Dimos_Vav Δημ. February 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2019 (edited) Speedtest από το σπίτι που νοικιάζω στον Κεραμεικό. Χτες το βράδυ: https://www.speedtest.net/my-result/a/4715854120 Σήμερα το πρωί: https://www.speedtest.net/my-result/a/4716848612 Και τα δύο είναι στο σαλόνι του σπιτιού από Β3 στα -100 dBm περίπου. Γενικά έχω δει από την συγκεκριμένη κεραία ταχύτητες από 10-50 Mbps ανάλογα με την ώρα του τεστ. Επίσης γυρνάει πολύ εύκολα σε 3G όταν δεν το χρησιμοποιώ. Φορτωμένη κεραία ίσως και κάνει διαχείριση δίνοντας προτεραιότητα σε όσους χρησιμοποιούν δεδομένα. Edit: με Vodafone είναι τα δύο παραπάνω τεστ. Την Wind την έχω στην σιμ 1 και μου την βγάζει σε όλα τα αποτελέσματα μετρήσεων... Edited February 24, 2019 by Dimos_Vav 1 Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. February 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2019 (edited) Χτες ήμουν Χαλκίδα και έκανα και κάνα δυο τέστ. Το πρώτο ήταν στην Kinderland κοντά στο αστυνομικό Μέγαρο με Β20 στα -90 dBm https://www.speedtest.net/my-result/a/4717488374 Αργότερα το βραδάκι σε καφετέρια στην παραλία της Χαλκίδας με Β3 στα -95 dBm https://www.speedtest.net/my-result/a/4718361564 Δεδομένου ότι ήταν Κυριακή και είχε και στα δύο σημεία που μέτρησα πολύ κόσμο, οι μετρήσεις ήταν ικανοποιητικές. Edit: στα τέστ βγάζει Wind γιατί έχω την Q στην σιμ 1. Edited February 25, 2019 by Dimos_Vav Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 Χτες πήγαμε στο Mall στο Μαρούσι. Πολύ καλή η Vodafone με σήμα παντού, ακόμα και μέσα στο σινεμά με φουλ Β3 και ταχύτητες 70-80 Mbps down σε όλες τις περιπτώσεις. Δεν περίμενα κάτι λιγότερο βέβαια σε τόσο κεντρικό σημείο... Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 Ειδα σημερα την vodafone να συνδιαζει b3+3 με εξερετικες ταχυτητες (πανω απο 100mbps ) σε ολη την πολη ....Αν και η μια συνηθως ειχε 10-15 db διαφορα το δικτυο φυσούσε ....Θα στειλω αργοτερα και screenshot 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 Χτες πήγαμε στο Mall στο Μαρούσι. Πολύ καλή η Vodafone με σήμα παντού, ακόμα και μέσα στο σινεμά με φουλ Β3 και ταχύτητες 70-80 Mbps down σε όλες τις περιπτώσεις. Δεν περίμενα κάτι λιγότερο βέβαια σε τόσο κεντρικό σημείο... Λογικό. Έχει αναμεταδότες στο κατάστημά της με 4G+ (δεν ξέρω βέβαια πόσο μακριά φτάνουν). 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 Λογικό. Έχει αναμεταδότες στο κατάστημά της με 4G+ (δεν ξέρω βέβαια πόσο μακριά φτάνουν). Super αναμεταδοτης αυτο το καταστημα... Το Mall εχει σταθμους από ολα τα δικτυα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 Super αναμεταδοτης αυτο το καταστημα... Το Mall εχει σταθμους από ολα τα δικτυα. Το Mall ήταν παραδοσιακά demo σημείο της VFGR. Έχει 4MIMO και 3CA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 Το Mall ήταν παραδοσιακά demo σημείο της VFGR. Έχει 4MIMO και 3CA. Έχει η Vodafone TM4? Θα το δοκιμάσω αν βρεθεί εκεί. Το ΜΙΜΟ στην Αθήνα λόγω δόμησης θα τους έδινε gain τρελό αλλά δε ξέρω πραγματικά τι κάνουν... Δε θέλουν, δε γίνεται αλλιώς... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 Έχει η Vodafone TM4? Θα το δοκιμάσω αν βρεθεί εκεί. Το ΜΙΜΟ στην Αθήνα λόγω δόμησης θα τους έδινε gain τρελό αλλά δε ξέρω πραγματικά τι κάνουν... Δε θέλουν, δε γίνεται αλλιώς... Δεν ξέρω με τι transmission mode πάνε για το ΜΙΜΟ λόγω Huawei, μπορεί να είναι και TM3. MIMO AFAIK βάζουν μόνο σε demo σημεία, δεν έχουν deployment. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. February 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2019 Super αναμεταδοτης αυτο το καταστημα... Το Mall εχει σταθμους από ολα τα δικτυα. Αναμεταδότης ή σταθμός, κάτι έχει τέλος πάντων... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexm26 Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 (edited) Σούπερ δίκτυο Vodafone Ιωάννινα https://ibb.co/4T6FmNk Edited March 3, 2019 by alexm26 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 Σούπερ δίκτυο Vodafone Ιωάννινα https://ibb.co/4T6FmNk Κάτι τέτοια βλέπω με τη Vodafone και το ξανασκέφτομαι αν θα την κρατήσω ως βασικό αριθμό και να καταργήσω τις άλλες 2 (κατά 95% ναι)... Έχει χάρη που δε λήγει ποτέ, το υπόλοιπο του φοιτητικού CU... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 Πλατεία Δεληολάνη στο Παγκράτι σε εσωτερικό χώρο 4G+ Cosmote γράφει γιατί έχω σαν πρώτη κάρτα το WU. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2019 Σούπερ δίκτυο Vodafone Ιωάννινα https://ibb.co/4T6FmNk Κεφαλονια παίζω μόνιμα με 40Mbps Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2019 Κεφαλονια παίζω μόνιμα με 40Mbps Είναι και λίγο μακρυά τα Ιωάννινα. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2019 Είναι και λίγο μακρυά τα Ιωάννινα. https://www.speedtest.net/my-result/a/4740259767 Αργοστόλι,στην έξοδο της Πολης Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. March 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2019 Σούπερ δίκτυο Vodafone Ιωάννινα https://ibb.co/4T6FmNk Σκίζει!!!! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 (edited) Β3, έξω από το μετρό Δάφνης, κοντά στο Everest. Έχει αρκετό κόσμο τριγύρω. Edited March 5, 2019 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. March 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2019 Επιτέλους Β3 στην Γεωργιούπολη Χανίων. Παλιά με την Β20 το καλοκαίρι έπαιζε σε μονοψήφια νούμερα το speedtest λόγω κόσμου. Φέτος δεν νομίζω να έχει θέματα. https://www.speedtest.net/my-result/a/4745086669 Edit: Στο τέστ δείχνει Wind που την έχω στην σιμ 1. Το τεστ είναι με Vodafone. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Επιτέλους Β3 στην Γεωργιούπολη Χανίων. Παλιά με την Β20 το καλοκαίρι έπαιζε σε μονοψήφια νούμερα το speedtest λόγω κόσμου. Φέτος δεν νομίζω να έχει θέματα. https://www.speedtest.net/my-result/a/4745086669 Edit: Στο τέστ δείχνει Wind που την έχω στην σιμ 1. Το τεστ είναι με Vodafone. πιθανοτατα και η υψηλοτερη ταχυτητα ιντερνετ που εχει δει ποτε το νησι :lol: Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. March 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2019 πιθανοτατα και η υψηλοτερη ταχυτητα ιντερνετ που εχει δει ποτε το νησι :lol: Μπα, έχω δει και 110 Mbps από την κεραία κοντά στο σπίτι μου, Β3 στο μπαλκόνι βέβαια! Μέσα στο σπίτι παίζει γύρω στα 70 Mbps...:lol: :p Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Μπα, έχω δει και 110 Mbps από την κεραία κοντά στο σπίτι μου, Β3 στο μπαλκόνι βέβαια! Μέσα στο σπίτι παίζει γύρω στα 70 Mbps...:lol: :p Στα Χανιά μια φορα ειδα ταχυτητα κοντα στα 100 στα δικαστηρια πανε χρονια απο τοτε. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Πάντως στην Μιχαλακοπούλου πλησίον Χίλτον που περνάω συχνά το μπούκωμα ώρες αιχμής πάει σύννεφο. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Προχθές είχα πάει μια βόλτα στα Νότια Προάστια. Σε γενικές γραμμές, η Vodafone ήταν μέτρια. Ειδικά στην Άνω Γλυφάδα-Τερψιθεα, η κάλυψη γινόταν κυρίως από 900αρι 3G. Μόνο αυτό την έσωζε... Ωστόσο δεν την δοκίμασα και πολύ τη Vodafone, αλλά κυρίως την άλλη SIM στο κινητό μου. Έξω από το μετρό Ελληνικό, στη Λεωφόρο Ιασωνιδου και Βουλιαγμένης. Απαράδεκτη κάλυψη 4G (από 800αρα μόνο), απαράδεκτη κάλυψη 3G από τα 2100, μόνο το 900αρι 3G την έσωζε πάλι... Δεν πρόλαβε να τελειώσει το τεστ και με γύρισε σε 900αρι 3G. Επειδή το περίμενα, το έβγαλα screenshot νωρίς... Στο κέντρο της Γλυφάδας, πλατεία Κατράκη, από 1800: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Στα Χανιά μια φορα ειδα ταχυτητα κοντα στα 100 στα δικαστηρια πανε χρονια απο τοτε. Στην πόλη των Χανίων γενικά μέχρι 80αρια έχω δει με την Vodafone με Β3 φυσικά. Η κεραία που βλέπω από το σπίτι μου στον Κεφαλά είναι η μόνη που μου έχει δώσει 100+ έως τώρα. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts