Gv2008 Δημ. April 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2023 1 ώρα πριν, spyrosrotary said: Σέρνεται η Vidafone σε ένα συγκεκριμένο σημείο που εργάζομαι, εδώ και 10 μέρες περίπου...σε σημείο να μην ανοίγει ούτε σελίδα...ελπίζω να διορθωθεί σύντομα! Πάει και συνδέεται σε κάτι κεραίες το κινητό στα 2Km μακρυά...σε μια στιγμή είδα να έχει συνδεθεί και στα 6.5Km! Εννοείται πως τριγύρω έχει κεραίες στα 600-1000m με τις οποίες κάνει συνέχεια εναλλαγές...αλλά αν μουλαρώσει και δεν αλλάξει σε κοντινή, η κατάσταση δεν παλεύεται! Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Επανεκκίνηση έχεις δοκιμάσει; Τι κινητό έχεις; Έχει κλείσει το 3G στην περιοχή σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. April 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2023 Επανεκκίνηση έχεις δοκιμάσει; Τι κινητό έχεις; Έχει κλείσει το 3G στην περιοχή σου;Ναι. Έχω κάνει και restart αλλά δεν αλλάζει κάτι. Είναι θέμα του δικτύου. Samsung Note 10+ 4G είναι η συσκευή. Έχω και μια κάρτα cosmote επάνω και όταν κάνω speedtest 200ριζει για πλάκα...και upload 50mbps! Η vodafone αρνείται κάποιες φορές να ανοίξει και σελίδα! Εκεί που μπορεί να κάνεις speedtest και κατεβάζει από 7-8 mbps έως maximum 40 mbps, μετά σέρνεται. Πας στο cellmapper και βλέπεις να έχει συνδεθεί σε κεραία στα 2km...με vodafone που μίλησα είναι σαν να το γνωρίζουν αλλά απάντηση συγκεκριμένη δεν πήρα.Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. April 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2023 9 minutes ago, spyrosrotary said: Ναι. Έχω κάνει και restart αλλά δεν αλλάζει κάτι. Είναι θέμα του δικτύου. Samsung Note 10+ 4G είναι η συσκευή. Έχω και μια κάρτα cosmote επάνω και όταν κάνω speedtest 200ριζει για πλάκα...και upload 50mbps! Η vodafone αρνείται κάποιες φορές να ανοίξει και σελίδα! Εκεί που μπορεί να κάνεις speedtest και κατεβάζει από 7-8 mbps έως maximum 40 mbps, μετά σέρνεται. Πας στο cellmapper και βλέπεις να έχει συνδεθεί σε κεραία στα 2km...με vodafone που μίλησα είναι σαν να το γνωρίζουν αλλά απάντηση συγκεκριμένη δεν πήρα. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μάλιστα. Αιγάλεω είναι η περιοχή; Άσε με να το τσεκαρω με την εταιρεία και θα σε ενημερώσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. April 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2023 Μάλιστα. Αιγάλεω είναι η περιοχή; Άσε με να το τσεκαρω με την εταιρεία και θα σε ενημερώσω Αγ. Ιωάννης Ρέντης είναι η περιοχή. Κοντά στο κτίριο της Vodafone...Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. April 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2023 52 minutes ago, spyrosrotary said: Αγ. Ιωάννης Ρέντης είναι η περιοχή. Κοντά στο κτίριο της Vodafone... Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μάλιστα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. April 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2023 Αφού δε τσιμπάει, ας δούμε τι ψάρια πιάνει η vodafone: Τοποθετημένη πινέζα https://maps.app.goo.gl/g8BWYe7Nf71EvF6M6 Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/9217410521 4 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. April 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2023 (edited) 8 ώρες πριν, spyrosrotary said: Ναι. Έχω κάνει και restart αλλά δεν αλλάζει κάτι. Είναι θέμα του δικτύου. Samsung Note 10+ 4G είναι η συσκευή. Έχω και μια κάρτα cosmote επάνω και όταν κάνω speedtest 200ριζει για πλάκα...και upload 50mbps! Η vodafone αρνείται κάποιες φορές να ανοίξει και σελίδα! Εκεί που μπορεί να κάνεις speedtest και κατεβάζει από 7-8 mbps έως maximum 40 mbps, μετά σέρνεται. Πας στο cellmapper και βλέπεις να έχει συνδεθεί σε κεραία στα 2km...με vodafone που μίλησα είναι σαν να το γνωρίζουν αλλά απάντηση συγκεκριμένη δεν πήρα. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το ιδιο κανει περιπου η Cosmote στην περιοχη μου με κανει ping pong αναμεσα σε δυο κεραιες και στην μια εχει την ταση να βαζει priority την 2600 με χαμηλοτερο σημα και μεγαλυτερη καταναλωση μπαταριας Παντως στην δικη σου περιπτωση η 2265 φαινεται τουμπανιαρικη πως δεν βγαζει ολο το combo b3+b7+b20? Μηπως παιζει βλαβη? Λεω απλα Αιγαλεω μικρη εμπειρια εχω παντως στο μετρο παει σφαιρα με ειχε εκπληξει που βαραει κανονικα με 4g ακομα και οταν μπαινεις μεσα στον σταθμο σε σχεση με την πρωτοπορο απο το eNb 333 αν θυμαμαι καλα Edited April 20, 2023 by CamuCamu 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. April 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2023 Το ιδιο κανει περιπου η Cosmote στην περιοχη μου με κανει ping pong αναμεσα σε δυο κεραιες και στην μια εχει την ταση να βαζει priority την 2600 με χαμηλοτερο σημα και μεγαλυτερη καταναλωση μπαταριας Παντως στην δικη σου περιπτωση η 2265 φαινεται τουμπανιαρικη πως δεν βγαζει ολο το combo b3+b7+b20? Μηπως παιζει βλαβη? Λεω απλα Αιγαλεω μικρη εμπειρια εχω παντως στο μετρο παει σφαιρα με ειχε εκπληξει που βαραει κανονικα με 4g ακομα και οταν μπαινεις μεσα στον σταθμο σε σχεση με την πρωτοπορο απο το eNb 333 αν θυμαμαι καλα Όταν συνδέεται στην 2265, είναι η στιγμή που δεν έχω ίντερνετ. Και τις τελευταίες μέρες συνδέεται αρκετά συχνά εκεί και δεν αλλάζει εύκολα άλλη κεραία. Κανονικά συνδέεται στην 375 και κάποιες άλλες στην 323Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. April 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2023 2 minutes ago, spyrosrotary said: Όταν συνδέεται στην 2265, είναι η στιγμή που δεν έχω ίντερνετ. Και τις τελευταίες μέρες συνδέεται αρκετά συχνά εκεί και δεν αλλάζει εύκολα άλλη κεραία. Κανονικά συνδέεται στην 375 και κάποιες άλλες στην 323 Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τον τελευταίο μήνα η Vodafone, όπως και η nova αναβαθμίζουν τις κεραίες στα Νότια και τα Δυτικά προάστια της Αττικής. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. April 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2023 Τον τελευταίο μήνα η Vodafone, όπως και η nova αναβαθμίζουν τις κεραίες στα Νότια και τα Δυτικά προάστια της Αττικής.Μακάρι να είναι έτσι γιατί ώρες ώρες η κατάσταση είναι απογοητευτική. Έχω αναγκαστεί αυτές τις μέρες να πληρώσω πακέτα data για να έχω δεδομένα από cosmoteΣτάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. April 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2023 Italy - Amalfi https://www.speedtest.net/my-result/a/9218352591 2 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. April 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2023 2 ώρες πριν, memoriesradio said: Italy - Amalfi https://www.speedtest.net/my-result/a/9218352591 Μια χαρά η εκεί vf 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. April 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2023 Κοντά στο Άγαλμα του Επαμεινώνδα στην Θήβα: 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. April 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2023 On 20/4/2023 at 9:25 ΠΜ, Gv2008 said: Τον τελευταίο μήνα η Vodafone, όπως και η nova αναβαθμίζουν τις κεραίες στα Νότια και τα Δυτικά προάστια της Αττικής. Στα βόρεια προάστια να δούμε πότε θα τελειώσουν;; Περιμένουμε μήνες τώρα! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. April 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2023 7 minutes ago, Chrischal1908 said: Στα βόρεια προάστια να δούμε πότε θα τελειώσουν;; Περιμένουμε μήνες τώρα! Το έχουν καθυστερήσει πάρα πολύ δυστυχώς 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2023 5 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. April 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2023 7 minutes ago, doganos said: Ψιλοτραγικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. April 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2023 16 minutes ago, Gv2008 said: Ψιλοτραγικο Μία χαρά είσαι.. https://www.speedtest.net/my-result/a/9221582966 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. April 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2023 5 ώρες πριν, Gv2008 said: Το έχουν καθυστερήσει πάρα πολύ δυστυχώς Περιμένουν μήπως άδειες για νέους σταθμούς;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. April 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2023 micro εντός του Cosmos. Άδειο ήταν γι αυτό και οι ταχύτητες αυτές. https://www.speedtest.net/my-result/i/5578240162 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. April 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2023 8 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Περιμένουν μήπως άδειες για νέους σταθμούς;; Μπορεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. April 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2023 (edited) Πλατεία ταχυδρομείου χθες με αρκετό κόσμο. Ειχε κ 5G σε κάποια σημεία. Edited April 22, 2023 by hercoulis 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. April 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2023 πολύ αργο το ίντερνετ στη Θεσσαλονίκη εδω και λίγη ώρα 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. April 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2023 3 minutes ago, Mobileras said: πολύ αργο το ίντερνετ στη Θεσσαλονίκη εδω και λίγη ώρα Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο πρόβλημα αλλά λιμάνι Πειραιά δεν τρέχει καν το speedtest. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2023 Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο πρόβλημα αλλά λιμάνι Πειραιά δεν τρέχει καν το speedtest.Σίγουρα κάποια βλάβη παίζει εκεί πάντα στον Πειραιά θυμάμαι ότι δεν είχε ποτέ θέμα ( όχι τίποτα τρελές ταχύτητες ) αλλά όχι και έτσι.Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts