Jump to content

Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγώ πάντως μένω στο Μαρούσι και την τελευταία 1μιση εβδομάδα το σήμα χάνεται, δεν παίρνει κλήσεις και έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι πολύ! μόνο εγώ έχω το πρόβλημα;
'cause somewhere in the crowd there' s you!..

Βροχες στην Αλεξανδρουπολη εχουμε τον τελευταιο καιρο αλλα αραιες...

Στο δυτικο κομματι χρειαζεται κατι περισσοτερο...

Παραδοξως το Περιστερι τους τελευταιους μηνες, δεν εχει βραχει, εχει γινει πισινα.

Έχετε παρατηρήσει το τελευταίο 10ήμερο οτι υπάρχει καθυστέρηση στη λήψη αναφοράς ,ενώ ο παραλήπτης έχει ήδη λάβει το μνμ. Συμβαίνει το ίδιο και σε σας;; Ξέρω δεν έχει να κάνει με την κάλυψη η ερώτηση μου ,αλλά δεν ήξερα που να το γράψω.

Είναι τα νέα rootkit,μην ανησυχείς ! ;-)

Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p

Είναι τα νέα rootkit,μην ανησυχείς ! ;-)

xaxaxxaxaaaxxaxaaxaxa...

ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ...

μην ξεφυγουμε παλι ομως..

H VODA παντως τωρα τελευταια πολυ πειραζει τα firmware.οπου υπαρχει μικροτσιπ στο δυκτιο!

καλα το κανει βεβαια...ομως.. να εχει τα ματια της 114!

ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΣΤΑ FM ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ? ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ? ΥΠΑΡΧΕΙ?-->> :lol:http://mms://1045fm.live24.gr/1045fm/" max 600 users.

H VODA παντως τωρα τελευταια πολυ πειραζει τα firmware.οπου υπαρχει μικροτσιπ στο δυκτιο!

καλα το κανει βεβαια...ομως.. να εχει τα ματια της 114!

λες να βάλουνε firmware αλλοιωμένο;:p Να έχουμε επανάληψη υπόθεσης υποκλοπών; Πάντως ουσιαστικά το firmware πρέπει να είναι τροποποιημένο μιας και πρέπει να κουμπώσει με δίκτυο της Vodafone που είναι σχεδιασμένο για υποκλοπές:p Πλάκα κάνω,μη πέσετε όλοι πάνω μου να με φάτε...

Σήμερα στο Βόλο βρήκα μια omni κεραία vodafone...στο κέντρο!:)

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σήμερα στο Βόλο βρήκα μια omni κεραία vodafone...στο κέντρο!:)

Τι είναι η omni κεραία;

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Τι είναι η omni κεραία;

Κεραία η οποία διαχέει το σήμα προς όλες τις κατευθύνσεις και οχι κατευθυντικά σε ένα σημείο. Χρησιμοποιούνται αρκετά στην επαρχία κυρίως.

Κεραία η οποία διαχέει το σήμα προς όλες τις κατευθύνσεις και οχι κατευθυντικά σε ένα σημείο. Χρησιμοποιούνται αρκετά στην επαρχία κυρίως.

Thanks :) μπορούμε να έχουμε καμιά φωτογραφία τέτοιας κεραίας;

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Μια διευκρίνιση : επειδή μοιάζουν οι κεραίες, μην κοιτάτε τις ταράτσες και όπου βλέπετε τέτοια κεραία, νομίζεται ότι είναι κάποιας κινητής τηλεφωνίας.

Υπάρχουν και ραδιοερασιτέχνες

Sth Barh Attikhs edw kai dyo treis meres,apo ekei pou panta eixa full shma,tora pianei araia kai pou...Olo ''anazhthsh'' grafei to kinhto...

Epishs,isxyei ayto me tis anafores.Argoun na elthoun.

Τι είναι η omni κεραία;

Thanks :) μπορούμε να έχουμε καμιά φωτογραφία τέτοιας κεραίας;

Αναφερετε και το ακριβες σημειο που τοποθετηθηκε...

Ο Βολος πασχει υπερβολικα απο Vodafone. Δεν το πιστευα μεχρι που το εζησα... Μην πυροβολειτε ευαισθητες περιοχες...

Απαραδεκτη η κατασταση στα νοτια της Αττικης. Η παραλιακη καλυπτεται πολυ αραια και με πολλες τρυπες. Ειναι ενα δυσκολο κομματι για καλυψη αλλα δε χωραει καμια δικαιολογια. Υπαρχει δυνατοτητα να καλυφθει.

Χαλια η κατασταση και σε Βαρκιζα, Σαρωνιδα κυριως και στους τριγυρω οικισμους...

Ο Βολος πασχει υπερβολικα απο Vodafone. Δεν το πιστευα μεχρι που το εζησα... Μην πυροβολειτε ευαισθητες περιοχες...

Απαραδεκτη η κατασταση στα νοτια της Αττικης. Η παραλιακη καλυπτεται πολυ αραια και με πολλες τρυπες. Ειναι ενα δυσκολο κομματι για καλυψη αλλα δε χωραει καμια δικαιολογια. Υπαρχει δυνατοτητα να καλυφθει.

Χαλια η κατασταση και σε Βαρκιζα, Σαρωνιδα κυριως και στους τριγυρω οικισμους...

Βάρκιζα και Σαρωνίδα δεν αντιμετοπίζω κανένα πρόβλημα! Όλα καλά! :)

Ούτε και εγώ σε αυτές τις περιοχές και γενικά στη παραλιακή έχω εντοπίσει πρόβλημα. Μόνο στη Βούλα σε κάποια σημεία η κατάσταση είναι κάτι παραπάνω από τραγική...

Η καλυψη στο κεντρο της σαρωνιδας δεν ειναι καλη φιλε Κωστα. Οριακη κατασταση εξω που μεσα σε κτηρια επιδυνωνεται. -90 σταθμη στο κεντρο της σαρωνιδας συγκεκριμενα χθες.

Φίλε mixtri, πού ακριβώς εγκαταστάθηκε η omni της Βόντα στο Βόλο? Ξέρουμε αν δίνει 3G ή μόνο 2G? Tnx ;)

Ελεος... Τα PM γιατι τα εχουμε! Προσοχη με το βολο...

Φίλε mixtri, πού ακριβώς εγκαταστάθηκε η omni της Βόντα στο Βόλο? Ξέρουμε αν δίνει 3G ή μόνο 2G? Tnx ;)

Ξέρω που εγκαταστάθηκε αλλά για ευνόητους λόγους δεν αναφέρω τη θέση.Είναι κέντρο και μόνο 2η γενιά!;) Μπορεί να υπήρχε και παλιότερα αλλά δε νομίζω...

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Α ρε βοντα για τους συνδρομητές σου στην επαρχία η τρίτη γενιά είναι όνειρο θερινής νυκτός!!
[sIGPIC][/sIGPIC]

Α ρε βοντα για τους συνδρομητές σου στην επαρχία η τρίτη γενιά είναι όνειρο θερινής νυκτός!!

etsi etsi!!!....

....mia zwi ta idia tha leme gia tin 3G kalypsi tis VODA stin eparxia..

toulaxisto opou exei 3g paizei kala, ..ala xwris HSDPA edw pou eimai.

( irakleio kriti)

ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΣΤΑ FM ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ? ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ? ΥΠΑΡΧΕΙ?-->> :lol:http://mms://1045fm.live24.gr/1045fm/" max 600 users.

Στα μερη μου ολοι οι 3G σταθμοι εχουν αναβαθμιστει και απολαμβανουμε καλη καλυψη HSDPA με ταχυτητα 2.4mbps

Αυτο που προσφατα μου εκανε τρομερη εντυπωση ειναι η πολυ κακη καλυψη σε ολες τις παραλιακες περιοχες και στην παραλιακη οδο στο υψος της Βαρκιζας. Αναφερομαι σε περιοχες οπως Λαγονησι, Αναβυσσος, Σαρωνιδα και ολους τους τριγυρω οικισμους! Σπανια βλεπω τετοια πραγματα απαραδεκτα και μολις 50 χιλιομετρα απο την Αθηνα...

Πως εξηγειται αυτο?

Γιατι σου αρεσει να δημιουργεις εντυπωσεις? Οπως το γραφεις φαινεται οτι δεν εχει πουθενα, ενω η αληθεια ειναι εντελως διαφορετικη.

Πχ στη Συρο (η οποια συμφωνα με εσενα δεν ειναι επαρχια), κατεβαζα με 380 ενω με Cosmo με 15. Πρεπει εγω να αρχισω να παιρνω ολα τα θεματα απο πισω και να λεω οτι η ποιοτητα στο 3g της cosmo στην επικρατεια ειναι ονειρο θερινης νυκτος?

Εγώ έκανα φορητότητα προς vodafone από cosmote εξαιτίας του σήματος (οχι 3G).

Στην περιοχή μου (Χαλανδρι ψηλά) η κατάσσταση με comote ηταν απελπιστική. \

Ελπίζω με vodafone να είναι καλύτερα.

Γενικά, επειδή δεν ασχολούμαι και πολύ, ποια από τις δυο εταιρίες έχει το καλύτερο σήμα (οχι 3g);;

Γιατι σου αρεσει να δημιουργεις εντυπωσεις? Οπως το γραφεις φαινεται οτι δεν εχει πουθενα, ενω η αληθεια ειναι εντελως διαφορετικη.

Πχ στη Συρο (η οποια συμφωνα με εσενα δεν ειναι επαρχια), κατεβαζα με 380 ενω με Cosmo με 15. Πρεπει εγω να αρχισω να παιρνω ολα τα θεματα απο πισω και να λεω οτι η ποιοτητα στο 3g της cosmo στην επικρατεια ειναι ονειρο θερινης νυκτος?

Καλααααα ΕΧΕΙ 3,6 MBps ΣΤΗ ΣΥΡΟ Η VODAFONE ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ??????? ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!!!!!!

ΒΑΛΑΤΕ 3G HSDPA ΣΤΗ ΣΥΡΟ ΚΑΙ ΔΕ ΒΑΛΑΤΕ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ?!!?!?!?!?

Με τι λογικη ? H Συρος εχει πιο πολλους συνδρομητες απο το Ηρακλειο Κρητης????

Τοσο δυσκολο ειναι για μια Vodafone να ριξει μια 155MBitara ραχη στα κριτικατσα και να ανοιξετε το HSDPA σε ολους τους σταθμους βασης? ...μα δεν ειναι και πολλοι οι σταθμοι βασης 3G στο ..Ηρακλειο...κανω λαθος? μπα...

Εχει ΟΛΗ Η ΣΥΡΟΣ 3,6 MBps και το ΗΡΑΚΛΕΙΟ 384 Κbps?

ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΩ ΤΑ FORUM για καλυψη. τελος για μενα to 3G! παω πισω στο ADSL..

• The title was changed to Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις