saltofx_v Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Τι ρομ έχεις; Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannaras Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 παιδια δοκιμασα ολα οσα βρηκα αλλα ροοτ τιποτα. ακομα και ενα που λεγεται gingerbreak. δεν θελω ακομα να μπω στην διαδικασια να αλλαζω ρομ. τωρα επειδη δεν εχω και μεγαλη επαφη ακομα απο που φαινεται η εκδοση ρομ. 2,3,6 εκδοση συστηματος 45,0,2310,ΜΒ526 αριθμος εκδοσης 4,5,1-134_DFP-231 Ta εγραψα σωστα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 22, 2012 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 και εχει για ελληνικα βουνα αυτο? επισης δεν ειναι λιγο ανησυχητικο το οτι εχει μονο 6 αξιολογησεις? edit: βλεπω οτι λεει "Localized Grids for Austria, Germany, Quebec, Sweden, Switzerland, Israel, New Zealand, Czech S-JTSK" γιαυτο ρωταω περι Ελλαδας Απευθύνσου καλύτερα στο σχετικό θέμα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsosbb Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Παιδια το εχει κανεις σε γκρι? Μονο το περιγραμμα ειναι γκρι ή ειναι και απο πισω το καπακι? Γιατι σκεφτομαι να το παρω απο birdphone και το εχουν σε γκρι αλλα δεν μπορω να καταλαβω ακριβως πως ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 ο μονος τροπος να γινει ροοτ η 231 ειναι αυτος που εγραψε ο sokel. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannaras Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 διαβασα αυτα που λεει ο σοκελ αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως θα κανω wipe flash. Επισης ειδα οτι και τα αρχεια εχουν ενα μεγεθος γυρω στα 100ΜΒ κατι firmware κλπ. Δεν αναφερεται στην ρομ?? γιατι τα αλλα ροοτ ειναι λιγα ΜΒ και αυτο τοσο μεγαλο?? Σορρυ απλα δεν θελω να κανω καμια στραβη και να μεινω χωρις τηλ, γι αυτο ρωταω οσο περισσοτερα μπορω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokel Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 διαβασα αυτα που λεει ο σοκελ αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως θα κανω wipe flash. Επισης ειδα οτι και τα αρχεια εχουν ενα μεγεθος γυρω στα 100ΜΒ κατι firmware κλπ. Δεν αναφερεται στην ρομ?? γιατι τα αλλα ροοτ ειναι λιγα ΜΒ και αυτο τοσο μεγαλο?? Σορρυ απλα δεν θελω να κανω καμια στραβη και να μεινω χωρις τηλ, γι αυτο ρωταω οσο περισσοτερα μπορω το firmware =ρομ=πρόγραμμα για την ecpu της συσκευής wipe /flash=wipe cashe(καθαρισμός cashe),wipe DVALIK μπορεί και wipe user data (εξαρτάτε το firmware ) και εγκατάσταση του firmware μία συμβουλή διάβασε και κατανόησε αυτά που χρειάζεται και αν είσαι σίγουρος ότι τα κατάλαβες προχωρά εάν δεν είσαι σίγουρος 100% μην προχωράς γιατί το σερβις της motorola είναι αργυρούπολη(2109952742) και τα πειράγματα δεν τα καλύπτει η εγγύηση με απλά λόγια αν δεν είσαι σίγουρος μην προχωράς ή βρες κάποιον να σου κάνει την δουλεία που να ξέρει ή να το έχει ξανακάνει ή να σε βοηθήσει να καταλάβεις αυτά που διαβάζεις και πάλι αν και δύσκολο "Ότι είναι να πάει στραβά μπορεί να πάει" ιδίως σε ότι έχει να κάνει με ολοκληρωμένα,επεξεργαστές κλπ. Παράθεση http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannaras Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 δικαιο εχεις φιλος. σε ενα vodafone 845, του αλλαξα τα φωτα, αλλαξα 3 φορες ρομ κλπ. Ομως τωρα με το Ντεφυ ζοριζομαι (ειναι και τα λεφτα πολλα για να γινει μλκ!!)Θα περιμενω μεχρι να γινει κανα ροοτ ευκολο. Να ρωτησω και κατι αλλο. εχω βαλει ενα προγραμμα στο νετβοοκ που λεγεται CONNECTIFY. ετσι δινω ιντερνετ απο το νετβοοκ στο τηλ με wifi. το προβλημα ειναι ομως οτι με το 845 εχω σταθερη συνδεση ενω οταν βαζω το ντεφυ κοβεται συνεχεια. Μεχρι και για να κατεβασει το handcent me πρηζει. Καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokel Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 πας στις ρυθμισεις wi-fi -για προχωρημένους-πολιτική κάτάσταση=ΠΟΤΕ ή ποτε όταν είναι συνδεμένο Παράθεση http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 παιδια, ξερει κανεις πως να σβησω το notification στη μπαρα που μου βγαζει πως τα δεδομενα ειναι ανενεργα? (χωρις βεβαια να ενεργοποιησω τα δεδομενα..ειναι δυο κοκκινα βελακια π δεν φευγουν ποτε κ ειναι ενοχλητικα) Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsosbb Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Πηρα σημερα το κινητο απο το open365 και ειδα οτι το καπακι ειναι "κοιλο", δηλαδη οι ακρες του πετανε προς τα εξω, ειπα μηπως ετσι ειναι το φυσιολογικο του αλλα μολις το βαλα στο τηλεφωνο η μερια που κουμπωνει πεταγε κανα δυο εκατοστα και επρεπε να το πιεσω κατω για να κλειδωσει. Δεν ειναι φυσιολογικο αυτο ετσι? Πηρα τηλεφωνο και το μαγαζι και θα παω αυριο. Επισης ειδα οτι η συσκευασια εχει γαλλικα απεξω, παιζει να το φεραν απο κει και να του βαλαν εδω το ελληνικο μενου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Πηρα σημερα το κινητο απο το open365 και ειδα οτι το καπακι ειναι "κοιλο", δηλαδη οι ακρες του πετανε προς τα εξω, ειπα μηπως ετσι ειναι το φυσιολογικο του αλλα μολις το βαλα στο τηλεφωνο η μερια που κουμπωνει πεταγε κανα δυο εκατοστα και επρεπε να το πιεσω κατω για να κλειδωσει. Δεν ειναι φυσιολογικο αυτο ετσι? Πηρα τηλεφωνο και το μαγαζι και θα παω αυριο. Επισης ειδα οτι η συσκευασια εχει γαλλικα απεξω, παιζει να το φεραν απο κει και να του βαλαν εδω το ελληνικο μενου? και το δικο μου που ειναι ελληνικο δεν ειναι 100% ισιο το καπακι. εχει μια κοιλοτητα. θελει οντως καλη πιεση για να κουμπωσει καλα και στεγανοποιηθει η μπαταρια Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 ετσι πρεπει να ειναι κοιλο...αλλιως δεν υπαρχει σωστη στεγανοποιηση! Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannaras Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 ναι φιλοσ και εγω απο το ιδιο μαγαζι το πηρα και θελει πιεση για να κλεισει. πρεπει να εφαρμοσει σφιχτα για να ειναι στεγανο. παιδια να ρωτησω, η ραμ επηρρεαζεται απο τα app που βαζουμε στις αρχικες οθονες?? πχ εμενα μου λεει απο 496ΜΒ εχω free 375ΜΒ. τι πρεπει να αφαιρεσω για να ειναι πιο λιγη η χρησιμοποιουμενη μνημη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsosbb Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 (edited) ναι φιλοσ και εγω απο το ιδιο μαγαζι το πηρα και θελει πιεση για να κλεισει. πρεπει να εφαρμοσει σφιχτα για να ειναι στεγανο. παιδια να ρωτησω, η ραμ επηρρεαζεται απο τα app που βαζουμε στις αρχικες οθονες?? πχ εμενα μου λεει απο 496ΜΒ εχω free 375ΜΒ. τι πρεπει να αφαιρεσω για να ειναι πιο λιγη η χρησιμοποιουμενη μνημη? Και σενα γαλλικο ειναι? Παντως μαλλον το ανοιξανε και βαλανε ελληνικο μενου, το αυτοκολλητο που εχει το κουτακι για να κλεινει λεει security checked by suplier Παιδια εχω problem, καθε λιγη ωρα ,μισαωρο+, το τηλεφωνο μου λεει "μη εγκυρη καρτα sim", και αμα κανω επανεκκινηση φτιαχνει αλλα μετα το ξανακανει, τι μπορει να φταιει? Edited April 26, 2012 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Για αρχή καινούρια σιμ.αν συνεχίσει κατευθείαν service Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsosbb Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Ειχα τον εντοπισμο δικτυου στο χειροκεινητο, το βαλα στο αυτοματο και δεν το εχει ξανακανει, μαλλον αυτο εφταιγε αν και δεν καταλαβαινω γιατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokel Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Ειχα τον εντοπισμο δικτυου στο χειροκεινητο, το βαλα στο αυτοματο και δεν το εχει ξανακανει, μαλλον αυτο εφταιγε αν και δεν καταλαβαινω γιατι ίσος περίμενε από εσένα να του ορίσεις το δίκτυο(χειροκίνητο) αντί να το επιλέξει βάση της sim (αυτόματο) Παράθεση http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 μηπως ξερει κανεις πως να αφαιρεσω τα 2 κοκκινα βελακια στην μπαρα ειδοποιησεων? ειναι ενδειξη οτι τα δεδομενα δικτυων ειναι ανενεργα..ευχαριστω Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 μηπως ξερει κανεις πως να αφαιρεσω τα 2 κοκκινα βελακια στην μπαρα ειδοποιησεων? ειναι ενδειξη οτι τα δεδομενα δικτυων ειναι ανενεργα..ευχαριστω νομίζω στη μαμά ρομ δεν μπορείς να τα βγάλεις. αν θες, βάλε την ms2ginger που είναι σχεδόν ίδια, αλλά με κάποιες βελτιώσεις http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1140839 Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsosbb Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 ίσος περίμενε από εσένα να του ορίσεις το δίκτυο(χειροκίνητο) αντί να το επιλέξει βάση της sim (αυτόματο) Το εκανε παλι σημερα, παρατηρησα οτι οπως και χθες, αρχισε να το κανει λιγο μετα που το εβγαλα απο το usb, μια αλλη καρτα cosmote που του βαζω παντως που την πηρα πριν το καλοκαιρι φαινεται να ειναι οκ, θα το αφησω με αυτην να δω τι θα γινει. Μπορει να φταει οτι ειναι παλια η sim? Την εχω 7 χρονια αλλα στο προηγουμενο κινητο δουλευει μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Ναι το πιθανότερο είναι να φταίει η σιμ. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Τετάρτη θα το έχω κι εγώ.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Τετάρτη θα το έχω κι εγώ.:) σε μια βδομαδα?! αντε με γεια :) Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsosbb Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Ναι το πιθανότερο είναι να φταίει η σιμ. Γινεται να παω στην Vodafone να τους δωσω την παλια sim και να μου δωσουν καινουρια με το ιδιο νουμερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts