Jump to content

CarbonFibre

Members
  • Δημοσιεύσεις

    80
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About CarbonFibre

  • Ημ. Γέννησης 02/02/1980

CarbonFibre's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Samsung Galaxy S Value Pack starts rolling out in Korea
  2. Battery drain;; Με αρκετή ομιλία και wifi μετά από 2+ μέρες είμαι στο 50%.
  3. Γειά σας.:) Υπάρχει κάποιος που να έχει κάνει phd στο cambridge να μου δώσει κάποιες πληροφορίες; πχ αν τα δίδακτρα πληρώνονται σε δόσεις, εστίες, κλπ
  4. Εβαλα από COS και είναι όντως I9000XWJVN/I9000OXXJV9/I9000XXJVQ/I9000XWJVN αλλά στις ρυθμίσεις γραφει εκδοση 2.3.3.
  5. Αναβάθμισα απο COS και οντως ειναι η I9000XWJVN/I9000OXXJV9/I9000XXJVQ/I9000XWJVN αλλά στο κινητό γράφει 2.3.3
  6. Σύμφωνα με το παρόν δημοσίευμα το Galaxy S θα πάρει το Android 2.3 τέλη μαρτίου με αρχές Απριλίου. Χλωμό το βλέπω να ασχολούνται ελλάδα με το να μας δώσουν επίσημη 2.2.1.
  7. Φοβερή η παράκαμψη Αγρινίου!!Μειώνει το χρόνο για Γιάννενα κατα 30 λεπτά και ο δρόμος είναι τέλειος!!Οποιος εχει καμμια φεράρι να πάει να την τερματίσει!!:X:p Λίγο ξεφτίλα πάντως που μέσα στην φούρια τους να τον εγκαινιάσουν δεν εχουν ακόμη πινακίδες και η κατεύθυνση για επιστροφή είναι έκλεισε λόγω έργων.:mad:
  8. Είμαι ικανοποιημένος.Στο προτείνω.Επίσης είναι ετησιο και με μικροτερο κόστος. Αν θελεις περισσοτερες πληροφορίες πες μου.
  9. Επειδή είμαι στα "Προηγμένα Συστήματα Πληροφορικής" μπορώ να σε βοηθήσω λίγο. Στα "προηγμένα" μόνο πληροφορικάριους στο "πληροφορικής" όλες τις ειδικότητες εκτός πληροφορικάριους.Στην ιστοσελίδα του πανεπιστημίου θα βρείς περισσότερες πληροφορίες.
  10. Μου έχουν πεί για Μάη από Σπανό χωρίς ημερομηνία όμως.
  11. Στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.Δεν ήξερα ότι δίνεις μαθήματα για διδακτορικό.Γιατί όμως να δώσω μαθήματα αφου εχω μεταπτυχιακό και με καλούτσικο βαθμό(7.6); Για το ΕΜΠ δεν το σκέφτομαι καν.Τσάμπα οι φωτοτυπίες και η αίτηση.:p
  12. Ειμαι πτυχιούχος ΤΕΙ με μεταπτυχιακό απο Ελληνικό Πανεπιστήμιο.Υπαρχει καμμια πιθανότητα στο εκατομμύριο να με δεχθούν στην ελλαδα για διδακτορικο ή πρεπει να παω αναγκαστικά εξωτερικό?
  13. Η μη υπογραφή συλλογικής σύμβασης και το ότι δεν έχουν πάρει τις αυξήσεις μισθού του 2006 είναι κατα την αποψή μου σοβαρός λόγος. Αυτό ισχύει για όλες τις τράπεζες αν δεν κάνω λάθος.
×
×
  • Create New...