Jump to content

CarbonFibre

Members
  • Δημοσιεύσεις

    80
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by CarbonFibre

  1. Samsung Galaxy S Value Pack starts rolling out in Korea
  2. Battery drain;; Με αρκετή ομιλία και wifi μετά από 2+ μέρες είμαι στο 50%.
  3. Γειά σας.:) Υπάρχει κάποιος που να έχει κάνει phd στο cambridge να μου δώσει κάποιες πληροφορίες; πχ αν τα δίδακτρα πληρώνονται σε δόσεις, εστίες, κλπ
  4. Εβαλα από COS και είναι όντως I9000XWJVN/I9000OXXJV9/I9000XXJVQ/I9000XWJVN αλλά στις ρυθμίσεις γραφει εκδοση 2.3.3.
  5. Αναβάθμισα απο COS και οντως ειναι η I9000XWJVN/I9000OXXJV9/I9000XXJVQ/I9000XWJVN αλλά στο κινητό γράφει 2.3.3
  6. Σύμφωνα με το παρόν δημοσίευμα το Galaxy S θα πάρει το Android 2.3 τέλη μαρτίου με αρχές Απριλίου. Χλωμό το βλέπω να ασχολούνται ελλάδα με το να μας δώσουν επίσημη 2.2.1.
  7. Φοβερή η παράκαμψη Αγρινίου!!Μειώνει το χρόνο για Γιάννενα κατα 30 λεπτά και ο δρόμος είναι τέλειος!!Οποιος εχει καμμια φεράρι να πάει να την τερματίσει!!:X:p Λίγο ξεφτίλα πάντως που μέσα στην φούρια τους να τον εγκαινιάσουν δεν εχουν ακόμη πινακίδες και η κατεύθυνση για επιστροφή είναι έκλεισε λόγω έργων.:mad:
  8. Είμαι ικανοποιημένος.Στο προτείνω.Επίσης είναι ετησιο και με μικροτερο κόστος. Αν θελεις περισσοτερες πληροφορίες πες μου.
  9. Επειδή είμαι στα "Προηγμένα Συστήματα Πληροφορικής" μπορώ να σε βοηθήσω λίγο. Στα "προηγμένα" μόνο πληροφορικάριους στο "πληροφορικής" όλες τις ειδικότητες εκτός πληροφορικάριους.Στην ιστοσελίδα του πανεπιστημίου θα βρείς περισσότερες πληροφορίες.
  10. Μου έχουν πεί για Μάη από Σπανό χωρίς ημερομηνία όμως.
  11. Στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.Δεν ήξερα ότι δίνεις μαθήματα για διδακτορικό.Γιατί όμως να δώσω μαθήματα αφου εχω μεταπτυχιακό και με καλούτσικο βαθμό(7.6); Για το ΕΜΠ δεν το σκέφτομαι καν.Τσάμπα οι φωτοτυπίες και η αίτηση.:p
  12. Ειμαι πτυχιούχος ΤΕΙ με μεταπτυχιακό απο Ελληνικό Πανεπιστήμιο.Υπαρχει καμμια πιθανότητα στο εκατομμύριο να με δεχθούν στην ελλαδα για διδακτορικο ή πρεπει να παω αναγκαστικά εξωτερικό?
  13. Η μη υπογραφή συλλογικής σύμβασης και το ότι δεν έχουν πάρει τις αυξήσεις μισθού του 2006 είναι κατα την αποψή μου σοβαρός λόγος. Αυτό ισχύει για όλες τις τράπεζες αν δεν κάνω λάθος.
  14. Για αυτούς που είδα μπορώ να σου πώ αλλά και άλλους που έχω ρωτήσει τα ίδια άσχημα μου λένε γαι του ΕΠΟΠ. Υπηρέτησα σε ειδικότητα όπου χρειάζεται μορφωμένα άτομα για να χειριστούν υλικό τεχνολογίας και υψηλού κόστους.Το σχολείο που περνούσαμε εμείς και οι ΕΠΟΠ ήταν 2 μήνες και ενώ εμείς ήμασταν όλοι πτυχιούχοι και πολλοί με διδακτορικά οι ΕΠΟΠ κατα 90% ήταν γυμνασίου με Λυκείου. Τους απειλούσαν ότι αν δεν γράφουν καλά στις εξετάσεις για την ειδικότητα θα είχαν κυρώσεις αλλά αυτή ούτε πρόσεχαν και έγραφαν κάτω από τη βάση. Εμας ουσιαστικά δεν μας εκπαίδευσαν γιατί λέγανε ότι έχουν τους ΕΠΟΠ.:lol: Οι ΕΠΟΠ φεύγουν γιατί δεν κατάλαβαν ότι ο Στρατός ήθελε φαντάρους και όχι αξιωματικούς όπως νόμιζαν ότι θα πάνε αυτοί.Παραπονιούνται ότι κάνουν παραπάνω υπηρεσίες απο το προβλεπόμενο αλλά ο νόμος λέει και κάτι "σύμφωνα με τις ανάγκες της υπηρεσίας που το αγνωούν. Σε μονάδα που ήμουν ΕΠΟΠ πέταξαν μπογιές σε αμάξι αξιωματικών γιατί τους έλεγαν να κάνουν τη δουλειά τους και αυτοί αντί να κάνου τη δουλειά τους στα μηχανήματα έπιναν με το μπουκάλι ουίσκι. Εχω πολλά να πώ για αυτους και λέω για αυτούς που έζησα χωρίς να αποκλείω ότι υπάρχουν και ικανοί ΕΠΟΠ.
  15. Δεν ξέρω αν έχεις πάει στρατό και δεν το λέω με κακή έννοια αλλά μόνο όσοι έχουν πάει πρόσφατα γνωρίζουν την πολύ τραγική κατάσταση επάνδρωσης των μονάδων. Μακάρι να μην υπήρχε καθόλου θητεία αλλά ας σκεπτόμαστε και αυτή την ρημάδα τη χώρα. Τα λεφτά που δίνουν για έναν ΕΠΟΠ φτάνουν να συντηρήσεις πάνω από 150 έφεδρους συν ότι οι περισσότεροι ΕΠΟΠ είναι "αγράμματοι" ενώ οι έφεδροι κατα μεγάλο ποσοστό πτυχιούχοι. Είνα εφικτό να δώσουν δουλειά σε καθαρίστριες και άλλο προσωπικό(κάμερες για σκοπιές) ώστε να αποδεσμεύσουν τους έφεδρους για να κάνουν μόνο εκπαίδευση και όχι αγγαρείες.Είναι πολύ επικίνδυνο το "παλιό" δημοσιουπαλληλικό κλίμα που διαμορφώνεται στο Ελληνικό Στρατό.
  16. Εγώ θα συμφωνούσα για αύξηση της θητείας με προυποθέσεις όπως ασφάλιση, κάποιο μικρό μισθό,μόρια σε προσλήψεις και επίδομα ανεργίας μετα το τέλος. Καλύτερα να αυξηθεί η θητεία με αυτές τις προυποθέσεις γιατί το θέμα με το "καρκίνωμα" των ΕΠΟΠ έχει παραγίνει.Εχουν καταστρέψει το στρατό.
  17. Οπως είπα παραπάνω δεν υπάρχει συνδικαλισμός και αποφασιστικότητα στον ιδιωτικό τομέα.Αν κάνουν όλοι απεργία μπορούν να τους απολύσουν όλους;Καταλαβαίνω ότι σε πολύ μικρές επιχειρήσεις είναι δύσκολη η απεργία αλλά σε μεγάλες επιχειρήσεις δεν βλέπω το λόγο να μην υπάρχουν ισχυρά συνδικάτα όπως αμερική που έχουν μεγάλη δύναμη Τ.ο 90% των επιχειρήσεων που φεύγουν είναι κλωστουφαντουργίες.Οι τράπεζες και τα σουπερμαρκετ που θα πάνε που βγάζουν τα αντερά τους στην ελλάδα;
  18. Οποιος θέλει παραπάνω δικαιώματα και χρήματα να κάνει απεργία και να μην εύχεται να "ψωφίσει η κατσίκα του γείτονα". Οι τράπεζες και τα σουπερμαρκετ έχουν κέρδη αφάνταστα αλλά οι εργαζόμενοι και οι συνδικαλιστές τους δεν είναι ενωμένοι και αποφασισμένοι.Αν κάναν δυο μήνες όλοι απεργία όπως οι δάσκαλοι και μέναν οι τράπεζες και τα σουπερμαρκετ κλειστά θα έσπαγαν ή όχι οι εργοδότες. Αγώνας από τον καναπέ δεν γίνεται. Δεν είμαι ούτε δάσκαλος, ούτε δημ.υπάλληλος αλλά με τον ψώφιο συνδικαλισμό και τον ωχαδελφισμό που επικρατεί δεν βλέπω φώς.
  19. Deus Ex Star Wars Knights of the Old Republic
  20. Θα κλείσει με αυτό το όνομα και θα ανοίξει με άλλο.
  21. Φίλε perdiko δυστυχώς έχεις δίκιο.Τις επιδοτήσεις-κίνητρα πρέπει να τα δώσουμε σε μεγάλες ξένες εταιρίες για να έρθουν ελλάδα γιατί το μεγαλύτερο κομμάτι των επιχειρηματιών στην ελλάδα είναι δυστυχώς λαμόγια και τσέπωσαν τα λεφτά από το χρηματιστήριο-επιδοτήσεις "κάνοντας την" για βουλγαρίες.
  22. Το γεγονός ότι δεν υπάρχει ιδιωτικός τομέας και το ότι υπάρχει πληθώρα πτυχιούχων ΑΕΙ-ΤΕΙ σπρώχνει τους περισσότερους στο δημόσιο.Οι λίγες εταιρίες που υπάρχουν είναι κατα 90% Αθήνα και δεν μπορεί όλη η Ελλάδα να μαζευτεί εκεί. Καλό θα ήταν η εκάστοτε κυβέρνηση να δώσει κίνητρα σε μεγάλες εταιρίες για να έρθουν ελλάδα να επενδύσουν. Αυτή η καταμέλα με το "όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι άχρηστοι και τεμπέληδες" δεν ισχύει στο βαθμό που λέτε γιατί τα τελευταία χρόνια γίνεται με την βοήθεια του ΑΣΕΠ καλή δουλειά στο να επιλεγούν άτομα υψηλής μόρφωσης και όχι σαβούρα.Εχω δεί και εγώ δημόσιους υπάλληλους μέσης και πάνω ηλικίας να έχουν διακοσμητικούς τους Η/Υ και να κάνουν μια ώρα να σου βγάλουν ένα χαρτί αλλά το ότι δεν έχουν τις γνώσεις δεν είναι καθαρά δικό τους λάθος αλλά και έλλειψη μετεκπαίδευσης. Εχει σκεφτεί κανένας ότι δεν υπάρχει κάποιο κίνητρο για να δουλέψει ο δημόσιος υπάλληλος μιας και το επίδομα για προισταμένους-διευθυντές είναι κανα 40αρι € και γενικά δεν υπάρχουν μπόνους για αυτούς που δουλεύουν. Ξέρετε ότι πολλοί αρνούνται θέσεις προισταμένων-διευθυντών γιατί μόνο επιπλέον ευθύνες έχουν ενώ στο ιδιωτικό τομέα οι θέσεις ευθύνης αμοίβονται πολύ καλά. Το να δώσεις κίνητρα είναι πολύ πιο αποδοτικό από το να προβείς σε απολύσεις.
  23. Τα ισπανικά είναι εύκολη γλώσσα;Σκέπτομαι μετά τα αγγλικά να κυνηγήσω ακόμη μία γλώσσα. Ξέρει κανείς πόσα χρόνια θέλει για να πάρω ένα πτυχίο επιπέδου lower για ισπανικά και γαλλικά αντίστοιχα;
×
×
  • Create New...