AntonisDedos92 Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 Όσο περιμένουμε την μπλε η αλλιώς την Victus τόσο ταυτόχρονα περιμένουμε την Vodafone για αναβαθμίσεις και νέα cells... Έχω πετύχει κεραία που είναι όλα με κεφαλαία άλλα συνήθως είναι όλα μικρά εκτός από το GR... (vodafone GR) κανονικό (VODAFONE GR) σπάνιο φαινόμενο!!! Κάποιες κεραίες που πέρασαν 4G Δεν έχουν αναβαθμίσει ΟΛΑ ΤΑ CELL...Τι εννοώ; Άγιος Νικόλαος 172 που κανονικά είναι: 1721 G900 1722 E900 1723 G900 1725 1721 3G+ 2100 1722 3G+ 2100 1723 3G+ 2100 1009 4G PCI: 425 έρχεται από το 1722!!! Το 4G Δηλαδή έρχεται μονο από μια κατεύθυνση!!! Επίσης το αναβαθμισμένο 3G+ του σε εκείνο το σημείο είναι τούμπανο ενώ τα άλλα είναι Ούτε 7.2mbps!!! Λες κι είναι ξεχωριστές κάρτες στο RBS με διαφορετικές γραμμές και προχειροδουλεια στα γρήγορα!!! Όποιος κατάλαβε κατάλαβε... Περισσότερα θα πω εντός τον ημερών στον ελεύθερο χρόνο... Και μιας που έλεγα για κάρτες στο RBS ξέρουν κάποιοι τι σημαίνει να ανεβαίνεις βουνό με μισό μέτρο χρόνο επειδή θέλει μια κάρτα αλλαγμα!!! Χθες είχε ομίχλη Ούτε στο 1 μέτρο γυρίσαμε πίσω μετά το μεσημέρι είδαμε χιόνι δεν πήγαινε άλλο το 4X4 και η φάση ήταν με τα πόδια... Το πρόβλημα; 2G!!! Στην πράσινη προφανώς απλά λέμε ποση δύσκολη δουλειά είναι οι βλάβες χειμώνα καλοκαίρι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoupas Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 Στο Σχιστό Κορυδαλλού προς Χαιδάρι στις στροφές πάντα κόβεται η κλήση όταν μιλάς. Έχει εικονικό σήμα το οποίο χάνεται μάλλον ανάμεσα στο βουνό. Πήρα τηλέφωνο σήμερα και μου είπαν ότι βλέπουν μια τρύπα στους χάρτες τους και θα το προωθήσουν. Δεν έχω πολλές ελπίδες να φτιαχτεί αλλά το αναφέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 Στο Σχιστό Κορυδαλλού προς Χαιδάρι στις στροφές πάντα κόβεται η κλήση όταν μιλάς. Έχει εικονικό σήμα το οποίο χάνεται μάλλον ανάμεσα στο βουνό. Πήρα τηλέφωνο σήμερα και μου είπαν ότι βλέπουν μια τρύπα στους χάρτες τους και θα το προωθήσουν. Δεν έχω πολλές ελπίδες να φτιαχτεί αλλά το αναφέρω. Εδώ τις δικές μου τρόπες ακόμα δεν είδαν εδώ κι ένα χρόνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 Εβαλα την καρτα εδω και 10 μερες παλι στο mls κινητο που εχω σαν 2ο. Παντως παιζει καλυτερα η 3η γενια στο κινητο αυτο παρα στο iPhone.Μεσα στο σπιτι 2/4 H+ http://www.speedtest.net/my-result/a/3674417013 Εξω στο μπαλκονι με 3/4 σημα http://www.speedtest.net/my-result/a/3674420012 Το κλειδωσα 3G μονο το κινητο και ολα καλα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Κάνε μια βόλτα από τη διαύγεια και δες τις άδειες τροποποίησης/ νέων τοποθετήσεων. Σύγκρινε και πες μας αν έχει μείνει πίσω με αυτούς τους ρυθμούς;) Εγώ αυτό που βλέπω σε άμεση αντιπαράθεση με την μπλε μιας και έχω δίκαρτο κινητό τουλάχιστον εδώ στην Δυτική Κρήτη είναι ότι σε περιοχές εκτός πόλης και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο η μπλε έχει λίγο καλύτερη κάλυψη και λιγότερες τρύπες στο σήμα από την Vodafone. Και σκέψου ότι βάσει χαρτών κάλυψης η Κρήτη έχει αρκετό κόκκινο σε σχέση με άλλες περιοχές της Ελλάδας. Εντός οικισμών πάντως η Vodafone έχει καλύτερο σήμα ειδικά όπου παίζει band 3 μαζί με band 20 όπως στο χωριό που μένω. Πάντως για VoLTE σίγουρα πρέπει να καλύψει αρκετές περιοχές ακόμα για να λειτουργήσει απρόσκοπτα και μακάρι να γίνει σύντομα αφού όπως λες βγάζει νέες άδειες ή τροποποιεί παλιότερες... Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Όσο περιμένουμε την μπλε η αλλιώς την Victus τόσο ταυτόχρονα περιμένουμε την Vodafone για αναβαθμίσεις και νέα cells... Έχω πετύχει κεραία που είναι όλα με κεφαλαία άλλα συνήθως είναι όλα μικρά εκτός από το GR... (vodafone GR) κανονικό (VODAFONE GR) σπάνιο φαινόμενο!!! Κάποιες κεραίες που πέρασαν 4G Δεν έχουν αναβαθμίσει ΟΛΑ ΤΑ CELL...Τι εννοώ; Άγιος Νικόλαος 172 που κανονικά είναι: 1721 G900 1722 E900 1723 G900 1725 1721 3G+ 2100 1722 3G+ 2100 1723 3G+ 2100 1009 4G PCI: 425 έρχεται από το 1722!!! Το 4G Δηλαδή έρχεται μονο από μια κατεύθυνση!!! Επίσης το αναβαθμισμένο 3G+ του σε εκείνο το σημείο είναι τούμπανο ενώ τα άλλα είναι Ούτε 7.2mbps!!! Λες κι είναι ξεχωριστές κάρτες στο RBS με διαφορετικές γραμμές και προχειροδουλεια στα γρήγορα!!! Όποιος κατάλαβε κατάλαβε... Περισσότερα θα πω εντός τον ημερών στον ελεύθερο χρόνο... Και μιας που έλεγα για κάρτες στο RBS ξέρουν κάποιοι τι σημαίνει να ανεβαίνεις βουνό με μισό μέτρο χρόνο επειδή θέλει μια κάρτα αλλαγμα!!! Χθες είχε ομίχλη Ούτε στο 1 μέτρο γυρίσαμε πίσω μετά το μεσημέρι είδαμε χιόνι δεν πήγαινε άλλο το 4X4 και η φάση ήταν με τα πόδια... Το πρόβλημα; 2G!!! Στην πράσινη προφανώς απλά λέμε ποση δύσκολη δουλειά είναι οι βλάβες χειμώνα καλοκαίρι... Δεν έχουν περάσει σε single RAN? Παλεύουν με διαφορετικά μηχανήματα για 4G / 2G,3G? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Δεν έχουν περάσει σε single RAN? Παλεύουν με διαφορετικά μηχανήματα για 4G / 2G,3G? Θες και 4χ4 ΜΙΜΟ εσύ. :p Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 (edited) Δεν έχουν περάσει σε single RAN? Παλεύουν με διαφορετικά μηχανήματα για 4G / 2G,3G? Πάνω απο το 90% του δικτύου. Ειδικά εκεί που χρειαζεται λόγο κίνησης το 4x4 ειναι απο τα πρώτα έτοιμο. Οι άνω ραχουλες δυστυχώς πάνε με τη victus. Edited February 22, 2018 by TakeOverNet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Πάνω απο το 90% του δικτύου. Ειδικά εκεί που χρειαζεται λόγο κίνησης το 4x4 ειναι απο τα πρώτα έτοιμο. Οι άνω ραχουλες δυστυχώς πάνε με τη victus. Αφού είναι δυστυχώς γιατί δε σταματαν τη συνεργασία; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Πάνω απο το 90% του δικτύου. Ειδικά εκεί που χρειαζεται λόγο κίνησης το 4x4 ειναι απο τα πρώτα έτοιμο. Οι άνω ραχουλες δυστυχώς πάνε με τη victus. Ναι, γιατί όπου η Vodafone έχει δικό της δίκτυο, παίζει "καλύτερα"... Όπως στο σπίτι μου στη Σπάρτη, για παράδειγμα. :lol: Δύο 800άρες πιάνω, με περίπου ίδιες ταχύτητες και σήμα και σέρνονται. Το 3G από 2100, έπιανε 2,3 Mbps. Μήπως είναι και αυτή "προβληματική περιοχή", όπως και σε πολλές που έχω δει στην Αθήνα και δε "μετράνε" για τη συνολική εμπειρία; :rolleyes: Όπως είπαν και οι προηγούμενοι, η Vodafone έχει budget δίκτυο, με premium τιμές... Ενώ με το φάσμα και τα λεφτά που έχει, θα μπορούσε να ήταν πρώτη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Πάνω απο το 90% του δικτύου. Ειδικά εκεί που χρειαζεται λόγο κίνησης το 4x4 ειναι απο τα πρώτα έτοιμο. Οι άνω ραχουλες δυστυχώς πάνε με τη victus. Ήδη παίζει 4x4 στο Mall και στα κεντρικά. Έχουν ενεργοποιήσει και 4G sharing με Victus? Η VF GR το είχε κάνει σαφές ότι δεν πρόκειται να δώσει 4G sharing στη Wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Ήδη παίζει 4x4 στο Mall και στα κεντρικά. Έχουν ενεργοποιήσει και 4G sharing με Victus? Η VF GR το είχε κάνει σαφές ότι δεν πρόκειται να δώσει 4G sharing στη Wind. Δυστυχώς το ενεργοποίησαν. Πολύ σταθερή πολιτική το γκρουπ. Σήμερα Μιχάλης αύριο Αλέκα. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Σε ποια σημεία έχουν κάνει 4g sharing ? Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 (edited) Τα cellid είναι ίδια Δυστυχώς τέτοια πολιτική έχουν για victus μακάρι να ήταν σαν την πράσινη που λέει ξεκάθαρα ποια κεραία είναι... Όχι κωδικοποιημένα όπως τώρα... Στην Βέροια πήγα εγώ στη βάση και είδα Ericsson το ίδιο και στον Άγιο Νικολαο που ειδα Huawei και το παλιό της Ericsson... Στις αλλες γενικα ακομα δε πηγα να δω... Η πλειοψηφία που δεν έχει αναβαθμιστεί είναι τα παλιά τα Ericsson... Όταν λέω παλιά εννοώ τα 2216 v1 η v2... Τα καινούργια που εχει η πράσινη και βάζουν και οι άλλοι είναι τα 6201... Σαν πάνελ τα Katherin είναι τα πιο δυνατά ενώ τα Andrew και Mathew Είναι κάπως απαρχαιωμένα άλλα για κάποιο λόγο βάζουν άλλη μάρκα σε ένα σταθμό κι άλλη μάρκα σε άλλο... Αυτό το 16 χιλιόμετρα που με είχες πει για την 800αρα είναι παραπάνω και επιβεβαιωμένο εγώ λαμβάνω στη κόκκινη από 20, 23 και 34 χιλιόμετρα μακριά με πολύ καλές ταχύτητες... 20 χιλιόμετρα ακριβώς είναι η Ραχη Βέροιας 23 είναι το μεσημέρι Έδεσσας Και 34 είναι το Κάτω Βέρμιο... Και τα Γιαννιτσά δεν πάνε πίσω είναι τουλάχιστον 27... Όσο για την Wind μιλάμε εδώ και καιρό για την γνωστή της Πιερίας που σε ίδια ευθεία είναι τουλάχιστον 45 χιλιόμετρα με λίγα εμπόδια άλλα πιάνει 4G... Το Volte δε θέλει aggregation άλλα έρχεται τον επόμενο μήνα και στις 2 επιτέλους... Εγώ όταν έβαλα για APN το ims κάποιες κλήσεις τις κάνει κανονικά με 4G μονο είναι ακόμα σε τεστ... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν έχουν περάσει σε single RAN? Παλεύουν με διαφορετικά μηχανήματα για 4G / 2G,3G? Στα Ericsson Είναι ήδη single ran Στα Huawei κάνει ένωση με τα παλιά Ericsson ακόμα... Σαν Huawei παίζει μονο 4G στο Ericsson το γνωστό 3G/2G... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε ποια σημεία έχουν κάνει 4g sharing ? Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Άλλο πρόβλημα μαα έλειπε τώρα... έχουν να μπουκωσουν και οι 2 μαζί τώρα... Edited February 22, 2018 by AntonisDedos92 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Παντως το H+ σκιζει τωρα. Στο σπιτι εχω 3Mbps και πολυ καλυτερο ping.Με 1-2 γραμμες απο τις 4. Πιο κατω,στο γηπεδο του αρη κοντα ειχα 13Mbps και εδινα σε 2 κινητα,το ενα ηταν iPhone 6s και οταν του εβαλα απο πρασινη με το iPhone 5s λεει οτι σερνεται το ιντερνετ.Το κλειδωσα 3G only και ολα καλα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Αφού είναι δυστυχώς γιατί δε σταματαν τη συνεργασία; Δυστυχώς εννοώ οτι θα αργήσουν. Μην παρεξηγείς οτι γράφω. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τα cellid είναι ίδια Δυστυχώς τέτοια πολιτική έχουν για victus μακάρι να ήταν σαν την πράσινη που λέει ξεκάθαρα ποια κεραία είναι... Όχι κωδικοποιημένα όπως τώρα... Στην Βέροια πήγα εγώ στη βάση και είδα Ericsson το ίδιο και στον Άγιο Νικολαο που ειδα Huawei και το παλιό της Ericsson... Στις αλλες γενικα ακομα δε πηγα να δω... Η πλειοψηφία που δεν έχει αναβαθμιστεί είναι τα παλιά τα Ericsson... Όταν λέω παλιά εννοώ τα 2216 v1 η v2... Τα καινούργια που εχει η πράσινη και βάζουν και οι άλλοι είναι τα 6201... Σαν πάνελ τα Katherin είναι τα πιο δυνατά ενώ τα Andrew και Mathew Είναι κάπως απαρχαιωμένα άλλα για κάποιο λόγο βάζουν άλλη μάρκα σε ένα σταθμό κι άλλη μάρκα σε άλλο... Αυτό το 16 χιλιόμετρα που με είχες πει για την 800αρα είναι παραπάνω και επιβεβαιωμένο εγώ λαμβάνω στη κόκκινη από 20, 23 και 34 χιλιόμετρα μακριά με πολύ καλές ταχύτητες... 20 χιλιόμετρα ακριβώς είναι η Ραχη Βέροιας 23 είναι το μεσημέρι Έδεσσας Και 34 είναι το Κάτω Βέρμιο... Και τα Γιαννιτσά δεν πάνε πίσω είναι τουλάχιστον 27... Όσο για την Wind μιλάμε εδώ και καιρό για την γνωστή της Πιερίας που σε ίδια ευθεία είναι τουλάχιστον 45 χιλιόμετρα με λίγα εμπόδια άλλα πιάνει 4G... Το Volte δε θέλει aggregation άλλα έρχεται τον επόμενο μήνα και στις 2 επιτέλους... Εγώ όταν έβαλα για APN το ims κάποιες κλήσεις τις κάνει κανονικά με 4G μονο είναι ακόμα σε τεστ... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στα Ericsson Είναι ήδη single ran Στα Huawei κάνει ένωση με τα παλιά Ericsson ακόμα... Σαν Huawei παίζει μονο 4G στο Ericsson το γνωστό 3G/2G... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Άλλο πρόβλημα μαα έλειπε τώρα... έχουν να μπουκωσουν και οι 2 μαζί τώρα... Εγω ξέρω οτι ξηλώνει τα παλιά ericcson αν εχει μείνει κανένα. Δεν θα μου εκανε εντυπωση να γυρίσει και το core σε cloud Huawei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Χτες το μεσημέρι μίλησα με εκπρόσωπο της Vodafone για το πρόβλημα στην κάλυψη 4G στην περιοχή μεταξύ Βρύσες και Γεωργιούπολη Αποκορώνου Χανίων και μου είπαν ότι όλες οι κεραίες στην περιοχή εκπέμπουν κανονικά. Δυστυχώς όμως δεν υπάρχει ακόμα κεραία 4G στο ψηλότερο σημείο πάνω από την Γεωργιούπολη που θα κάλυπτε τις τρύπες στο σήμα χωρίς κανένα πρόβλημα. Επισυνάπτω και φωτογραφία που σημειώνω στον κύκλο την προβληματική περιοχή ενώ τους τόνισα ότι κακώς δείχνουν στον χάρτη ότι έχει σήμα αφού δεν ισχύει. Μου είπαν πως θα το καταγράψουν και αν βάλουν νέες κεραίες στην περιοχή θα το λάβουν υπόψη τους... https://drive.google.com/file/d/1T3zk8Vvcik_1gTB6jllfbCdfD3OXVDOs/view?usp=drivesdk Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Χτες το μεσημέρι μίλησα με εκπρόσωπο της Vodafone για το πρόβλημα στην κάλυψη 4G στην περιοχή μεταξύ Βρύσες και Γεωργιούπολη Αποκορώνου Χανίων και μου είπαν ότι όλες οι κεραίες στην περιοχή εκπέμπουν κανονικά. Δυστυχώς όμως δεν υπάρχει ακόμα κεραία 4G στο ψηλότερο σημείο πάνω από την Γεωργιούπολη που θα κάλυπτε τις τρύπες στο σήμα χωρίς κανένα πρόβλημα. Επισυνάπτω και φωτογραφία που σημειώνω στον κύκλο την προβληματική περιοχή ενώ τους τόνισα ότι κακώς δείχνουν στον χάρτη ότι έχει σήμα αφού δεν ισχύει. Μου είπαν πως θα το καταγράψουν και αν βάλουν νέες κεραίες στην περιοχή θα το λάβουν υπόψη τους... https://drive.google.com/file/d/1T3zk8Vvcik_1gTB6jllfbCdfD3OXVDOs/view?usp=drivesdk Πρίν από λίγες σελίδες την άκουσα γιατί έλεγα ότι ο χάρτης κάλυψης είναι (όχι ισχυρή) δέσμευση της εταιρείας απέναντι στον κόσμο της. Ορίστε λοιπόν το παράδειγμα του φίλου που το χρησιμοποίησε και έγινε κουβέντα με την εταιρεία επί αυτού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 (edited) Χτες το μεσημέρι μίλησα με εκπρόσωπο της Vodafone για το πρόβλημα στην κάλυψη 4G στην περιοχή μεταξύ Βρύσες και Γεωργιούπολη Αποκορώνου Χανίων και μου είπαν ότι όλες οι κεραίες στην περιοχή εκπέμπουν κανονικά. Δυστυχώς όμως δεν υπάρχει ακόμα κεραία 4G στο ψηλότερο σημείο πάνω από την Γεωργιούπολη που θα κάλυπτε τις τρύπες στο σήμα χωρίς κανένα πρόβλημα. Επισυνάπτω και φωτογραφία που σημειώνω στον κύκλο την προβληματική περιοχή ενώ τους τόνισα ότι κακώς δείχνουν στον χάρτη ότι έχει σήμα αφού δεν ισχύει. Μου είπαν πως θα το καταγράψουν και αν βάλουν νέες κεραίες στην περιοχή θα το λάβουν υπόψη τους... https://drive.google.com/file/d/1T3zk8Vvcik_1gTB6jllfbCdfD3OXVDOs/view?usp=drivesdkΠιάσε το αυγό και κουρευτο δηλαδή όταν θα και αν βάλουν σταθμό βάσης. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πρίν από λίγες σελίδες την άκουσα γιατί έλεγα ότι ο χάρτης κάλυψης είναι (όχι ισχυρή) δέσμευση της εταιρείας απέναντι στον κόσμο της. Ορίστε λοιπόν το παράδειγμα του φίλου που το χρησιμοποίησε και έγινε κουβέντα με την εταιρεία επί αυτού.Η Voda μπορούσε με το φάσμα που έχει να πάρει κεφάλια. Αλλά έχει καταντήσει budget δίκτυο με σούπερ premium τιμές. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Edited February 23, 2018 by XP130TD Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 (edited) Χτες το μεσημέρι μίλησα με εκπρόσωπο της Vodafone για το πρόβλημα στην κάλυψη 4G στην περιοχή μεταξύ Βρύσες και Γεωργιούπολη Αποκορώνου Χανίων και μου είπαν ότι όλες οι κεραίες στην περιοχή εκπέμπουν κανονικά. Δυστυχώς όμως δεν υπάρχει ακόμα κεραία 4G στο ψηλότερο σημείο πάνω από την Γεωργιούπολη που θα κάλυπτε τις τρύπες στο σήμα χωρίς κανένα πρόβλημα. Επισυνάπτω και φωτογραφία που σημειώνω στον κύκλο την προβληματική περιοχή ενώ τους τόνισα ότι κακώς δείχνουν στον χάρτη ότι έχει σήμα αφού δεν ισχύει. Μου είπαν πως θα το καταγράψουν και αν βάλουν νέες κεραίες στην περιοχή θα το λάβουν υπόψη τους... https://drive.google.com/file/d/1T3zk8Vvcik_1gTB6jllfbCdfD3OXVDOs/view?usp=drivesdk Kαλα ο χαρτης καλυψης τουλαχιστον της βονταφον ειναι για τα πανηγυρια. Απο Βρυσες και μεχρι μετα τον Καβρο οχι 4G δεν πιανεις .... να μην πω οτι σε μερικα σημεια μονο edge παιζει! Η κεραια αν υπηρχε πανω απο την εξωπολη θα καλυπτε ανετα Γεωργιουπολη μεχρι πετρε αφηνοντας ουσιαστικα το δυσκολο κομματι Γερανι μεχρι το Μεγαρο ... και φυσικα θα καλυπτε και αποκορωνα τα δυσκολα σημεια προνιερο αλικαμπο κουρνα... Επισης οσοι εχετε ταξιδεψει στην γραμμη Χανια Πειραια.. ουτε καν 3G δεν πιανει μολις βγει απο τον κολπο της Σουδας το 4G ειναι στα ονειρα τους και μονο.Και στον Πειραια πιανει 4G κανα 3-4 μιλια απο το λιμανι.Αυτα που δειχνουν ειναι παραμυθια.Στην διαδρομη δεν υπαρχει καν 3G. Μονο η κοσμοτε εχει σημα τουμπανο σε ολη την διαδρομη Κρητη Πειραιας ...( πιθανοτατα εχουν κεραιες στα πλοια και καλα κανουν).. Γενικοτερα ειναι πολλες περιοχες οπου δειχνει οτι εχει 4G αλλα στην πραγματικοτητα δεν υπαρχει ιχνος καλυψης 4G.Οποιος εχει γυρισει την ενδοχωρα ...σιγουρα το γνωριζει... απο Βενερατο προς Αγια βαρβαρα στην ΕΟ Ηρακλειου Μοιρων επισης δεν υπαρχει καθολου 4G στην περιοχη οπως και απο τον επαρχιακο δρομο Αγ Βαρβαρας Πρεβελιανα Αγιο Θωμα και κατω στην Αυγενικη.Παραμυθια της χαλιμας.. Edited February 23, 2018 by zerokill Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosvitacar Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Φυσικά και από την άλλη πλευρά Άγιος Νικόλαος (νόμος Λασιθίου ) ακόμα με 2G παλεύουμε νομίζω έχει γίνει για τα μπάζα αυτή η Vodafone. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Φυσικά και από την άλλη πλευρά Άγιος Νικόλαος (νόμος Λασιθίου ) ακόμα με 2G παλεύουμε νομίζω έχει γίνει για τα μπάζα αυτή η Vodafone. Sent from my iPad using Tapatalk όταν λέμε Αγ. Νικόλαο ? Εννοούμε την πόλη,γιατί έχει και 3g και 4g,τώρα σε όλη την πόλη δεν το ξέρω Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosvitacar Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Σωστά κέντρο πόλης ναι τριγύρω 2G . Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Σωστά κέντρο πόλης ναι τριγύρω 2G . Sent from my iPad using Tapatalk Απαραδεκτη η Vodafone.Το ιδιο επαθα περυσι στην ξανθη,ημουν λιγο εξω απο την παλια πολη στο δρομο για σταυρουπολη και ειχε μονο 2G. Μεσα στην πολη επαιζε ακομα και 4G με καλο σημα κλπ. Παντως οπου γινεται συνεγκατασταση μεσω victus βλεπω οτι καλυτερα αποτελεσματα εχει η Wind.Η Vodafone παλι προβληματα εχει. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Έπαιζα με το κινητό της μάνας μου εχθές το βράδυ, μιας και μπήκα από αυτό στο my CU και της έδωσε 1 GB. Αρχίζω speedtest και βλέπω να πηγαίνει καλούτσικα με γύρω στα 25mbps, αλλά στη μέση της δοκιμής να πέφτει στα μισά. Δοκιμάζω το net cell info lite και δουλεύει μιας και έχει Android 7.1.1 και παρατηρώ πως όταν είχε καλή ταχύτητα ήταν σε band 3 και όταν έπεφτε πήγαινε σε band 20. Σε 3G έφτανε μέχρι 18. Not bad Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts