Jump to content

MrGmtos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    81
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

2 Followers

About MrGmtos

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

MrGmtos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αρχικά κατέβασε απο εδώ κάποια εφαρμογή keyboard για να μπορείς να κάνεις την δουλειά σου (Συνδέσου με το gmail του κινητού). Πρόσεχε γενικά με το ποιές εφαρμογές περνάς στη κάρτα μνήμης γιατί μπορεί να ξαναμείνεις χωρίς πληκτρολόγιο. Μπορείς να κοιτάξεις εδώ για το πώς να εγκαταστήσεις recovery στο κινητό. Με το recovery μπορείς να κάνεις root αλλά και να flashάρεις άλλη ρομ. Αν κάποιο link δεν δουλεύει δοκίμασε να το βρείς στο google. Μιάς και απέχω αρκετό διάστημα απο το αλκατελάκι λόγω βλάβης του κινητού δεν θυμάμαι με λεπτομέρειες το τι πρέπει να κάνεις και τι να προσέξεις. Θα σου πρότεινα να διαβάσεις όλο το θέμα μιας και έχουμε σχετικά λίγες καρτέλες. Και όταν νιώσεις σχετικά ενημερωμένος και άνετος με την διαδικασία του flashαρίσματος αν έχεις απορίες πες μας εδώ. ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- @aetos100 Συγνώμη που δεν απάντησα νωρίτερα αλλά δεν είχα μπει σε αυτόν τον λογαριασμό εδώ και καιρό. Πες μας αν τελικά τα κατάφερες. Γενικά ότι σου είπε ο φίλος lxt85 είναι το σωστό. Αν κατέχεις τα εγγλέζικα τότε εδώ εξηγούν τι πρέπει να κάνεις. Αν πάλι δεν δουλέψει ούτε αυτό τότε με ένα Motorola Moto G 2nd Gen (8GB) Dual SIM σου εγγυώμαι οτι δεν θα κλάψεις ούτε ένα ευρώ και θα έχεις και Android - 5.0 Lollipop. Το πιο value for money κινητό κατα την γνώμη μου αυτή τη στιγμή... :whistle: :ninja:
  2. Καλησπέρα παιδιά και συγνώμη για την απουσία μου! Δυστυχώς το αλκατελάκι μου επιβιώνει μετά δυσκολίας και αποφάσισα να το αποσύρω. Όπως χαιρετώ και το κινητό μου χαιρετώ και εσάς, που περάσαμε όλες τις δυσκολίες που παρουσίασε το 990 και βρήκαμε λύσεις μαζί. Ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη σας απέναντι στο κινητό γιατί εσείς ήσασταν αυτοί που κάνατε το κινητό ξεχωριστό και ενα ευχαριστώ στον tzivas31 για την αξιόλογη συνδρομή του στο forum. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τα άτομα που με βοήθησαν στις αρχές να καταλάβω τι παίζει με το android όμως οι πιο πολλοί σταμάτησαν απο αυτό το νήμα με την πάροδο του χρόνου, ίσως με την μετακίνηση τους σε άλλο κινητό. Ελπίζω να ξαναβρεθούμε σε κάποιο αντίστοιχο value for money κινητό ξανά.Αν πώ, οτι δεν θα μου λείψει το αλκατελάκι και εσείς, θα πώ ψέματα! :cry: Καλή συνέχεια!! :)
  3. Περιμένω εντυπώσεις!!! Αν δεν πιάσει ούτε αυτό κοίτα μήπως με κάποιον τρόπο έχεις αποκλείσει τη συσκευή απο τις ρυθμίσεις του router. -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνετε συνεχόμενα posts. Χρησιμοποιήστε την τροποποίηση αν θέλετε να διορθώσετε κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλετε να απαντήσετε σε περισσότερα από ένα άτομα.
  4. Αναφέρω το κόστος επισκευής για ορισμένα μέρη του κινητού μας, μετά απο επικοινωνία μου με την ARVATO service στις 26/7/2013. ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ :X Παίρνουν 25€ για να σου αλλάξουν την μπαταρία των 18€ ! Το βρήκα εκεί θα πάω να δουλέψω :lol:
  5. Απόλαυσε το καλοκαίρι σου αδερφέ μην αγχώνεσαι!
  6. Αρχικά να σε ενημερώσω οτι 4.1 Jelly Bean δε θα βρείς και πόσο μάλλον με καλές επιδόσεις! Τις rom που κυκλοφορούν για το OT990 μπορείς να τις βρείς εδώ... 1) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=28226327 2ο σχόλιο για τις 2.2 και 5ο σχόλιο για τις 2.3 2)http://ot-990.blogspot.gr/ Σε αυτό το site μπορείς να βρείς τη rom που είναι η πιο πολλά υποσχόμενη όμως δεν έχει φτάσει ακόμα σε τελικό στάδιο, λέγεται CyanogenMod 7 και είναι 2.3. Αν δεν γνωρίζεις πολλά απο flashαρίσματα ψάξου πρώτα για να αποφύγεις τυχών λάθη. Συμβουλή: Mη ψάχνεις με κρητήριο την έκδοση android αλλά με βάση το πόσο σταθερή(stable) είναι μια rom. Σε μερικές μέρες ίσως να έχουμε νεα απο τον Tzivas31 για τη δική του προσπάθεια να περάσει τη CM7! Όπως αναφέρει ο φίλος Tzivas31 εδώ η cm7 έχει και Ελληνικά. Προτού περάσεις νέα rom πρέπει πάντα να κρατάς ένα backup τη stock rom για να μπορείς να το επαναφέρεις σε περίπτωση βλάβης ή σε περίπτωση που δεν του αρέσει η rom.
  7. Σε ευχαριστώ πολύ! Ο οδηγός σου είναι πολύ χρήσιμος για όλους μας,ευχαριστούμε για τον χρόνο που διέθεσες για να τον γράψεις! Περιμένω νέα απο τις αλλαγές που θα κάνεις στο κινητό σου...
  8. Αυτό ήθελα να κάνω χεχεχε δε με κατάλαβες... Το πρώτο link είναι το site του gapps και το δεύτερο είναι πιο απο όλα τα gapps στη λίστα είναι αυτό που χρειάζεσαι! Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες που έγραψες σχετικά με το flashάρισμα!
  9. Λοιπόν για gapps εδώ Και πιο συγκεκριμένα η έκδοση CyanogenMod 7.1-2.x 2.3.5-7 Αφου φλασάρεις τη ρομ περνάς το zip αρχείο όπως είναι στη κάρτα μνήμης και απο το recavery πατάς "install zip from sd card: -> "choose zip from sd card" επιλέγεις το gapps.zip και επιλέγεις "yes" αφού τελειώσεις γυρνάς πίσω με το πλήκτρο back και πατάς "wipe cache partition" και μετά πάλι "yes". Τέλειωσες! :!: κράτα back up πιο πριν ποτέ δεν ξέρεις!
  10. H v5h6-0 Επίσης να διευκρινίσω οτι σε 600ρι επεξεργαστή δεν απαιτούμε να τρέχει cm9 και με χαμηλή κατανάλωση μπαταρίας. Για αυτό και εγώ αν δεν κάνω λάθος έχω αναφέρει μόνο cm7.
  11. Εκεί πάνε από όσο ξέρω αλλά η cache είναι στο κινητό(κάπου είχα διαβάσει οτι μπορούμε να τα μεταφέρουμε και αυτά... θα το ψάξω) Η μπαταρία μου κράταγε και πριν την αναβάθμιση μια μέρα και λιγότερο. Θα δεις οτι μάλλον δεν είναι η 2,3 που φταίει αλλα οι πολλές εφαρμογές που πέρασες! Η μνήμη είναι flash και θέλει ρεύμα για να λειτουργεί. Όσο πιο πολύ μνήμη χρησιμοποιείς τόσο πιο πολύ μπαταρία θα σπαταλάς. Όταν καμιά φορά κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και δεν έχω καμία εφαρμογή το παρατηρώ αμέσως. Όσο για την qme δεν θα στη πρότεινα. Εδώ και καιρό δεν έχει δεχτεί βελτιώσεις και έχει ακόμα αρκετά bugs όπως αναφέρεται στα σχόλια. Αν παρόλα αυτά προχωρήσεις στο flashάρισμα της τότε μην ξεχάσεις να κρατήσεις backup. Είναι σχεδόν σίγουρο οτι θα σου χρειαστεί!
  12. Αν αυτό που έγραψες δεν είναι λάθος "124mb ελεύθερα απο την εσωτερικη μνημη" τότε πες μου και εμένα πως το έκανες!! εγώ με 30 mb ελεύθερα είμαι συνεχώς! Δυστυχώς εγώ δεν μπορώ να βάλω άλλη rom λόγω της βλάβης που έχω προαναφέρει(η μισή οθόνη δε δουλεύει λόγο υγρασίας) και θα έχω προβλήματα συνήθειας, setαρίσματος κλπ. Ίσως ήρθε η ώρα ή για service ή για αλλαγή!! edit: Το ext3 και ext4 είναι πιο καινούρια και είναι πιο γρήγορα. Το πρόβλημα που θα έχεις είναι οτι το ext4 κουράζει πολύ την sd με αποτέλεσμα να χαλάει μετά απο πολύ χρήση. Για το ext3 δεν θυμάμαι αν χαλάει την sd.
  13. Το να γεμίσει η μνήμη του κινητού είναι αναπόφευκτο. 2 πράγματα μπορείς να κάνεις για να απελευθερώσεις εσωτερική μνήμη 1) Να σιγουρευτείς οτι δεν υπάρχει κάποια εφαρμογή που είναι μισή περασμένη στο τηλέφωνο και μισή στη κάρτα. ( Μόνο για τις κατηγορίες "στην κάρτα sd" και "συνδεδεμένο" επέλεξε Πολλαπλή επιλογή -> επιλογή όλων -> ενέργειες -> σύνδεση και τα 3.) αν δεν απελευθερωθεί χώρος τότε έχεις πρόβλημα με τη cache του κινητού που είναι εξίσου μικρή οπότε 2) Να καθαρίσεις εφαρμογές που αποθηκεύουν πολλά δεδομένα στη cache όπως ο browser και το facebook (απο διαχείριση εφαρμογών -> εκκαθάριση δεδομένων εφαρμογής) ή κατέβασε κάποια εφαρμογή για καθαρισμό cache. Πές μου αν δεν πετύχει κάτι απο αυτά
  14. Επιτέλους μία έκδοση που δουλεύουν σχεδόν όλα ρολόι! cyanogenmod-7-20130503. Σκέφτεται κάποιος να τη δοκιμάσει?
  15. Ποια εφαρμογή αν επιτρέπεται? και αν εννοεις το setcpu τι τιμες εχεις πειραξει ?
×
×
  • Create New...