aektzhs 1 Δημ. September 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2023 Σήμερα στην Θήβα μια έρχεται 4G/4G+ μια πέφτει στο EDGE. Έχει γίνει ήδη τρεις φορές από το πρωί. Τι λέτε να παίζει; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. September 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2023 2 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Σήμερα στην Θήβα μια έρχεται 4G/4G+ μια πέφτει στο EDGE. Έχει γίνει ήδη τρεις φορές από το πρωί. Τι λέτε να παίζει; Αναβάθμιση! Και εδώ Μαρούσι τα ίδια! Περιμένω να τελειώσει βέβαια γιατί είναι καιρό τώρα έτσι! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. September 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2023 2 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Αναβάθμιση! Και εδώ Μαρούσι τα ίδια! Περιμένω να τελειώσει βέβαια γιατί είναι καιρό τώρα έτσι! Από ότι μου είπαν έχει προκύψει βλάβη από το πρωί,κάτι πείραξαν και πήγε στραβά από ότι κατάλαβα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. September 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2023 (edited) Κοντά στο κατάστημα Vodafone, στην Σπάρτη. Πολύ καλά για micro με... B1! Μάλλον με την έλευση του 5G στην πόλη το Μάιο, αναβάθμισαν και το backhaul. Ίσως την έκαναν τώρα 20 MHz. Παλιότερα νομίζω η ίδια δεν έπιανε ούτε 50 Mbps. Edited September 15, 2023 by MitsosDaBest13 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. September 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2023 (edited) Πήγα και εγώ σήμερα στην Πάτρα με το Cellmapper & το nPerf να το παίξω μάγκας. Που πας ρε καραμήτρο! Η Πάτρα πάντα ήταν (και ακόμα είναι) πολύ προχώ στα RF. Κάποια αλάνια έχουν περάσει βόλτα με το Cellmapper από κάθε στενό (οριζόντιο και κάθετο) στο κέντρο της πόλης και για τα 3 δίκτυα! Respect. Edited September 15, 2023 by memoriesradio 5 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. September 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2023 1 minute ago, memoriesradio said: Η Πάτρα πάντα ήταν (και ακόμα είναι) πολύ προχώ στα RF. Κάποια αλάνια έχουν περάσει βόλτα το Cellmapper από κάθε στενό (οριζόντιο και κάθετο) στο κέντρο της πόλης και για τα 3 δίκτυα! Μπράβο βρε! Ποιό είναι το no2 στην Πάτρα;; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. September 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2023 (edited) 5 minutes ago, Chrischal1908 said: Ποιό είναι το no2 στην Πάτρα;; Που να ξέρω; Μια βόλτα που έκανα παραλιακά και δυτικά (έξοδο προς Αθήνα & Ρίο) είδα 100+. Στο κέντρο ~25-60Mbps. Κάλυψη παντού εντάξει, και σε εσωτερικούς χώρους. Για τα άλλα 2 δίκτυα δεν είδα δεν ξέρω. Edited September 15, 2023 by memoriesradio 5 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. September 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2023 3 minutes ago, memoriesradio said: Που να ξέρω; Μια βόλτα που έκανα παραλιακά και δυτικά (έξοδο προς Αθήνα & Ρίο) είδα 100+. Στο κέντρο ~25-60Mbps. Κάλυψη παντού εντάξει, και σε εσωτερικούς χώρους. Για τα άλλα 2 δίκτυα δεν είδα δεν ξέρω. Προς το ΚΕΤΧ πήγες;; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. September 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2023 23 minutes ago, Chrischal1908 said: Προς το ΚΕΤΧ πήγες;; Είναι βράδυ, είμαι κουρασμένος, και εσύ μου μιλάς περίεργα... ΚΕΤΧ translate please? 3 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. September 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2023 10 minutes ago, memoriesradio said: Είναι βράδυ, είμαι κουρασμένος, και εσύ μου μιλάς περίεργα... ΚΕΤΧ translate please? ΚΕΤΧ - ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΑΣ Μαραγκοπούλου 2, Εντός Στρατοπέδου Μουζάκη 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. September 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2023 Όχι στο ΚΕΤΧ δεν πήγα, δεν υπήρχε και λόγος εξάλλου, από το 95 και μετά που απολύθηκα από τον ΕΣ... Η διαδρομή που έκανα, φαίνεται στο nPerf (Speed Test) συνεχόμενα tests και για την Πάτρα. 5 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. September 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2023 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. September 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2023 13 ώρες πριν, Antonio21 said: Με τετοιο σημα rsrq και SNR παλι καλα που ανοιξε το speedtest να λες. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. September 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2023 1 minute ago, CamuCamu said: Με τετοιο σημα rsrq και SNR παλι καλα που ανοιξε το speedtest να λες. Έτσι! 5 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. September 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2023 Με 5G δεν έβαλα γιατί δεν άνοιγε...... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. September 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2023 Έγραψα και σε άλλο νήμα... αλλά επειδή έχω σιμ κάρτα από όλες τις εταιρείες...θα ήθελα να ρωτήσω ποια μπάντα να κλειδώσω για καλύτερες ταχύτητες; Είμαι Παραλία Διονυσίου Χαλκιδικής. Το μόντεμ ρούτερ είναι της TP-Link MR600 με 4G+. Έχω iPhone και δεν γνωρίζω από εφαρμογές για να δω τι γίνεται με τις κεραίες τις οποίες παρεπιπτόντως τις βλέπω απέναντι μου...😁 (δύο είναι)!!! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. September 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2023 2 ώρες πριν, damierom said: Έγραψα και σε άλλο νήμα... αλλά επειδή έχω σιμ κάρτα από όλες τις εταιρείες...θα ήθελα να ρωτήσω ποια μπάντα να κλειδώσω για καλύτερες ταχύτητες; Είμαι Παραλία Διονυσίου Χαλκιδικής. Το μόντεμ ρούτερ είναι της TP-Link MR600 με 4G+. Έχω iPhone και δεν γνωρίζω από εφαρμογές για να δω τι γίνεται με τις κεραίες τις οποίες παρεπιπτόντως τις βλέπω απέναντι μου...😁 (δύο είναι)!!! Δοκίμασέ τες όλες 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. September 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2023 Έγραψα και σε άλλο νήμα... αλλά επειδή έχω σιμ κάρτα από όλες τις εταιρείες...θα ήθελα να ρωτήσω ποια μπάντα να κλειδώσω για καλύτερες ταχύτητες; Είμαι Παραλία Διονυσίου Χαλκιδικής. Το μόντεμ ρούτερ είναι της TP-Link MR600 με 4G+. Έχω iPhone και δεν γνωρίζω από εφαρμογές για να δω τι γίνεται με τις κεραίες τις οποίες παρεπιπτόντως τις βλέπω απέναντι μου... (δύο είναι)!!! Και γιατί δεν το βάζεις στο αυτόματο;Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. September 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2023 4 minutes ago, zerokill said: Και γιατί δεν το βάζεις στο αυτόματο; Sent from my iPhone using Tapatalk Έτσι το είχα... απλά τη μία έδειχνε υψηλές και την άλλη χαμηλές ταχύτητες.... Απ ότι δοκίμασα....οι 7 και η 3 δίνουν τις μέγιστες ταχύτητες. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. September 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2023 Έτσι το είχα... απλά τη μία έδειχνε υψηλές και την άλλη χαμηλές ταχύτητες.... Απ ότι δοκίμασα....οι 7 και η 3 δίνουν τις μέγιστες ταχύτητες.Οπότε το άφησες 7+3 ; Κατσε να το βάλω και γω έτσι να δω μήπως βρεις πράμα.Εχω γύρω 3 κεραίες και μόνο σε μια b3 συνδέεται και δεν έχει νομίζω άλλη μπανταSent from my iPhone using Tapatalk 4 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. September 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2023 Just now, zerokill said: Οπότε το άφησες 7+3 ; Sent from my iPhone using Tapatalk Ακριβώς. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. September 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2023 Ακριβώς.Το ίδιο χάλι παντού Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. September 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2023 Just now, zerokill said: Το ίδιο χάλι παντού Sent from my iPhone using Tapatalk Σε εμένα είχε σχεδόν διπλάσια ταχύτητα. Εξαρτάται την περιοχή και τις κεραίες. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. September 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2023 Τι να πώ μέσα στην πόλη είμαι το σπίτι βλέπει παντού ψηλά είμαι 3-4 κεραίες της vf σε ακτίνα 200-300 μέτρα και σέρνομαι.Για τα μπάζα τελείως Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. September 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2023 Τι να πώ μέσα στην πόλη είμαι το σπίτι βλέπει παντού ψηλά είμαι 3-4 κεραίες της vf σε ακτίνα 200-300 μέτρα και σέρνομαι.Για τα μπάζα τελείως Sent from my iPhone using TapatalkΑν το κλειδώσεις μπάντα 1+20+28 τι βγάζει; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts