Jump to content

kokni

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kokni

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 10

kokni's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. kokni

    iPhone 5

    Τα δεδομένα μήπως είναι 4G Cosmote?
  2. Δοκίμασα κ εγώ τη slim το ΣΚ, όπως και την JW4. Μετά γύρισα στο JW1 nandroid backup γιατί χρησιμοποιώ το τηλ επαγγελματικά. Συντομότατη κριτική: Η JW4 δεν είναι καλύτερη από την JW1, η οποία JW1 παραμένει κατά τη γνώμη μου η σταθερότερη GB. Άλλωστε χωρίς semaphore (και tun module) για εμένα η JW4 είναι άχρηστη. Η Slim+Semaphore είναι απλά εξαιρετική. Γιατί δεν την κράτησα? Με προβληματίζει η βιωσιμότητά της long term. Προτιμώ να περιμένω 1-2 μήνες ακόμη και να βάλω μια πιο ώριμη CM9 και να μείνω οριστικά σε CM. Ερώτηση: Υπάρχει δυνατότητα για stock dialer με ελληνικά γράμματα στην JW1? Όπως έχει η CM?
  3. Δεν είμαι σίγουρος αν η ερώτηση πάει εδώ ή στο ICS thread αλλά: Δοκίμασα 2-3 ics roms και θέλω τώρα να γυρίσω στην JW1. Θα φλασάρω μέσω odin την έκδοση 3 αρχείων του tyxerakia. Λογικά πρέπει να κάνω και BOOTLOADERS/REPARTITION ή δεν χρειάζεται?
  4. Ψάχνω για αγορά GPS και είχα σχεδόν καταλήξει στο don't panic αλλά με προβληματίζει αυτή η ασάφια με τις ανανεώσεις του χάρτη. Τώρα όμως είδα το citisnav. Το έχει δοκιμάσει κανείς; Για τα 10 ευρώ που ζητάει, άμα είναι και ελληνικής εταιρείας, αξίζει;
  5. Οκ, βρέθηκε η άκρη καθώς είχε αλλάξει τo openvpn installer και δεν το είχα καταλάβει σωστά - αυτό το ρημάδι γίνεται τόσο σπάνια update που δεν το είχα προσέξει καθόλου. Προσπαθούσα έτσι να το κάνω να δουλέψει με κόλπα που έγραψε και ο Αλέξανδρος ενώ η λύση ήταν μπροστά στα μάτια μου... Ευχαριστώ παιδιά για τη βοήθεια.
  6. Γιατί το παν/μιο αθήνας έχει openvpn και μάλλον δεν παίζει να τους πω να το αλλάξουν! Από όσο κατάλαβα το openvpn installer έχει αλλάξει επίσης και το ../bb δεν χρειάζεται (έτσι λέει το changelog). Σίγουρα όμως έκανα λάθος κάπου στα permissions των su, busybox, ifconfig, route και σχετικών symlinks αλλά δεν ξέρω ακόμη πού είναι το λάθος, πρέπει να ψάξω καλύτερα... O στράτος έβγαλε final 2.5, και άλλαξε τα permissions του su ή κάνω λάθος?
  7. Α, γειά σου! Και εγώ πάντοτε με τον β' τρόπο το έκανα! Δεν παίζει πλέον το κόλπο με τα symlinks? edit: απέφευγα το α' για να έχω προβλήματα με τα busybox και τον semaphore. τι άλλαξε στα openvpn (inst+settings)? Αυτά από το market δεν χρησιμοποιούμε?
  8. Ευχαριστώ superuser! Μπορείς να μου πεις για το dir και για το su επίσης το group ownership? είναι πάλι root ή system? Για το cwm (και το backup που έχω) λέω να μην το διακινδυνέψω. Μάλλον έχω κάνει λάθος με τα perm στα symlinks... :-(
  9. οκ, το να περασω τον 2.4 είναι καλή ιδέα, αλλά δεν θα γίνει χάος με τις διαφορετικές εκδόσεις του cwm? Επίσης μπορεί κάποιος please να μου πει ποιά είναι τα σωστά permissions/ownership του dir /system/xbin και του su (/system/xbin/su) ? thx!
  10. το tun το κάνει insmod το openvpn settings, όταν το βρίσκει στο lib/modules. Αυτό είναι οκ. Το λάθος που παίρνω είναι "ifconfig cannot set .." που με παραπέμπει σε iptables/set interfaces κλπ (δλδ στο netfilter)...?
  11. Τα ίδια πράγματα που έκανα για να τρέξω το openvpn και που δούλευαν σε jvr/jvt με sema < 2.5 τώρα δεν δουλεύουν σε jvu+sema2.5.... Αν σας δουλεύει, να το ψάξω αλλιώς ...
  12. Καλησπέρα! Μήπως κάποιος με Jvu+Sema2.5beta μπορεί να ελέγξει το netfilter/tethering? Μόλις αναβάθμισα σε Jvu και παρόλο που ενεργοποιώ το netfilter κάτι δεν μου δουλεύει :-( Thanx...
  13. FYI: Σε JVT + 2.4sc η μπροστά βγάζει κανονικά φωτό. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
×
×
  • Create New...