Jump to content

Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

4 minutes ago, aektzhs 1 said:

Αν μου λες ότι στο κέντρο της Αθήνας δεν έχεις καλές ταχύτητες και ρίχνει σε EDGE πραγματικά έχω σοκαριστεί. Αν μέσα στην πρωτεύουσα των εκατομμυρίων πολιτών και επισκεπτών δεν έχεις ικανοποιητικές υπηρεσίες τότε άστα

Τι να σου πω, ότι στο σταθμό μετρό Ακρόπολη που όλοι πάνε να δουν την Ακρόπολη δεν έχει ίντερνετ; Και όταν βγεις έξω η ταχύτητα είναι μια απελπισία; 

Όπως είπα, δε θέλω να βαράει 100αρια και 200αρια που βαράει η κοσμοτε, αλλά οχι και 18mbps download και 3mbps update τώρα στο σαλόνι μου που είμαι ψηλά σε πολυκατοικία. Θεωρώ ότι πρέπει να γυρίσω κοσμοτε και ας μην έχω volte στη συσκευή μου. Ισως καλύτερα. Δε ξέρω. Θα δω! 

2 minutes ago, _NikitaS_ said:

Τι να σου πω, ότι στο σταθμό μετρό Ακρόπολη που όλοι πάνε να δουν την Ακρόπολη δεν έχει ίντερνετ; Και όταν βγεις έξω η ταχύτητα είναι μια απελπισία; 

Όπως είπα, δε θέλω να βαράει 100αρια και 200αρια που βαράει η κοσμοτε, αλλά οχι και 18mbps download και 3mbps update τώρα στο σαλόνι μου που είμαι ψηλά σε πολυκατοικία. Θεωρώ ότι πρέπει να γυρίσω κοσμοτε και ας μην έχω volte στη συσκευή μου. Ισως καλύτερα. Δε ξέρω. Θα δω! 

Να το δεις φίλε μου. Δική σου επιλογή. Ζύγισε και πράξε ανάλογα. Όντως αυτά που περιγράφεις είναι ανεπίτρεπτα. Στο Μουσείο της Θήβας ούτε κλήση. Συμφωνώ Όχι να βαράει 100σταρια αλλά τουλάχιστον να έχει 40-50 Mbps

Πρωτου μιλησει καποιος για το οτιδηποτε δικτυο ας κοιταξει λιγο τις προδιαγραφες του κινητου του γιατι βλεπω το δικο μου απεναντι σε samsung απο αποψη σηματος που τα γειωνει και δεν ειναι σποντα προς κανενα αυτο 

Oneplus εχω

Επισης γι αυτο υπαρχει η δικαρτη επιλογη πλεον στα κινητα εκτος εαν δεν εχετε την οικονομικη δυνατοτητα να πληρωνετε δυο συνδεσεις

Edited by CamuCamu

Ο ανιψιός μου στην Αθήνα που είναι εφηβος αγανάκτησε πάντως, σε 2 μέρες πάει σε Cosmote. 

Εγώ είχα δει προβλήματα και edge από την vf στο Κολωνάκι προς Λυκαβηττό μέσα στο σπίτι που μενω. Δεν μπήκα και σε πολλούς εσωτερικους χωρους αλλά μέσα στο σπίτι αυτό δεν πιάνει καλά. Τώρα που θα πηγαίνω αρκετα συχνά Αθήνα λόγω δουλειας και θα εχω και νούμερο εταιρικό vf θα σας ενημερωσω για το Κολωνάκι και την κάλυψη εκεί. 

8 minutes ago, CamuCamu said:

Πρωτου μιλησει καποιος για το οτιδηποτε δικτυο ας κοιταξει λιγο τις προδιαγραφες του κινητου του γιατι βλεπω το δικο μου απεναντι σε samsung απο αποψη σηματος που τα γειωνει και δεν ειναι σποντα προς κανενα αυτο 

Oneplus εχω

Επισης γι αυτο υπαρχει η δικαρτη επιλογη πλεον στα κινητα εκτος εαν δεν εχετε την οικονομικη δυνατοτητα να πληρωνετε δυο συνδεσεις

Σωστός. Το OnePlus έχει 2 κιλά combos παράδειγμα.

Καμία σχέση με κινέζικα κινητά αγορασμένα από το ίντερνετ, με global or china rom, και που ΔΕΝ υποστηρίζουν Πλήρως τα ευρωπαϊκά δίκτυα.

Να θυμίσω μήπως, τα κινέζικα που αγοράζανε οι "έξυπνοι" λίγο πιο παλιά, και ψάχνανε την Band 20 με το δίκανο;

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης

1 minute ago, panos.k2 said:

Ο ανιψιός μου στην Αθήνα που είναι εφηβος αγανάκτησε πάντως, σε 2 μέρες πάει σε Cosmote. 

Εγώ είχα δει προβλήματα και edge από την vf στο Κολωνάκι προς Λυκαβηττό μέσα στο σπίτι που μενω. Δεν μπήκα και σε πολλούς εσωτερικους χωρους αλλά μέσα στο σπίτι αυτό δεν πιάνει καλά. Τώρα που θα πηγαίνω αρκετα συχνά Αθήνα λόγω δουλειας και θα εχω και νούμερο εταιρικό vf θα σας ενημερωσω για το Κολωνάκι και την κάλυψη εκεί. 

Αφού αγανάκτησε ο έφηβος που δεν έχει αυξημένες ανάγκες,καταλαβαίνετε

3 ώρες πριν, _NikitaS_ said:

Εδώ έχουν αφήσει στην μοίρα της Αθήνα που είναι πρωτεύουσα. Είμαι Άνω Πατήσια. Στο δρόμο 4g. Ανεβαίνω σε πολυκατοικία στον 4ο όροφο, στο μπαλκόνι όλα καλά, στο κλιμακοστασιο Ε. Στο κέντρο υγείας Πατησίων πάλι Ε. Μπαίνεις στον ηλεκτρικό (δε μιλάω για υπόγεια σημεία, αν και άλλες πιάνουν και εκεί) και το spotify κόβεται εκατό φορές. Την περιφέρεια δε θα είχαν αφήσει χύμα. Δε θέλω να πιάνει 200mbps που πιανει η κοσμοτε. Θέλω σταθερό 4g έστω με 50mbps (5g η συσκευή που έχω είναι, αλλά δεν υποστηρίζεται στην Ελλάδα άρα δεν έχω άποψη) 

Όχι ότι στα άλλα που αναφέρεις έχεις άδικο, αλλά επειδή κάθε μέρα κάνω τη διαδρομή Κηφισιά - Πετράλωνα/Ταυρο, η VF σε σύγκριση με τις άλλες είναι απλά ανύπαρκτη στην κάλυψή της. Στην παραπάνω διαδρομή, στις μισές και πάνω στάσεις κολλάει όταν η COSMOTE έχανε το σήμα της μόνο για λίγα δευτερόλεπτα από Αττική προς Βικτώρια.

Με τη VF ξέρω πότε είμαι στο "ΚΑΤ", πότε στα Ανω & Κάτω Πατήσια, πότε στον Αγ. Ελευθεριο, ενώ εντύπωση μου κάνει που δεν έχει ίντερνετ (δλδ δεν φορτώνει τίποτα κι ας εχει φουλ 4G) στο σταθμό του Θησείου (από και προς Θησείο). 

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

1 ώρα πριν, memoriesradio said:

Σωστός. Το OnePlus έχει 2 κιλά combos παράδειγμα.

Καμία σχέση με κινέζικα κινητά αγορασμένα από το ίντερνετ, με global or china rom, και που ΔΕΝ υποστηρίζουν Πλήρως τα ευρωπαϊκά δίκτυα.

Να θυμίσω μήπως, τα κινέζικα που αγοράζανε οι "έξυπνοι" λίγο πιο παλιά, και ψάχνανε την Band 20 με το δίκανο;

Προσωπικα τα θεωρω υποτιμημενα κινητα και ας εχουν "τσιμπήσει" λιγο μολις λεω σε γνωστους μου δειτε μια oneplus λενε το κλασικο θελουμε αξιοπιστία οχι κινεζιες. 

Εγω οταν ειχα a8 παλια σε υπογειο εβγαινα no service τωρα πλεον με 1+ εστω και οριακα βγαινει η κληση. 

Επισης ακομα και με πιο καινουρια μοντελα εκατσα με τα ξαδερφια μου να δουμε μια ταινια στο χωριο και επειδη δεν ειχαμε σημα σε εσωτερικο χωρο η πολυ περιορισμενο ειδικα για τα samsung τους που συνεχως φριζαρε τους βολεψα με χοτσποτ αλλα σε περιεργη τοποθεσια λογω ιδιαιτερης μορφολογιας θελει να το χω καπου συγκεκριμενα. 

Δυο με τρεις γραμμες μεσα εγω αυτοι ελεγαν οτι τους κοροιδευω πως δεν ανοιξα ποτε hotspot. 😂

Τι να τα κάνω τα cu BIG bang ή τα δώρο GB όταν η πρωινή μου μέτρηση πριν καμιά ώρα ήταν πάλι στο σαλόνι μου 17 mbps download και 0,71 mbps upload. Ξαναλέω, μιλάμε για Άνω Πατήσια και όροφο 4ο. Δε θέλω να ξέρω τι γίνεται στον 1ο όροφο. 

35 minutes ago, _NikitaS_ said:

Τι να τα κάνω τα cu BIG bang ή τα δώρο GB όταν η πρωινή μου μέτρηση πριν καμιά ώρα ήταν πάλι στο σαλόνι μου 17 mbps download και 0,71 mbps upload. Ξαναλέω, μιλάμε για Άνω Πατήσια και όροφο 4ο. Δε θέλω να ξέρω τι γίνεται στον 1ο όροφο. 

Εγω με μονοψήφιο download γίνεται η δουλειά μου. 

Καλημέρα σε όλους από τα συννεφιασμένα Γιάννενα. Ενεργοποίησα το εταιρικό της δεύτερης δουλειας στην vf. Για να δούμε τι πιάνει εδώ στα Γιάννενα. IMG_8775.thumb.jpeg.d3cd77e1cd2409fea89141c3b4365d88.jpeg

Για κάποιο λόγο γράφει LTE αντί για 4G αλλά μικρό το κακό. 
Στην κανονική δουλειά πιάνει μια χαρά αλλά δεν βλέπω 5G προς το παρόν. Με τη νοβα εχω. Ίσως η vf πιάνει από Β28 αλλά δεν μπορω να το σιγουρεψω γιατί το μενου δεν φορτωνει. Ίσως δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα στην γραμμή μου το 5G

Edited by panos.k2

Καλημέρα σε όλους από τα συννεφιασμένα Γιάννενα. Ενεργοποίησα το εταιρικό της δεύτερης δουλειας στην vf. Για να δούμε τι πιάνει εδώ στα Γιάννενα. IMG_8775.thumb.jpeg.d3cd77e1cd2409fea89141c3b4365d88.jpeg
Στην κανονική δουλειά πιάνει μια χαρά αλλά δεν βλέπω 5G προς το παρόν. Με τη νοβα εχω. Ίσως η vf πιάνει από Β28 αλλά δεν μπορω να το σιγουρεψω γιατί το μενου δεν φορτωνει. Ίσως δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα στην γραμμή μου το 5G
Να στείλεις μήνυμα στο τσατ ή να πάρεις τηλέφωνο να ενεργοποιήσεις το 5G μερικές φορές δεν γίνεται αυτόματα

Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

41 minutes ago, panos.k2 said:

είναι νέα σύνδεση;

7 minutes ago, panos.k2 said:

Ναι

Κανονικά δεν θέλει καμία ενεργοποίηση από πλευράς τους, εφόσον έχεις πρόσβαση 4G έχεις ταύτοχρονα και στο 5G. Αν δεν βαριέσαι πάρε ένα τηλέφωνο στο 13840 και ζήτα τυχόν ενεργοποίηση μήπως και κάτι άλλαξε.

1 ώρα πριν, CaptainNickGR said:

Κανονικά δεν θέλει καμία ενεργοποίηση από πλευράς τους, εφόσον έχεις πρόσβαση 4G έχεις ταύτοχρονα και στο 5G. Αν δεν βαριέσαι πάρε ένα τηλέφωνο στο 13840 και ζήτα τυχόν ενεργοποίηση μήπως και κάτι άλλαξε.

Όλα εντάξει τώρα πιάνω κανονικά 5G. Δεν χρειάστηκε να πάρω τηλέφωνο. 

4 ώρες πριν, VIPdriver said:

Εγω με μονοψήφιο download γίνεται η δουλειά μου. 

Οκ δεκτό. Να δω αν η δουλειά σου γίνεται οταν γυρνάει συνέχεια σε Ε. Ή όταν με το που μπεις μέσα σε τοίχο να πέφτεις πάλι σε Ε. Αν είσαι έξω στο δρόμο, οκ ίσως δεν έχεις πρόβλημα, αλλά σε σπίτι μέσα και να κουνιέσαι δε δουλεύει. Τεσπα. 

Μίλησα ήδη με cosmote και θα ξαναπάω εκεί. Χάρηκα που σας είδα. Ελπίζω αν ξαναγυρίσω στην vodafone να έχει βελτιώσει κάτι. 

Στην βελτίωση θα βάλω και τις εφαρμογές της. Επειδή έχω και σταθερό vodafone, καμία σχέση η εφαρμογή my cosmote και η my vodafone. Τεσπα. Ότι εξυπηρετεί τον κάθε έναν. 

Κάπου άκουσα ότι αν πετύχει το project στην Αγγλία με ORAN, η Vodafone σχεδιάζει swap Huawei σε ORAN. Αυτό ισχύει και για Ελλάδα;

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

30 minutes ago, mixtri said:

Κάπου άκουσα ότι αν πετύχει το project στην Αγγλία με ORAN, η Vodafone σχεδιάζει swap Huawei σε ORAN. Αυτό ισχύει και για Ελλάδα;

Καλά ας τελειώσουν πρώτα τα Huawei και μετά ας κάνουν swap σε ORAN. Στην Αγγλία φίλε παίζει αποκλειστικά ORAN;Θα πάω να δω το Μπράιτον-Αεκ και θα δώσω εικόνα τι παίζει από κάλυψη εκεί 

1 hour ago, aektzhs 1 said:

Καλά ας τελειώσουν πρώτα τα Huawei και μετά ας κάνουν swap σε ORAN. Στην Αγγλία φίλε παίζει αποκλειστικά ORAN;Θα πάω να δω το Μπράιτον-Αεκ και θα δώσω εικόνα τι παίζει από κάλυψη εκεί 

Βάσει των αποτελεσμάτων της Οolka η three είναι πρώτη σε ταχύτητες και μετά η Vodafone.

2 ώρες πριν, aektzhs 1 said:

Όχι. Νομίζω Brighton η Vodafone έχει ///, η ΕΕ NSN, 3 ///

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

5 ώρες πριν, panos.k2 said:

Όλα εντάξει τώρα πιάνω κανονικά 5G. Δεν χρειάστηκε να πάρω τηλέφωνο. 

Αναμένουμε μετρήσεις από τα Ιωάννινα, side by side...

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης

18 minutes ago, memoriesradio said:

Αναμένουμε μετρήσεις από τα Ιωάννινα, side by side...

Δυστυχως δεν γίνεται. Είναι εταιρικό το νούμερο και έχει μόνο 3GB. Στην ουσία δηλαδή μόνο κλήσεις από/για την δεύτερη δουλειά θα κάνω με το νούμερο αυτό. Δεν θέλω να το χρεώσω καταλαθος από μετρησεις.

Για την κάλυψη εννοείται θα σας ενημερώνω.

νόμιζα ότι θα είναι 8GB αλλά τελικά μου είπαν σήμερα ότι είναι 3GB. 

Πάντως η Vodafone στα Γιάννενα δεν τα πάει καθόλου άσχημα. Εχω δει δηλαδή από φίλο που την έχει πως είναι αρκετα καλή. Στην κανονική δουλειά μου πάντως πιάνει εξαιρετικά, όπως και η μαυρη. Η πράσινη εντελως ανύπαρκτη. 

Edited by panos.k2

2 ώρες πριν, panos.k2 said:

Δυστυχως δεν γίνεται. Είναι εταιρικό το νούμερο και έχει μόνο 3GB. Στην ουσία δηλαδή μόνο κλήσεις από/για την δεύτερη δουλειά θα κάνω με το νούμερο αυτό. Δεν θέλω να το χρεώσω καταλαθος από μετρησεις.

Για την κάλυψη εννοείται θα σας ενημερώνω.

νόμιζα ότι θα είναι 8GB αλλά τελικά μου είπαν σήμερα ότι είναι 3GB. 

Πάντως η Vodafone στα Γιάννενα δεν τα πάει καθόλου άσχημα. Εχω δει δηλαδή από φίλο που την έχει πως είναι αρκετα καλή. Στην κανονική δουλειά μου πάντως πιάνει εξαιρετικά, όπως και η μαυρη. Η πράσινη εντελως ανύπαρκτη. 

MyVodafone App-> Support -> Report a Network issue -> συμπληρώνεις την φόρμα . Αν το ενεργοποιήσεις αυτό Τετάρτη πρωί στις 7πχ ισχύει μέχρι Πέμπτη βράδυ στις 23:59. Μέχρι 3 φορές τον μήνα μπορείς να το πάρεις . Εγώ με τα 600mb του Φοιτιτικου και την εγγύηση δίκτυου την βγάζω στην εταιρία 😝 Για αυτό δεν πάω νοβα

3 minutes ago, georgebad said:

MyVodafone App-> Support -> Report a Network issue -> συμπληρώνεις την φόρμα . Αν το ενεργοποιήσεις αυτό Τετάρτη πρωί στις 7πχ ισχύει μέχρι Πέμπτη βράδυ στις 23:59. Μέχρι 3 φορές τον μήνα μπορείς να το πάρεις . Εγώ με τα 600mb του Φοιτιτικου και την εγγύηση δίκτυου την βγάζω στην εταιρία 😝 Για αυτό δεν πάω νοβα

Ενδιαφέρον αλλά δεν εχω την εφαρμογή στο κινητό. Την έχει μόνο ο εργοδότης.