Jump to content

Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πάντως ο κορυφαίος μπογιατζής χαρτών ανήκει σε άλλη εταιρία....μιλάμε για τέχνη

αααα όλα κι όλα!!!!

Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by akalos

Πολύ προσωπικά το πήρες το θέμα. Κάτι επί του θέματος έχεις να πεις; Δηλαδή αν δεν έχει καλό σήμα θα πρέπει να κολλήσει σε 4η γενιά; Ε κάτι α ξέρουν παραπάνω οι μηχανικοί της βονταφον από εσένα και το έχουν ρυθμίσει έτσι.

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

Όταν βρω όρεξη, θα ανεβάσω εγώ την ποιότητα του σήματος, την ώρα που κάνει εναλλαγή (στην Αθήνα γίνεται πολύ συχνά). Έχω τη Vodafone στο δεύτερο κινητό μου μόνιμα, δε μου χρειάζεται πια... :rolleyes:

Όταν βρω όρεξη, θα ανεβάσω εγώ την ποιότητα του σήματος, την ώρα που κάνει εναλλαγή (στην Αθήνα γίνεται πολύ συχνά). Έχω τη Vodafone στο δεύτερο κινητό μου μόνιμα, δε μου χρειάζεται πια... :rolleyes:

Για εκει την κοβω και τη δικια μου καρτα...περυσι παρολο που η κοσμοτε εχει πιο χαλια σημα στο εξοχικο,ειχα 4G 1/5 σταθερα.Δεν επεφτε,και αν επεφτε με ενα κλικ το εφτιαχνα.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

πάντως ο κορυφαίος μπογιατζής χαρτών ανήκει σε άλλη εταιρία....μιλάμε για τέχνη

αααα όλα κι όλα!!!!

Ο μπογιατζης παντως εχει πραγματικη καλυψη.Οπου δειχνει σκουρο μπλε σκιζει.Εδω στο εξοχικο στη Πιερια εχω με την Wind 4/5 H+ σταθερα.Η Vodafone το 3G 2/5 που ειχα το εκανε 5/5 Edge.

Και στο Xiaomi που εχει ο πατερας μου χωρις την 800αρα,τα ιδια κανει η Vodafone.Χθες κλησεις με κλειδωμενο στο 2G το iPhone,αλλιως καμια υπηρεσια.Ας δωσουν wifi calling να ησυχασουμε,αφου δεν μπορουν να φτιαξουν τη καλυψη δικτυου.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Παντως το b3 της Vodafone (15mhz κυριως) ειναι πυκνο στην Αθηνα, ιδιαιτερα θετικο. Χρειαζεται ομως πυκνωση το b20 γιατι σε κλειστους χωρους στην Αθηνα υπαρχει ζητημα 4g καλυψης. Για τις προς τα κατω εναλλαγες (σε Η , Ε ) ναι υπαρχει θεμα σε αρκετα σημεια. Edited by stefanos1999

Κοίτα να δεις.....όταν μας λες ότι βλέπουμε φαντάσματα το κάνεις προσωπικό ο ίδιος σου!

Για το θέμα έχω πει αυτά που πρέπει να πω ως ΠΕΛΑΤΗΣ!Συνοπτικά οι πολύ συχνές εναλλαγές δεν σε αφήνουν να δουλέψεις και από θέμα ταχύτητας αλλά και αξιοπιστίας (δεν το έχεις ζήσει φαίνεται σε καθημερινή βάση για να καταλάβεις, ειδικά όταν σου στέλνουν μηνύματα/mail/κ.α. και αυτά έρχονται με τρελή καθυστέρηση...) και ταυτόχρονα ρουφάνε τρελά την μπαταρία!

Για το τι ξέρουν παραπάνω από μένα.....ναι ξέρουν!Αλλά απ'ότι φαίνεται δεν πιάνουν μία μπροστά στους τεχνικούς των άλλων 2 εταιρειών όταν σου βρίσκουν ΜΟΝΟ δικαιολογίες και αποτέλεσμα μηδέν!!!

Ακριβως αυτο,εδω και ενα χρονο ο πατερας μου που ελεγε αξιοπιστη τη Vodafone στο ιντερνετ(πριν επαιζε με Wind,οπου επαρχια ειχε θεμα).Ειναι εδω και 10 μερες περιπου με τη Wind,η οποια ειναι πιο σταθερη πλεον.Δεν κανει τοσες εναλλαγες και δεχεται αμεσα τα email καθως και σε οποιαδηποτε αλλη χρηση δεν υπηρξε καποιο θεμα.Στη καλυψη ομως πιο εκτεταμενο 3G εχει η Vodafone.Αυτο βλεπω στη Βορεια ελλαδα.Στη καλυψη ναι,στην εμπειρια χρησης οχι.

Οταν θελω ιντερνετ θελω ταχυτητα και οχι να εχω καλυτερο σημα.Με 1/5 σημα H+ πιο γρηγορα θα κανω τη δουλεια μου σε σχεση με τα 4/5 Edge.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Νικολα εδω στην ανατολικη πελοποννησο στη 3g καλυψη δεν υπαρχει καν συγκριση με την συνεταιρα. Πως θα μπορουσε να ειναι και διαφορετικα οταν η Vodafone χρησιμοποιει μαζικα και b8 900mhz, εκτος φυσικα του b1 2100mhz. Edited by stefanos1999

Χθες που ειχε θεμα στον νεο παντελεημονα βγηκε εκτος το 3G.

Και ολη η κινηση την πηρε μια κεραια 4G B20 και το 2G...τραγικο.Σε μενα με πεταει εκτος ή κραταει σημα με 2G,χθες ετσι ηταν.

Παρήγγειλε να σου φερουν κοντά μια κεραια 3G για να μην σε εναλλασει 4g --> 2g.

Κοινώς, επειδη το λες συνέχεια: ΔΕΝ ήταν φορτωμένο το 3G, απλά δεν σε βλέπει cell 3G. Εξ'ου και οι εναλλαγές 4G --> 2G. Τι εμβελεια νομιζεις πως έχει το 3G σε σχέση με τα αλλα 2 (οταν δεν ειναι σε band 8; ):wacko:

Παρήγγειλε να σου φερουν κοντά μια κεραια 3G για να μην σε εναλλασει 4g --> 2g.

Κοινώς, επειδη το λες συνέχεια: ΔΕΝ ήταν φορτωμένο το 3G, απλά δεν σε βλέπει cell 3G. Εξ'ου και οι εναλλαγές 4G --> 2G. Τι εμβελεια νομιζεις πως έχει το 3G σε σχέση με τα αλλα 2 (οταν δεν ειναι σε band 8; ):wacko:

Σιγουρα οχι μικροτερη απο την B20 ή το 2G.Δευτερον B8 ισως να παιζει γιατι η περιοχη εχει διαλειψη σκιας.

Σε πληροφορω οτι οταν πανω στο χωριο εχει 3G η βοντα,οι αλλες 2 με 2G ειναι.Δευτερον επειδη εκανα παραπονα χθες και το ελεγξαν υπηρχε θεμα.3G μια χαρα εχει η περιοχη,δευτερον το F2G του πατερα μου δεν εβγαζε κλησεις ενω εγω με cu επαιρνα τηλεφωνο κανονικα(χθες ηθελε να παρει τηλεφωνο και επαιρνε απο μενα)και σε πληροφορω οτι υπαρχει κοινο δικτυο λογω της victus.

Εχουν ιδια ακριβως καλυψη και οι 2 καρτες.

Σιγουρα οχι μικροτερη απο την B20 ή το 2G.

Σίγουρα ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ μικροτερη από τα 800 και τα 900 MHz, όταν παίζει στα 2100.

Μη λέτε ό,τι νά'ναι, κρίμα είναι.

Επίσης, πού κολλάει το κοινο δικτυο; επειδη υπαρχει εξοπλισμος στον ιδιο ιστο σημαινει πως εχουν το ιδιο δικτυο;;;

Μα για ποιο κοινο (wind-vodafone) 3G δικτυο μιλαμε;

Η vodafone εκπεμπει στο 3G σε 2bands επαρχιακα (900 & 2100mhz), οποτε και απο κοινο ιστο να εκπεμπουν το 900αρι (b8) της Vodafone σιγουρα φτανει σε μερη που δεν φτανει το αντιστοιχο 2100 (b1) της συνεταιρας.

Δεν νομιζω οτι τυχαια και η cosmote επενδυσε (εστω και καθυστερημενα) στο b8 (900mhz). Συνεχεια νεα psc εμφανιζονται στη Πελοποννησο.

Edited by stefanos1999

Όλη η δυτικη Πελοπόννησος απέκτησε b20 LTE σε χρόνο σχεδόν μηδέν.

Τώρα που πλάκωσε ο κόσμος πασχίζει να δώσει 1mbps. Άδειασε όμως το 3G και δίνει πάνω από 20.

συνεχίζεται το πρόβλημα με την B20

10910c547e3f7256ede3f2c3bec79c21.jpg

Με την επιλογή να είναι σε 4G, σε πολυκατοικία & στα στενά κοντά στον Βενέτη στο Μέγαρο Μουσικής καρφωμένο το EDGE. Το γύριζα σε 3G, κρατούσε λίγο χωρίς να φορτώνει και ξανάπεφτε. Στη στάση έξω από το σταθμό του Ευαγγελισμού 3-4/5 3G και μόλις έβαλα να κατεβάσει το Messenger, έπεσε σε EDGE.

Η κάρτα & το κινητό χθεσινά καινούργια :)

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Με την επιλογή να είναι σε 4G, σε πολυκατοικία & στα στενά κοντά στον Βενέτη στο Μέγαρο Μουσικής καρφωμένο το EDGE. Το γύριζα σε 3G, κρατούσε λίγο χωρίς να φορτώνει και ξανάπεφτε. Στη στάση έξω από το σταθμό του Ευαγγελισμού 3-4/5 3G και μόλις έβαλα να κατεβάσει το Messenger, έπεσε σε EDGE.

Η κάρτα & το κινητό χθεσινά καινούργια :)

Αυτα βλεπω στη πιερια τωρα.Στη Θεσσαλονικη το κανει αλλα σπανια.

Η μοναδικη που κανει τοσο ευκολα εναλλαγες.Ακομα και η Wind πιο σταθερη ειναι.Καποια στιγμη θα τη σουταρω και θα βαλω whats up σαν κυρια.Ειχα στο εξοχικο μια γραμμη με το ζορι 4G αλλα δεν την εχανε.Η Vodafone εχει καλυτερο σημα αλλα εχει μανια να με ριχνει σε Edge.

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παραλια Λεπτοκαρυας 4G Band 3.

Το τραγικο ειναι οτι εχει 10mhz και χαμηλες ταχυτητες.Το 3G δινει γυρω στα 10-15Mbps.

Η vodafone εκπεμπει στο 3G σε 2bands επαρχιακα (900 & 2100mhz)

σωστά!!!και μάλιστα αν το κλειδώσω στη b8 έχω πολύ καλό σήμα αλλα βέβαια πολύ καλύτερες ταχύτητες στα 2100

Edited by akalos

σωστά!!!και μάλιστα αν το κλειδώσω στη b8 έχω πολύ καλό σήμα

Ναι αλλα εχει και 15mhz bandwidth γαι 2G/3G στα 900.Οι αλλες 2 εχουν απο 10.Τωρα η κοσμοτε βαζει 3G στα 900.Τωρα εχω 4/5 Edge,παω να γυρισω σε 3G/4G αλλα δεν συνδεθηκε.Τωρα μπηκε με 1/5 που δεν το κραταει πολυ.Η Cosmote σε ενα βραδυ 1-2 φορες το γυρισε μετα απο ωρα.

Πιερια,απο Πλαταμωνα εως Λεπτοκαρυα και Πλακα Λιτοχωρου.

4G B20 στα 10mhz και B3 στα 10mhz παλι.Λεπτοκαρυα στο χωριο πανω και κατω απο τις γραμμες εχει B20 και B3.Προς τα ΚΑΑΥ και Olympian Bay εχει B20 και ελαχιστα B3.Ταχυτητες γυρω στα 5-10Mbps το πολυ.Το 3G πανω στο χωριο ειναι στα 15Mbps αλλα μεγαλο ping.

Edited by Nikolas14

Προσθηκη b3 (10mhz) στο Αργος ( νομος αργολιδας).Δεν κανει ca με το υπαρχον b20.

Προσφατα εμφανιστηκε και b3 5mhz της wind στην ιδια πολη.http://i.imgur.com/Qoiu4Dhl.jpg

Edited by stefanos1999

Κεντρική πλατεία Πύλου μόνo B20 (όπως και όλη η Πυλία γενικότερα). Τέζα στον κόσμο το απόγευμα (πάνω από τους μισούς είναι EU τουρίστες) και ταχύτητες στα χαμηλά μονοψήφια, έως και κάτω από 1mbps :X

Μιλάμε για περιοχή που δένουν γιοτ των 60 μέτρων για ανεφοδιασμό και σουλάτσο και με το Κόστα Ναβαρίνο σε απόσταση 10 λεπτών.

Τόσα χρόνια μετά αλεξανδρουπολη το ίδιο χάλι.. Παραλία από 3g τίποτα.. Έξω από την Χιλή εδώ παραλία με το ζόρι πιάνει ίντερνετ με απλό σήμα.. Να έχεις 2giga στο πρόγραμμα και να μην μπορείς να σερφαρεις... Μεγάλη απογοήτευση..

Τόσα χρόνια μετά αλεξανδρουπολη το ίδιο χάλι.. Παραλία από 3g τίποτα.. Έξω από την Χιλή εδώ παραλία με το ζόρι πιάνει ίντερνετ με απλό σήμα.. Να έχεις 2giga στο πρόγραμμα και να μην μπορείς να σερφαρεις... Μεγάλη απογοήτευση..

Ασε στην Αλεξανδρουπολη και Εβρο η Vodafone ειναι χαλια.Η Wind πλεον μεσα στη πολη την παταει και πιο σταθερο σημα.

Ενώ το 4G της Vodafone είναι καλό στην Πιερία, σαν κάτοχος και CU ως δεύτερο νούμερο, έχω παρατηρήσει κακό σήμα, μέχρι και πέσιμο της γραμμής... Μιλάω με την κοπέλα μου στο CU (και αυτή CU έχει) και πραγματικά το σήμα είναι για τα πανηγύρια, ειδικά εντός σπιτιού. Μιλάω με What's Up μέσα από το σπίτι, όλα τέλεια...
Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Ενώ το 4G της Vodafone είναι καλό στην Πιερία, σαν κάτοχος και CU ως δεύτερο νούμερο, έχω παρατηρήσει κακό σήμα, μέχρι και πέσιμο της γραμμής... Μιλάω με την κοπέλα μου στο CU (και αυτή CU έχει) και πραγματικά το σήμα είναι για τα πανηγύρια, ειδικά εντός σπιτιού. Μιλάω με What's Up μέσα από το σπίτι, όλα τέλεια...

Συμφωνω μαζι σου,την ιδια αποψη εχω μαζι σου.Απο Λιτοχωρο εως Πλαταμωνα εχω δει κακο σημα αρκετες φορες.Κυριως κανει εναλλαγες συνεχως σε 2G.Μετα σε ομιλια εχω δει διακοπες στον ηχο,πεσιμο στη γραμμη,κακη ποιοτητα κλησης και drop call.Εκανα κληση με την 2η φορα.4G εχει αλλα αν εχεις απο 2/5 και κατω αρχιζει να το χανει.Ειδικα σε εσωτερικους χωρους.Το πιο τραγικο ηταν τη Δευτερα στο Gallaria στη παραλια του Νεου Παντελεημονα κατω απο το καστρο.3G 1/5 και το εχανε,4G 2/5 το κρατουσε καλα,δεν επεφτε.Μεσα στο μεσημερι εφτασα να εχω 3/5 2G και αυτο κλειδωμενο σε 2G το κινητο.Αν ειχα 3G/4G ανοιχτο καμια υπηρεσια.Εκανα 2-3 reboot,ανοιγα και εκλεινα το airplane mode.Εμεινε στο καμια υπηρεσια.Τα πηρα στο κρανιο και εκανα παραπονα στο fb κλπ.Στο τελος μεσω fb παραδεχτηκαν οτι ειχαν προβλημα και το διορθωσαν.Επισης παρατηρησα το εξης θεμα,οι γονεις μου εχουν F2G και Cu.Καμια φορα βλεπω να βγαινει μια απο τις 2 καρτες εκτος και εκεινη τη μερα ο πατερας μου με F2G δεν εβγαζε κληση.

----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Άρα, το 2G/3G έχει το πρόβλημα, όχι το 4G

Ναι,εκει εχει προβλημα και επισης αν εχω 1/5 ή 2/5 4G το γυρναει σε Edge και πολυ σπανια μενει σταθερα πανω απο 5-10 λεπτα ακομα και σε εξωτερικους χωρους.

• The title was changed to Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις