Jump to content

[Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δυστυχώς το ξαναέκανα από την αρχή. Μετά το AOSP-EXTENDED-CRT-JW1 stock.zip μου κρασάρανε όλες οι εφαρμογές. Έκανα reboot και πάλι κρασάρανε. Έκανα wipe από cwm ...και άρχισε πάλι να λουπάρει!!!

Πάω ξανά από την αρχή I9000XWJW1 με CSC+JV9+-+PHONE+JVT και SEMAPHORE 2.4.0bm

Πρώτα πρέπει να πέρνεις nandroid backup οπότε περνάς mods -είναι κανόνας αυτό για να αποφεύγεις όλη αυτή την ταλαιπωρία. Εκτός από αυτό λογικά αν περνούσες από επανω το restore θα ήσουν οκ.

Τώρα για το mod δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να φταίει γιατί εμένα μου δουλεύει μια χαρά.

Παίζει να κάνετε κάτι λάθος. Γιατί και ο χρυσόστομος που έλεγε ότι δεν λειτουργεί εχτεσ σήμερα είναι οκ. :-P

Όσοι περνάνε το mod αυτό λοιπόν κάντε το κόπο να πάρετε ένα nandroid backup. Μέχρι να βρω τι φταίει. (Αν φταίει κάτι :-P).

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πρώτα πρέπει να πέρνεις nandroid backup οπότε περνάς mods -είναι κανόνας αυτό για να αποφεύγεις όλη αυτή την ταλαιπωρία. Εκτός από αυτό λογικά αν περνούσες από επανω το restore θα ήσουν οκ.

Τώρα για το mod δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να φταίει γιατί εμένα μου δουλεύει μια χαρά.

Παίζει να κάνετε κάτι λάθος. Γιατί και ο χρυσόστομος που έλεγε ότι δεν λειτουργεί εχτεσ σήμερα είναι οκ. :-P

Όσοι περνάνε το mod αυτό λοιπόν κάντε το κόπο να πάρετε ένα nandroid backup. Μέχρι να βρω τι φταίει. (Αν φταίει κάτι :-P).

κ όμως την πρώτη φορα που το πέρασα κρασαρε το σύμπαν, ξαναπέρασα την ρομ,τα έβαλα ξανά,και ως δια μαγείας δούλευαν όλα ρολόι. βέβαια το μοντακι για την μπαταρία το έφτιαξα μόνος μου στην κουζίνα,γιατι εκει εχουμε ενα θέμα ακόμα

Xiaomi 12 Pro

φιλε xenon

επειδη προς το παρον δεν θελω να περασω ολο το μαυρο θεμα, θελω να αλλαξω μονος μου μονο 2 πραγματα...

1. οταν παταω settings η μπλε μπαρα να την κανω μαυρη

2. τα εικονιδια να τα κανω ασπρομαυρα

ειναι κατι πολυ δυσκολο? Εχεις κανενα λινκ με τιποτα οδηγιες?

κι αν δεν σου ειναι κοπος μπορεις να ανεβασεις καπου τα ασπρομαυρα εικονιδια πλσ?

Τι εννοεις replicate;

Έχω 2 ίδια sgs. Ένα δικό μου και ένα της γυναίκας μου. Αφού στήσω το ένα, με εφαρμογές, ρυθμίσεις, κλπ, πως μπορώ να πάρω τα πάντα με "μια κίνηση" και να τα φορτώσω στο άλλο, ώστε να αποφύγω την όλη διαδικασία και στο δεύτερο? Θέλω να τα έχω ακριβώς ίδια! Η μόνη διαφορά είναι ότι στο δεύτερο θα πάω μετά και θα αλλάξω το google account.

Δεν ξέρω αν θα δουλέψει να πάρεις ένα backup το efs απο την οχι στημένη συσκευή, να πάρεις ένα nandroid backup απο την έτοιμη συσκευή, να το κάνεις restore στην όχι στημένη και μετά να της επαναφέρεις το efs. Εχει δοκιμάσει κανείς να κάνει κάτι τέτοιο?
Κώστας

φιλε xenon

επειδη προς το παρον δεν θελω να περασω ολο το μαυρο θεμα, θελω να αλλαξω μονος μου μονο 2 πραγματα...

1. οταν παταω settings η μπλε μπαρα να την κανω μαυρη

2. τα εικονιδια να τα κανω ασπρομαυρα

ειναι κατι πολυ δυσκολο? Εχεις κανενα λινκ με τιποτα οδηγιες?

κι αν δεν σου ειναι κοπος μπορεις να ανεβασεις καπου τα ασπρομαυρα εικονιδια πλσ?

Αυτό με την μπάρα είναι πολύ δύσκολο (πρέπει να πειράξεις το xml αρχεία) δεν ξέρω να το κάνω για αυτό δεν μπορώ να σε βοηθήσω!

Τα εικονίδια παρτά από το framework-res του θέματος. Άνοιξε το με winrar και κανε extract τον φάκελο drawable-hdmi. Δεν χρειάζεται καν decompile!

Αυτό με την μπάρα είναι πολύ δύσκολο (πρέπει να πειράξεις το xml αρχεία) δεν ξέρω να το κάνω για αυτό δεν μπορώ να σε βοηθήσω!

Τα εικονίδια παρτά από το framework-res του θέματος. Άνοιξε το με winrar και κανε extract τον φάκελο drawable-hdmi. Δεν χρειάζεται καν decompile!

ευχαριστώ!

Δεν ξέρω αν θα δουλέψει να πάρεις ένα backup το efs απο την οχι στημένη συσκευή, να πάρεις ένα nandroid backup απο την έτοιμη συσκευή, να το κάνεις restore στην όχι στημένη και μετά να της επαναφέρεις το efs. Εχει δοκιμάσει κανείς να κάνει κάτι τέτοιο?

Θεωρητικά θα γίνεται με αυτόν τον τρόπο που λες (νομίζω το είχαμε συζητήσει και μαζί). Το σημαντικό, όπως είπες, είναι να πάρει backup τον φάκελο efs διαφορετικά θα έχει στην κυριολεξία δύο ίδια τηλέφωνα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

κ όμως την πρώτη φορα που το πέρασα κρασαρε το σύμπαν, ξαναπέρασα την ρομ,τα έβαλα ξανά,και ως δια μαγείας δούλευαν όλα ρολόι. βέβαια το μοντακι για την μπαταρία το έφτιαξα μόνος μου στην κουζίνα,γιατι εκει εχουμε ενα θέμα ακόμα

Αν πέρασες το mod που έχει μόνο aosp δεν έχει ποσοστό γιατί όπως είδες είναι πολύ εύκολο να βάλεις στην κουζίνα. Στο τελευταίο mod εχω βάλει ποσοστό (με τις 9 lockscreens).

Αν πέρασες το mod που έχει μόνο aosp δεν έχει ποσοστό γιατί όπως είδες είναι πολύ εύκολο να βάλεις στην κουζίνα. Στο τελευταίο mod εχω βάλει ποσοστό (με τις 9 lockscreens).

σε αυτο με τις 9 ειναι το προβλημα σε εμενα.το ειχα πει και εχθες.το περνας ωραια και καλα.αλλα οταν παω να επιλεξω να κλειδωνει με μοτιβο η συσκευη και οχι καποια lock screen βγαζει λαθος και κλεινει το μενου των ρυθμισεων

Xiaomi 12 Pro

σε αυτο με τις 9 ειναι το προβλημα σε εμενα.το ειχα πει και εχθες.το περνας ωραια και καλα.αλλα οταν παω να επιλεξω να κλειδωνει με μοτιβο η συσκευη και οχι καποια lock screen βγαζει λαθος και κλεινει το μενου των ρυθμισεων

Βαλε το απλό (με την aosp) καλύτερα που το εχω φτιάξει μόνος μου.

Το άλλο είναι port από deodex mod και έχει αρκετά προβλήματα!

Παίζει να το βγάλω από το xda κιόλας.

Edited by xenon2010

Παιδια νομιζω πως εχω ενα σοβαρο θεματακι...ο αδερφος μου εχει απο τον προηγουμενο Μαρτιο ενα sgs..Λοιπον τωρα που βρεθηκαμε τα Χριστουγεννα σπιτι καθως σπουδαζουμε σε διαφορετικες πολεις του κανα διαφορα ( jw1,semaphore κλπ) και αφησα για το τελος την αλλαγη screen protector. Τα χρωματα μου φαινονταν περιεργα δηλαδη πιο ατονα, πιο ξεθωριασμενα και καθολου ζεστα τελοσπαντων.Νομιζα οτι εφτεγε το screen protector που ηταν απο καιρο και οτι με το νεο δε θα ειχε προβλημα ομως εκανα λαθος..Να σας πω επισης οτι εκανα και reset στην επιλογη που ειχε στο voodo control για την διορθωση. Δε ξερω αν ειναι ιδεα μου ρε παιδια επειδη χρησιμοποιω το sgs 2 αλλα δε νομιζω να ειναι τοσο τραγικες οι διαφορες στα δυο.Ή ακομα και αν ειναι αναμεσα στα δυο αυτα πως γινεται το nexus s (κυκλοφορει κ αυτο στο σπιτι) να δειχνει πολυ ανωτερο μπροστα στο sgs (π.χ το μπλε του skype ειναι καλυτερο στο s2 μετα στο nexus s και τελος στο sgs δειχνει σαν παλιακο); Παιζει η αποδοση της οθονης να πεφτει με την παροδο υου χρονου; Σας παρακαλω βοηθηστε αν μπορειτε γιατι εχω αγχωθει πολυ με το θεμα.
http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

Παιδια νομιζω πως εχω ενα σοβαρο θεματακι...ο αδερφος μου εχει απο τον προηγουμενο Μαρτιο ενα sgs..Λοιπον τωρα που βρεθηκαμε τα Χριστουγεννα σπιτι καθως σπουδαζουμε σε διαφορετικες πολεις του κανα διαφορα ( jw1,semaphore κλπ) και αφησα για το τελος την αλλαγη screen protector. Τα χρωματα μου φαινονταν περιεργα δηλαδη πιο ατονα, πιο ξεθωριασμενα και καθολου ζεστα τελοσπαντων.Νομιζα οτι εφτεγε το screen protector που ηταν απο καιρο και οτι με το νεο δε θα ειχε προβλημα ομως εκανα λαθος..Να σας πω επισης οτι εκανα και reset στην επιλογη που ειχε στο voodo control για την διορθωση. Δε ξερω αν ειναι ιδεα μου ρε παιδια επειδη χρησιμοποιω το sgs 2 αλλα δε νομιζω να ειναι τοσο τραγικες οι διαφορες στα δυο.Ή ακομα και αν ειναι αναμεσα στα δυο αυτα πως γινεται το nexus s (κυκλοφορει κ αυτο στο σπιτι) να δειχνει πολυ ανωτερο μπροστα στο sgs (π.χ το μπλε του skype ειναι καλυτερο στο s2 μετα στο nexus s και τελος στο sgs δειχνει σαν παλιακο); Παιζει η αποδοση της οθονης να πεφτει με την παροδο υου χρονου; Σας παρακαλω βοηθηστε αν μπορειτε γιατι εχω αγχωθει πολυ με το θεμα.

φιλε μου πολλοι developers,οπως ο onecosmic που εχει φτιαξει ics 4.0.3, αρνουνται πεισματικα να χρησιμοποιησουν voodoo color και υπαρχει λογος γι αυτο.οτι και να κανεις με το voodoo control, τα προβληματα παραμενουν.βαλε cf-root kernel που ειναι μαμισιος με μονη προσθηκη το root και θα δεις διαφορα ειδικα στην αναπαραγωγη βιντεο

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

φιλε μου πολλοι developers,οπως ο onecosmic που εχει φτιαξει ics 4.0.3, αρνουνται πεισματικα να χρησιμοποιησουν voodoo color και υπαρχει λογος γι αυτο.οτι και να κανεις με το voodoo control, τα προβληματα παραμενουν.βαλε cf-root kernel που ειναι μαμισιος με μονη προσθηκη το root και θα δεις διαφορα ειδικα στην αναπαραγωγη βιντεο

Φιλε μου αυτο που λες ειναι απολυτα σωστο...υπαρχει cf-root kernel jw1? αν ναι μπορεις να μου δωσεις ενα λινκ γιατι στο xda δεν βρηκα ακρη για πολλοστη φορα.

Αν παλι δεν εχει βγει ακομη επειδη ειμαι λατρης της απεικονισης με damiangto kernel και της αποδοσης με semaphore ξερεις αν υπαρχει κατι αξιολογο χωρις voodoo color για την jw1?

slim 3.5 + semaphore 1.1.1s

Φιλε μου αυτο που λες ειναι απολυτα σωστο...υπαρχει cf-root kernel jw1? αν ναι μπορεις να μου δωσεις ενα λινκ γιατι στο xda δεν βρηκα ακρη για πολλοστη φορα.

Αν παλι δεν εχει βγει ακομη επειδη ειμαι λατρης της απεικονισης με damiangto kernel και της αποδοσης με semaphore ξερεις αν υπαρχει κατι αξιολογο χωρις voodoo color για την jw1?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=788108

Λέει ότι η έκδοση 4.3 κάνει για JVT και νεότερες. Κατέβα κάτω κάτω κάτω και έχει τις καινούριες εκδόσεις.

Κάπου αναφέρθηκε χθες ότι βγήκε semaphore χωρίς speedmod color και voodoo νομίζω :worry: αλλά δεν το βρίσκω κάπου τώρα... Αν είσαι λάτρης τις απεικόνισης με damian kernel γιατί δε βάζεις Aureus kernel? (δεν είμαι σίγουρος αν κάνει στην JW1, ο damian είπε ότι κάνει, αλλά ή ο superuser ή ο mindfield δε θυμάμαι ποιος από τους δύο τον έβαλε και δεν δούλεψε.)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=788108

Λέει ότι η έκδοση 4.3 κάνει για JVT και νεότερες. Κατέβα κάτω κάτω κάτω και έχει τις καινούριες εκδόσεις.

Κάπου αναφέρθηκε χθες ότι βγήκε semaphore χωρίς speedmod color και voodoo νομίζω :worry: αλλά δεν το βρίσκω κάπου τώρα... Αν είσαι λάτρης τις απεικόνισης με damian kernel γιατί δε βάζεις Aureus kernel? (δεν είμαι σίγουρος αν κάνει στην JW1, ο damian είπε ότι κάνει, αλλά ή ο superuser ή ο mindfield δε θυμάμαι ποιος από τους δύο τον έβαλε και δεν δούλεψε.)

Ο aureus me jvt μου φαινοταν πιο αργος απ οτι ο semaphore για αυτο τον εβγαλα..ωστοσο νομιζω οτι η jw1 ειναι οτι πιο γρηγορο ομορφο και πληρες εχω βαλει οποτε αυτο που θα θελα ειναι ενας kernel χωρις voodoo color και με την ταχυτητα του semaphore(μακαρι να βγει τετοιος semaphore)...υπαρχει κατι τετοιο η απλα τα θελω ολα?(σταματαει στην jvz ο cf root να βαλω την jvz η την jvt εκδοση?)

Δοκίμασες να βάλεις στον semaphore την εφαρμογή voodoo control και να επαναφέρεις χρώμματα και γαμμα στις default τιμές της gingerbread?
Κώστας

Δοκίμασες να βάλεις στον semaphore την εφαρμογή voodoo control και να επαναφέρεις χρώμματα και γαμμα στις default τιμές της gingerbread?

Ναι αλλα ακομη κι ετσι δεν ειναι τοσο καλη οσο με τον default kernel.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1112908&page=615

εδω ειναι η εκδοση του semaphore χωρις το voodoo color για οποιον ενδιαφερεται

ενα ευχαριστω απο εμενα στοv στρατο γι αυτη την εκδοση,το περιμενα καιρο

Edited by stelioz78

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1112908&page=615

εδω ειναι η εκδοση του semaphore χωρις το voodoo color για οποιον ενδιαφερεται

Μπράβο ρε φίλε αυτό δεν έβρισκα. Το διάβασα χτες που το είπε κάποιος αλλά δεν το έβρισκα! :D Θα τον δοκιμάσω κι εγώ (όταν πάρω το κινητό στα χέρια μου)

αυτή η έκδοση του semaphore είναι ο ίδιος ο kernel απλά με stock colors ?

αλλάζει κάτι άλλο ?

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

Ορίστε το changelog:

JW1_2.4.0sc

- Stock color (voodoo color, speedmod color reverted)

- Semaphore Auto Brightness disabling when screen off

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Kαλησπερα και καλή χρονιά! Επισης χρονια πολλα σε οσες και οσους γιορτάζουν σημερα :)

Θα ηθελα να ρωτησω κατι. Το root, αν καταλαβα καλα ,διαβαζοντας το sticky locked topic, ειναι ουσιαστικα σα να ενεργοποιεις admin account ? Δηλαδη πχ σαν στον υπολογιστη που γραφω τωρα ειμαι σκετος user και τρεχοντας καποια αρχεια γινω admin ?

Το ρωταω αυτο επειδη εχω την 2.3.3 gingerbread με kernel που τελειωνει σε JVI . Οποτε αν κανω - CF-Root: σύμφωνα με τον οδηγο του sticky τοπικ , απλα θα εχω την 2.3.3 (δλδ οπως ειμαι) απλα θα ειμαι root ? :confused: Επειδη δεν θελω να περασω προς το παρόν ICS ! Αν ειναι ευκολο να με κατατοπισει καποιος , ευχαριστω εκ των προτέρων για τη βοηθεια , καλες γιορτές και πάλι :)

http://img266.imageshack.us/img266/7412/sc20111229234520.png

Edited by CHIEF
προσθεσα εικονα :)
:superman:

• The title was changed to [Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις