Nikolas14 Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 Με όσες συσκευές έχω δοκιμάσει, η Vodafone κάνει εναλλαγές. Υπάρχουν συνδρομητές εδώ ακόμα και με iPhone, που έχουν αναφέρει το ίδιο πρόβλημα... Ακομα και σε iPhone το κανει,Νοτια πιερια φετος ειχα θεμα λογω μεγαλου φορτου στο δικτυο,γιατι και οι ταχυτητες 4G ηταν στο 5Mbps. Και το σημα ηταν στα -100dBm οπως στο βιντεο που ανεβασες ενω το 3G ηταν στα -90dbm. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 Είστε άτυχοι τότε, τι να πω;:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 Είστε άτυχοι τότε, τι να πω;:p Το έχουμε αναφέρει ξανά! Δεν είναι θέμα ατυχίας! Το έχω παρατηρήσει κι εγώ αυτό το φαινόμενο με 4 διαφορετικές μάρκες κινητών!!!! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 Ε κι εγώ και άλλοι δεν το έχουμε συναντήσει, τι να κάνουμε; προφανώς είναι θέμα ατυχίας σε κάποιες περιοχές που χρησιμοποιείτε τα κινητά σας και όχι η στάνταρ συμπεριφορά του δικτύου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 (edited) 4G απο κεραια B3 15mhz με 4/5 σημα στα -90dBm http://www.speedtest.net/my-result/i/2337626075 Το τεστ εγινε στην νεα κρηνη,στην Remvi. Έβαλα την κάρτα σε ένα δεύτερο κινητό. Για την ακρίβεια σε ένα MLS... Ένα τεστ με H+ στο μπαλκόνι με 3/4 σημα. http://www.speedtest.net/my-result/a/3374450182 Ίδιες ταχύτητες είχα και στο iPhone...άντε να ήταν 1Mbps παραπάνω λόγω καλυτερου modem. Έχει cpu MTK 65xx και υποστηρίζει μεχρι H+ ταχύτητες.Και υποστήριξη B8 3G. Αν μετρήσω βράδυ(κυρίως 12-1) πάει 4-5Mbps...δύσκολα για παραπάνω. Θα κάνω ένα τεστ ακόμα και θα το ανεβάσω. Θέμα έχει στα βιντεο,e-radio και κλήσεις με messenger γίνονται. Το Instagram αργεί να φορτωσει,ενώ τα ελαφριά sites είναι εντάξει.Το m.facebook κολλάει καμιά φορά.Με 0.facebook μπαίνω και φορτωνω χειροκίνητα εικόνες εγώ αν θέλω.Γλυτωνω τζάμπα data και κάνω τη δουλειά μου άμεσα. Edited November 14, 2017 by XP130TD συνεχόμενα Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Μετά από μερικές δοκιμές για το θέμα των εναλλαγών 4G/2G φαίνεται το μαγικό νούμερο να είναι γύρω στα -90dBm. Με το που το 4G σήμα πέφτει κάτω από εκεί είσαι σε ρίσκο ανά πάσα στιγμή να σε γυρίσει. :X Και το πιο ενοχλητικό είναι ότι το κάνει με το που γίνει λίγη χρήση data. Δείχνει 4G με -95dBm, λες ok ας κάνω refresh τα mail. Φορτώνει 1-2 mail ο client και το τηλέφωνο γυρίζει σε edge :cry:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 (edited) Κάπως πρέπει να εξηγείται αυτό. Δεν μπορεί άλλοι να μην το βιώνουν καθόλου και σε άλλους να συμβαίνει συχνά. Τόση διαφορά στο configuration από σταθμό σε σταθμό;; Εγώ δεν το βίωσα αυτό πουθενά μέχρι στιγμής. Μόνο πριν από περίπου 1.5 χρόνο, σε 2 συγκεκριμένες περιοχές. Όπου μετά από λίγο καιρό (κανά 2-3 βδομάδες) απλά διορθώθηκε. Όπου κι αν έχω πάει, ας έχει και ένταση στα -115 dBm πχ, θα με κρατήσει εκεί. Μερικά speedtests: Βόλος, περιοχή Αναύρου (32 mbps down, 13 up, 23 ms ping) - B3 @ 15 Mhz https://imgur.com/a/yX83Q Λάρισα, περιοχή Praktiker (45 mbps down, 4 up, 21 ms ping) - B3 @ 15 Mhz https://imgur.com/a/HkUI0 Κέντρο Βόλου, περιοχή Δημαρχείου (39 mbps down, 22 up, 27 ms ping) - B3 @ 15 Mhz https://imgur.com/a/OXjll Βόλος, περιοχή Αναύρου ξανά (37 mbps down, 4 up, 36 ms ping) - B3 @ 15 Mhz https://imgur.com/a/bIFGv Τρίκαλα, κεντρική Πλατεία (64 mbps down, 11 up, 26 ms ping) - B3 @ 15 Mhz https://imgur.com/a/XwznL Οιχαλία Τρικάλων (17 mbps down, 3 up, 48 ms) - 3G, @2100 https://imgur.com/a/08oQ2 Όλες οι μετρήσεις είναι με LTE, εκτός της τελευταίας που είναι με 3G, διότι η περιοχή εκείνη δεν καλύπτεται προς το παρόν με 4G. Δεν υπήρχε CA πουθενά σε αυτές τις περιοχές. Καταρρέει το δίκτυο:p:lol: Edited November 14, 2017 by XP130TD συνεχόμενα posts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Μετά από μερικές δοκιμές για το θέμα των εναλλαγών 4G/2G φαίνεται το μαγικό νούμερο να είναι γύρω στα -90dBm. Με το που το 4G σήμα πέφτει κάτω από εκεί είσαι σε ρίσκο ανά πάσα στιγμή να σε γυρίσει. :X Και το πιο ενοχλητικό είναι ότι το κάνει με το που γίνει λίγη χρήση data. Δείχνει 4G με -95dBm, λες ok ας κάνω refresh τα mail. Φορτώνει 1-2 mail ο client και το τηλέφωνο γυρίζει σε edge :cry:. RSRQ πόσο είναι; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 RSRQ πόσο είναι; Δεν βλέπω RSRQ στο iPhone. Μπορώ λόγω developer account να πάρω qcomm modem traces (qmdl) που ανοίγουν με το QxDM Professional QUALCOMM eXtensible Diagnostic Monitor αλλά δεν το έχω και είναι πανάκριβο, οπότε τζίφος. Αν έχεις τρόπο να ανοίξεις τα αρχείο ευχαρίστως να στα στείλω στο dropbox. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Δεν βλέπω RSRQ στο iPhone. Μπορώ λόγω developer account να πάρω qcomm modem traces (qmdl) που ανοίγουν με το QxDM Professional QUALCOMM eXtensible Diagnostic Monitor αλλά δεν το έχω και είναι πανάκριβο, οπότε τζίφος. Αν έχεις τρόπο να ανοίξεις τα αρχείο ευχαρίστως να στα στείλω στο dropbox. Στείλε, έχω μια άδεια στο lab. :lol: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Στείλε, έχω μια άδεια στο lab. :lol: OK, θα κάνω τράμπα τις SIM μόλις βρω χρόνο και θα προσπαθήσω να κάνω reproduce σε debug mode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luna1 Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Γεια σας παιδια. Δε ξερω αν ειμαι στο σωστο topic για να ρωτησω αυτο που θελω. Καλω ενα συνδρομητη της Vodafon (ειναι νομιζω cu φοιτητικο) και 8/10 φορες που θα καλεσω ακουω το "ο συνδρομητης που καλεσατε θα ειδοποιηθει για την κληση σας οταν θα ειναι διαθεσιμος" και τις τελευταιες μερες καθυστερει να λαβει και τα μνματα μου οσο παει χειροτερευει. Η συσκευει ειναι κανονικα ανοιχτη μπορει και να σερφαρει χωρις προβλημα αλλα εχει και ελαχιστες αναφορες απο αλλους οτι καλουν και δε τον βρισκουν. Εγω ειμαι συνδρομητης cosmote νομιζω ομως οτι το προβλημα το εχει εκεινος και οχι εγω. Απ οτι καταλαβαινω ειναι θεμα σηματος αλλα δεν ειναι λογικο καθημερινα 8/10 να μην εχει σημα και δε ζει και σε καμια σποιλα μεσα σε πολη μενει. Δεν εχουμε απευθυνθει ακομη σε καποιον ειδικο και ειπα να ρωτησω αν εχει συμβει κατι παρομοιο και σε εσας ή αν φανταζεστε τι μπορει να παιζει. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Γεια σας παιδια. Δε ξερω αν ειμαι στο σωστο topic για να ρωτησω αυτο που θελω. Καλω ενα συνδρομητη της Vodafon (ειναι νομιζω cu φοιτητικο) και 8/10 φορες που θα καλεσω ακουω το "ο συνδρομητης που καλεσατε θα ειδοποιηθει για την κληση σας οταν θα ειναι διαθεσιμος" και τις τελευταιες μερες καθυστερει να λαβει και τα μνματα μου οσο παει χειροτερευει. Η συσκευει ειναι κανονικα ανοιχτη μπορει και να σερφαρει χωρις προβλημα αλλα εχει και ελαχιστες αναφορες απο αλλους οτι καλουν και δε τον βρισκουν. Εγω ειμαι συνδρομητης cosmote νομιζω ομως οτι το προβλημα το εχει εκεινος και οχι εγω. Απ οτι καταλαβαινω ειναι θεμα σηματος αλλα δεν ειναι λογικο καθημερινα 8/10 να μην εχει σημα και δε ζει και σε καμια σποιλα μεσα σε πολη μενει. Δεν εχουμε απευθυνθει ακομη σε καποιον ειδικο και ειπα να ρωτησω αν εχει συμβει κατι παρομοιο και σε εσας ή αν φανταζεστε τι μπορει να παιζει. Ευχαριστω. Κλασσικη Vodafone... Μαλλον εχει θεμα στο σημα στο σπιτι του ή μιλαει στο κινητο. Μετα για τα μηνυματα,οταν εισαι σε 4G χανονται οι εισερχομενες κλησεις και μηνυματα.Το θεμα αυτο το ειχα αλλα εχω διαβασει οτι επηρεαζει και συνδρομητες της Wind,με την οποια αναπτυσσουν απο κοινου δικτυο μεσω της Victus(θεμα στον εξοπλισμο ή κατι εγινε λαθος στην εγκατασταση,δηλαδη δεν εγιναν σωστες ρυθμισεις).Εχω απλο cu και φοιτητικο cu οι δικοι μου μαζι με f2g. Οσο για τα drop calls σε 2G ειχα θεμα κυριως λογω φορτου στο δικτυο το καλοκαιρι.Η επαρχια δεν εχει αρκετη χωρητικοτητα και το καλοκαιρι βουλιαζει.Ειδικα τον δεκαπενταυγουστο. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Κλασσικη Vodafone... Μαλλον εχει θεμα στο σημα στο σπιτι του ή μιλαει στο κινητο. Μετα για τα μηνυματα,οταν εισαι σε 4G χανονται οι εισερχομενες κλησεις και μηνυματα.Το θεμα αυτο το ειχα αλλα εχω διαβασει οτι επηρεαζει και συνδρομητες της Wind,με την οποια αναπτυσσουν απο κοινου δικτυο μεσω της Victus(θεμα στον εξοπλισμο ή κατι εγινε λαθος στην εγκατασταση,δηλαδη δεν εγιναν σωστες ρυθμισεις).Εχω απλο cu και φοιτητικο cu οι δικοι μου μαζι με f2g. Οσο για τα drop calls σε 2G ειχα θεμα κυριως λογω φορτου στο δικτυο το καλοκαιρι.Η επαρχια δεν εχει αρκετη χωρητικοτητα και το καλοκαιρι βουλιαζει.Ειδικα τον δεκαπενταυγουστο. Λυπήσου μας. Τι σχέση έχει το... "κοινό" δίκτυο που μας λες; Από την ίδια κεραία εκπέμπουν και οι 2; Επίσης, όταν μιλάς για "ρυθμίσεις" τι ακριβώς εννοείς; Επίσης, γενικεύεις ότι χάνονται κλήσεις και μηνύματα όταν είσαι σε 4G και ότι η επαρχία δεν έχει επαρκή χωρητικότητα, επειδή έτυχε σε σένα να μην μπορείς να μπεις στο Facebook κάποιο βράδυ του Αυγούστου. Λίγο έλεος με αυτά που διαβάζουμε. Όχι μόνο εδώ, αλλά και στο θέμα δικτύου και με άλλους παρόχους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 +οο Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Λυπήσου μας. Τι σχέση έχει το... "κοινό" δίκτυο που μας λες; Από την ίδια κεραία εκπέμπουν και οι 2; Επίσης, όταν μιλάς για "ρυθμίσεις" τι ακριβώς εννοείς; Επίσης, γενικεύεις ότι χάνονται κλήσεις και μηνύματα όταν είσαι σε 4G και ότι η επαρχία δεν έχει επαρκή χωρητικότητα, επειδή έτυχε σε σένα να μην μπορείς να μπεις στο Facebook κάποιο βράδυ του Αυγούστου. Λίγο έλεος με αυτά που διαβάζουμε. Όχι μόνο εδώ, αλλά και στο θέμα δικτύου και με άλλους παρόχους Ρυθμισεις εννοω να μην γινεται σωστο handoff απο 4G σε 3G/2G. Δευτερον,σε 4G εχω χασει μηνυματα.Απο τα 4 sms σε μια μερα πηρα τα 3 απο τα 4.Εχει κανα μηνα που εγινε. Δευτερον τα drop calls που ειχα στην νοτια πιερια ηταν σε σημεια με καλη καλυψη 2G/3G.Οχι με 1/5 μπαρες σημα. Δευτερον το κοινο δικτυο ισως να εχει ρολο.Νοτια Πιερια απο Πλαταμωνα μεχρι Πλακα λιτοχωρου η Wind και η Vodafone εχουν ιδια καλυψη 2G/3G.Φετος ηταν η 1η χρονια που στο εξοχικο ειχα 3g με Wind χωρις να στεκομαι σε συγκεκριμενα σημεια εξω.Και επειδη εβαλα το iPhone με τo xiaomi του πατερα μου διπλα διπλα ειχαν ιδια ενδειξη σηματος σε 3g με καρτες cu και f2g.Επισης μεσα στις αρχες Αυγουστου ενα πρωι οι καρτες Wind και Vodafone στα xiaomi εκαναν το εξης. Εβγαιναν εκτος δικτυου με το εξης μοτιβο. Πρωτα η wind,μετα η Vodafone και μετα ξανα η Wind.Και στο ενδιαμεσο οσες κλησεις καναμε εβγαιναν μετα απο 2-3 φορες η κληση απετυχε και μετα εβγαινε με διακοπες. Αλλη περιπτωση,θελει να παρει ο πατερας μου τηλεφωνο αλλα δεν ελεγε να βγαλει κλησεις(f2g).μερικες μερες μετα επαθα το ιδιο εγω με cu και εχανα το σημα.Μονο με κλειδωμα σε 2G ειχα σημα. Οσο για το αν εκπεμπουν απο την ιδια κεραια δεν ξερω αλλα σε ιδια σημεια κεραιων ναι.Στο Πλατανο ημαθιας οι αλλες ειχαν σημα για κλησεις μεσα εξω.Η Wind στα σπιτια σημα μηδεν.Τωρα φετος εχει σημα και κολλησε πανω στην Vodafone. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 (edited) Τώρα σοβαρά; έγραψες ένα κατεβατό για να πεις τι; ότι μια μέρα σε ένα δωμάτιο του σπιτιού δεν ήρθε 1 sms από τα 4; Ή ότι ανοιγόκλειναν τους σταθμούς εναλλάξ με... "μοτίβα" οι πάροχοι; Το ότι είσαι με μέρος με θάλασσα και λαμβάνεις κατά διαστήματα σήμα από μακρινούς σταθμούς δεν σου λέει κάτι; όσο αυστηρά ρυθμισμένη κι αν είναι η εμβέλεια σε παράκτιους σταθμούς, κάποια στιγμή θα συνδεθεί το κινητό και με πολλούς απομακρυσμένους και θα συμβούν drop calls ή θα έχεις εικονικό σήμα ή εναλλαγές. Οι μπάρες επίσης δεν σημαίνουν τίποτα απολύτως. Αν υπάρχει θόρυβος στο κανάλι επικοινωνίας ή αν οι εμβέλειες ρυθμίζονται όπως να' ναι και το κινητό γίνεται μπαλάκι του πινγκ πονγκ από κυψέλη σε κυψέλη με συνεχή handovers,η ποιότητα επικοινωνίας Όπως και να την ορίζεις(ποιότητα ήχου, ταχύτητα πρόσβασης κλπ) πάει περίπατο. Επίσης, το ότι μπορεί να υπάρχει διάλειψη σκιάς σου λέει κάτι; για νδ μην αναρωτιέσαι γιατί δεν έχεις σήμα παντού καρφωμένο. Τέλος, το ότι μπορεί να εκπέμπουν 2 ή και οι 3 πάροχοι από τον ίδιο σταθμό δεν σημαίνει ούτε ότι έχουν κοινό δίκτυο, ούτε ότι οι κεραίες βρίσκονται στο ίδιο ύψος, ούτε ότι είναι ρυθμισμένη η γωνία κλίσης τους με τον ίδιο τρόπο, ούτε ότι εκπέμπουν τα πάντα όλα (2G/3G/4G) και σε όλες τις συχνότητες. Για τα "μοτίβα" εναλλαγής το αφήνω πραγματικά ασχολίαστο. Και, Τέλος, δεν έχει να κάνει το πρόβλημα ενός ανθρώπου με το τι κάλυψη έχει σε συγκεκριμένο σημείο της Πιερίας ή της Ημαθίας ή της Θεσσαλονίκης ένας πάροχος. Διαβάζουμε πραγματικά συνεχώς το τι συμβαίνει από το ένα δωμάτιο του σπιτιού σου στο άλλο σε κάθε πάροχο, κάθε 2ο ποστ σου. Το λες και αναμάσημα των ίδιων και των ίδιων Edited November 22, 2017 by kotsianis7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 (edited) Κλασσικη Vodafone... Μαλλον εχει θεμα στο σημα στο σπιτι του ή μιλαει στο κινητο. Μετα για τα μηνυματα,οταν εισαι σε 4G χανονται οι εισερχομενες κλησεις και μηνυματα.Το θεμα αυτο το ειχα αλλα εχω διαβασει οτι επηρεαζει και συνδρομητες της Wind,με την οποια αναπτυσσουν απο κοινου δικτυο μεσω της Victus(θεμα στον εξοπλισμο ή κατι εγινε λαθος στην εγκατασταση,δηλαδη δεν εγιναν σωστες ρυθμισεις).Εχω απλο cu και φοιτητικο cu οι δικοι μου μαζι με f2g. Οσο για τα drop calls σε 2G ειχα θεμα κυριως λογω φορτου στο δικτυο το καλοκαιρι.Η επαρχια δεν εχει αρκετη χωρητικοτητα και το καλοκαιρι βουλιαζει.Ειδικα τον δεκαπενταυγουστο. Οι εισερχόμενες δεν χάνονται στη Vodafone με 4G. Χάνονται στους άλλους που το κρατάνε μέχρι το τέλος. Το δίκτυο δεν ειναι κοινό. Θα θέλε η Wind. Φόρτο δεν εχει. Μήπως ειναι σε 2G και εχει κίνηση εκείνη την ώρα σε δεδομένα; Μήπως φτάιει η συσκευή; Edited November 23, 2017 by XP130TD Εκτός ΟΠΧ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Οι εισερχόμενες δεν χάνονται στη Vodafone με 4G. Χάνονται στους άλλους που το κρατάνε μέχρι το τέλος. Το δίκτυο δεν ειναι κοινό. Θα θέλε η Wind. Φόρτο δεν εχει. Μήπως ειναι σε 2G και εχει κίνηση εκείνη την ώρα σε δεδομένα; Μήπως φτάιει η συσκευή; Iphone 5s εχω και οι δικοι μου xiaomi redmi note 3 με τον mediatek και redmi note 4 snapdragon global version με B20. Εισερχομενες δεν χανει,sms εχασε στο iPhone με ios 10.3.3 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luna1 Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Παιδιά δυστυχώς δεν έχω ιδέα από 4g και 2g και τα σχετικά. Αυτό που ξέρω είναι πως οι κλήσεις αποτυγχάνουν ακόμα και όταν είναι έξω ή στη δουλειά ή στο σπίτι δεν έχει να κάνει. Επίσης όταν επιτέλους πραγματοποιηθεί μια κλήση (τις ημέρες που υπάρχει το πρόβλημα πάντα μιλάμε γιατί δεν είναι κάθε μερα) σχεδόν παντα έχει θόρυβο και εν τέλει πέφτει η γραμμή. Δε συμβαίνει πάντα αλλά την ημέρα που έγραψα το μνμ στο φόρουμ πραγματικά είχε πάρα γίνει το πράγμα. Επίσης μνμ που έστειλα το πρωί παραδόθηκε αργά το απόγευμα και μετά από ώρες και τα υπόλοιπα που είχα στείλε. Δε γνωρίζω ούτε από δίκτυα ούτε όλα αυτά που λέτε. Μια συμβουλή θέλω. Αν είχε πρόβλημα η συσκευή δε θα δεχόταν καθόλου κλήσεις και δε θα μπορούσε ούτε εκείνος να καλέσει σωστά; Εκείνος καλεί κανονικά οπότε θέλει.. Τι μας συμβουλεύεται να κανουμε; Είναι κάτι που μπορούμε να ρυθμίσουμε από τι συσκευή ή να απευθυνθούμε στη vodafon; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 η ή κάρτα sim η το δίκτυο καλό θα ήταν να πας σε κατάστημα Vodafone η να βρεις μια άλλη sim να δοκιμάσεις πρώτα και μετά καρφί σε κατάστημα Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Παιδια ερωτηση.. γιατι στην Γραμμη Πειραιας-Χανια μονο η Cosmote εχει 4G καθ ολη την διαδρομη στα ανοιχτα ... ενω με βονταφον μολις βγει απο το λιμανι τελειωνει .. και εισαι εκτος δικτυου και μεχρι να φτασει στη Σουδα τιποτα.. Και στο δρομολογιο με το πλοιο της Blue Star αλλα και με το Ελυρος της ΑΝΕΚ.Θα τσεκαρω και την Πεμπτη που παω Ανκονα ... τι παιζει με το σημα ανοιχτα στην Αδριατικη... Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 (edited) Έχει πέσει το σύμπαν σε σταθερή (φωνή και δεδομένα) και κινητή (Data). Πέσαν σταθμοί σε ιδιαίτερα σε Ξανθή και κάποιες Κομοτηνή. Έχει λίγη ώρα που με ενημέρωσαν συνεργάτες και φίλοι από την περιοχή. Το 3g 0,2/0,2 και το 4g έχουν πέσει σταθμοί δεν παίζει καθόλου ανά περιοχές (σε voda και wind). Μόνο η πράσινή έχει 4g σε ταχύτητες 3down/1.6up και λειτουργεί η σταθερή τους. To 3g σέρνεται. Όποιος ξέρει κάτι μας ενημερώνει να ενημερώσουμε τους δικούς μας από εκείνες τις περιοχές. Edit: Θα αποκατασταθεί σήμερα άγνωστο το πότε. Edited December 10, 2017 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Παιδια ερωτηση.. γιατι στην Γραμμη Πειραιας-Χανια μονο η Cosmote εχει 4G καθ ολη την διαδρομη στα ανοιχτα ... ενω με βονταφον μολις βγει απο το λιμανι τελειωνει .. και εισαι εκτος δικτυου και μεχρι να φτασει στη Σουδα τιποτα.. Και στο δρομολογιο με το πλοιο της Blue Star αλλα και με το Ελυρος της ΑΝΕΚ.Θα τσεκαρω και την Πεμπτη που παω Ανκονα ... τι παιζει με το σημα ανοιχτα στην Αδριατικη... Να προσέξεις να μην μπείς σε δορυφορικό δίκτυο στην Αδριατική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Παιδια ερωτηση.. γιατι στην Γραμμη Πειραιας-Χανια μονο η Cosmote εχει 4G καθ ολη την διαδρομη στα ανοιχτα ... ενω με βονταφον μολις βγει απο το λιμανι τελειωνει .. και εισαι εκτος δικτυου και μεχρι να φτασει στη Σουδα τιποτα.. Και στο δρομολογιο με το πλοιο της Blue Star αλλα και με το Ελυρος της ΑΝΕΚ.Θα τσεκαρω και την Πεμπτη που παω Ανκονα ... τι παιζει με το σημα ανοιχτα στην Αδριατικη... Δεν συμβαίνει τίποτα. Μονο η Cosmote έχει κάλυψη σε όλες τις θάλασσες. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts