Jump to content

[Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για την εσωτερική sd μάλλον κάποιο conflict προφανώς. Κάνει κάποιο conversion o damian? Εννοείς δεν υπάρχει καθόλου ή δεν βλέπεις τα δεδομένα που είχες;

Για το την οθόνη και το voodoo color δοκίμασε να επαναφέρεις τις default ρυθμίσεις (η να τις αλλάξεις) από το voodoo control application.

Σβήστηκαν όλα τα περιεχόμενα της εσωτερικής.. :(

Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σβήστηκαν όλα τα περιεχόμενα της εσωτερικής.. :(

Δε νομίζω ότι σβήστηκαν. Υποθέτω ότι δεν μπόρεσε να γίνει mount.

Δοκίμασε να ξαναφλασάρεις τον παλιό σου πυρήνα. Κάποια μετατροπή πρέπει να έχει γίνει με το πυρήνα του damian και δεν μπόρεσε να κάνει mount o semaphore. Τα δεδομένα σου πρέπει να είναι κάπου εκεί.

Ξέρεις αν μετατρέπει σε ext2 και το sdcard?

Δε νομίζω ότι σβήστηκαν. Υποθέτω ότι δεν μπόρεσε να γίνει mount.

Δοκίμασε να ξαναφλασάρεις τον παλιό σου πυρήνα. Κάποια μετατροπή πρέπει να έχει γίνει με το πυρήνα του damian και δεν μπόρεσε να κάνει mount o semaphore. Τα δεδομένα σου πρέπει να είναι κάπου εκεί.

Ξέρεις αν μετατρέπει σε ext2 και το sdcard?

οχι δεν πειραζει την sd.

στο pc δεν ειδα παλι τιποτα απο αρχεια.. περασα ξανα τον tornado να δω τι θα γινει

edit:τιποτα..

edit2: οκ Αλεξ. μπαινω εδω http://tinychat.com/myphonesgs

Edited by nikos523

Παιδιά να υπενθυμίσω ότι το forum δεν είναι chatroom... Μερικά μηνύματα αφαιρέθηκαν, και θα παρακαλέσω για one-on-one βοήθεια να χρησιμοποιείτε pm, ή άλλη εναλλακτική, ευχαριστώ :happy:
- Alex

Πέρασα semafore 2.2.1 σε XWJVW, εγκατέστησα voodoo control πήγα στο screen v1 gamma offset... έκανα reset to 2.3.3 defaults αλλά εξακολουθώ να τρώω πρασινωπές-τρεμουλιαστές οθόνες... υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να δοκιμάσω? :confused:

Edit: Επίσης ψάχνω για το cwm manager στο market και δεν το βρίσκω, μήπως ψάχνω σε λάθος μέρος?

Το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω και εγω με JVZ 2.2.1 semaphore. Πηγες στην επιλογη voodoo απο την εφαρμογη του semaphoreνα το επαναφερεις? Edited by PCIFIAS
Θοδωρης

Πέρασα semafore 2.2.1 σε XWJVW, εγκατέστησα voodoo control πήγα στο screen v1 gamma offset... έκανα reset to 2.3.3 defaults αλλά εξακολουθώ να τρώω πρασινωπές-τρεμουλιαστές οθόνες... υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να δοκιμάσω? :confused:

Edit: Επίσης ψάχνω για το cwm manager στο market και δεν το βρίσκω, μήπως ψάχνω σε λάθος μέρος?

Απο την εφαρμογή semaphore επέλεξε speedmod color (warm η cold) και κάτω στο voodoo color διάλεξε στοκ.

Καλημέρα στο φόρουμ.

έχω βάλει ΑΥΤΟ το θέμα στο κινητό το οποίο όμως έχει προσθέσει στις ρυθμίσεις το "official forum" το οποίο έχω απεγκαταστήσει, θέλω να το αφαιρέσω από την λιστα των ρυθμίσεων, που να κοιτάξω; (Άλεξ; ) έχω το root explorer.

είμαι με JVZ deodexed

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

Απο την εφαρμογή semaphore επέλεξε speedmod color (warm η cold) και κάτω στο voodoo color διάλεξε στοκ.

Δούλεψε, ευχαριστώ!

Edit: βάζοντας όμως semaphore και CWM "χάλασε" πάλι, παλεύω πάλι με τις ρυθμίσεις αλλά προς το παρόν δεν βγάζω άκρη...

Το τηλέφωνο βέβαια μετά και το ext4 και το overclock στα 1200 πάει με τα φρένα λυμένα :)

Edited by fufutos

Καλημέρα στο φόρουμ.

έχω βάλει ΑΥΤΟ το θέμα στο κινητό το οποίο όμως έχει προσθέσει στις ρυθμίσεις το "official forum" το οποίο έχω απεγκαταστήσει, θέλω να το αφαιρέσω από την λιστα των ρυθμίσεων, που να κοιτάξω; (Άλεξ; ) έχω το root explorer.

είμαι με JVZ deodexed

θελω να το δοκιμασω ειμαι με jvz stock .να το επιχειρησω;

Στο iphone πολλές φορες δεν χτυπάει με ανοιχτό το κινητό.. Θα χτυπάει κλειστό;

Όσο εύκολο είναι να ανοίξει μόνος του ο υπολογιστής σου και να σε ξυπνήσει, αλλο τόσο γίνεται και στο κινητό :p

Κι όμως κάπως ανοίγει ο υπολογιστής :p Καλά δε νομίζω να είναι δύσκολο να το κάνει αυτο ένα smartphone. Τι σόι smart είναι τότε? Το siemens C25 που δεν είχε ούτε ρολόι, ξυπνητήρι να του έβαζες θα χτύπαγε και κλειστό. :p Αν θέλουν ντε και καλά να το απενεργοποιούν εντελώς θα μπορούσε να έχει επιλογή όπως το samsung jet που σε ρωτάει αν θες να χτυπάει με κλειστό το κινητό.

Για κάποιο λόγο γράφει ότι το θέμα είναι για JVT!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Για κάποιο λόγο γράφει ότι το θέμα είναι για JVT!

οκ τοτε :-P

παιδια καποιο ετοιμο mod για icons για την jvz?

Edited by apsogos

Βάλτο, λειτουργεί άψογα τόσο σε deodex όσο και odex!

Βεβαίως ΠΑΝΤΑ παίρνουμε backup πριν από τέτοιες "επιχειρήσεις" :lol:

Μόνο αυτο που ρώτησα πιο πάνω θέλω να αφαιρέσω! κανείς;

Edited by dimitrisioak

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

οκ τοτε :-P

παιδια καποιο ετοιμο mod για icons για την jvz?

Πειραματίσου με αυτό να φτιάχνεις ότι θες.

Μπορεί κάποιοs να ανεβάσει το stock camera.apk από την JVZ?

http://www.megaupload.com/?d=98TDMG34

Ενημερωτικά: Το PDA tar ανοίγει με winrar, και το factoryfs.rfs με MagicISO ή UltraISO μπορεί και με παρόμοια προγράμματα. Έτσι μπορείτε να παίρνετε τα αρχεία που θέλετε!

Ευχαριστώ.το ξέρω ότι ανοίγει με winrar αλλά δε μπορούσα να κάνω εξαγωγή.

Τελικα δε μου δούλεψε. Έκανα αντικατασταση τα 2 αρχεία άλλαξα τα premission σε rw-r-r μετα με wipe και fix premission αλλα δεν βλέπει πλέον την εφαρμογή της κάμερες. Επειδη με ενδιαφέρει ιδιαίτερα το 720p video μπορει κάποιος να μου πει σε ποια rom θα έχω την καλύτερη ποιότητα?

Edited by giokspy

ε εντάξει δεν παρουσιάζεται σε όλους και όχι πάντα.... Μπορείς πάντως να του βάλεις την 2.3.3 και μετά να του πεις οτι εχει πρόβλημα με την μπαταρία, οπότε θα αναγκαστεί να περάσει άλλη μέσω Odin :D Πάντως δεν είναι δύσκολη διαδικασία ούτε χρονοβόρα. 5 λεπτάκια διάβασμα του οδηγού κι άλλα 5 λεπτά να το κάνεις.

άρα περνάω κατευθείαν 2.3.5 η 2.3.6 απο εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306882

Το θέμα είναι ξέρεις ποια από αυτές έχουν ελληνικά CSC? (για να μην μπλέξω στο χειροκίνητο) επειδή ο τύπος είναι του 3G!!!!!!

Νομίζω το pit που περιέχει η JVT είναι έτοιμο και δε χρειάζεται τροποποίηση.

κανενα pit δεν τροποποιείται

άρα περνάω κατευθείαν 2.3.5 η 2.3.6 απο εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306882

Το θέμα είναι ξέρεις ποια από αυτές έχουν ελληνικά CSC? (για να μην μπλέξω στο χειροκίνητο) επειδή ο τύπος είναι του 3G!!!!!!

περνα την JVU απο τους οδηγους και μετα αλλαξε το csc σε eur οπως λεει ο tyxerakias (με ενα απο κωδικο δηλαδη)

Edited by nikos523

Εγώ παντωσ που πέρασα τη Jvt με το pit που περιέχει δε μου έβγαζε επιλογή cos και το αφησα οπωσ ήταν.

Εγώ παντωσ που πέρασα τη Jvt με το pit που περιέχει δε μου έβγαζε επιλογή cos και το αφησα οπωσ ήταν.

Έχεις μπερδέψει το pit με το csc. Καμία σχέση το ένα με το άλλο. Το csc οφείλεται σε αυτό που λες και ναι αν πέρασες το csc που είχε η JVT δεν ήταν ελληνικό. Ο tyxerakias στην JVU και την JVW έχει βάλει ελληνικό csc.

Πειραματίσου με αυτό να φτιάχνεις ότι θες.

Αν και ξερω πως ειναι οφτοπικ,μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος πως να το χρησιμοποιησω;Στις οδηγιες που δειχνεις δεν βγαζω ακρη.

Θελω να περασω την JVW που εχει ανεβασει ο Τυχερακιας με τα Ελληνικα,αλλα θελω το CRT tv off και καποιο μετρητη μπαταριας.

Ευχαριστω!

Υγ.Καποτε τα εβρισκα και τα εκανα μονος μου αλλα μαλλον τωρα γερασα :p

Γεια σας!

Διαβάζω εδώ και κάμποσες μέρες το φόρουμ και βλέπω ότι υπάρχει τεράστια ποσότητα πληροφοριών. Έβαλα λοιπόν κι εγώ με ODIN την JVZ και τον Semaphore 2.1.1, γιατί περιμένοντας τα επίσημα updates μου είχαν σπάσει τα νεύρα - πότε με κολλήματα, μετά με battery drain κλπ.

Τώρα ενώ το κινητό δουλεύει -επιτέλους!- γρήγορα όπως θα έπρεπε εξ αρχής, εχω ένα δυο προβληματάκια, στα οποία θα σας ήμουν υπόχρεος αν μου δίνατε λύση ή αν με καθοδηγούσατε για το που υπάρχει η λύση. Έχουμε και λέμε λοιπόν:

1. Δεν συνδέεται το bluetooth. Το κάνω ορατό, κάνω αναζήτηση συσκευών και δεν γίνεται τίποτα.

2. Στο market δεν μπορώ να αγοράσω εφαρμογές (από αυτές που έχει σε προσφορά αυτές τις μέρες), ενώ από τον υπολογιστή μπορώ. Ακόμα και τότε όμως κάποιες από αυτές δεν τις κατεβάζει (μου λέει: "Σφάλμα. Υπάρχει επαρκής χώρος στη συσκευή").

3. Αυτό δεν είμαι σίγουρος ότι έχει να κάνει με το update που έκανα: Έβαλα τον GO launcher EX. Όλα ωραία, αλλά έχω την εντύπωση ότι λειτουργεί ταυτόχρονα και ο stock launcher. Για παράδειγμα, καμιά φορά το lock screen είναι το stock, και αφού ξεκλειδώσω αυτό, μου εμφανίζει και το lock screen του GO launcher EX και πρέπει να ξεκλειδώσω και αυτό.

Αυτά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζω.. Όποιος μπορεί ας με βοηθήσει.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

1)Φαντάζομαι έχεις ανοίξει το bluetooth στην συσκευή που πας να κάνεις σύνδεση...

3)Το 3 μην σε ανησυχεί,συμβαίνει κάποιες φορές,δεν πρέπει να σε προβληματίσει.

"LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!"

• The title was changed to [Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις