμάσουμε κάποιο mod ή κάποια beta έκδοση kernel να κάνουμε ένα backup.

Οπως ειπα και πριν η αποψη μου ειναι εντελως αντιθετη και μονο καλο πραγμα δεν θεωρω αυτην την εφαρμογη,κι εφερα επιχειρημα.Τελος παντων ομως,καλα ειναι να το σταματησουμε εδω γιατι ειμαστε και off topic νομιζω και δεν υπαρχει και λογος να κοντραρουμε για τετοια πραγματα,οι αποψεις και τα γουστα ολων ειναι σεβαστα.

Δεν κοντραριζόμαστε απλά παραθέτουμε τα επιχειρήματα και τις εντυπώσεις μας για διάφορα θέματα με αν μη τι άλλο πολιτισμένο τρόπο! Θα συμφωνήσω μαζί σου πως απόψεις και τα γούστα όλων είναι σεβαστά!

Edited by Superuser

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Σου ειπα να κανεις την απλη κινηση και να ανοιξεις σελιδα στο xda,αν εσυ τωρα θεωρεις το πιξελιασμα,το καρεδιασμα και την αναμονη μεχρι να ξανασυμπληρωθει η εικονα απο την σκακιερα οταν κανεις ζουμ και σκρολαρεις καθε φορα (και μη μου πεις οτι δεν στα κανει),αψογη λειτουργια και smooth,τι να πω,γουστα ειναι συτα,για μενα ξαναλεω οτι αυτη η εφαρμογη ειναι απαραδεκτη.

Εσύ στο link είδες να μου τα κάνει? Περιγράφεις κάτι άλλο απο αυτό που δείχνει το βίντεο. Δεν έχω να πω κάτι περισσότερο.

Κώστας

• The title was changed to [Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις