Jump to content

Samsung Galaxy S Plus (I9001)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ευχαριστώ πολύ....

Γενικότερα κάποια άποψη....CM10 h Slim ???

Και εγώ αυτήν την απορία είχα, ώσπου τις δοκίμασα όλες!! Μάλλον η SlimBean είναι η πιο ολοκληρωμένη απ'όλες! Πάντως είναι πολύ γρήγορες και τα bugs πολύ λίγα!! Να δούμε πότε θα έχουμε και την κάμερα χωρίς bugs μαζί με το Kernel 3.x!! Δοκίμασα σήμερα και την EHNDROIX II αλλά μου φάνηκε πιο αργή και η κάμερα είχε πάρα πολλά lags!! Οι ιταλοί έχουν φινέτσα αλλά από ποιότητα.......

Edited by jimsiv
Samsung Galaxy S4 (GT-i9506)

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά το έχετε δει αυτό? http://www.indiegogo.com/coverlight

Καλό. Πρέπει να κρατας το κουμπί και να βγάζεις Φωτογραφία. Δεν μπορείς να τα έχεις ολα.

Δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα, την δοκίμασε ο geo xar και απ'ότι είδα στους xda μόνο καλά λόγια έχει γι'αυτήν.

Εγώ δοκίμασα σήμερα την SmoothieJB v2 και μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις απ'όλες! Θα την κρατήσω για λίγες μέρες και θα επανέρθω.

Edited by kouros17

Δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα, την δοκίμασε ο geo xar και απ'ότι είδα στους xda μόνο καλά λόγια έχει γι'αυτήν.

Εγώ δοκίμασα σήμερα την SmoothieJB v2 και μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις απ'όλες! Θα την κρατήσω για λίγες μέρες και θα επανέρθω.

Κουρος με την smoothieJb ολα οκ ?? ξαναγυρισα σε 4.0.4 μετα απο αυτα που ειδαν τα ματια μου με την slimbeam (κολληματα,restart ,σε σημειο να μην μπορω να δουλεψω) και θελω να ξαναγυρισω σε 4.1.2..Την ρομ την προτεινεις για καθημερινη χρηση ως προς λειτουργια και αυτονομια ?

Xiaomi Mi10T

Amazfit T-Tex

Sony a6000

Πριν από λίγες ώρες την έβαλα και όλα είναι εντυπωσιακά καλά, αλλά θα πρέπει να περιμένω να δω πως θα πάει και τις επόμενες μέρες. Όπως είπε πολύ σωστά ο geo xar πριν από κάποια post, μετά από κάποιες μέρες αρκετές ρομ καταρρέουν, ενώ στην αρχή πάνε καλά.

Την cm10 του ivendor που είναι η βάση όλων των jb rom την δοκίμασες; Εννοείται βεβαίως ότι πριν το φλασάρισμα κάποιας ρομ, καλό είναι να γίνονται όλα τα wipe (data/factory reset, cache, dalvik cache).

Πριν από λίγες ώρες την έβαλα και όλα είναι εντυπωσιακά καλά, αλλά θα πρέπει να περιμένω να δω πως θα πάει και τις επόμενες μέρες. Όπως είπε πολύ σωστά ο geo xar πριν από κάποια post, μετά από κάποιες μέρες αρκετές ρομ καταρρέουν, ενώ στην αρχή πάνε καλά.

Την cm10 του ivendor που είναι η βάση όλων των jb rom την δοκίμασες; Εννοείται βεβαίως ότι πριν το φλασάρισμα κάποιας ρομ, καλό είναι να γίνονται όλα τα wipe (data/factory reset, cache, dalvik cache).

Μπηκα στον χωρο του JB με του invedor...οπως στην cm9 ετσι και στην cm10 εχει κανει απιστευτη δουλεια..απλα ειδα στην smoothie οτι λεει πως ειναι πιο stable και την προτεινει για παιχνιδια και λεω να την δοκιμασω...

Xiaomi Mi10T

Amazfit T-Tex

Sony a6000

Περιμενω να μου πεις τι γνωμη σου μετα απο 1-2 μερες γιατι εχω τωρα καμποσες μερες με του ivendor και δεν εχω κανενα προβλημα.

Αλλα θελω να δοκιμασω και ρομ που δεν εχω δοκιμασει...

Και 'γω με του ivendor που την κράτησα για αρκετές μέρες δεν είχα κανένα πρόβλημα εκτός από κάποια ελάχιστα (αλλά όχι ενοχλητικά) lags σε κάποια απαιτητικά παιχνίδια.

Εχω περασει το script lazeroid και δειχνει να δουλευει καλυτερα αλλα δεν εχω παιξει αρκετα γιατι το εβαλα το μεσημερι.

Δεν κρατηθηκα και περασα την smoothieJB και ειδα τρελα νουμερα στο benchmark αλλα...μπαινω ρυθμισεις και βλεπω 1800 cpu με smartassV2...και το κατεβασα στα 1400 με smartass..Κουρος εσυ αν επιτρεπεται ποσο το λειτουργεις ?

Xiaomi Mi10T

Amazfit T-Tex

Sony a6000

Είμαι εναντίον του υπερχρονισμού του επεξεργαστή. Δεν νομίζω ότι προσφέρει τίποτα και μόνο προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει. Ήδη η ταχύτητα του επεξεργαστή μας είναι πολύ μεγάλη για να προσφύγουμε στον υπερχρονισμό. Στα 1400Mhz το έχω με smartassV2 και με scheduler τον sio.

Δοκίμασε κανείς την καινούργια έκδοση? Αν ναι, υπάρχει βελτίωση στα παιχνίδια?

Θα δοκιμάσω την τελευταία έκδοση της MIUI και θα ποστάρω σε κανά 2 μέρες εντυπώσεις

Τον δοκίμασα με jelly bean rom (την slimbean) αλλά είχε αρκετά lags γενικώς, όπως και στα παιχνίδια.

Ίσως σε ics rom να είναι καλύτερα.

Κούρος ξέρεις πως να βάλω στην κάμερα τη ρύθμιση για να αποθηκεύονται οι φωτογραφίες στην external? Είμαι στη smothiejb.

Κούρος ξέρεις πως να βάλω στην κάμερα τη ρύθμιση για να αποθηκεύονται οι φωτογραφίες στην external? Είμαι στη smothiejb.

Δε νομίζω πως υπάρχει αυτή η ρύθμιση όπως δεν υπάρχει και στου ivendor την CM10. Αν θυμάμαι καλά η slimbean είναι η μόνη JB που έχεις αυτή την επιλογή.

Γεια σας παιδια,

επειδη δεν ειμουν ευχαριστημένος απο την rom που ειχα, μου ειχαν προτεινει σε αυτο το θεμα thn shadow. Οταν προσπαθω ομως μεσω booting να την βαλω, μου βγαινει κανονικα το clockwork boot system αλλα οταν επιλεγω κατι, δεν κανει τιποτα. Κατω κατω εχει μία ένδειξη που γραφει: "E: Can't mount /cache/recovery/command"

Ξέρετε μήπως τι φταιει? Στο κινητο μπορω να μπω κανονικα (εχω cyanogen) χωρις κανενα προβλημα :confused:

Ακολούθα τον οδηγό από εδώ και αν ξανακολλήσεις πάλι κάπου, πες μας πού ακριβώς είναι αυτό.

δηλαδη να επαναγκεταστήσω τον clockwork με odin κτλ?

Δόκιμασε να εγκαταστήσεις κατευθείαν τη ρομ όπως περιγράφεται στο 4 και αν σου βγάλει πρόβλημα τότε ξαναεγκατεστησε το cwm και ξαναφλασαρε τη ρομ.

Καμιά εβδομάδα με slimbean κι έχει αρχίσει να με εκνευρίζει αφάνταστα πλέον. Διάφορα κολλήματα και lags , έφτασε μέχρι να κολλάει και το phone app αδυνατώντας να κάνω κλήση. Προφανώς το πρόβλημα δεν είναι η rom αλλά ο συνδυασμός εφαρμογών με την συγκεκριμένη rom. Αμα βρω χρόνο το απόγευμα θα γυρίσω στην AOSP του brood.
Nexus 4 > Stock for a little moment

Καμιά εβδομάδα με slimbean κι έχει αρχίσει να με εκνευρίζει αφάνταστα πλέον. Διάφορα κολλήματα και lags , έφτασε μέχρι να κολλάει και το phone app αδυνατώντας να κάνω κλήση. Προφανώς το πρόβλημα δεν είναι η rom αλλά ο συνδυασμός εφαρμογών με την συγκεκριμένη rom. Αμα βρω χρόνο το απόγευμα θα γυρίσω στην AOSP του brood.

ακριβως για τον ιδιο λογο γυρισα σε arco 4.0.4 ..Αμα δοκιμασεις την aosp πες λιγο πως παει διοτι δοκιμασα και την jelly bean του invedor..πολυ καλη αλλα μερικα ψυλοπραγματακια με χαλασαν(δεν αποθηκευει φοτο στην εξωτερικη μνημη πχ)

Xiaomi Mi10T

Amazfit T-Tex

Sony a6000

Την AOSP ΙCS την είχα πριν και στα χειρότερα της ήταν όσο η Slim στα καλύτερα της.

Επειδη με τρωει να αλλαξω παλλι ρομ...να βαλω την aosp ? ειναι καλη ??

Xiaomi Mi10T

Amazfit T-Tex

Sony a6000

Επειδη με τρωει να αλλαξω παλλι ρομ...να βαλω την aosp ? ειναι καλη ??

Εγώ είμαι εδώ και μια βδομάδα τελικά με την Smoothie ICS και με Broodrom Kernel. Από όσες ICS και Jelly Bean δοκίμασα, είναι η μόνη που μέχρι στιγμής δεν είχα lags και διάφορα άλλα. Πολύ σταθερή και πολύ καλή αυτονομία μπαταρίας. Καλές οι Jelly Bean ρε παιδιά αλλά πολλά lags. Άμα οι devs δεν φτιάξουν τον Kernel 3.0, δεν νομίζω να φτάσουν στο επίπεδο των ICS Roms!!

Samsung Galaxy S4 (GT-i9506)

• The title was changed to Samsung Galaxy S Plus (I9001)