Jump to content

iaiantas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    140
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by iaiantas

  1. Καλή επιτυχία σε όλους και καλή χρονιά Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  2. Καλή επιτυχία σε όλους μας Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  3. Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ. Άλλαξα τρία διαφορετικά, no name, tempered glass και κάθε φορά το πέταγα εκνευρισμένος. Τώρα δοκίμασα ένα tempered glass της nillkin με το οποίο τα πράγματα είναι σαφέστατα πολύ καλύτερα, αν και αρεά και που τραβάει κανένα ζόρι. Νομίζω ότι το πρόβλημα αυτό έχει αναφερθεί και στο xda.
  4. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Εχω διαβάσει αρκετά και εκτός απροόπτου νομίζω θα κάνω την μετάβαση. Για την οθόνη λογικό να χρειαστεί λίγη προσαρμογή αλλά νομίζω ότι αξίζει τον κόπο. Ειδικά από τη στιγμή που η κάμερά του είναι ανώτερη από αυτή του s4.
  5. Καλημέρα σε όλους. Το τελευταίο καιρό σκέφτομαι τη μετάβαση από το s4 σε κάτι καλύτερο. Μετά από αρκετή μελέτη καταλήγω (μάλλον) στο LG g3 32gb. Λόγω κυρίως των 3gb στην μνήμη. Έχω διαβάσει αρκετά θετικά (εξαιρετική οθόνη, καλή καμερα) και διάφορα αρνητικά (lags, μπαταρία, θερμοκρασία κλπ) στις πίσω σελίδες και θα ήθελα τη βοήθεια σας (κυρίως από αυτούς που έκαναν την ίδια μετάβαση) όσον αφορά το θέμα της μπαταρίας, του lag και της κάμερας σε σχέση με το s4 και γενικότερα για την μετάβαση από το s4 στο g3. Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή στα 345 που έχει πέσει η τιμή του είναι μια πόλη καλή περίπτωση.
×
×
  • Create New...