LEF Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 Καλησπέρα παιδία, το πηρα κ εγώ το κινητάκι κ πραγματικά ειναι πάρα πολύ κάλο. Έχω μια παρατηριση μόνο. το δικό μου δεν παίζει με αλλα ακουστικά παρα μονο με τα δικά του. Ειναι προβλιματικη η συσκευή μου ή συμβαίνει σε όλους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 Και εγώ το παρατήρησα αυτό. Δεν παίζουν τα ακουστικά από Nokia και LG P500. Δεν νομίζω πως είναι πρόβλημα όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEF Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 Ειναι στα μείων του πάντως το να μιν μπορεί να συνδεθεί πχ σε εξωτερικό ενισχυτή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alca_ot_990 Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 gms και kostast1 ευχαριστω πολυ για τις απαντισεις... DOA δεν παιζει δυστιχως αλλα... Πριν παρω φωτια και παω στο μαγαζακι με ασχημες διαθεσεις εκανα τα εξης. Αλλαγη sim με μια καινουρια... Αλλος αριθμος δεν πειραζει, δοκιμαστικα. Μορφοποιηση sd... Επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. Για την ωρα εχει στρωσει, οποτε το τεσταρω κι αυριο γιατι ενδεχομενως να την ειχα κανει εγω τη βλακεια. I ll be in touch για οτι νεοτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 (edited) Ειναι στα μείων του πάντως το να μιν μπορεί να συνδεθεί πχ σε εξωτερικό ενισχυτή :eek: Γιατί δεν μπορεί; Με jack 3,5mm στην έξοδο των ακουστικών; Ακουστικά που να μην είναι hands free έχεις δοκιμάσει; Εγώ όχι ακόμα, τι παίζει; Edited November 18, 2011 by gms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alca_ot_990 Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 Μολις το εκανα εγω με ενα ζευγαρι "ψειρες" sony. Παιζουν κανονικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 @Alca_ot_990 Αν και λιγο παραξενο,ελπιζω να στρωση φιλε. Παιδια σχετικα μα τα ακουστικα,ειναι τελειως κουλο να μην τα παιζει ολα.....δοκιμασα 2 διαφορετικα μολις και ολα οκ,σε μουσικη παντα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEF Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 Εγώ το συνδέσα σε ένά ζευγάρι που έχω κ δεν έπαιξε. δεν έχω άλλο για να πιραματιστω. θα δοκιμάσω αυριο με άλλο ζευγάρι. ελπίζω να μην μου έχει πρόβλημα το κινητάκι :( δεν θέλω να τρέχω για αντικαταστάσεις ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 @ LEF: Κανονικά δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα με ακουστικά. Ούτε με τον ενισχητή. Στις κλήσεις, σας έχει κάνει κανείς συνομιλητής παράπονο ότι δεν ακούγεστε καλά, ότι ακούγετε η φωνή σας παραμορφωμένα ή έχετε παρατηρήσει να σας ζητάν συχνά να επαναλάβετε γιατί δεν καταλαβαίνουν τι λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alca_ot_990 Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Κυριοι, το στρωσιμο κρατισε μια μερα! Σημερα απο το πρωι παλι τα ιδια. Δευτερα πρωι θα τους το παω πισω... Κριμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evamin Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 (edited) υποστηριζει βιντεοκλησεις?? επειδη καπου ειδα οτι εχει μπροστινη καμερα. Edited November 19, 2011 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Όχι. Έχω διαβάσει σε forum κάποιον να γράφει ότι γενικώς τα android λόγω λειτουργικού δεν υποστηρίζουν βιντεοκλήση αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό γιατί νομίζω πως υπάρχουν συσκευές android με βιντεοκλήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratospr Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 υποστηριζει βιντεοκλησεις?? επειδη καπου ειδα οτι εχει μπροστινη καμερα. Μερικά ποστ παραπάνω... Katβασε απο το μαρκετ το tango που κανει meso wifi και σε αλλα κινητα αλλα και υπολογιστες .αν θες το fring μονο για κινητα. Πριν ξεκινησεις αυτα τα προγραμματα πηγαινε στο μενου της καμερας και επελεψε την μπροστινη καμερα και μετα κλεισε το μενου .μετα αρχισε τα προαναφερθεντα προγραματα .ΟΤαν αρχισει η κληση θα παιρνει εικονα απο την μπροστα καμερα κανονικα. Ελπιζω να βοηθισα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
son3 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Εγώ είμαι ανάμεσα στο alcatel και το Sony Ericsson XPERIA X8 . Πιο βγάζει καλύτερες φωτογραφίες? Και γενικά εσείς πιο προτείνεται. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Όχι. Έχω διαβάσει σε forum κάποιον να γράφει ότι γενικώς τα android λόγω λειτουργικού δεν υποστηρίζουν βιντεοκλήση αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό γιατί νομίζω πως υπάρχουν συσκευές android με βιντεοκλήση. To συγκεκριμενο δεν υποστηριζει αν και εχει καμερα μπροστα. Και φυσικα υπαρχουν αντροιντ που κανουν βιντεοκληση κανονικοτατα πχ samsung galaxy s2. Kai προχειρα δειγματα απο την καμερα,τραβαει και πολυ καλυτερα ειδικα μερα. http://img689.imageshack.us/img689/4497/img20111122203029.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img835.imageshack.us/img835/4606/img20111122202935.jpg Uploaded with ImageShack.us Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 βεβαια να πούμε πως αν και δεν υποστηρίζει σήμερα βιντεοκλήσεις δεν αποκλείεται αυτό να γίνει σε μελλοντική αναβάθμιση (ίσως στο επερχόμενο 2.3). Η ύπαρξη του hardware δεν το αποκλείει ουτε το επιβεβαιώνει. Το άλλο θέμα είναι η μπροστινή καμερα τελικά κάπου να χρησιμεύει, πχ στο skype!? Νομίζω η τρέχουσα εκδοση skype client για androoid δεν υποστηρίζει για το ΟΤ990 βιντεοκλείσεις. Οπότε πάλι τζίφος. Και εδώ ελπίζουμε σε μια μελοντική αναβάθμιση. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
son3 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Ευχαριστώ πολύ για τις φωτογραφίες που ανέβασες, κάτι ακόμη, τα χρώματα της οθόνης π.χ. 16εκ. έχουν σχέση με την ποιότητα της φωτογραφίας ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEF Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Υποστηρίζει video κλήση με τον Tango . Το έχω δοκιμάσει κ δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azaaza Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 το πηρα...το τηλεφωνο τα σπαει...για τα λεφτα του ειναι τελειο...καλυτερο απο το lg optimus one p500 στο skype σου κανει videoκληση? Παράθεση Θελω να σηκωθώ ένα πρωί και να δω τον κόσμο με τα μάτια που είχα οταν ήμουν παιδί !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 στο skype σου κανει videoκληση? Φιλε οχι δεν κανει απο skype δυστηχως. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Ευχαριστώ πολύ για τις φωτογραφίες που ανέβασες, κάτι ακόμη, τα χρώματα της οθόνης π.χ. 16εκ. έχουν σχέση με την ποιότητα της φωτογραφίας ? OXI εχει να κανει κυριως με την απεικονιση της φωτογραφιας ,αλλα η ποιοτητα του φακου ειναι που μετραει για καλες φωτογραφιες,γιατι παραδειγμα μπορει κανεις να διακρινει σε φωτο αν ειναι 262000 χρωματα η 16000000?:):):) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crimg13 Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 (edited) Να πάνω κ γω μια ερώτηση? Όταν βάζω το κινητό στο άθορυβο δν χτυπάει ειδοποίηση αν έρθει μνμ. Δοναει αμα με καλέσει κάποιος αλλά όταν έρθει μνμ, τίποτα.. Τι γίνεται? -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms (τπτ, κ, γτ, κλπ) Edited November 24, 2011 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ace79grpaok Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 με το app vtok κανει βιντεοκλησεις και μεσω google talk με την πατεντα που σας ειπα πριν για την μπροστινη καμερα ,δουλευει ρολοι:):):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Να πάνω κ γω μια ερώτηση? Όταν βάζω το κινητό στο άθορυβο δν χτυπάει ειδοποίηση αν έρθει μνμ. Δοναει αμα με καλέσει κάποιος αλλά όταν έρθει μνμ, τίποτα.. Τι γίνεται? -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms (τπτ, κ, γτ, κλπ) θα πας στο μενου ΗΧΟΣ και εκει που λεει δονηση τσεκαρεις ΠΑΝΤΑ το αποθηκευης και εισαι οκ οποτε οταν εχεις μυνημα θα εχεις δονηση,παντου και στο αθορυβο. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crimg13 Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 θα πας στο μενου ΗΧΟΣ και εκει που λεει δονηση τσεκαρεις ΠΑΝΤΑ το αποθηκευης και εισαι οκ οποτε οταν εχεις μυνημα θα εχεις δονηση,παντου και στο αθορυβο. Το έχω κάνει. Λαμβάνει μήνυμα αλλά δεν χτυπάει. Μόνο το δείχνει στην οθόνη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts