Mark_K Δημ. October 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2019 Σε εσωτερικό χώρο στο Μοσχάτο δίπλα από το σταθμό του ηλεκτρικού εχθές το μεσημέρι. B3+20. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. October 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2019 Γαλαξίδι Φωκίδας. Το συγκεκριμένο τεστ με 1800αρα. Πολύ καλό το δίκτυο της Vodafone εδώ, έχει καλό 4G από 800 και 1800 και καλό 3G από 900 και 2100 MHz. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. October 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2019 Γαλαξίδι Φωκίδας. Το συγκεκριμένο τεστ με 1800αρα. Πολύ καλό το δίκτυο της Vodafone εδώ, έχει καλό 4G από 800 και 1800 και καλό 3G από 900 και 2100 MHz. Ειδες καθολου b1 εκει?? Γιατι το καλοκαιρι ηταν φουλ b1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. October 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2019 Πρωινά τεστ από Αραχωβα ( Βοιωτίας). 800 1800 ----- προσθήκη μηνύματος 67 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ειδες καθολου b1 εκει?? Γιατι το καλοκαιρι ηταν φουλ b1 Όχι, παρόλο που το υποστηρίζει η συσκευή μου, δεν είδα καθόλου B1 4G. Ίσως απλά δεν έτυχε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ascobar Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 (edited) Λειβαδια εντος και εκτος πολης καλη LTE καλυψη. B3 & B20 bands ειδα, στο κεντρο μαλιστα τις ενωνει. Edited October 7, 2019 by ascobar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 Λιβαδειά 2CA https://i.imgur.com/NLJkXOz.jpg https://i.imgur.com/ElyJowQ.jpg Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 (edited) Χρειάστηκε σημερα να μιλησω με την υποστηριξη τους 13830....Ο ηχος τραγικος , και εννοειτε ενω ξεκίνησε με 3g με ξαναεριξε παλι σε 2g χωρις λογο(ειχε μεγαλη διαφορα στον ηχο αφου εκανε την αλλαγη) 25 λεπτα μίλησα σε 3g δεν γυρισε ποτε Edited October 13, 2019 by georgebad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Είναι η ιδέα μου ή μετά την ενεργοποίηση του VoLTE τσίμπησαν την ισχύ στο LTE Band 20 +~6dBm? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. October 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2019 Είναι η ιδέα μου ή μετά την ενεργοποίηση του VoLTE τσίμπησαν την ισχύ στο LTE Band 20 +~6dBm? Ξεκάθαρα ...η 800αρα ειναι δυνατοτερη απο την b2 gsm..εδω και περιπου 2 μηνες το παρατηρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. October 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2019 Είναι η ιδέα μου ή μετά την ενεργοποίηση του VoLTE τσίμπησαν την ισχύ στο LTE Band 20 +~6dBm? what about SINR? :blink: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. October 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2019 (edited) Μεσα στο σπίτι τώρα .3g ταχυτητες φωτός https://i.imgur.com/O9NoPMJ.jpg Edited October 17, 2019 by Nickchris36 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2019 Τελικά κάνοντας speedtest στον server της vodafone τρώει δεδομένα ή μόνο από το app τους δεν τρώει ; Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. October 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2019 (edited) Τελικά κάνοντας speedtest στον server της vodafone τρώει δεδομένα ή μόνο από το app τους δεν τρώει ; Μολις το τσεκαρα...τρωει κανονικα με σερβερ τους..3 τεστ εκανα. Edited October 17, 2019 by Nickchris36 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2019 Μολις το τσεκαρα...τρωει κανονικα με σερβερ τους..3 τεστ εκανα. Και από την εφαρμογή της Vodafone ; Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. October 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2019 Και από την εφαρμογή της Vodafone ; Απο την εφαρμογη δε μπορω ν κανω δε μ αφηνει...κρασαρει ..ειναι επειδη ειναι σουπερ παουερ η καλυψη για αυτο...χεχεχε https://i.imgur.com/GaF6BaB.jpg Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2019 Θα δοκιμάσω σε λίγο με την νέα κάρτα που πήρα μόλις τώρα. Για να δούμε αν λειτουργήσει και το Volte. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. October 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2019 (edited) Θα δοκιμάσω σε λίγο με την νέα κάρτα που πήρα μόλις τώρα. Για να δούμε αν λειτουργήσει και το Volte. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[/QUO Από τον Σερβερ τους απο το απ δέν αφαιρει δεδομενα.Με αφησε εκανα 2 φορες τεστ με το αθλιο 3g που εχω στη περιοχη μου... Edited October 18, 2019 by Nickchris36 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2019 Θα δοκιμάσω σε λίγο με την νέα κάρτα που πήρα μόλις τώρα. Για να δούμε αν λειτουργήσει και το Volte. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[/QUO Από τον Σερβερ τους απο το απ δέν αφαιρει δεδομενα.Με αφησε εκανα 2 φορες τεστ με το αθλιο 3g που εχω στη περιοχη μου... Ο server τους τις περισσότερες φορές δίνει μικρότερη ταχύτητα από τον OTE οπότε για να συγκρίνω τα ίδια πρέπει να τρώω δεδομένα. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. October 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2019 Θα δοκιμάσω σε λίγο με την νέα κάρτα που πήρα μόλις τώρα. Για να δούμε αν λειτουργήσει και το Volte. Δεν απαιτεί αλλαγή SIM το VoLTE και το LTE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2019 (edited) Δεν απαιτεί αλλαγή SIM το VoLTE και το LTE Το ξέρω άλλα ήθελα να πάρω νέα. Edit: στα βόρεια και ανατολικά απαράδεκτη σε ταχύτητες εκτός αστικών κέντρων και σε κάλυψη 4g. Προχειρότητα με μονοψήφιες ταχύτητες με ελάχιστες 800αρες πεταμένες. Θα ανεβάσω speed test αργότερα αν προλάβω. Edited October 19, 2019 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 (edited) Κοντά στο μετρό Χολαργός. Σκέτη B3 (αν κάνει CA με καμιά B20, η συσκευή μου δεν το υποστηρίζει). Edited October 20, 2019 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 (edited) Λιβαδειά https://i.imgur.com/cgSbeZJ.jpg Καί λιγο εξω απο την πόλη.. https://i.imgur.com/z45Su0L.jpg Edited October 21, 2019 by Nickchris36 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Λιβαδειά https://i.imgur.com/cgSbeZJ.jpg Καί λιγο εξω απο την πόλη.. https://i.imgur.com/z45Su0L.jpgΈτσι ακριβώς στο εκτός πόλης απαράδεκτη εντελώς. Για τα μάτια του κόσμου η κάλυψη με τις μονοψήφιες ταχύτητες. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 (edited) Έτσι ακριβώς στο εκτός πόλης απαράδεκτη εντελώς. Για τα μάτια του κόσμου η κάλυψη με τις μονοψήφιες ταχύτητες. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εκτός πόλης σέρνεται.....τραγική Και μέ 4g κι όλας... Edited October 21, 2019 by Nickchris36 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Εκτός πόλης σέρνεται.....τραγικήΕίναι εμφανές ότι το πρόβλημα παραμένει και δεν εχουν κάνει τίποτα στο εκτός αστικών κέντρων. Μία 800αρα για τεράστιες εκτάσεις που είναι επόμενο να σέρνεται. Τελικά αυτό δεν συμβαίνει μόνο στα βόρεια αλλά στα περισσότερα σημεία της χώρας. Σε γεωγραφική κάλυψη 4G και σε ταχύτητες 3η και κατά ιδρωμένη. Ο μέσος όρος στο download και επάνω που ανέβηκα πρόσφατα έτσι είναι 2 - 3bps ταχύτητες στο 1km έξω από τις μεγάλες πόλεις. Οι άνθρωποι στα χωριά είναι άστα να πάνε. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts