Jump to content

Alca_ot_990

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Alca_ot_990

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Alca_ot_990's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπερα παιδια. Εδω και 2 μερες σε ορισμενα τραγουδια κολαει η εφαρμογη της μουσικης και δε τα παιζει. Τι μπορω να κανω για να το διορθωσω? Ευχαριστω!
  2. Ειναι ανοιχτο 18 ωρες τωρα και με καμποση χρηση (sms τηλεφωνα wifi) ειναι στο 57%!! Πρεπει να χτυπαει 48ωρο και πανω! Πιο πριν??? Δραμα! Ηθελε φορτισμα καθε... μιση μερα χωρις χρηση! Μπορεις να διαβασεις σχετικα μου post με την περιπετεια που ειχα!
  3. Kαλημερα! Σημερα παρελαβα το δικο μου απο το service... Τελικα μετα απο πολυ καιρο βρεθηκε ο ενοχος για τα προβληματα με τη μπαταρια... Πλακετα! Βραχυκύκλωνε μαλλον και ειχε διαρροή... Τωρα... μια χαρα ολα, φυσαει!
  4. Oποτε ΞΑΝΑ στο service ΞΑΝΑ τα ιδια, μηπως να παω και ετοιμος για το απαραιτητο μερικες φορες ξε..σμα? Αλλα φυσικα οι τεχνικοι στο καταστημα δε φταινε, οι τεχνικοι της αντιπροσωπιας πρεπει να τα ακουσουν... Που δε μπηκαν καν στον κοπο να δοκιμασουν τη συσκευη πριν μου τη στειλουν "επισκευασμενη"...:mad: Ναι, εχω νευριασει και πολυ μαλιστα γιατι δε μπορω να χαρω το κινητο που, στο κατω κατω το πληρωσα οπως ολοι μας. Ευχαριστω για τις απαντησεις και το χρονο σας.
  5. Σημερα ειπα να κανω μια δοκιμη... Το φορτιζω να πιασει το 100% και το αφηνω κλειστο. Το ανοιγω μετα απο 4 ωρες... Μπαταρια στο 79%!!! Αρα φταιει η μπαταρια. Δεν μπορει να κρατισει ισχυ. Επομενως ειτε ειναι ελατοματικη εξ αρχης ειτε εγω δεν εκανα κατι σωστα στις πρωτες φορτισεις. Οπως και να χει η ερωτηση ειναι... Τωρα, τι κανουμε? Να παραγειλω μπαταρια? Συγνωμη για το διπλο post οι κυριοι moderators ας κανουν μια συγχωνευση! Ευχαριστω για το χρονο σας.
  6. Θα το δοκιμασω φιλε μου αλλα δεν νομιζω να κανει τιποτα...
  7. Φιλε μου να σαι καλα για το ενδειαφερον! Οχι μπαταρια δεν αλλαξαν τη μετρισαν και ειναι οκ απ οτι μ ειπαν. Ξαναπερασαν το λογισμικο μονο... Αλλα η συμπεριφορα δε διορθωθικε. Να σημειωσω εδω οτι το τηλεφωνο δεν εχει απολυτως τιποτα μεσα μονο τα δικα του προεγκατεστημενα προγραμματα τα οποια δεν βγαινουν κιολας. Εχω απελπιστει.
  8. Τζιφος κυριοι και κυριες! Μετα απο το service λεω ενταξει τωρα με τη μπαταρια... Σημερα απο το πρωι στις 7,30 εως τωρα 12,06 το μεσημερι δλδ 5 ωρες μετα χωρις χρηση χωρις sms χωρις τιποτα, μαυρη οθονη, κλειστα τα παντα και σε gsm λειτουργια η μπαταρια ειναι στο... 63%!!!! Patata grande η δουλεια... Κριμα γτ απο ποιοτητα κατασκευης σκιζει...
  9. Παιδια καλησπερα. Το πηρα σημερα απο το service αλλα ακομα εχω αμφιβολιες αν λυθικε το προβλημα(μικρη διαρκεια μπαταριας). Θα ξερω απο αυριο και θα ενημερωσω αναλογως. Το τηλεφωνο αγοραστικε καινουριο απο multirama στις 14-11-2011. Απο εκει μ λενε οτι το στελνουν στην επισημη αντιπροσωπια για service... Ιδωμεν.
  10. Kαλα οσων αφορα το ιδιο το τηλεφωνο μην παιρνεται και ορκο οτι ειναι καλο... το χω 2 μηνες και ειναι η 2η φορα που το παω για σερβις! Την πρωτη λογω επανεκκινησεων και τωρα λογω μπαταριας(διαρκεια χωρις χρηση κατω του 12ωρου)! Ωρες, ωρες μετανιωνω που το πηρα. Ας ειναι καλα το ΝΟΚΙΑ 6267 που το εχω απο τοτε που βγηκε και ειναι αστερι!:)
  11. Mπαταρια? Παλι δλδ θα πρεπει να το παω για service ελεος 2 μηνων τηλεφωνο! Αυτη θα ειναι η 2η φορα που θα το στειλω...
  12. Παιδες καλησπερα. Μετα απο πληρη φορτιση και προηγουμενη επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μετα απο 6 ωρες και 42 λεπτα η μπαταρια ειναι στο 46%... εγιναν 4 τηλεφωνηματα του ενος λεπτου περιπου χωρις χρηση BT GPS WIFI... :mad: Τι σκ@τ@ γινεται???
  13. το εκανα και εκανα και μια επαναφορα εργοστασιακων, θα δω πως θα παει αυριο και θα ξαναμιλησω για οτι νεοτερο. Ευχαριστω για το χρονο σου.
  14. Ειχα το advanced task killer, μια βλακιουλα με κτ οπλα για να χαζευω, το Sense Analog Glass Clock το Handset sms... αυτα
  15. Τα παντα κλειστα! Μονο 2-3 τηλεφωνα 1-2 λεπτα το καθενα τιποτα το φοβερο δλδ.
×
×
  • Create New...