cmvr Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 (edited) Ντεμεκ αναβάθμισαν στην Ξάνθη και δουλεύουν μαζί με την Victus. Μόλις με πήραν τηλ τα παιδιά από εκεί. Μάπα το καρπούζι μέσα στην πόλη όπου είχε πρόβλημα παραμένει. Μόνο κέντρο γίνεται δουλειά με νορμάλ ταχύτητες λίγα μέτρα από το κέντρο από 50αρια όταν είναι άδεια πέφτει σε ταχύτητες 3 με 4. Δυτικά προς τον σταθμό του τρένου 3g κατά 90% ιδιαίτερα σε εσωτερικούς χώρους. Σε αλλά σημεία πχ στο Mart μου είπαν ότι παίζει με νορμάλ ταχύτητες που είναι ουσιαστικά κοντά σε ένα χωριό που αν θυμάμαι καλά λέγεται πετεινός. Φυσικά ενημερώθηκε η εταιρία. Edited December 15, 2017 by XP130TD εκτός ΟΠΧ Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Καλά ίσως να μην τελείωσαν ακόμη. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Προφανώς. Απλά είθισται η "αναβάθμιση" της Wind να αναμένεται σαν το μάννα εξ' ουρανού και να εξυμνείται όταν συμβαίνει (τι στο καλό, πόσο σάπιο ήταν το δίκτυο πια; ) ενώ της Vodafone το δίκτυο θα μείνει ως έχει, χάλια. Μόνο η Wind δικαιούται να αναβαθμίζει πρώτη και να τα πάει καλά. Άπαξ και δεν αναβαθμίσει η Vodafone πριν την Wind, πάει, χάλια μαύρα, θα μείνει έτσι στάσιμη (άσχετα αν η ιστορία επαναλαμβάνεται χρόνια τώρα, από την αντίθετη πλευρά). Οπότε, αν κάποιος δεν έχει καλό σήμα με Vodafone, μπορούμε να λέμε όπως και στο θέμα της Wind: Υπομονή, θα σας αναβαθμίσει κι εσάς. Τι, όχι;:worry::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Υπομονή, θα σας αναβαθμίσει κι εσάς. Τι, όχι;:worry::p :lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 (edited) Ντεμεκ αναβάθμισαν στην Ξάνθη και δουλεύουν μαζί με την Victus. Μόλις με πήραν τηλ τα παιδιά από εκεί. Μάπα το καρπούζι μέσα στην πόλη όπου είχε πρόβλημα παραμένει. Μόνο κέντρο γίνεται δουλειά με νορμάλ ταχύτητες λίγα μέτρα από το κέντρο από 50αρια όταν είναι άδεια πέφτει σε ταχύτητες 3 με 4. Δυτικά προς τον σταθμό του τρένου 3g κατά 90% ιδιαίτερα σε εσωτερικούς χώρους. Σε αλλά σημεία πχ στο Mart μου είπαν ότι παίζει με νορμάλ ταχύτητες που είναι ουσιαστικά κοντά σε ένα χωριό που αν θυμάμαι καλά λέγεται πετεινός. Φυσικά ενημερώθηκε η εταιρία. Όταν λέμε μάπα; Εχει ενεργοποιηθεί CA μέσα στην πόλη αλλά μάπα; Ξάνθη έπεσε κυριολεκτικά καταιγίδα με δεκάδες νέες κεραίες (όχι όλες 4G , σε δεύτερη φαση). Παράλληλα συνεχίζονται αναβάθμισεις απο Λήμνο, Λεπτοκαρυά μέχρι Κέρκυρα Γενικά πάνε ανάλογα με την κίνηση. Παράλληλα πάει στα 20Mhz το 1800 στο 4G αε αρκετές πόλεις. Ενώ έχω την εντυπωση οτι κατι γίνεται και με το 2G. Λογικά μέσα στις επόμενες μέρες θα ενεργοποιηθεί Κομοτηνή Αλεξανδρούπολη. Edited December 15, 2017 by TakeOverNet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Προφανώς. Απλά είθισται η "αναβάθμιση" της Wind να αναμένεται σαν το μάννα εξ' ουρανού και να εξυμνείται όταν συμβαίνει (τι στο καλό, πόσο σάπιο ήταν το δίκτυο πια; ) ενώ της Vodafone το δίκτυο θα μείνει ως έχει, χάλια. Μόνο η Wind δικαιούται να αναβαθμίζει πρώτη και να τα πάει καλά. Άπαξ και δεν αναβαθμίσει η Vodafone πριν την Wind, πάει, χάλια μαύρα, θα μείνει έτσι στάσιμη (άσχετα αν η ιστορία επαναλαμβάνεται χρόνια τώρα, από την αντίθετη πλευρά). Οπότε, αν κάποιος δεν έχει καλό σήμα με Vodafone, μπορούμε να λέμε όπως και στο θέμα της Wind: Υπομονή, θα σας αναβαθμίσει κι εσάς. Τι, όχι;:worry::p Ακριβώς αυτο που λεω! Βέβαια η Vodafone καλύπτει ήδη με πολύ καλό 3G και 4G. Όποτε το θεωρώ περίεργο ένα δίκτυο με DC HSDPA στην άνω λεστινιτσα να γινει για ξαφνικά για πέταμα επειδή ένα άλλο δίκτυο που είχε αιώνες 2G πέταξε μια 800αρα. Όταν θα έρθει η ώρα της Λεστινιτσας θα γινει 4G. Και πραγματικά ειναι άξιο απορίας το γιατι διάλεξε την Λεστινιτσα και όχι τη Λαμία η την Κοζάνη. Ας περιμένουμε τους νέους χάρτες..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Ακριβώς αυτο που λεω! Βέβαια η Vodafone καλύπτει ήδη με πολύ καλό 3G και 4G. Όποτε το θεωρώ περίεργο ένα δίκτυο με DC HSDPA στην άνω λεστινιτσα να γινει για ξαφνικά για πέταμα επειδή ένα άλλο δίκτυο που είχε αιώνες 2G πέταξε μια 800αρα. Όταν θα έρθει η ώρα της Λεστινιτσας θα γινει 4G. Και πραγματικά ειναι άξιο απορίας το γιατι διάλεξε την Λεστινιτσα και όχι τη Λαμία η την Κοζάνη. Ας περιμένουμε τους νέους χάρτες..... Στα περισσότερα απομακρυσμενα χωριά, η Vodafone είναι η μόνη που έχει ξεμείνει με 3G. Βέβαια, αν έχει καλό σήμα και ταχύτητες τουλάχιστον 3-4 Mbps, δε νομίζω να έχει κανείς πρόβλημα με αυτό... Φαίνεται και από τους χάρτες άλλωστε, ότι η Vodafone έχει 4G κυρίως μέσα σε πόλεις και σε χωριά περιμετρικά αυτών, που η κάλυψή τους γίνεται κυρίως με 800αρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 (edited) Όταν λέμε μάπα; Εχει ενεργοποιηθεί CA μέσα στην πόλη αλλά μάπα; Ξάνθη έπεσε κυριολεκτικά καταιγίδα με δεκάδες νέες κεραίες (όχι όλες 4G , σε δεύτερη φαση). Παράλληλα συνεχίζονται αναβάθμισεις απο Λήμνο, Λεπτοκαρυά μέχρι Κέρκυρα Γενικά πάνε ανάλογα με την κίνηση. Παράλληλα πάει στα 20Mhz το 1800 στο 4G αε αρκετές πόλεις. Ενώ έχω την εντυπωση οτι κατι γίνεται και με το 2G. Λογικά μέσα στις επόμενες μέρες θα ενεργοποιηθεί Κομοτηνή Αλεξανδρούπολη. Αν λες για Λεπτοκαρυα Πιεριας πραγματικα επρεπε να αναβαθμισουν εκει φετος.Παρολο που ειχε 4G και ηταν απο τις πρωτες περιοχες ειχε θεματα φετος. 1)Ειχε 4G B20 και B3 απο 10mhz η καθε μπαντα. 2) Οι ταχυτητες ηταν 4-5Mbps Download,κοινως γονατισαν οι κεραιες απο την κινηση 3) Εναλλαγες σε Edge γιατι το 4G ηταν μπουκωμενο. 4) Drop calls και το δικτυο ηταν φορτωμενο Παρολο που ο κοσμος στην περιοχη εχει Vodafone αντι για κοσμοτε και στον νομο εχει καλο δικτυο φετος ηταν απαραδεκτη. Μιλαω για το καλοκαιρι οπου φυσικα η κινηση αυξανεται ενω το χειμωνα ειναι πιο χαλαρα. Edited December 15, 2017 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Όταν λέμε μάπα; Εχει ενεργοποιηθεί CA μέσα στην πόλη αλλά μάπα; Ξάνθη έπεσε κυριολεκτικά καταιγίδα με δεκάδες νέες κεραίες (όχι όλες 4G , σε δεύτερη φαση). Παράλληλα συνεχίζονται αναβάθμισεις απο Λήμνο, Λεπτοκαρυά μέχρι Κέρκυρα Γενικά πάνε ανάλογα με την κίνηση. Παράλληλα πάει στα 20Mhz το 1800 στο 4G αε αρκετές πόλεις. Ενώ έχω την εντυπωση οτι κατι γίνεται και με το 2G. Λογικά μέσα στις επόμενες μέρες θα ενεργοποιηθεί Κομοτηνή Αλεξανδρούπολη. Μάπα σου λέω μάπα εντελώς από τα λεγόμενα των παιδιών που είναι εκεί. Τα προβληματικά σημεία παράμειναν προβληματικά μέσα στην πόλη... Δεν ξέρω όταν θα ανέβω για δουλειά μετά τις γιορτές θα δω ιδίοις όμμασι και θα σας πω. Δεν αξίζει αν δεν τελειώσουν τις αναβαθμίσεις να ανέβω για να δω τελικά πιες τηλεμετρίες θα μεταφέρουν οι πελάτες από δίκτυο σε δίκτυο. Διπλός κόπος είναι αν γίνει τώρα δεν το λες και ταξίδι της διπλανής πόρτας το Αθήνα - Θράκη. Δες λες στην εταιρία που έχεις άκρες να μου δώσει μια sim μόνο για δοκιμές ταχύτητας χωρίς να μπορείς να μπεις πουθενά αλλού για να μην τρώω τα δικά μου δεδομένα; Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 (edited) Εχω νουμερα και απο τις τρεις εταιρειες και κινουμαι Θεσσαλονικη-Χαλκιδικη-Μακεδονια γενικα. Τη χειροτερη ποιοτητα ηχου στην κληση την εχει η VODAFONE δυστυχως...Ενω δειχνει σημα 3G η 4G μολις κανω κληση με πεταει σε 40-50 δευτερολεπτα περιπου απο 3G σε Edge κι ενω με 3G η ποιοτητα ειναι πολυ καλη...ξαφνικα χανεται το σημα σαν μια παυση δηλαδη και με πεταει σε Edge με ηχο γεματο θορυβο και μπουκωμενο. Κριμα... Edited December 15, 2017 by XP130TD Off topic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Δες λες στην εταιρία που έχεις άκρες να μου δώσει μια sim μόνο για δοκιμές ταχύτητας χωρίς να μπορείς να μπεις πουθενά αλλού για να μην τρώω τα δικά μου δεδομένα; Δεν είναι απαραίτητο να είναι ookla τα τεστ. Από το vodafone net perform app δεν χρεώνονται τα data. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 (edited) Διαδρομή Πιερία - Έβρος. Σε γενικές γραμμές με Vodafone, είχα συνέχεια 4G και που και που H απλό. Edited December 16, 2017 by XP130TD off topic Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Εχω νουμερα και απο τις τρεις εταιρειες και κινουμαι Θεσσαλονικη-Χαλκιδικη-Μακεδονια γενικα. Τη χειροτερη ποιοτητα ηχου στην κληση την εχει η VODAFONE δυστυχως...Ενω δειχνει σημα 3G η 4G μολις κανω κληση με πεταει σε 40-50 δευτερολεπτα περιπου απο 3G σε Edge κι ενω με 3G η ποιοτητα ειναι πολυ καλη...ξαφνικα χανεται το σημα σαν μια παυση δηλαδη και με πεταει σε Edge με ηχο γεματο θορυβο και μπουκωμενο. Κριμα... Περίμενε λίγο. Παρατηρώ βελτίωση στο 2G. Κατι παιζει. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στα περισσότερα απομακρυσμενα χωριά, η Vodafone είναι η μόνη που έχει ξεμείνει με 3G. Βέβαια, αν έχει καλό σήμα και ταχύτητες τουλάχιστον 3-4 Mbps, δε νομίζω να έχει κανείς πρόβλημα με αυτό... Φαίνεται και από τους χάρτες άλλωστε, ότι η Vodafone έχει 4G κυρίως μέσα σε πόλεις και σε χωριά περιμετρικά αυτών, που η κάλυψή τους γίνεται κυρίως με 800αρα... Τα χωριά θα αναβαθμίσουν τελευταία σε 4G. Πχ Πελοπόννησος πλέον εχει πολύ μεγαλύτερη κάλυψη ενώ αρχικά δεν είχε. Καρδίτσα εχει σούπερ 3G (μια και χρησιμοποιείται απο την πληπψηφεια για κλήσεις) και 4G στα περισσότερα μέρη του νόμου, χωρις όμως να εχει ολοκληρώσει σε αυτο το στάδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Εχω νουμερα και απο τις τρεις εταιρειες και κινουμαι Θεσσαλονικη-Χαλκιδικη-Μακεδονια γενικα. Τη χειροτερη ποιοτητα ηχου στην κληση την εχει η VODAFONE δυστυχως...Ενω δειχνει σημα 3G η 4G μολις κανω κληση με πεταει σε 40-50 δευτερολεπτα περιπου απο 3G σε Edge κι ενω με 3G η ποιοτητα ειναι πολυ καλη...ξαφνικα χανεται το σημα σαν μια παυση δηλαδη και με πεταει σε Edge με ηχο γεματο θορυβο και μπουκωμενο. Κριμα... Γυρισα προχθες απο Ιταλια και ειδα το ιδιο προβλημα.Εκανα κληση μιση ωρα περιπου,επεσε σε Edge και δεν με ακουγε ο συνομιλητης.Ξαναπηρα και εστρωσε αφου με 1/5 σημα εβγαλα 2-3 drop calls. Με iPhone 5s στην Ανατολικη Θεσσαλονικη,Χαριλαου.Αλλα και πριν φυγω παλι το ιδιο θεμα ειχα. Στο Roaming ειχα καλυτερο ηχο σε ολες τις κλησεις προς ελλαδα(με cosmote και vodafone νουμερα). Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Ελπίζω να μην έχει κάνει τακτικές Cosmote 8ετίας (Half rate over GSM). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Με το φάσμα και το πλήθος των σταθμών που έχει να δώσει HR;:confused::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Ελπίζω να μην έχει κάνει τακτικές Cosmote 8ετίας (Half rate over GSM). HDvoice έχω εντοπίσει. Όχι HR. Ελπίζω να μην αναφέρεσαι στη συνομιλία με 1/5 σήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 HDvoice έχω εντοπίσει. Όχι HR. Ελπίζω να μην αναφέρεσαι στη συνομιλία με 1/5 σήμα. Εννοώ όταν πέφτει σε Edge, όχι όταν είναι σε 3G. Αμφιβάλλω, δεν έχει λόγο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Πάντως αν δε κάνει power control εμένα φυσιολογικό μου ακούγεται να έχει πέσει η ποιότητα της ομιλίας. Από πλευράς δικτύου είναι πολύ λάθος να μην κάνει PC σε GSM Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Πάντως αν δε κάνει power control εμένα φυσιολογικό μου ακούγεται να έχει πέσει η ποιότητα της ομιλίας. Από πλευράς δικτύου είναι πολύ λάθος να μην κάνει PC σε GSM Στο iPhone 5s που εχω,πλεον οι κλησεις εχουν θεμα.Αν ξεκινησει με κακο 3G και γυρισει σε Edge...διακοπες στον ηχο,δεν σε ακουει ο αλλος.Το αποκορυφωμα ειναι να κανεις redial.Ενω σε 3G σταθερα να ειναι,ουδεν θεμα ακομα και με 1/5 σημα. Χωρια απο αυτο το ιντερνετ δεν παλευεται πλεον στο σπιτι. Το 3G εχει 4-5Mbps στο Speedtest αλλα εχει ping στο θεο. Ανοιξα 4G σε μενα και στον πατερα μου το περασμενο σαββατο. Μπορει να εχω απο 5 εως 15Mbps απο B20 αλλα τα φορτωνει ολα. Στον πατερα μου που εχει συσκευη χωρις B20 εχει B3 με 10-15Mbps. Δουλευει καλυτερα απο το 3G παντως το ιντερνετ στο κινητο του και παρολο που καιει παραπανω μπαταρια δεν το εκλεισε. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Το κακό με τη Vodafone είναι ότι δίνει HD Voice Σε 3g όπως όλες...αλλά η κλήση στο 90% των περιπτώσεων θα γυρίσει σε Edge Και κλάφτα Χαράλαμπε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Το κακό με τη Vodafone είναι ότι δίνει HD Voice Σε 3g όπως όλες...αλλά η κλήση στο 90% των περιπτώσεων θα γυρίσει σε Edge Και κλάφτα Χαράλαμπε Και στις 3 αν κινείσαι θα καταλήξεις σε 2G να μιλάς μετά από λίγη ώρα. Και αν πέσεις σε 2G δεν έχει επιστροφή προς τα πάνω, μένεις εκεί μέχρι τον τερματισμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Στη πράσινη έχω κρατήσει κλήση με 4g μέσα στο αμάξι από Ανω Πατήσια μέχρι Φάληρο. believe it or not Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Στη πράσινη έχω κρατήσει κλήση με 4g μέσα στο αμάξι από Ανω Πατήσια μέχρι Φάληρο. believe it or not Εγω με 3G ανετα κραταω κληση στην πρασινη.Δεν εχω volte ομως για να τσεκαρω με 4G. Για την κοκκινη και την αλλη,γυρνανε σε Edge οι κλησεις αν εχει κακο 3G. Αλλα στην Vodafone χρειαζεται να κανω επανακληση,προχθες το επαθα. Σε αλλη που κανει εναλλαγες σπανια χρειαστηκε αλλα αυτο εγινε λογω κακου σηματος.Στην Vodafone ειχα επαρκες σημα και οχι 1/5 οπου εκει δικαιολογειται. Με το Volte θα αλλαξουν τα δεδομενα λογω οτι αν εχω 4G απο κεραια σε B20 θα ειναι απροβληματιστη και θα εχω και ιντερνετ ταυτοχρονα με 10-15Mbps Down τουλαχιστον. ----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το κακό με τη Vodafone είναι ότι δίνει HD Voice Σε 3g όπως όλες...αλλά η κλήση στο 90% των περιπτώσεων θα γυρίσει σε Edge Και κλάφτα Χαράλαμπε Σου απαντησα και σε αλλο ποστ,HD Voice στο 3G εχουν,αλλα στο 2G μονο η Wind εχει.Πρεπει να το δουν εκει στην Vodafone που δινουν προτεραιοτητα στην φωνη και σε γυρναει σε 2G το δικτυο για να μην χανεις κληση. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Στη πράσινη έχω κρατήσει κλήση με 4g μέσα στο αμάξι από Ανω Πατήσια μέχρι Φάληρο. believe it or not Πολύ εντυπωσιακό! Με τι συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts