Jump to content

Leon_mania

Members
  • Δημοσιεύσεις

    337
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Leon_mania's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Κι εγώ φλασαρα σήμερα την Omni και ως τώρα δείχνει αρκετά γρήγορη.
  2. Σήμερα μου έτυχε το εξής περίεργο. Είχα φλασάρει πριν 2 εβδομάδες το πρώτο image της Κit Kat, custom recovery και supersu. Είχα κρατήσει κι ένα nandroid backup και μετά άρχισα το σκάλισμα με kernel , busybox κ.α Σήμερα αποφάσισα να κάνω restore το nandroid και να πάρω το τελευταίο μικρό OTA όπως και έγινε. Custom Recovery και root παρέμειναν κανονικά (χωρίς να είμαι και τόσο βέβαιος τώρα που το σκέφτομαι). Αφού πέρασα κάποιες απο τις εφαρμογές που ήθελα πήγα να το γυρίσω απο dalvik σε ART. ...με λίγα λόγια hell broke loose. Ατελείωτο bootloop κι εξαφανισμένη custom recovery. Oύτε με adb μπορώ να συνδεθώ στο κινητό. Με την stock recovery έκανα factory reset και τελικά bootαρε κανονικά. Αντε πάλι απο την αρχή....:wacko:
  3. Ο semaphore 1.8.0 ως τώρα με 4.4 τα πάει περίφημα. Όχι όμως καμιά αξιοσημείωτη διάφορα σε ταχύτητα από τον stock.
  4. Ότι και να λέμε η μπαταρία είναι η μέρα με την νύχτα σε σχέση με πριν. Βγάζω 18 ώρες χαλαρά όταν με την 4.3 κουβαλούσα μόνιμα μαζί μου φορτιστή.
  5. Ναι δουλεύει κανονικά κανονικά. Το δοκίμασα πριν λίγο. Επίσης μόλις ανακάλυψα ότι τα βελάκια που βλέπαμε για την μεταφορά δεδομένων στην statusbar μετακόμισαν στα tiles της statusbar.
  6. H διάρκεια της μπαταρίας φαίνεται μεγαλύτερη. Οταν το φλάσαρα είχα περίπου 70% και μετά απο 9 ώρες είμαι στο 10%. Με wifi και 3G μόνιμα ανοικτά και σχεδόν 3.5 ώρες SOT. Eπίσης δείχνει και πιο smooth. Eίτε με stock launcher είτε με GEL. H διαδικασία δεν είναι πάνω απο 10 λεπτά. (μαζί με φλασάρισμα της custom recovery και του root) Kι ένας ακόμα οδηγός για το flash http://www.androidpolice.com/2013/11/14/android-4-4-kitkat-factory-images-and-binaries-are-up-for-nexus-4-all-variants-of-nexus-7-2012-and-2013-and-nexus-10/
  7. Μάλλον το 'χε η μέρα σήμερα γιατί κι εγώ το πρωί έφαγα ένα δύωρο να μην αναγνωρίζει την adb με τίποτα σε PC και notebook. Τελικά όλα έφτιαξαν μετά απο άπειρα reboots εγκαταστάσεις και απεγκαταστάσεις drivers και μπόρεσα να φλασάρω το img.
  8. Εγώ που χρησιμοποιώ Xposed framework με Gravity box για να έχω διαφάνεια σε statusbar και nav buttons δεν βλέπω καμία "λάμψη" απο homescreen σε drawer.
  9. :O To έχω 4 μήνες πάνω....:X (δεν έχω αξιωθεί να παραγγείλω ένα screen protector της προκοπής απο το νετ ως τώρα)
  10. Κατόπιν των προτάσεων σας λοιπόν εγκατασταθηκε semaphore και touch control. Από τον manager τα άφησα όλα στο default κι ενεργοποίησα το undervolting. Προς το παρόν μου φαίνεται πιο γρήγορο από πριν αν και είμαι επιρρεπής στα placebo effects. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια ;-)
  11. Taliban ευχαριστώ πολύ ;) Ο franco να φανταστώ οτι είναι συμβατός; Με τρώει το 10άρικο στην κάρτα και δεν ξέρω που να το χαλάσω :D
  12. Επειδή με έχει κουράσει πολύ το να πατώ το power button συνέχεια για να κοιτάξω κάτι στο κινητό, μπορεί κάποιος να μου πει αν το touch control αξίζει κι αν έχει μεγάλη επίπτωση στην διάρκεια της μπαταρίας; Επίσης λέω να κατεβάσω και το franco updater μπας και ξεφύγω απο την stockαδούρα επιτέλους. Κανένα hint σε ρυθμίσεις;
  13. Eμένα ήρθε μέσω δικτύου αλλά τελικά δεν μπόρεσε να την εγκαταστήσει. Αναγκάστηκα να φλασάρω το .zip που έβαλε κάποιος φίλος μερικές σελίδες πιο πίσω.
  14. Μπορείς να εγκαταστήσεις το greenify. Θα κάνεις hibernate οποία apps τρέχουν στο παρασκήνιο όπως Facebook, what's app, twitter, tapatalk, Google plus, maps και άλλα, και μετά θα χαζεύεις το 1,2 gb free στην ram και θα σου αρέσει... Προσωπικά δεν βρίσκω κανέναν λόγο. Το έκανα στο Galaxy γι αυτό πήρα το nexus. Για τρέχουν τα πάντα χωρίς να νοιάζομαι.
×
×
  • Create New...