dvamv Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 πάτα *#272*IMEI#, όπου IMEI είναι το ΙΜΕΙ της συσκευής σου και θα σου βγαλει επιλογες επελεξε cos Yes!! Εκανε επαναφορά...κι ολα οκ Χιλια ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokni Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 Ποιές είναι οι διαφορές μεταξύ eur/cos/vgr? Το δικό μου είναι eur. Να περιμένω ή να βάλω μια από τις άλλες? Συγνώμη αν εχει απαντηθεί αλλού αλλά δεν βρίσκω το search στο tapatalk. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 αν κανω αναβαθμιση απο 2.2.1 σε 2.3.3 μεσω odin θα χασω επαφες,τα προγραμματα που εχω στο galaxy? Για τετοιες περιπτωσεις καλο ειναι τις επαφες μας να τις ανεβασουμε στο gmail ωστε να μην κινδυνεουν να χαθουν ποτε..Οσο για τα προγραμματα ναι θα χαθουν εκτος κι αν εισαι ροοτ οπου με το titanium μπορεις να παρεις backup. Sent from my GT-I9000 Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 Ποιές είναι οι διαφορές μεταξύ eur/cos/vgr? Το δικό μου είναι eur. Να περιμένω ή να βάλω μια από τις άλλες? Συγνώμη αν εχει απαντηθεί αλλού αλλά δεν βρίσκω το search στο tapatalk. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk To eur είναι το γενικό ελληνικό, περιέχει τα apn των vodafone, cosmote και wind. To cos έχει μόνο της cosmote τα apn. Δεν υπάρχει καμία άλλη διαφορά. Απλά το Kies ακόμα δεν αναγνωρίζει τα eur για να τους κάνει update, αλλά όπου να'ναι θα γίνει κι αυτό. Συνήθως έχουν καναδυό βδομάδες διαφορά. Το vgr είναι της vodafone, και είναι στα vodafone branded firmwares, μόνο από τη vodafone, σε τηλέφωνα της vodafone, με λογότυπο δικό της όταν ανοίγουν. Και (προφανώς) περιέχει μόνο τα apn της vodafone. Αυτά. (apn: access point names, (σημεία πρόσβασης στα ελληνικά) oι ρυθμίσεις του παρόχου για πρόσβαση στο internet με 3g.) Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sTavr0z Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 1. Επειδη παει πολυ καιρος που ειχα ασχοληθει με το kies αν θυμαμαι καλα δεν χανεται τιποτα απο αυτα που λες. Σε συμβουλευω παντως τις επαφες σου να τις εχεις παντα στο gmail και πολυ απλα με ενα κλικ να τις συγχρωνιζεις και οσο αφορα τις ρυθμισεις και τα προγραμματα πριν την αναβαθμιση κανε factory reset και wipe cache+dalvik για καθαρη εγκατασταση της ρομ.Εαν δεν θες να χασεις τα προγραμματα πολυ απλα εαν εισαι ροοτ παιρνεις ενα back up και οσο για τις ρυθμισεις μικρο το κακο εαν τις χασεις αφου ειναι ζητημα ολιγων λεπτων να τις ξανακανεις. 2. Πληκτρολογησε στον dialer *2767*4387264636# και θα δεις το p.code της συσκευης σου... Sent from my GT-I9000 σε ευχαριστω πολυυυ... εχω ευρω τλικα οποτε αναμενω. τις επαφες τις περασα ολες σε gmail και φορματ δεν παιζει γιατι εχω 200 προγραμματα περιπου ποιος καθεται να ξαναβαζει..... Παράθεση TrelosPlanitis.blogspot.com - ολα τα τρελά εδώ .. - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 παρατηρησα οτι λειπει το widget της καθημερινης ενημερωσης που ειχε μεσα accuweather fiance kai News........δεν το βρισκω με τπτ ...μαλλον το βγαλανε εε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 (edited) σε ευχαριστω πολυυυ... εχω ευρω τλικα οποτε αναμενω. τις επαφες τις περασα ολες σε gmail και φορματ δεν παιζει γιατι εχω 200 προγραμματα περιπου ποιος καθεται να ξαναβαζει..... Γι'αυτό υπάρχει το titanium. Πάντως συνιστάται ανεπιφύλακτα να κάνεις factory reset, κι εγώ βαριόμουν και δεν είχα κάνει μια φορά, και σερνότανε το τηλέφωνο, όταν τελικά έκανα είδα το φως. παρατηρησα οτι λειπει το widget της καθημερινης ενημερωσης που ειχε μεσα accuweather fiance kai News........δεν το βρισκω με τπτ ...μαλλον το βγαλανε εε? Ναι αυτό νομίζω υπάρχει μόνο στις αγγλικές rom πια. Edited August 6, 2011 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simaras Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 Μόλις αναβάθμισα απο 2,2.Έπαθα ζημιά-είναι λες και έχω άλλο κινητό πια.Τα ζητήματα που είχα με τη φρογιο όσον αφορά το gps(αργό κλείδωμα) λύθηκαν μεμιάς.Αισθάνομαι βλάκας που τόσο καιρό καθόμουν με τη μαμίσια 2,2 και δεν δοκίμασα τόσες custom rom που κυκλοφορούν.Προχωρήστε αφοβα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 Στην 2.3.3 σας έβγαλε αναβάθμιση για το google maps ? Εμένα δεν βγάζει, μένει με το 5.6.2 και δεν βρίσκει νεότερη έκδοση... :wacko: Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitos Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 εκανα update 2.3.3 cos και θελω να γινω παλι ροοτ πρεπει να κανω τη διαδικασια που εχει εδω? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306732 η υπερχει και αλλος τροπος με προγραμμα στο κινητο η απλα απο pc (στη 2.2) που ειχα κανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 η υπερχει και αλλος τροπος με προγραμμα στο κινητο η απλα απο pc (στη 2.2) που ειχα κανει? Όχι. Sent from my PC. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectar Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 Καλησπέρα κι απο μένα, έχει κάνει κάποιος root στη bujva? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 7, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Στην 2.3.3 σας έβγαλε αναβάθμιση για το google maps ? Εμένα δεν βγάζει, μένει με το 5.6.2 και δεν βρίσκει νεότερη έκδοση... :wacko: Είναι γενικότερο θέμα αυτό και ανεξαρτήτως συσκευής. Αν δεν έχεις υπομονή να το διορθώσει η ίδια η Google μπορείς απλά να το περάσεις χειροκίνητα από πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis2 Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 επειδη οντος εγινε αλλο κινητο με την 2.3.3 1-2 πραγματακια 1) TO usb Options που εξαφανιστηκε?? 2) ολο το desktop γυρηση σε factory mode δλδ οι συντομευσεις και ολα αυτα που ειχα βγαλει...πριν κανει το update ειχα κανει backup μεσω του KIES..ειπαρχει τροπο να τα γυρησω ολα μεσα?και αν ναι πως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 επειδη οντος εγινε αλλο κινητο με την 2.3.3 1-2 πραγματακια 1) TO usb Options που εξαφανιστηκε?? 2) ολο το desktop γυρηση σε factory mode δλδ οι συντομευσεις και ολα αυτα που ειχα βγαλει...πριν κανει το update ειχα κανει backup μεσω του KIES..ειπαρχει τροπο να τα γυρησω ολα μεσα?και αν ναι πως? 1) Eίναι στις ρυθμίσεις ασυρμάτων δικτύων 2) Ε, αυτά τα λίγα που μπορείς να επαναφέρεις μέσω Kies, προφανώς θα τα γυρίσεις μέσω Kies. Αλλά αν μιλάς για συντομεύσεις όχι, θα πρέπει να τις ξανακάνεις όλες όπως τις είχες μόνος σου. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iaiantas Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Να ρωτησω και εγω κατι; Εχω κανει αναβαθμιση σε 2.2.1 μεσω odin συμφωνα με τον οδηγο του τυχερακια. Για να βαλω παλι μεσω odin την επισημη ελληνικη 2.3.3 φανταζομαι δεν ειναι αναγκη να επιστρεψω στην επισημη 2.2 την ελληνικη; Εχω καταλαβει σωστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokokos Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Χαιρετώ την κοινότητα, Λοιπόν μόλις πέρασα τη 2.3.3 με το Odin ακολουθώντας τις οδηγίες του tyxerakia. Επειδή θέλω να περάσω και τον semaphore kernel θα ακολουθήσω ακριβώς την ίδια διαδικασία που έκανα; Δηλαδή χωρίς re-partition και στο PDA θα βάλω το .tar του semaphore; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Να ρωτησω και εγω κατι; Εχω κανει αναβαθμιση σε 2.2.1 μεσω odin συμφωνα με τον οδηγο του τυχερακια. Για να βαλω παλι μεσω odin την επισημη ελληνικη 2.3.3 φανταζομαι δεν ειναι αναγκη να επιστρεψω στην επισημη 2.2 την ελληνικη; Εχω καταλαβει σωστα; Σωστά. Χαιρετώ την κοινότητα, Λοιπόν μόλις πέρασα τη 2.3.3 με το Odin ακολουθώντας τις οδηγίες του tyxerakia. Επειδή θέλω να περάσω και τον semaphore kernel θα ακολουθήσω ακριβώς την ίδια διαδικασία που έκανα; Δηλαδή χωρίς re-partition και στο PDA θα βάλω το .tar του semaphore; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Ναι, ακριβώς έτσι. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Να ρωτησω και εγω κατι; Εχω κανει αναβαθμιση σε 2.2.1 μεσω odin συμφωνα με τον οδηγο του τυχερακια. Για να βαλω παλι μεσω odin την επισημη ελληνικη 2.3.3 φανταζομαι δεν ειναι αναγκη να επιστρεψω στην επισημη 2.2 την ελληνικη; Εχω καταλαβει σωστα; Σωστά. Οπότε από την 2.2.1 του οδηγού, φλασάρουμε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο την καινούρια 2.3.3 και μετά απλά το γυρίζουμε σε COS και είμαστε πλήρως επίσημοι ή χρειάζεται και κάτι άλλο; Φλασάρουμε και τα τρία αρχεία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Οπότε από την 2.2.1 του οδηγού, φλασάρουμε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο την καινούρια 2.3.3 και μετά απλά το γυρίζουμε σε COS και είμαστε πλήρως επίσημοι ή χρειάζεται και κάτι άλλο; Φλασάρουμε και τα τρία αρχεία; Ναι μόνο που είναι ένα αρχείο και όχι 3. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis2 Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 παντως ειναι πραγματικα σαν να εχεις αλλο κινητο στα χερια σου...παει σφαιρα... τουλαχιστον 30-50% αυξηση ταχυτητας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 να μην ειχε και battery drain....το παρατηρησα αφου κλεινω το tunein radio και το gt racing.....κανω restart αφου τα χρησιμοποιησω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Ναι μόνο που είναι ένα αρχείο και όχι 3. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk A, μάλιστα, τώρα το είδα ότι έχει μόνο ένα tar μέσα. Οπότε κάνω τα αρχικά βήματα του οδηγού Odin, προσπερνάω το βήμα 2 εντελώς και φλασάρω μόνο αυτό το tar στην θέση PDA που λένε οι οδηγοί (ρωτάω επειδή το συγκεκριμένο δεν έχει PDA στον τίτλο του). Και μόλις τελειώσω και ανάψει κανονικά, πατάω COS που θα κάνει και factory reset, και τελείωσα. Αυτό είναι όλο; Δεν είμαι καθόλου εξοικειωμένος με φλασάρισμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 A, μάλιστα, τώρα το είδα ότι έχει μόνο ένα tar μέσα. Οπότε κάνω τα αρχικά βήματα του οδηγού Odin, προσπερνάω το βήμα 2 εντελώς και φλασάρω μόνο αυτό το tar στην θέση PDA που λένε οι οδηγοί (ρωτάω επειδή το συγκεκριμένο δεν έχει PDA στον τίτλο του). Και μόλις τελειώσω και ανάψει κανονικά, πατάω COS που θα κάνει και factory reset, και τελείωσα. Αυτό είναι όλο; Δεν είμαι καθόλου εξοικειωμένος με φλασάρισμα. Ακριβώς. Άντε καλή τύχη :) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarbonFibre Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 να μην ειχε και battery drain....το παρατηρησα αφου κλεινω το tunein radio και το gt racing.....κανω restart αφου τα χρησιμοποιησω..... Battery drain;; Με αρκετή ομιλία και wifi μετά από 2+ μέρες είμαι στο 50%. Παράθεση ΆΚΥΡΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts