Jump to content

[Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το είχα τόσο καιρό και τώρα μόλις το παρατήρησα: Έκδοση kernel 2.6.35.7-ι9000XWJW1-CL788890

Το να έχω έκδοση από το....μέλλον ενώ η τρέχουσα είναι η 2.5beta δεν παίζει ε; :lol:

Τελικά τι έκδοση έχω;

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το είχα τόσο καιρό και τώρα μόλις το παρατήρησα: Έκδοση kernel 2.6.35.7-ι9000XWJW1-CL788890

Το να έχω έκδοση από το....μέλλον ενώ η τρέχουσα είναι η 2.5beta δεν παίζει ε; :lol:

Τελικά τι έκδοση έχω;

2.6.35.7 είναι η έκδοση του linux kernel που βασίστηκε ο semaphore. Κάτω απο αυτό που έγραψες πρέπει να υπάρχει ακόμα μια σειρά με πληροφορίες για τον πυρήνα οπου αναφέρεται και η έκδοσή του semaphore που έχεις.

Κώστας

οκ εγκατασταθηκαν ευχαριστω πρεπει να ειναι στην εσωτερικη sd για να τα δει ο sema

Πως θα μπορουσα να ενημερωθω σχετικα με καποιες αποριες που εχω οπως πχ το I/O scheduler,vm dirtyness,sd card read ahead κτλ....τι ειναι και ποιες ειναι οι βελτιστες ρυθμισεις?

slim 3.5 + semaphore 1.1.1s

Καλημέρα! Με αφορμή τα λεγόμενα κάποιον για τον stock browser θέλω να ρωτήσω εάν στην official έκδοση 2.3.6 είναι καλύτερος (πιο γρήγορος και πιο smooth) από την official ελληνική 2.3.3 που έχω εγώ στο κινητό. Είμαι ένα βήμα πριν την περάσω αλλά σκέφτομαι ότι πρέπει να σετάρω από την αρχή τα πάντα και όλο το αναβάλω!!! Επίσης αν κάποιος μπορεί να μου πει εν συντομία τα πλεονεκτήματα της 2.3.6 σε σχέση με την 2.3.3 (μιλάω πάντα για τις official) θα είναι για μένα μεγάλη βοήθεια! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Εγω παντως ελαχιστα που τον δοκιμασα δεν ειδα τρελες διαφορες (οχι ομως οτι ειχα δουλεψει και τον στοκ της 2.3.3 πολυ) δοκιμασε dolphin hd και μαλλον ακομα καλυτερα opera...Ειναι σιγουρα κατα πολυ ανωτεροι απο τον στοκ σε καθε επιπεδο, οποτε αφησε τον στοκ browser (εκτος αν εχεις καποιον ιδιαιτερο λογο) και πηγαινε σε εναν απο τους δυο.

http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση! Και εγώ τον opera χρησιμοποιώ αλλά είδα ένα βίντεο σε προηγούμενο post και ο stock πήγαινε πολύ καλά! Οπότε μένω με τον opera. Ευχαριστώ και πάλι!!!

καλησπερα παιδια μολις κατεβασα την I9000XWJW1 για να την περασω στο κινητο μου μεσω odin 1.8.3 ..αλλα μολις την αποσυμπιεσα μου εβγαλε 3 αρχεια με αλλα ονοματα

1) APBOOT_I9000XWJW1_CL788890_REV03_user_low_ship.tar

2)CODE_I9000XWJW1_CL788890_REV03_user_low_ship.tar

3)KERNEL_I9000XWJW1_CL788890_REV03_user_low_ship.tar

και δεν ξερω που παει το καθενα.... :(

το CODE παει στο PDA

τα αλλα?? :(

Μόνο το CODE θέλεις για το PDA. Για CSC και PHONE κατεβάζεις και βάζεις αυτά.

Έχει αναφερθεί πολλές φορές ότι η JW1 περιέχει μόνο το PDA και τα υπόλοιπα τα βάζουμε από άλλες rom.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Κυριες και κυριοι...

Τσαμπα σβηνουμε το batterystats.bin

Γινεται ετσι και αλλιως καθε φορα που βγαζουμε το φορτιστη μας

Πηγη

Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4

Follow me

ΟΚ. Λογικότατο μου φαίνετε. Εμένα πάντως συνεχίζει να με ενοχλεί το 99% που μου δείχνει αμέσως μόλις βγάλω το φορτιστή.

Θα ήθελα να βλέπω και τη κατοστάρα. :lol:

Μηπως είναι εύκολο σε κάποιον να μου θυμίσει που είδα λίστα με τις stock εφαρμογές που μπορούμε να απεγκαταστήσουμε απο τη rom?

Κάπου είχα δει και τωρα δε μπορώ να τις βρώ. Σκέφτομαι να το κάνω για να ελευθερώσω χώρο στη μνήμη. Έχω το Titanium pro για να τις βγάλω. αλλά ...

εναλλακτικά μου είπαν ότι υπάρχει εφαρμογή που μπλοκάρει τις εφαρμογές και δε τις αφήνει να τρέξουν στο background

http://mowned.com/sig/mybestmobiles.smart.jpg

Στην πρώτη σελίδα του θέματος!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

ΟΚ. Λογικότατο μου φαίνετε. Εμένα πάντως συνεχίζει να με ενοχλεί το 99% που μου δείχνει αμέσως μόλις βγάλω το φορτιστή.

Θα ήθελα να βλέπω και τη κατοστάρα. :lol:

Εμένα πάει αμέσως στο 97 :p

Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι ωραία καινούρια χαρακτηριστικά θα έχουν!! Περιμένοντας καινούργιες συσκευές σήμερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν...

--Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE

--GPad 8.3 > Galaxy Tab S6

Έχουμε κανένα "CRT screen-off / Electron beam" τροποποίημένο για JW1??? Δεν μπορώ χωρίς αυτό όπως και χωρίς να αλλάξω την ανάλυση της οθόνης με το Nitrality Lite... :D

My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect:

Pocophone F1 6/128 Gb

Εδώ είναι, τα οποία είχε ξαναδώσει ο Tyxerakias.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Εδώ είναι, τα οποία είχε ξαναδώσει ο Tyxerakias.

Ευχαριστώ! Ας τα βάλουμε και στην πρώτη σελίδα που είναι και τα υπόλοιπα απο τις άλλες rom!

Edited by kandreou

My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect:

Pocophone F1 6/128 Gb

Καλησπέρα! Μήπως κάποιος με Jvu+Sema2.5beta μπορεί να ελέγξει το netfilter/tethering? Μόλις αναβάθμισα σε Jvu και παρόλο που ενεργοποιώ το netfilter κάτι δεν μου δουλεύει :-( Thanx...

Τι ακριβώς δεν σου δουλεύει; Δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα στο Netfilter.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Τα ίδια πράγματα που έκανα για να τρέξω το openvpn και που δούλευαν σε jvr/jvt με sema < 2.5 τώρα δεν δουλεύουν σε jvu+sema2.5....

Αν σας δουλεύει, να το ψάξω αλλιώς ...

Ίσως είναι άλλο το script που χρειάζεται να ενεργοποιήσεις στον Semaphore. Από το site του Semaphore: TUN (enable_tun) - TUN module is needed for VPN connections.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

το tun το κάνει insmod το openvpn settings, όταν το βρίσκει στο lib/modules. Αυτό είναι οκ. Το λάθος που παίρνω είναι "ifconfig cannot set .." που με παραπέμπει σε iptables/set interfaces κλπ (δλδ στο netfilter)...?

Τότε δυστυχώς θα πρέπει να περιμένεις να σου απαντήσει κάποιος που το έχει δοκιμάσει.

Μπορείς βέβαια να περάσεις και τον Semaphore 2.4.0 για να δεις αν με αυτόν σου δουλεύει ώστε να καταλάβεις αν είναι θέμα του καινούργιου kernel.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Bλεπω στο sammobile να εχουν ανεβασει νεα JVZ,δεκεμβριου,για πολωνια

οκ, το να περασω τον 2.4 είναι καλή ιδέα, αλλά δεν θα γίνει χάος με τις διαφορετικές εκδόσεις του cwm?

Επίσης μπορεί κάποιος please να μου πει ποιά είναι τα σωστά permissions/ownership του dir /system/xbin και του su (/system/xbin/su) ? thx!

Φαντάζομαι ότι θα αντικατασταθεί από αυτόν της έκδοσης 2.4.0 αλλά δεν παίρνω την ευθύνη. Για system/xbin τα permissions είναι rwxr-xr-x με owner root και αντίστοιχα για το su είναι rwsr-xr-x και root.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Ευχαριστώ superuser! Μπορείς να μου πεις για το dir και για το su επίσης το group ownership? είναι πάλι root ή system?

Για το cwm (και το backup που έχω) λέω να μην το διακινδυνέψω. Μάλλον έχω κάνει λάθος με τα perm στα symlinks... :-(

Το group είναι shell για το xbin και root για το system. Για το su είναι root.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

• The title was changed to [Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις