cmvr Δημ. December 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2021 35 minutes ago, HORGRAP said: Στα Xiaomi yes. Γιατί και στα αλλά μετά την επανεκκίνηση στρώνει (samsung, oneplus, huawei(4g) ) που ξέρω από συνταξιδιώτες μου που τους είχα βάλει το app. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2021 Αυτό είναι κρυφό μενού του Android, το οποίο μπορείς να προσπελάσεις δίνοντας *#4636#*#* (4636 = info ). Το έχουν όλα, απλά μπορεί να είναι κλειδωμένο από τον dialer να μην το "καλεί". Όπως τα Samsung, που δεν δουλεύει με τον δικό τους dialer, και μπορείς να έχεις πρόσβαση σε αυτό μέσω συντόμευσης με τρίτη εφαρμογή, ή αλλάζοντας dialer (πχ με Google dialer βγαίνει κανονικά, αλλά χάνεις το δικό του service mode *#0011# ). Πάντως, ότι και να επιλέξεις εκεί, όντως επανέρχεται στο default μετά από επανεκκίνηση.Sent from my TCL 20 5G 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2021 Παρατήρησα ότι στο Mi 10T κατά την επανεκκίνηση κάποιες φορές δεν το επαναφέρει στο default. Οπότε ένα γρήγορο κόλπο είναι στις ρυθμίσεις τους τηλεφώνου να διαλέξεις σκέτο 2G και μετά να επιλέξεις 5g preferred. Αυτή είναι η defaulr ρύθμιση που γυρνάει ( απλά το βάζω ως σημείο αναφοράς ) : Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2021 Μου κάνει εντύπωση που δεν υποστηρίζει ο Dimensity 700 5G. Πάντως με το Mi10T κανένα θέμα. Δεν υπάρχει να πάρω ξανά τηλέφωνο χωρίς Qualcomm. εδά το κατάλαβες? ένας από τους λόγους που δεν προχωράω σε Samsung 21 ultra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2021 (edited) 6 minutes ago, akalos said: 13 ώρες πριν, cmvr said: Μου κάνει εντύπωση που δεν υποστηρίζει ο Dimensity 700 5G. Πάντως με το Mi10T κανένα θέμα. Δεν υπάρχει να πάρω ξανά τηλέφωνο χωρίς Qualcomm. εδά το κατάλαβες? ένας από τους λόγους που δεν προχωράω σε Samsung 21 ultra Πάρε το fold 3 έχει τον 888 με το x60 modem. Και μετά το black friday το βρίσκεις στα 1397 ευρώ στο skroutz. Αν δεν θέλεις samsung υπάρχουν και τα 11αρια τα τέρατα της Xiaomi. Edited December 5, 2021 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2021 Για να μην υπάρχουν παρανοήσεις: Φυσικά και υποστηρίζει 5g ο dimensity 700. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2021 18 minutes ago, p_k said: Για να μην υπάρχουν παρανοήσεις: Φυσικά και υποστηρίζει 5g ο dimensity 700. Υποστηρίζει απλά δε φτάνουν την QM. https://cacombos.com/device/RMX3241GDPR https://cacombos.com/device/M2007J3SY https://cacombos.com/device/2107113SG Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2021 Πάρε το fold 3 έχει τον 888 με το x60 modem. Και μετά το black friday το βρίσκεις στα 1397 ευρώ στο skroutz. Αν δεν θέλεις samsung υπάρχουν και τα 11αρια τα τέρατα της Xiaomi.https://cacombos.com/device/M1903F11Gαυτό καλό είναι έτσι για 4g συν καλά τα λέω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2021 30 minutes ago, akalos said: https://cacombos.com/device/M1903F11G αυτό καλό είναι έτσι για 4g συν καλά τα λέω ? comme ci comme ça (έτσι κι έτσι ). Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2021 comme ci comme ça (έτσι κι έτσι ).θέμα τους τους Κινέζους..... χαχα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2021 (edited) Πάντως το cellmapper σπάει καρύδια έχω κάνει scan τόσα πράγματα και ακόμα να τα εμφανίσει. Πάντως εχεί σχετικά πυκνό δίκτυο αλλά παίζει να βλέπει και σταθμούς που είναι συνεγκατάσταση με την wind. Οπότε απλά τον παιζουν και δεν δίνουν γκάζια Edited December 5, 2021 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2021 Ξάνθη εδώ και ώρα νεκρό 4g/5g αναμενόμενος χρόνος αναμονής στο κέντρο 45 λεπτά. Βρέχει άλλα όχι και κάτι τρομακτικό. Αρχίσαμε τις π@π@ριες βλέπω κα Vodafone 🤣😂😂 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. December 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2021 (edited) Δεν εχει πεσει το 4G 5G . Εχει συμβει κατι χειρότερο. Επεσε το billing νομιζω και βγαζουν free calls κ sms με emergency σε 2g3g. Τα Roaming απο άλλες χωρες που συνδέονται στην Ελλαδα με Vodafonr GR βλεπουν 4G την ιδια στιγμη που τα ελληνικα κινητα Vodafone τρωνε NO ACCESS. NOT ALLOWED. . Σε Κρήτη roaming απο ξενη sim παιζει 4G ενώ συμβολαιο Vodafone GR τρωει ban σε 4G 5G Edited December 7, 2021 by HORGRAP 1 Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. December 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2021 Και Βόλο, με ρίχνει σε Edge με ταχύτητα αργή που κάνει timed-out. Κλήση έκανα κανονικά. Ιντερνετ όμως σχεδόν μηδέν. Απο ιντερνετ δυστυχώς παίζει να είναι η χειρότερη εδώ πέρα. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2021 8 minutes ago, HORGRAP said: Δεν εχει πεσει το 4G 5G . Εχει συμβει κατι χειρότερο. Επεσε το billing νομιζω και βγαζουν free calls κ sms με emergency σε 2g3g. Τα Roaming απο άλλες χωρες που συνδέονται στην Ελλαδα με Vodafonr GR βλεπουν 4G την ιδια στιγμη που τα ελληνικα κινητα Vodafone τρωνε NO ACCESS. NOT ALLOWED. . Σε Κρήτη roaming απο ξενη sim παιζει 4G ενώ συμβολαιο Vodafone GR τρωει ban σε 4G 5G Και το H+ δεν έχει internet. Εύχομαι να μην είναι κυβερνοεπιθεση και να είναι απλά αναβάθμιση για να μας δώσουν παντού 5G με 10πλασιες ταχύτητες από τον ανταγωνισμό 😂🤣 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2021 πάει παπαλα έπεσε το 4g ευτυχώς δουλεύει το H+ στα 2100mhz σε λίγο είπαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. December 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2021 Κι εδώ Χανιά από τις 6 η ώρα με 3G είμαστε. Τουλάχιστον παίζει κανονικά μέχρι τώρα... Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2021 Vodafone Chat: Καλησπέρα σας! Είμαι η Γεωργία και έχετε συνδεθεί με το τμήμα εξυπηρέτησης συμβολαίων κινητής . Έχουμε ενημέρωση ότι κάποιοι πελάτες μας ενδέχεται να αντιμετωπίζουν προσωρινό τεχνικό θέμα στη γραμμή τους. Γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες για να επιλυθεί το συντομότερο δυνατό. Δεν απαιτούνται ενέργειες από εσάς. Εγώ: εδώ έχει πέσει όλη η Ελλάδα τι μικρο τεχνικό πρόβλημα Vodafone Chat: Είναι ενήμεροι οι τεχνικοί και μας και εργάζονται για την άμεση αποκατάσταση 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. December 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2021 (edited) Για εμενα το ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΌ ειναι οτι το 3G σηκωνει την κινηση που εφυγε απο 4G5G χωρις να κλεινει τα δεδομενα λογω φορτου. ( έστω 200 Kbps με ping 2 seconds 🙂 Κανονικά θα επρεπε να πεσει το 3G σαν domino effect οπως συμβαίνει σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΑΡΟΧΟΥΣ που χανουν 4G5G ( οπως συνεβη πριν μηνες με Cosmote ) ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ Edited December 7, 2021 by HORGRAP Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanaGeorge Δημ. December 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2021 Είναι γενικό το κακό. Είπα κι εγώ τι έγινε εδώ στην περιοχή μου; ... Χτες είχα 4G και σήμερα νέκρα; Αθήνα, Πετράλωνα Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimran475 Δημ. December 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2021 Η πλάκα είναι πως στην ίδια πολυκατοικία ο πατέρας μου έχει 4g κι εγώ όχι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. December 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2021 Σπίτι μου στην Θεσσαλονίκη Ανέβηκα στον 6ο να το δοκιμάσω , αλλά έχω κανονικά 5G https://www.speedtest.net/my-result/i/4891675983 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. December 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2021 (edited) Η πελατειακή βαση ειναι μοιρασμενη ανα εκατομμύριο νομιζω σε διαφορετικές βασεις δεδομένων. Οσοι ειμαστε στις ατυχες databases χασαμε Billing μάλλον και μαζι και access σε 4G5G που εχει διαφορετική αρχιτεκτονική ( πιο εξαρτημένη απο το billing ) Edited December 7, 2021 by HORGRAP Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanaGeorge Δημ. December 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2021 Δεύτερη μέρα στη Vodafone με συμβόλαιο την προσφορά unlimited ultra.... Δεν ξεκινήσαμε καλά Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2021 7 minutes ago, PanaGeorge said: Δεύτερη μέρα στη Vodafone με συμβόλαιο την προσφορά unlimited ultra.... Δεν ξεκινήσαμε καλά Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τετάρτη μετά εγώ φίλε,Κεφαλονια νεκρό το 4G και το H+ με το ζόρι δουλεύει.Να είναι καλά το 2ο νούμερο στους πράσινους. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts