truckman Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Εσύ στο link είδες να μου τα κάνει? Περιγράφεις κάτι άλλο απο αυτό που δείχνει το βίντεο. Δεν έχω να πω κάτι περισσότερο.Ανοιξε μια σελιδα σαν κι αυτη http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=665 και θα δεις τι θα κανει ;).Anyway,δεν θα την συνεχισω αυτην την κουβεντα,οπως ειπαμε και πριιν οι αποψεις ολων σεβαστες. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Ανοιξε μια σελιδα σαν κι αυτη http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=665 και θα δεις τι θα κανει ;).Anyway,δεν θα την συνεχισω αυτην την κουβεντα,οπως ειπαμε και πριιν οι αποψεις ολων σεβαστες. Το δοκίμασα και καταλαβαίνω νομίζω τι λες. Πιθανόν λόγω τον πολλών χαρακτήρων η σκακιέρα να κρατάει λιγο παραπάνω σε αυτη τη σελίδα. Φυσικά μιλάμε για χρόνους γύρω στο μισό δευτερόλεπτο που δεν βρίσκω σημαντικούς προσωπικά αλλά σε κάποιον άλλον αυτό μπορεί αυτό να φαίνεται σημαντικό. Τελοσπάντων όπως είπαμε, γούστα είναι αυτά. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenon2010 Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Το δοκίμασα και καταλαβαίνω νομίζω τι λες. Πιθανόν λόγω τον πολλών χαρακτήρων η σκακιέρα να κρατάει λιγο παραπάνω σε αυτη τη σελίδα. Φυσικά μιλάμε για χρόνους γύρω στο μισό δευτερόλεπτο που δεν βρίσκω σημαντικούς προσωπικά αλλά σε κάποιον άλλον αυτό μπορεί αυτό να φαίνεται σημαντικό. Τελοσπάντων όπως είπαμε, γούστα είναι αυτά. Άνοιξε την τώρα και με opera mobile... :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Ανοιξε μια σελιδα σαν κι αυτη http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=665 και θα δεις τι θα κανει ;).Anyway,δεν θα την συνεχισω αυτην την κουβεντα,οπως ειπαμε και πριιν οι αποψεις ολων σεβαστες. Το δοκίμασα και καταλαβαίνω νομίζω τι λες. Πιθανόν λόγω τον πολλών χαρακτήρων η σκακιέρα να κρατάει λιγο παραπάνω σε αυτη τη σελίδα. Φυσικά μιλάμε για χρόνους γύρω στο μισό δευτερόλεπτο που δεν βρίσκω σημαντικούς προσωπικά αλλά σε κάποιον άλλον αυτό μπορεί αυτό να φαίνεται σημαντικό. Τελοσπάντων όπως είπαμε, γούστα είναι αυτά. Από περιέργεια έκανα ότι γράφεις πιο πάνω truckman. Η αλήθεια είναι κάπου στην μέση. Η σελίδα άνοιξε πολύ γρήγορα, το zoom δουλεύει σχεδόν τέλεια αλλά όταν κάνεις γρήγορο scrolling σου εμφανίζει την σκακιέρα. Όταν σταματήσεις το scrolling όλα είναι στην θέση τους αρκετά γρήγορα. Με κανονικό scrolling (το οποίο κάνεις όταν διαβάζεις κάτι) δεν εμφανίζει την σκακιέρα και όλα λειτουργούν άψογα. Άρα το μόνο θέμα που παρουσιάζει ο stock browser είναι στο γρήγορο scrolling (και αυτό σε ορισμένες σελίδες) το οποίο κατά την άποψη μου δεν το χρησιμοποιεί κάποιος όταν θέλει να διαβάσει μία σελίδα. Τελικό συμπέρασμα: Ας χρησιμοποιήσει ο καθένας τον browser που ταιριάζει στα γούστα του! Ευτυχώς για εμάς υπάρχουν πολλές επιλογές!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmas75 Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 (edited) Επειδή είχα και εγώ μερικά fc είπα να κάνω αντικατάσταση το phone.apk, phone.odex (όπως έγραψαν σε προηγούμενα post ο mindfield και ο Lakerdas). Προτίμησα του Lakerda (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1236500) μίας και έκανε αναφορά συγκεκριμένα για την XXJVU. Σύμφωνα με τις οδηγίες εκεί αντικατέστησα μόνο το phone.odex. Έχω xxjvu+cf-root, οπότε υπέθεσα ότι είμαι odex. Έκανα καλά ; το ρωτάω γιατί στο άλλο link που έδωσε ο mindfield (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=20205087) κάνει λόγο για αντικατάσταση του phone.apk. Πάντως όπως και να έχει φαίνεται να δουλεύει καλά έως τώρα .... το no increase ringtone δουλεύει. Κάτι που παρατήρησα στο settings>about phone>kernel version: βλέπω ότι γράφει τώρα :2.6.35.7-Ι9000XXJVU-CL851880 se.infra@SEI-22 #2 ενώ κάποια στιγμή πριν που το είχα δει έλεγε κάτι : ????????root@dell?????? (κάτι παρόμοιο) άλλαξε επειδή άλλαξα το phone.odex, ή μήπως δεν θυμάμαι εγώ καλά; σε εσάς τι γράφει στον kernel; update: σχετικά με το όνομα του kernel (...se.infra@SEI-22 #2), βλέπω τώρα στο thread απο όπου κατέβασα τo phone.apk,.odex ότι τα πήρε απο κάποια έκδοση για το SGS II, ενώ και μια αναζήτηση στο google με αυτό το όνομα μου βγάζει κυρίως αναφορές στο SGS II. Άρα μάλλον έτσι προέκυψε η αλλαγή; Edited January 12, 2012 by kosmas75 update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Επειδή είχα και εγώ μερικά fc είπα να κάνω αντικατάσταση το phone.apk, phone.odex (όπως έγραψαν σε προηγούμενα post ο mindfield και ο Lakerdas). Προτίμησα του Lakerda (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1236500) μίας και έκανε αναφορά συγκεκριμένα για την XXJVU. Σύμφωνα με τις οδηγίες εκεί αντικατέστησα μόνο το phone.odex. Έχω xxjvu+cf-root, οπότε υπέθεσα ότι είμαι odex. Έκανα καλά ; το ρωτάω γιατί στο άλλο link που έδωσε ο mindfield (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=20205087) κάνει λόγο για αντικατάσταση του phone.apk. Πάντως όπως και να έχει φαίνεται να δουλεύει καλά έως τώρα .... το no increase ringtone δουλεύει. Κάτι που παρατήρησα στο settings>about phone>kernel version: βλέπω ότι γράφει τώρα :2.6.35.7-Ι9000XXJVU-CL851880 se.infra@SEI-22 #2 ενώ κάποια στιγμή πριν που το είχα δει έλεγε κάτι : ????????root@dell?????? (κάτι παρόμοιο) άλλαξε επειδή άλλαξα το phone.odex, ή μήπως δεν θυμάμαι εγώ καλά; σε εσάς τι γράφει στον kernel; Καλά έκανες. Λογικά θα σου δούλευε και αν έβαζες το apk και έσβηνες εντελώς το odex. Δεν παίζει ρόλο το phone για τον κέρνελ και μου φαίνεται περίεργο που λες ότι σου έδειχνε ?????? μπλα μπλα ?????? Αυτό που σου γράφει τώρα είναι σωστό. Νομίζω είναι ο στοκ κέρνελ, αν και μου φαίνεται περίεργο που έχεις cf-root και δεν το γράφει εκεί. Μπορεί βέβαια το cf-root να γράφει τον στοκ κέρνελ εκεί δεν το έχω δει και ποτέ για να ξέρω σίγουρα. Εκεί τέλος πάντων παίζει ρόλο τι κέρνελ έχεις περάσει και γράφει το ανάλογο. Αν πέρναγες semaphore θα έλεγε κάτι αντίστοιχο κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmas75 Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 για αυτό εδώ ?????? μπλα μπλα ?????? που λες Νίκο : τα ερωτηματικά (??) τα έβαλα εγώ γιατί δεν θυμόμουν ακριβώς όλο το όνομα του kernel απλά θυμόμουν ότι μετά το cf-root που έκανα στην stock XXJVU και μετά έγραφε κάτι που περιείχε το root@Dell μέσα σε άλλα. Ενώ τώρα που έτυχε να ξαναδώ το about στο κινητό (και ενώ άλλαξα το phone.odex) είδα ότι γράφει se.infra@SEI-22.. Τώρα πότε άλλαξε , δεν είμαι και σίγουρος...απλά φοβήθηκα μην έχασα το root.... αν δεν παιζει ρόλο το τι γράφει εκεί τότε ΟΚ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 για αυτό εδώ ?????? μπλα μπλα ?????? που λες Νίκο : τα ερωτηματικά (??) τα έβαλα εγώ γιατί δεν θυμόμουν ακριβώς όλο το όνομα του kernel απλά θυμόμουν ότι μετά το cf-root που έκανα στην stock XXJVU και μετά έγραφε κάτι που περιείχε το root@Dell μέσα σε άλλα. Ενώ τώρα που έτυχε να ξαναδώ το about στο κινητό (και ενώ άλλαξα το phone.odex) είδα ότι γράφει se.infra@SEI-22.. Τώρα πότε άλλαξε , δεν είμαι και σίγουρος...απλά φοβήθηκα μην έχασα το root.... αν δεν παιζει ρόλο το τι γράφει εκεί τότε ΟΚ. Ααα νόμιζα πως το έγραφε με ερωτηματικά! :lol: Κοίτα δε θυμάμαι τι γράφει πριν το πειράξεις, αλλά το cf-root μπορεί να το αλλάζει αυτό εκεί αφού περνάς άλλο κέρνελ (αν και νομίζω πως το cf-root είναι ο κανονικός κέρνελ με επιπλέον πράγματα, όπως και root) Το root δε το χάνεις αφού έχεις βάλει το cf-root. Για να χαθεί το root πρέπει να σβήσεις κάποια αρχεία από το σύστημα που περνιούνται με το cf-root. Όσο για αυτό για το SGS2 δε γίνεται να άλλαξε ο κέρνελ επειδή άλλαξες το phone.odex. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmas75 Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Ναι ο kernel δεν νομιζω ουτε εγω να αλλαξε. Απλα μονο να αλλαξε αυτο που εμφανιζετε στο about. Να ειναι δηλ. λαθος αυτο που εμφανιζεται εκει, χωρις ομως να αλλαζει κατι περαν αυτού.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Ναι ο kernel δεν νομιζω ουτε εγω να αλλαξε. Απλα μονο να αλλαξε αυτο που εμφανιζετε στο about. Να ειναι δηλ. λαθος αυτο που εμφανιζεται εκει, χωρις ομως να αλλαζει κατι περαν αυτού.. Δεν άλλαξε τίποτα. Για να γράψει άλλο κερνελ, πρέπει να περάσεις άλλον. Δεν το πρόσεξες απλά. Το root στο όνομα του κερνελ δεν έχει καμία σχέση με το root στο κινητό. Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cjvirus Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Καλησπέρα παίδες.....ανά κάποιους μήνες κάνω ένα update σε ότι ποιό σταθερό υπάρχει εκείνη την περίοδο. Το τελευταίο update το έκανα το καλοκαίρι αλλά πλέον τρώει γερά κολλήματα σε διάφορους τομείς... Ποιά σύνθεση μου προτείνετε να ακολουθήσω; αυτό που έχω τώρα...... http://www.ok365.gr/samsung.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Καλησπέρα παίδες.....ανά κάποιους μήνες κάνω ένα update σε ότι ποιό σταθερό υπάρχει εκείνη την περίοδο. Το τελευταίο update το έκανα το καλοκαίρι αλλά πλέον τρώει γερά κολλήματα σε διάφορους τομείς... Ποιά σύνθεση μου προτείνετε να ακολουθήσω; αυτό που έχω τώρα.... Κοίτα, έχεις 2.3.4 ενώ υπάρχουν και οι 2.3.6 πλέον (πχ JVZ,JW1,JVU). Οι οποίες 2.3.6 είναι καλύτερες (έστω και λίγο). Αν λοιπόν ήρθε η ώρα να αναβαθμίσεις θα σου πρότεινα είτε την JW1 που είναι πολύ καλή όπως παραδέχτηκαν όλοι όσοι την δοκίμασαν είτε την JVU που έχει πολλά εξτρά (face unlock, new unlock screen, photo & video editor) αλλά φαίνεται να έχει και αρκετά bugs (πχ το phone fc που υπήρχε παλαιότερα υπάρχει και εδώ, όχι στην JW1 όμως). Εσύ αποφασίζεις:p! Σημείωση: τόσο η JW1 όσο και η JVU είναι leaked, ενώ όσον αφορά την JVU δεν έχει Ελληνικά πληκτρολόγια (μπορείς να τα προσθέσεις όμως απο τους οδηγούς)! Υπάρχουν βέβαια και οι ICS που όμως είναι ακόμα σε beta οπότε αν θέλεις να πας κάπου σταθερά και να μείνεις εκεί για κάποιο καιρό χωρίς ούτε προβλήματα ούτε συνεχείς αναβαθμίσεις οι 2.3.6 είναι αυτή τη στιγμή μονόδρομος! Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmteo Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 παιδια εχω περασμενη την επισημη jvi 2.3.3. για να κανω ροοτ με το αρχειο που δινετε στο αντιστοιχο τοπικ για ροοτ πρεπει να εχω κανει backup πρωτα? και το lagfix που μπορω να το βρω?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 παιδια εχω περασμενη την επισημη jvi 2.3.3. για να κανω ροοτ με το αρχειο που δινετε στο αντιστοιχο τοπικ για ροοτ πρεπει να εχω κανει backup πρωτα? και το lagfix που μπορω να το βρω?ευχαριστω Εγώ θα σου έλεγα να μην μπλέξεις με fuguroot. Βάλε τον semaphore kernel και είσαι έτοιμος. (Semaphore_kernel_JW1_2.4.0.tar) Αν και μιας που θα το πειράξεις καλό θα ήταν να φύγεις από την 2.3.3 αλλά είναι επιλογή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmteo Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Εγώ θα σου έλεγα να μην μπλέξεις με fuguroot. Βάλε τον semaphore kernel και είσαι έτοιμος. (Semaphore_kernel_JW1_2.4.0.tar) Αν και μιας που θα το πειράξεις καλό θα ήταν να φύγεις από την 2.3.3 αλλά είναι επιλογή σου. γιατι να μην μπλεξω με fuguroot? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Βάλε μία από τις τελευταίες 2.3.6 με Semaphore και θα είσαι εντάξει εκτός αν θες να δοκιμάσεις και λίγο "παγωτό"! EDIT: Νέα έκδοση Semaphore (beta) από τον Στράτο!:) New version JVU_2.5.0beta - CWM v5.0.2.7 (special thanks to Mialwe for his hints and for his mount code and of couse many thanks to CM team) - busybox v1.19.3-cm7 - JVU initramfs - fix front camera pictures issue - fix capture frames during video recording (maybe dropped in final release) - 337MB available RAM (due to the above fixes) - updated Semaphore scripts by HM.Carbide (thanks to him, some scripts will be available as addon packages) A backup of your data is recommended before you use the new CWM. παιδια τον νεο Kernel τον εβαλε καποιος σε XXJVU με ext4 ? εγω χτες το βραδυ την εφαγα...και ξαναφλασαρα την ρομ κτλ.... τι παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 (edited) Το πρόβλημα λύθηκε και μπορείς να τον κατεβάσεις από το site του Στράτου. Κάνε όμως πρώτα ένα backup όπως προτείνει και ο Στράτος. Καλησπέρα παίδες.....ανά κάποιους μήνες κάνω ένα update σε ότι ποιό σταθερό υπάρχει εκείνη την περίοδο. Το τελευταίο update το έκανα το καλοκαίρι αλλά πλέον τρώει γερά κολλήματα σε διάφορους τομείς... Ποιά σύνθεση μου προτείνετε να ακολουθήσω; Δεν χρειάζεται να κάνεις την ίδια ακριβώς ερώτηση σε διαφορετικά θέματα ενώ σου έχει απαντηθεί ήδη. Μπορούσες να συνεχίσεις στο άλλο θέμα αν ήθελες διευκρινήσεις. Παρόλα αυτά κάνε αυτό που σου είπε ο Βασίλης! Edited January 13, 2012 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 γιατι να μην μπλεξω με fuguroot? Τσάμπα θα πεδευτείς (περνάς πρώτα fuguroot και μετά ξαναπερνάς τον στοκ κέρνελ) και δε σου προσφέρει τίποτα επιπλέον εκτός από ροοτ. Ο semaphore σου προσφέρει αρκετά καλούδια επιπλέον (voodoo sound, color, root, cwm recovery, overclocking). Ότι θέλεις βάλε επιλογή σου είναι :) (Νίκο, γιατί δεν είναι κανείς στο chat???? Απουσία σας έβαλα.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cjvirus Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Κοίτα, έχεις 2.3.4 ενώ υπάρχουν και οι 2.3.6 πλέον (πχ JVZ,JW1,JVU). Οι οποίες 2.3.6 είναι καλύτερες (έστω και λίγο). Αν λοιπόν ήρθε η ώρα να αναβαθμίσεις θα σου πρότεινα είτε την JW1 που είναι πολύ καλή όπως παραδέχτηκαν όλοι όσοι την δοκίμασαν είτε την JVU που έχει πολλά εξτρά (face unlock, new unlock screen, photo & video editor) αλλά φαίνεται να έχει και αρκετά bugs (πχ το phone fc που υπήρχε παλαιότερα υπάρχει και εδώ, όχι στην JW1 όμως). Εσύ αποφασίζεις:p! Σημείωση: τόσο η JW1 όσο και η JVU είναι leaked, ενώ όσον αφορά την JVU δεν έχει Ελληνικά πληκτρολόγια (μπορείς να τα προσθέσεις όμως απο τους οδηγούς)! Υπάρχουν βέβαια και οι ICS που όμως είναι ακόμα σε beta οπότε αν θέλεις να πας κάπου σταθερά και να μείνεις εκεί για κάποιο καιρό χωρίς ούτε προβλήματα ούτε συνεχείς αναβαθμίσεις οι 2.3.6 είναι αυτή τη στιγμή μονόδρομος! άρα λες να περάσω πχ αυτήν Semaphore_kernel_JW1_2.4.0bm.tar ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Ο Semaphore_kernel_JW1_2.4.0bm.tar είναι kernel. Πρέπει να περάσεις και μία rom πριν από αυτόν! Διάβασε τους οδηγούς στα επισημασμένα θέματα για περισσότερες πληροφορίες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 θα ηθελα να ρωτησω για καποια addons που ειχε ο semaphore eg vm dirtyness τα οποια απουσιαζουν τωρα...τι γινεται μ αυτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Τα έχει σαν Add-Ons στο xda ο HM.Carbide. Τα κατεβάζεις, τα περνάς στην SD, ανοίγεις την εφαρμογή Semaphore, πατάς το κουμπί του μενού και διαλέγεις "Manage Packages" για να τα εγκαταστήσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Εγώ πάντως δεν έχω καταλάβει τι κάνουν μερικά από αυτά :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Τα έχει σαν Add-Ons στο xda ο HM.Carbide. Τα κατεβάζεις, τα περνάς στην SD, ανοίγεις την εφαρμογή Semaphore, πατάς το κουμπί του μενού και διαλέγεις "Manage Packages" για να τα εγκαταστήσεις. οκ εγκατασταθηκαν ευχαριστω πρεπει να ειναι στην εσωτερικη sd για να τα δει ο sema Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros_kef Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Καλημέρα! Με αφορμή τα λεγόμενα κάποιον για τον stock browser θέλω να ρωτήσω εάν στην official έκδοση 2.3.6 είναι καλύτερος (πιο γρήγορος και πιο smooth) από την official ελληνική 2.3.3 που έχω εγώ στο κινητό. Είμαι ένα βήμα πριν την περάσω αλλά σκέφτομαι ότι πρέπει να σετάρω από την αρχή τα πάντα και όλο το αναβάλω!!! Επίσης αν κάποιος μπορεί να μου πει εν συντομία τα πλεονεκτήματα της 2.3.6 σε σχέση με την 2.3.3 (μιλάω πάντα για τις official) θα είναι για μένα μεγάλη βοήθεια! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts