cmvr Δημ. April 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2021 Από το μπαλκόνι μου έχω οπτική επαφή με την κεραία. Με το καλό και κάτω από την κεραία :) Πάντως κέντρο από Χίλτον, Παγκράτι κλπ δράμα οι ταχύτητες ώρες αιχμής μονοψήφιες. Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. April 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2021 Παίχτηκε αναβάθμιση στην Νάουσα. Τώρα παίζει με B3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. April 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2021 (edited) Συνεχίζεται το "αστείο" της Vodafone με single band (ακόμα και B20) σε περιοχές των Νοτίων Προαστίων. Μόνο σε σημεία που μαζεύεται κόσμος έχει 4G+. Αλλά τουλάχιστον εδώ δεν σέρνεται όπως μέσα στην Αθήνα. Άνω Γλυφάδα. Έπιασα και μία B20 με 17 Mbps. Μαρίνα Γλυφάδας με αρκετό κόσμο. Πλατεία Συντάγματος, με αρκετό κόσμο Edited April 19, 2021 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2021 Γνωρίζει κανένας άμα στο note 6 pro μπορώ να κλειδώσω σε μονό 4g ? . Την μπάντα του 4g δεν μπορώ να την δω, αν και κατέβασα σχετική εφαρμογή ! Τι επεξεργαστη πρέπει να έχει το κινητό για να δεις την μπάντα !; . Επίσης πως μπορείς να το κλειδώσεις σε μία συγκεκριμένη μπάντα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. April 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2021 Γνωρίζει κανένας άμα στο note 6 pro μπορώ να κλειδώσω σε μονό 4g ? . Την μπάντα του 4g δεν μπορώ να την δω, αν και κατέβασα σχετική εφαρμογή ! Τι επεξεργαστη πρέπει να έχει το κινητό για να δεις την μπάντα !; . Επίσης πως μπορείς να το κλειδώσεις σε μία συγκεκριμένη μπάντα ; Γιατί θες να κάνεις όλα αυτά τα κλειδώματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2021 Γνωρίζει κανένας άμα στο note 6 pro μπορώ να κλειδώσω σε μονό 4g ? . Την μπάντα του 4g δεν μπορώ να την δω, αν και κατέβασα σχετική εφαρμογή ! Τι επεξεργαστη πρέπει να έχει το κινητό για να δεις την μπάντα !; . Επίσης πως μπορείς να το κλειδώσεις σε μία συγκεκριμένη μπάντα ; Πληκτρολογείς *#*#4636#*#* -->πληροφορίες τηλεφώνου και στο προτιμώμενο δίκτυο επιλέγεις lte only Για την μπάντα ίσως κάνεις δουλειά με το network signal guru αλλά θέλει να είσαι root Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. April 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2021 Γνωρίζει κανένας άμα στο note 6 pro μπορώ να κλειδώσω σε μονό 4g ? . Δεν θέλεις να έχεις κλειδωμένο μόνο 4G σε Vodafone, γιατί αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορείς να στείλεις και να λάβεις SMS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2021 Αυτό συμβαίνει ειδικά στα redmi και αν δεν υποστηρίζει η συσκευή volte? Γιατι μόλις τώρα δοκίμασα στο 3x 2020 με volte ενεργό και 4g only και λειτουργούν κανονικά τα sms Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. April 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2021 Αυτό συμβαίνει ειδικά στα redmi και αν δεν υποστηρίζει η συσκευή volte? Γιατι μόλις τώρα δοκίμασα στο 3x 2020 με volte ενεργό και 4g only και λειτουργούν κανονικά τα sms ισχύει αυτό που λες. Μόνο με το VoWiFi και με λειτουργία πτήσης δεν φεύγουν τα SMS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2021 γιατί αν θυμάμαι καλά η Vodafone υποστηριζει chat features,οπότε ναι και με vowifi Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. April 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2021 Με iPhone δεν υποστηριζονται τα sms σε VoWiFi Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. April 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2021 Εφόσον ο IMS της δεν υποστηρίζει (σύμφωνα με iphone) τα SMS αλλά μόνο φωνή, δεν θα έπρεπε να μη φεύγουν ούτε σε LTE μόνο; Αλλά εφόσον το δοκιμάσατε και λειτουργεί, όλα οκ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. April 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2021 Κλειδωμένος σε 4g only και τα sms δουλεύουν κανονικά. Το ίδιο και με vowifi ενεργό αλλά χωρίς να'ναι σε λειτουργία πτήσης. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2021 (edited) Πληκτρολογείς *#*#4636#*#* -->πληροφορίες τηλεφώνου και στο προτιμώμενο δίκτυο επιλέγεις lte only Για την μπάντα ίσως κάνεις δουλειά με το network signal guru αλλά θέλει να είσαι root φανταστικη εντολη σε υπερ ευχαριστω!! το βρηκα το 4g only , εκανα λαθος και επελεγα την καρτα σημ 1 ενω εγω εχω βαλει την καρτα μου στην θεση 2, εκει εκανα λαθος!! Αμα το κανω root το κινητο μετα θα μπορω να το ξε ρουταρω; ή οχι; ΕΙδα οτι με τις εντολες εμφανιζει και πληροφοριες τις κεραιας αλλα δεν τα εχω καταλαβει , τι θα πρεπει να κοιταξω; . Γιατί θες να κάνεις όλα αυτά τα κλειδώματα; διοτι θα καταργηθει το 3g ( εως το τελος του 2021 η κοσμοτε το εχει ανακοινωσει ηδη ) και θελω να μαθω αμα γινεται να κλειδωθει μονο στο 4g για να κανω hotspot το κινητο μου!! και δεν θελω να κανει εναλλαγες πρωτιμο να το κλειδωσω, στο παλαιοτερο κινητο το κλειδωνα στο 3g only. Επισης αμα κλειδωσω το κινητο σε μια συγκεκριμενη μπαντα θα πετυχω να εχω καλυτερες ταχυτητες και να μην αλλαζει μπαντα και να πεφτει η ταχυτητα για αυτο!!. Δεν θέλεις να έχεις κλειδωμένο μόνο 4G σε Vodafone, γιατί αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορείς να στείλεις και να λάβεις SMS. το δοκιμασα και το κλειδωσα στο 4g only και τα sms εξερχομενα και εισερχομενα δουλευουνε κανονικα, εκανα μια κληση απο αλλο τηλεφωνο στο δικο μου εδειχνε κατειλλημενο και μου ηρθε και sms με την κληση που ειχα παρει , πολυ ωραιο αυτο!! τουλαχιστον δεν χανεις τις κλησεις και τους παιρνεις εσυ οταν τελειωσεις με το 4g only !!. Αυτό συμβαίνει ειδικά στα redmi και αν δεν υποστηρίζει η συσκευή volte? Γιατι μόλις τώρα δοκίμασα στο 3x 2020 με volte ενεργό και 4g only και λειτουργούν κανονικά τα sms ναι δουλευουνε κανονικα . Το κινητο υποστηριζει wifi calling αλλα ενω το εχω ενεργο δεν εχω καταφερει να κανω κληση μεσω wifi Μακαρι να υποστηριζε και vollte να το δοκιμαζα στο 4g only να δω πως ειναι!!. Edited April 19, 2021 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. April 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2021 Έξοδος Τιταν στην Θεσσαλονίκη https://www.speedtest.net/my-result/i/4538646084 Στον Μαρμαριδη στην Λαγκάδα https://www.speedtest.net/my-result/i/4538648631 Λαγκάδα στα Μίκελ https://www.speedtest.net/my-result/i/4538649544 Βαρδάρη https://www.speedtest.net/my-result/i/4538653850 Εγνατία λίγο πριν την Αριστοτελπυς https://www.speedtest.net/my-result/i/4538659453 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. April 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2021 Έξοδος Τιταν στην Θεσσαλονίκη https://www.speedtest.net/my-result/i/4538646084 Στον Μαρμαριδη στην Λαγκάδα https://www.speedtest.net/my-result/i/4538648631 Λαγκάδα στα Μίκελ https://www.speedtest.net/my-result/i/4538649544 Βαρδάρη https://www.speedtest.net/my-result/i/4538653850 Εγνατία λίγο πριν την Αριστοτελπυς https://www.speedtest.net/my-result/i/4538659453Άρχισε να φτιάχνει Θεσσαλονίκη η βοντα;; :ο Στάλθηκε από το STK-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2021 Άρχισε να φτιάχνει Θεσσαλονίκη η βοντα;; :ο Στάλθηκε από το STK-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σίγα τα γκάζια. Ας δούμε σε πόσους αιώνες θα βάλει 5G.... :) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. April 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2021 Σίγα τα γκάζια. Ας δούμε σε πόσους αιώνες θα βάλει 5G.... :)Χαχαχχαχα. Καλα ναι. Απλα θυμάμαι κατι μονοψήφια γι αυτο το λέω Στάλθηκε από το STK-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. April 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2021 Επιβεβαιώνω κι εγώ τη μεγάλη βελτίωση της Vodafone στη Θεσσαλονίκη. Καμία σχέση με πριν από λίγο καιρό. Έχει ξεπεράσει σε ταχύτητες κατά πολύ την μπλε. Ιδίως σε Άνω Τούμπα, Θέρμη, Ραιδεστό και Βασιλικά που κινούμαι είναι πρώτη απ' όλες σε ταχύτητες. Ειλικρινά δεν το περίμενα απ την κόκκινη σε καμία περίπτωση. Είχε το μαύρο της το χάλι σε αυτές τις περιοχές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. April 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2021 Μήπως πέρασαν 5G; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2021 Μήπως πέρασαν 5G; :lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. April 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2021 Νταξει τα τεστ ήταν ξαι 10 το πρωί μην χαιρόμαστε τόσο γρήγορα :lol: Έχει 5G σε αρκετά σημεία η Εγνατία από δικαστήρια μέχρι και Ιπποκρατιο φαίνεται να είναι αναβαθμισμένη (θα δούμε τώρα που θα έρθει το 14.5 ) Έχει 2100 σε πολλές περιοχές πλέον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 Παιδιά έχει κάποιο πρόβλημα το 4g στη Θεσσαλονίκη εδω και λιγη ωρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 Παιδιά έχει κάποιο πρόβλημα το 4g στη Θεσσαλονίκη εδω και λιγη ωρα; Την γκαντεμιασαμε μου φαίνεται την κόκκινη. Δεν είναι να λες πολλά :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 Συνεχίζεται το πρόβλημα; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts