Nickchris36 Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Είναι εμφανές ότι το πρόβλημα παραμένει και δεν εχουν κάνει τίποτα στο εκτός αστικών κέντρων. Μία 800αρα για τεράστιες εκτάσεις που είναι επόμενο να σέρνεται. Τελικά αυτό δεν συμβαίνει μόνο στα βόρεια αλλά στα περισσότερα σημεία της χώρας. Σε γεωγραφική κάλυψη 4G και σε ταχύτητες 3η και κατά ιδρωμένη. Ο μέσος όρος στο download και επάνω που ανέβηκα πρόσφατα έτσι είναι 2 - 3bps ταχύτητες στο 1km έξω από τις μεγάλες πόλεις. Οι άνθρωποι στα χωριά είναι άστα να πάνε. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πραγμάτικα πολύ προχειρότητα ....Το διαπιστώνω και γω που μένω σε χωριό.. Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Εδώ στην Κρήτη που μένω εγώ πάντως και μάλιστα σε χωριό έχει σχεδόν παντού Β3 και Β20 και πρόσφατα άρχισε να βάζει ακόμα και Β1. Ακόμα και στις λίγες περιπτώσεις που δεν υπάρχει 4G, κάνεις δουλειά με 3G. Εντάξει, σε κάτι ορεινά χωριά και περάσματα ανάμεσα σε βουνά μόνο Edge έχεις αλλά σε γενικές γραμμές στο 95% των περιοχών που κινούμαι πιάνει μια χαρά. Από ταχύτητες κυμαίνεται από ~20 Mbps σε Β20 έως ~100 Mbps με Β3 ή/και 2CA. Σε κάποια δύσκολα σημεία με χαμηλό σήμα βλέπω και μονοψήφια αλλά δουλεύουν τα data για βασική χρήση. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Εδώ στην Κρήτη που μένω εγώ πάντως και μάλιστα σε χωριό έχει σχεδόν παντού Β3 και Β20 και πρόσφατα άρχισε να βάζει ακόμα και Β1. Ακόμα και στις λίγες περιπτώσεις που δεν υπάρχει 4G, κάνεις δουλειά με 3G. Εντάξει, σε κάτι ορεινά χωριά και περάσματα ανάμεσα σε βουνά μόνο Edge έχεις αλλά σε γενικές γραμμές στο 95% των περιοχών που κινούμαι πιάνει μια χαρά. Από ταχύτητες κυμαίνεται από ~20 Mbps σε Β20 έως ~100 Mbps με Β3 ή/και 2CA. Σε κάποια δύσκολα σημεία με χαμηλό σήμα βλέπω και μονοψήφια αλλά δουλεύουν τα data για βασική χρήση. Ολα ειναι σχετικά αναλόγως τήν περιοχη που βρισκεται ο καθενας.Μπραβο που στην Κρητη εχει καλη καλυψη και χιλια μπραβο!!Εφοσον καλυπτει εσενα αυτο εχει σημασια!Και στη περιοχη μου παιζουν και οι 3 για ομιλια και για δεδομενα.Ομως δυστυχως η βοντα εδω που ειμαι δεν εχει 4g ..μονο μεσα στη πόλη εχει..και το 3g της δεν ειναι πολυ καλο .χωλαινει.Και οντως εκτος πολης εχει θεματα.Βεβαια και οι αλλες δεν ειναι απροβληματιστες!Σε ολοκληρη Πολη 35000 δεν εχει 4g ακομα η γουιντ τι να λεμε τωρα.και η κοσμο οταν καλεις τον αλλο ειναι ζητημα αν θα μιλησεις χωρις προβληματα...(Αναφερομαι για την περιοχη μου).Ολες εχουν τα κουσουρια τους!Και για αυτο ειναι το φορουμ για να παραθετουμε προβληματισμους και να κανουμε διαλογο.Προσωπικα τα κακως κειμενα της καθε μιας με την πρωτη ευκαιρια τα επισημαίνω εδω μέσα .Δεν εχει σημασια αν εχεις μπλε πρασινο η κοκκινο.. Αν σε καλυπτει εσενα κατι στη περιοχη σου αυτο μόνο μετρα ! Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Είναι εμφανές ότι το πρόβλημα παραμένει και δεν εχουν κάνει τίποτα στο εκτός αστικών κέντρων. Μία 800αρα για τεράστιες εκτάσεις που είναι επόμενο να σέρνεται. Τελικά αυτό δεν συμβαίνει μόνο στα βόρεια αλλά στα περισσότερα σημεία της χώρας. Σε γεωγραφική κάλυψη 4G και σε ταχύτητες 3η και κατά ιδρωμένη. Ο μέσος όρος στο download και επάνω που ανέβηκα πρόσφατα έτσι είναι 2 - 3bps ταχύτητες στο 1km έξω από τις μεγάλες πόλεις. Οι άνθρωποι στα χωριά είναι άστα να πάνε. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η Vodafone στα περισσότερα χωριά όμως, μπορεί να μην έχει 4G, αλλά έχει καλό H+. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Η Vodafone στα περισσότερα χωριά όμως, μπορεί να μην έχει 4G, αλλά έχει καλό H+. Εδω πάνω έχει ανάλογα άθλιο 3g εκτός πόλεων. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 (edited) https://i.imgur.com/2J7Li9K.jpg Σα να πηρε τα πανω του το 3g...μια χαρα!! Βρήκα 4g και ειπα να κανω ενα τεστακι.. https://i.imgur.com/vNpozYL.jpg Χάλι μαυρο... Θα τρελαθούμε εντελώς..το 3 g να παιρνει τα πάνω του ξαφνικα καί το4g να σερνεται. . Edited October 22, 2019 by Nickchris36 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 https://analitis.gr/synanthsh-kyr-pierrakakh-me-th-ceo-europe-cluster-toy-omiloy-vodafone-serpil-timuray/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 https://analitis.gr/synanthsh-kyr-pierrakakh-me-th-ceo-europe-cluster-toy-omiloy-vodafone-serpil-timuray/ Μακάρι να ρίξουν χρήμα αλλά φάτε μάτια ψάρια μέχρι να τα δούμε να γίνονται δικτυακές υποδομές. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 https://i.imgur.com/2J7Li9K.jpg Σα να πηρε τα πανω του το 3g...μια χαρα!! Βρήκα 4g και ειπα να κανω ενα τεστακι.. https://i.imgur.com/vNpozYL.jpg Χάλι μαυρο... Θα τρελαθούμε εντελώς..το 3 g να παιρνει τα πάνω του ξαφνικα καί το4g να σερνεται. . Με 1 μπάρα και αναρωτιέσαι τι παει στραβά; Προφανώς εισαι σε περιοχή που δεν εχει αναβαθμιστεί ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 https://i.imgur.com/2J7Li9K.jpg Σα να πηρε τα πανω του το 3g...μια χαρα!! Βρήκα 4g και ειπα να κανω ενα τεστακι.. https://i.imgur.com/vNpozYL.jpg Χάλι μαυρο... Θα τρελαθούμε εντελώς..το 3 g να παιρνει τα πάνω του ξαφνικα καί το4g να σερνεται. . Αν είσαι αρκετά έξω από πόλη, έτσι είναι η Vodafone, τουλάχιστον με τη δική μου εμπειρία. Το 3G έχει καλό σήμα και ταχύτητες, αλλά αν πιάσει 4G θα είναι από πολύ μακρινή κεραία και θα σέρνεται (πράγμα φυσιολογικό)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Με 1 μπάρα και αναρωτιέσαι τι παει στραβά; Προφανώς εισαι σε περιοχή που δεν εχει αναβαθμιστεί ακόμα. Ναί ..δυστυχως 4g δε παίζει εδω ..παιρνει απο μια 20αρα αρκετα χιλ.μακρυα..μου κανει εντυπωση που το 3g ποτε σερνεται και ποτε τρωει φλασιες και παιρνει τα πανω του...Οσο για αναβαθμιση δε ξερω αν το χουν σκοπο..τους το χω πει πολλες φορες πως η περιοχη δεν εχει 4g. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν είσαι αρκετά έξω από πόλη, έτσι είναι η Vodafone, τουλάχιστον με τη δική μου εμπειρία. Το 3G έχει καλό σήμα και ταχύτητες, αλλά αν πιάσει 4G θα είναι από πολύ μακρινή κεραία και θα σέρνεται (πράγμα φυσιολογικό)... Ειναι λυπηρο όμως...Υπαρχει ασχημη εμπειρια εκτος πολεων.Και πελατες ζουν και στα βουνα και στους καμπους οχι μονο στις πολεις.Οφειλουν ολες οι εταιριες να παρεχουν 4g παντού. Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Ναί ..δυστυχως 4g δε παίζει εδω ..παιρνει απο μια 20αρα αρκετα χιλ.μακρυα..μου κανει εντυπωση που το 3g ποτε σερνεται και ποτε τρωει φλασιες και παιρνει τα πανω του...Οσο για αναβαθμιση δε ξερω αν το χουν σκοπο..τους το χω πει πολλες φορες πως η περιοχη δεν εχει 4g. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ειναι λυπηρο όμως...Υπαρχει ασχημη εμπειρια εκτος πολεων.Και πελατες ζουν και στα βουνα και στους καμπους οχι μονο στις πολεις.Οφειλουν ολες οι εταιριες να παρεχουν 4g παντού. Αν εισαι στερεά Ελλάδα το δίκτυο ειναι έτοιμο και αναμένει να ανάψει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Αν εισαι στερεά Ελλάδα το δίκτυο ειναι έτοιμο και αναμένει να ανάψει.... Ναι Βοιωτια ειμαι..αντε να δουμε...! Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andermitzakis Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Αν εισαι στερεά Ελλάδα το δίκτυο ειναι έτοιμο και αναμένει να ανάψει.... Να έλεγες ότι το 4G ήταν έτοιμο να ανάψει το 2014 θα ήταν φυσιολογικό. Σχεδόν 2020, όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Να έλεγες ότι το 4G ήταν έτοιμο να ανάψει το 2014 θα ήταν φυσιολογικό. Σχεδόν 2020, όχι.Είδαμε και που άναψε στην Β. Ελλάδα με δύο φορές που ανέβηκε η victus είναι απαράδεκτη η κατάσταση σε εκτός πόλης. Ολόκληρες περιοχές ακόμα εκτός. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Να έλεγες ότι το 4G ήταν έτοιμο να ανάψει το 2014 θα ήταν φυσιολογικό. Σχεδόν 2020, όχι. Ελπίζω να είναι 5G lowband-midband ready το δίκτυο. Αλλιώς δε θα ξέρω πως να χαρακτηρίσω την αναβάθμιση που γίνεται τώρα. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Δοκιμαστική λειτουργία 5G στα 3.6 GHz, στα Τρίκαλα. Στη κεραία ΤΡΙΚΑΛΑ-2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2019 εχει ξεκινήσει 2100 lte? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. October 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2019 εχει ξεκινήσει 2100 lte? Ναι και μαλιστα το εξαπλωνει και παρα πολυ γρήγορα και ειναι και ταχύτατη (εγω νομιζω εχω δει και Ca , αν και αλλοι λεν οτι δεν υπαρχει κατι τετοιο) Γενικα η vf ανοιξε ολες τις μπαντες στο 4g Μας μενουν τωρα κατι b71 που ειναι μονο downlink , κατι το οποιο λγκ δεν θα ανοιξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. October 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2019 B1 στην Ναουσα; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ascobar Δημ. October 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2019 μετρια LTE καλυψη απο συμπρωτεουσα προς Καβαλα, δεν μπορω να πω οτι εμεινα ευχαριστημενος. Μεγαλα κενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2019 μετρια LTE καλυψη απο συμπρωτεουσα προς Καβαλα, δεν μπορω να πω οτι εμεινα ευχαριστημενος. Μεγαλα κενα. Σε ποιες ακριβώς περιοχές; Θυμάσαι; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ascobar Δημ. October 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2019 Στις λιμνες πχ δεν ειχα για αρκετα χλμ , οπως αν θυμαμαι καλα και μετα την ασπροβαλτα εως αμφιπολη ειχε κενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2019 Ναι και μαλιστα το εξαπλωνει και παρα πολυ γρήγορα και ειναι και ταχύτατη (εγω νομιζω εχω δει και Ca , αν και αλλοι λεν οτι δεν υπαρχει κατι τετοιο) Γενικα η vf ανοιξε ολες τις μπαντες στο 4g Μας μενουν τωρα κατι b71 που ειναι μονο downlink , κατι το οποιο λγκ δεν θα ανοιξει πέτυχα μια στην Κρήτη και μου έκανε εντύπωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2019 Στις λιμνες πχ δεν ειχα για αρκετα χλμ , οπως αν θυμαμαι καλα και μετα την ασπροβαλτα εως αμφιπολη ειχε κενα. Έτσι είναι και αν μετρούσες ταχύτητες θα ήταν μονοψήφιες. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts