Jump to content

luna1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    56
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by luna1

  1. Παιδιά δυστυχώς δεν έχω ιδέα από 4g και 2g και τα σχετικά. Αυτό που ξέρω είναι πως οι κλήσεις αποτυγχάνουν ακόμα και όταν είναι έξω ή στη δουλειά ή στο σπίτι δεν έχει να κάνει. Επίσης όταν επιτέλους πραγματοποιηθεί μια κλήση (τις ημέρες που υπάρχει το πρόβλημα πάντα μιλάμε γιατί δεν είναι κάθε μερα) σχεδόν παντα έχει θόρυβο και εν τέλει πέφτει η γραμμή. Δε συμβαίνει πάντα αλλά την ημέρα που έγραψα το μνμ στο φόρουμ πραγματικά είχε πάρα γίνει το πράγμα. Επίσης μνμ που έστειλα το πρωί παραδόθηκε αργά το απόγευμα και μετά από ώρες και τα υπόλοιπα που είχα στείλε. Δε γνωρίζω ούτε από δίκτυα ούτε όλα αυτά που λέτε. Μια συμβουλή θέλω. Αν είχε πρόβλημα η συσκευή δε θα δεχόταν καθόλου κλήσεις και δε θα μπορούσε ούτε εκείνος να καλέσει σωστά; Εκείνος καλεί κανονικά οπότε θέλει.. Τι μας συμβουλεύεται να κανουμε; Είναι κάτι που μπορούμε να ρυθμίσουμε από τι συσκευή ή να απευθυνθούμε στη vodafon;
  2. Γεια σας παιδια. Δε ξερω αν ειμαι στο σωστο topic για να ρωτησω αυτο που θελω. Καλω ενα συνδρομητη της Vodafon (ειναι νομιζω cu φοιτητικο) και 8/10 φορες που θα καλεσω ακουω το "ο συνδρομητης που καλεσατε θα ειδοποιηθει για την κληση σας οταν θα ειναι διαθεσιμος" και τις τελευταιες μερες καθυστερει να λαβει και τα μνματα μου οσο παει χειροτερευει. Η συσκευει ειναι κανονικα ανοιχτη μπορει και να σερφαρει χωρις προβλημα αλλα εχει και ελαχιστες αναφορες απο αλλους οτι καλουν και δε τον βρισκουν. Εγω ειμαι συνδρομητης cosmote νομιζω ομως οτι το προβλημα το εχει εκεινος και οχι εγω. Απ οτι καταλαβαινω ειναι θεμα σηματος αλλα δεν ειναι λογικο καθημερινα 8/10 να μην εχει σημα και δε ζει και σε καμια σποιλα μεσα σε πολη μενει. Δεν εχουμε απευθυνθει ακομη σε καποιον ειδικο και ειπα να ρωτησω αν εχει συμβει κατι παρομοιο και σε εσας ή αν φανταζεστε τι μπορει να παιζει. Ευχαριστω.
  3. Το μόνο σίγουρο όμως δεν είναι ότι η καθυστέρηση βρίσκεται στο άνοιγμα του σάκου; Στις 30/05 φαίνεται ότι αναχώρησε από Κίνα και επόμενη ενημέρωση είναι στις 07/07 που φάνηκε στο αεροδρόμιο. Δηλαδή μετά από ένα μήνα. Αποκλείεται να ταξίδευε τόσο καιρό αν είναι δυνατόν. Τώρα δε ξέρω αν το φταίξιμο είναι σε υπαλλήλους του αεροδρομίου ή των ΕΛΤΑ. Οκ για τους πωλητές αλλά και εγώ ένα μαγιό παρήγγειλα, αν είναι να τελειώσει το καλοκαίρι και μετά να έρθει βράστα!! :fool: :angry:
  4. Παιδιά καλησπέρα. Έχω καιρώ να γράψω κάτι στο φόρουμ καθώς δεν αντιμετώπιζα κάποιο πρόβλημα γιατί δεν έκανα πολλές παραγγελίες τελευταία. Το μόνο που άκουγα από γνωστούς είναι ότι τα περισσότερα δέματα περνάνε πλέον τελωνείο. Τι φάση; Γιατί συμβαίνει αυτό; Έχω μια παραγγελία από Μάιο και ακόμα δεν έχω παραλάβει. Πάντως δε φαίνεται να περνάει τελωνείο. Για πολυ καιρό δε μου εμφανιζόταν καθόλου στη παρακολούθηση και φοβόμουν μήπως μου έδωσαν fake track number γιατί είναι από Κίνα aliexpress και ξεκινάει με RU. Πλέον πιστεύω πως ο πωλητής δε φταίει καθόλου και δεν αξίζει αρνητικό feedback γιατί από ότι καταλαβαίνω τα ΕΛΤΑ το έχουν παρακάνει τελευταία. Για ρίξτε μια ματιά : Κωδικός Αντικειμένου: RU728289255CN 15/7/2017, 11:15:05 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ) 15/7/2017, 09:15:05 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ 7/7/2017, 16:09:30 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 30/5/2017, 02:01:00 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ 27/5/2017, 11:18:00 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
  5. Παιδια συμφωνω απολυτα μαζι σας! Ειναι εναντια στους ορους του paypal και το γνωριζα και γω οταν το εκανα! Ενα παραθυρακι ειναι που βρεθηκε για να παρακαμψουμε τα cc. Εαν κοιταξετε παλαιοτερα ποστ θα δειτε οτι εχω αναφερει ξανα το περιστατικο αλλα το μονο που μου ελεγαν ηταν " εγω τοσο καιρο κανω αγορες και δεν επαθα τπτ, κατι αλλο θα συμβαινει" Απο εκει και περα οταν εγινε γνωστο το κολπο με το send money κανεις δεν ανεφερε κατι για το τι ονομα θα δωσεις στο ψευτικο λογαριασμο σου :shifty: Το μονο που ελεγαν ολοι ηταν οτι θελει απαραιτητα διαφορετικο email! Δεν ειμαστε ολοι τις τεχνολογιας ουτε ειμαστε τοσο εξυπνα μυαλα! Ακομα μαθαινω και γω! Το paypal το εκανα απο τοτε που μπηκαν τα cc αλλιως πριν ιδεα δεν ειχα. Με απλη χρεωστικη και μια χαρα ημουν! Τωρα αν εχει καποιος να με συμβουλεψει σχετικα με την διαδικασια θα χαιρομουν πολυ! Ας πουμε να παραδεχτω οτι ειναι δικα μου και τα 2 acc και να τελειωνει η φαση? Ετσι και αλλιως μου τα εχουν μπλοκαρει και τα 2. Τα χρηματα μου θα μου επιτρεψουν να τα τραβηξω τουλαχιστον?
  6. Τα εγγραφα που μου ζητουν λογικα πρεπει να τα παραλαβω απο τη τραπεζα, οπου ρωτησα υπαλληλο και δεν ειχε ιδεα. Και αντε τα εγγραφα οκ καπου θα τα βρω ισως εαν τηλεφωνισω στη τραπεζα.. Για το οτι πρεπει να δικαιολογισω την υποπτη συναλλαγη μου τι πρεπει να πω? Αυτο ελεγα και παραπανω, οτι ειναι παρανομο αυτο που κανουμε στελνοντας χρηματα στους εαυτους μας, οποτε δε μπορω και να δικαιολογιθω! Επισης το ιδιο μου ζητανε και για τον δευτερο λογαριασμο ο οποιος οπως ξερουμε δε συνδεεται καν με καρτα! Αρα? Γι αυτο ρωταω εαν υπαρχει καποιος με το ιδιο προβλημα η παρομοιο που να εκανε αυτη τη διαδικασια.
  7. Οι μονες αγορες που εκανα ηταν απο ebay και ενα ευρωπαικο σαιτ με προιοντα αισθητικης(ειμαι κοπελα οπως καταλαβαινεις) καθως τα χρειαζομαι για τη δουλεια μου! Απο κει και περα οι υπολοιπες κινησεις μου ηταν να στελνω χρηματα στον εαυτο μου για να κανω αυτες τις συναλλαγες! Το email που ελαβα ελεγε : We recently noticed a pattern of activity in your account that is maybe high risk. Απο εκει καταλαβαινω πως αναφερεται στο send money! Τι αλλο? :wacko:
  8. Σαν τι να εκανα λαθος? :( Το paypal το δημιουργισα λογω των cc και με αυτο το τροπο εκανα και εγω αρκετες αγορες οπως λες και εσυ πριν μου το μπλοκαρουν. Δεν ηταν η πρωτη φορα που το επιχειρησα! Επισης οσο καιρο προσπαθουσα να το ξεμπλοκαρω, καποιες φορες μου εβγαζε σαν λυση να κανω αλλαγη του password και αλλων στοιχειων ταυτοποιησης για λογους ασφαλειας αλλα οταν ολοκληρωνα τα βηματα με εβγαζε πισω στο προβλημα με την υποπτη κινηση και τα νεα βηματα με τα εγγραφα για να ακολουθησω! Μια το ενα και μια το αλλο δλδ. Γι αυτο και σταματησα να ασχολουμε! Μηπως γνωριζεις κατι για τη διαδικασια ανακτησης?
  9. Παιδια καλησπερα. Νομιζω πως εχω ξανα κανει ενα παρομοιο ποστ πριν καποιους μηνες αλλα επειδη αγανακτησα να προσπαθω να βρω λυση στο προβλημα, το αφησα στην ακρη. Θελω λοιπον να ρωτησω και παλι εαν καποιος εχει ακολουθησει τη διαδικασια ξεμπλοκαρισματος ενος λογαριασμου paypal. Σαν επιπλεον στοιχεια να αναφερω οτι μου εχουν μπλοκαρει τους 2 λογαριασμους μου καθως εκανα το κολπο με το send money to friends/family λογω του οτι εντοπισαν υποπτες κινησεις. Καποιοι στο forum ειχαν αναφερει οτι ισως εφτεγε οτι εκανα log in απο τον ιδιο browser αν και δεν συμφωνησαν πολλοι με αυτο το σκεπτικο. Οποιος παντως και αν ειναι ο λογος, θα ηθελα και παλι να κανω μια προσπαθεια να το ξεμπλοκαρω γιατι εχω μεσα και καποιο χρηματικο ποσο. Μου ζητουν να ανεβασω αποδεικτικα εγγραφα σε σχεση με τη καρτα μου και τη διευθυνση μου για τα οποια η υπαλληλος στη τραπεζα της Πειραιως δεν ειχε ιδεα. Περα απο αυτο ζητουν τα ιδια στοιχεια και για τον δευτερο λογαριασμο ο οποιος οπως ξερετε απο το κολπο του send money δεν συνδεεται με καρτα αρα δε ξερω πως να τους στειλα αυτα που θελουν. Κατι επισης ανησυχητικο ειναι οτι μου ζητουν να απολογηθω για μια συγκεκριμενη υποπτη κινηση μου στο λογαριασμο που προφανως ηταν και η αιτια του κλειδωματος των accounts. Τι υποτιθεται οτι πρεπει να πω? Οτι εστελνα χρηματα στον ιδιο μου τον εαυτο, κατι που ειναι αντιθετο με τους ορους του paypal? Ας βοηθησει οποιος γνωριζει. Ευχαριστω!
  10. Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου! Μπορεις να μου δωσεις περισσοτερες πληροφοριες? Οταν λες να συνδεσω τραπεζικο λογαριασμο εννοεις ασχετα απο την καρτα που εχω ηδη συνδεσει στο paypal?
  11. Δυο λογαριασμοι για το send money to friends/family. Υπαρχει αλλος τροπος να φορτωσουμε το balance? Τι να σας πω μπορει να ειναι παραπληροφοριση. Αυτο που βλεπω παντως ειναι πως στην αρχη εμφανιστηκε ο τροπο με το request money, μετα το paypal εβαλε ορους για τον αυξανομενο αριθμο νεων λογαριασμων και σου δεσμευαν τα χρηματα μεχρι να δουν οτι εισαι εμπιστος πελατης. Οταν δοκιμασα και εγω αυτο τον τροπο ημουν απο τους πρωτους που επεσαν μαλλον στην αλλαγη με τους ορος και οταν το ανεφερα στο φορουμ μου ειπαν πως λανθασμενα επελεξα να κανω τις αγορες μου ετσι. Μου συστησαν το send money to friends με τα δυο διαφορετικα acc αλλα δε κρατισε για πολυ και αυτο. Εκανα καποιες αγορες και τωρα συμβαινει αυτο. Επειδη ψαχνω μερες να βρω λυση το μονο που ακουω ειναι πως παλι κατι μπαινει εμποδιο στις αγορες μας, ισως να ειναι το πιο ευκολο που ερχετε στο μυαλο του κοσμου με ολα οσα γινονται. Το να εχει η τραπεζα προβλημα δε το σκεφτικα να πω την αληθεια γιατι απο τα error που εμφανιζονται δε φαινεται κατι τετοιο. Τι μια βλεπουν υποπτες κινησεις στο λογαριασμο, την αλλη μου βαζουν να κανω ενα σορο επιβεβαιωσεις για να πιστουν οτι ειμαι εγω ο κατοχος και την αλλη μου βγαινει error οτι ο παραληπτης δε θεχετε χρηματα με αυτη τη μεθοδο αποστολης! Δε ξερω τι συμβαινει. Σκεφτηκα να επικοινωνησω μεσω email για πιο ευκολα καθως δε ξερω εαν θα μπορεσω να συνεννοειθω τηλεφωνικως αλλα ετσι οπως τα βλεπω τα πραγματα με τα email που μου στελνουν μαλλον θα πρεπει να παρω τηλεφωνο!
  12. Και εγω με αυτον τον τροπο εχω κανει καποιες μεταφορες τον τελευταιο μηνα και τωρα ξαφνικα παγωσε. Δυο λογοαριασμοι! Και το περιεργο ειναι πως ενω εκανα μια μεταφορα χωρις προβλημα πριν μερικες μερες, αμεσως μετα παω να κανω δευτερη και εκει ακριβως δημιουργιθηκε το προβλημα! Τι μπορει να εκανα λαθος τωρα που πριν δε το εκανα? Το κακο επισης ειναι πως προσπαθω να επικοινωνισω με το paypal αλλα ολο μου σπαμαρει ετοιμα μηνυματα χωρις να επικοινωνει καποιος ειδικος μαζι μου! Ειλικρινα δε ξερω τι να κανω και πως να λυσω αυτο το προβλημα! Ειναι μεγαλη αναγκη να παραγγειλω απο εξωτερικο λογο της δουλειας μου και τωρα εχω φρικαρει!
  13. Παιδιά θέλω απλά να σας ενημερώσω. Απ 'οτι κατάλαβα το paypal έχει πάρει χαμπάρι την κατάσταση με το send money to friends/family και μπλοκάρει account! Όπως είχε γίνει με το request money και τα νέα account paypal που σου δέσμευαν τα χρήματα για 21 μέρες περίπου! Τις τελευταίες μέρες αναζητώ λύση για το παγωμένο μου acc αλλά κανείς δε γνωρίζει κάτι παρόμοιο και λίγοι πλέον ασχολούνται καθώς απ ότι βλέπω έχουν καταπιαστεί οι περισσότεροι με κάρτες του εξωτερικού! Ενιγουει σήμερα πάγωσε το δεύτερο acc καθώς το ίδιο συνέβει και σε έναν γνωστό μου για άγνωστους λόγους με τη πρόφαση ύποπτης κινητικότητας του λογαριασμού! Απ ότι ακούω και μέσω γνωστών αλλά και από το ίντερνετ, αυτό συμβαίνει τελευταία γιατί θέλει προφανώς το paypal να μηδενίσει της πιθανότητές μας να κάνουμε κάθε συναλλαγή!! Για οποιοδήποτε νέο αφήστε ένα σχόλιο αν και είναι πολύ χλωμή η κατάσταση. Μονόδρομος οι κάρτες εξωτερικού τύπου revolut ή τέλος στις αγορές από εξωτερικό!
  14. Σε ευχαριστώ και παλι για την απάντηση σου. Σε επόμενη προσπάθεια που εκανα με το paypal μου έβγαλε οτι το acc μου έχει πρόβλημα και δε μου επιτρεπουν να στειλω χρηματα! Θέλουν να βεβαιωθούν οτι δεν παραβίασε κάποιος τον λογαριασμο,. Μου εβαλαν να κάνω κάποια βήματα για να επανέλθει, όπως να αλλάξω κωδικό και security questions, να βάλω παλι τον αριθμο της κάρτας για να βεβαιωθούν πως είμαι εγώ ο κάτοχος κλπ. Τα εκανα μια χαρά με έβγαλε στην αρχική σελιδα να κάνω log in και με το που μπαίνω μου βγάζει παλι την ειδοποίηση οτι το acc μου έχει πρόβλημα! Ξανά πάω στο κεντρο επίλυσης προβλημάτων αλλά δεν υπάρχει κανένα βήμα να ακολούθησε αλλά ουτε κάποια αναφορά για το ποιο μπορεί να είναι το πρόβλημα!!! Πραγματικα τα έχω πάρει!!! Καμια ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει?? Να επικοινωνίσω μήπως τηλεφωνικά μαζί τους?
  15. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου και για τις προτάσεις σου! Το μόνο που με ανησυχεί είναι ότι δεν το έχω και πολύ με τις ιντερνετικές συναλλαγές και τις κάρτες.. Όσο καιρό παραγγέλνω από ίντερνετ είχα πάντα μια απλή visa μόνο για τέτοιες αγορές και ήταν πολύ απλά τα πράγματα! Paypal τον τελευταίο καιρό άρχισα να χρησιμοποιώ λόγο των cc και ακόμα δεν έχω καταλάβει τι γίνεται, γι αυτό και έχω και το πρόβλημα που προανέφερε στο παρά πάνω ποστ. Τώρα για τη revolut από τι στιγμή που είδα ότι πρέπει να φωτογραφίσεις την ταυτότητα σου και να τη στείλεις για varify, να μπλεχτείς με όλα αυτά και με κωδικούς και τέτοια την απέρριψα και φαντάζομαι το ίδιο θα ζητάνε και όλες οι άλλες κάρτες που ανέφερες όπως είναι λογικό. Να φανταστείς τη πρώτη φορά που έκανα paypal για να κάνω το request money μου δέσμευσαν 25 euro και ούτε πρόκειται να τα πάρω πίσω! Είναι που είμαι αρχάρια σε αυτά τα πράγματα αλλά είναι ότι είμαι και άτυχη! Μια χαρά είχα βολευτεί με το send/money to friends αλλά πάει και αυτό! Τι να πω! Ευχαριστώ πάντως και πάλι! Ίσως κάποια στιγμή να το ψάξω περισσότερο με αυτές τις κάρτες.
  16. Αυτή τη κάρτα την χρησιμοποιούσα πριν τα cc και έκανα τις αγορές μου κανονικά! Τώρα σχετικά με τη σύνδεσή της στο paypal έχω ελέγξει τα όρια των συναλλαγών και στα δυο account όπως είπα και είναι οκ! Τώρα τι μπορεί να άλλαξε από μόνο του, δεν γνωρίζω.. Το περίεργο είναι πως μεταφέρω τα πρώτα 5 eu μια χαρά.. μετά πάω για τα υπόλοιπα και error, μεταφέρω άλλα 5 ευ πάλι μια χαρά και πάω για τα υπόλοιπα και πάλι error! Και δεν είναι και κανένα μεγάλο χρηματικό ποσό! Πριν ένα μήνα περίπου μετέφερα από άλλη κάρτα περίπου 80-90 eu χωρίς κανένα πρόβλημα! Βέβαια δεν αποκλείω να φταίει το ότι η κάρτα είναι prepaid, γιατί δεν έχει καμία σχέση με τις depit! Τα έχω παίξει πραγματικά! Ας μας πει και κάποιος άλλος αν είχε παρόμοιο πρόβλημα για να ξέρω πως να κινηθώ... Σχετικά με τη revolut μου φαίνεται τεράστια διαδικασία όλο αυτό για να την κάνω..
  17. Παιδιά γεια σας και πάλι. Αυτό το paypal δε θα μας αφήσει σε ηρεμία! Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι το εξής.. Από ένα λογαριασμό paypal με συνδεδεμένη prepaid της Πειραιώς θέλω να στείλω χρήματα σε δεύτερο λογαριασμό χωρίς συνδεδεμένη κάρτα με τον τρόπο send money to friends/family που στο παρελθόν το έχω καταφέρει αρκετές φορές. Τη συγκεκριμένη κάρτα πρώτη φορά τη συνδέω σε paypal και για να μη γίνει καμιά στραβή στέλνω πρώτα 5 euro. Όλα καλά λοιπόν και πάω να στείλω τα υπόλοιπα 85 euro που ήθελα αλλά τπτ! Μου έβγαλε ότι η συσκευή μου δεν είναι έμπιστη,μου έστειλαν σε μήνυμα ένα κωδικό,τον έβαλα έστειλα άλλα 5 για δοκιμή και τα δέχεται. Προσπαθώ πάλι να στείλω όσα έχουν απομείνει και μου βγάζει αυτό "Sorry, the recipient does not accept payments using this payment method. Please choose another." Εδώ και αρκετή ώρα αυτά τα δυο μηνύματα μια με τη συσκευή και μια με τη μέθοδο πληρωμής εμφανίζονται το ένα μετά το άλλο! Την συσκευή την έχω κάνει varify καμιά 5 φορές. Δε βγάζω άκρη! Να σας πω πως υπάρχει υπόλοιπο στην κάρτα και είναι υπολογισμένες οι κρατήσεις των μεταφορών, ενώ έχω ξεμπλοκάρει και όλες τις πληρωμές από τα selling tools των δυο acc. Έχει συμβεί αυτό σε κάποιον άλλο? Μήπως ξέρετε τι πρέπει να κάνω? Ευχαριστώ!
  18. Αυτό ακριβώς! Αυτό πιστεύω και εγώ και το είχα αναφέρει και σε ένα προηγούμενο ποστ! Σε ευχαριστώ που το επιβεβαιώνει και συ γιατί όλοι πέσαν να με φάνε ότι όλοι λένε για το send money και εγώ σαν ανιδεη πήγα και έκανα το request!!! Το θέμα είναι αν θα παρω πίσω τα χρήματα καθώς όντως δεν είμαι πωλητής και δε ξέρω πως θα αποδειχθεί ότι είμαι αξιόπιστη..
  19. Και όμως εγώ παντού βλέπω να αναφέρεται σαν λύση το request! Πρώτη φορά ακουσα για το send money από έναν και μονο συμφορουμητη αφού όμως είχα κάνει το request και με συμβούλεψε να το παρω πίσω και να κάνω το send money! Ήταν η πρώτη φορά που το άκουγα και τον ευχαριστώ πολύ καθώς τώρα που έγινε η χοντραδα πεσατε όλοι να μου πείτε ότι αυτός είναι ο σωστός τρόπος! Στο μεταξύ παντού λένε για το request ενω πουθενα δε διαβασα οτι με αυτον τον τροπο θα φανεις σαν πωλητης και φυσικά δεν θα ήταν δυνατόν να διαβάσω όλα τα ποστ από την αρχή μέχρι που να τυχω κάποιον που να λέει για το send money! Όπως και α έχει δε θεωρω πως έκανα εγώ κάποιο τραγικό λάθος γιατί με τόσα που διαβάσεις online δεν ξέρεις αν πάντα πιο είναι το σωστό! Τώρα ότι έγινε έγινε. Το refound θα το παρω μετά τις 21 μέρες? Το άλλο που Ρώτησα ήταν εάν ή revolut είναι μονόδρομος για αγορές που δεν δέχονται ΠΠ?
  20. Και είναι παράλογο που έχω άγνοια εφόσον τώρα άρχισα να ασχολούμαι με paypal? Για αυτόν ακριβώς τον λόγο ζήτησα και την βοήθεια του forum πρωτού κάνω κάθε ενέργεια! Εσύ που είσαι τόσο ενημερωμένος μήπως μπορείς να μου πεις που έκανα το λάθος και με θεωρεί πωλητή? Γιατί με αυτή σου την απάντηση δε με βοηθάς καθόλου!!!
  21. Γεια σας και πάλι. Πριν από κάποιες μέρες ζήτησα τη βοήθεια σας σχετικά με τη διαδικασία του request money στο paypal. Αντιμετώπισαν κάποια προβλήματα καθώς προφανώς προσπαθούν να δυσκολέψουν τις αγορά μας όλο και περισσότερο. Έτσι λοιπόν έκανα το request αλλά επειδή με έβλεπε το paypal ως νέο πελάτη(έκανα paypal λόγο cc τον τελευταίο καιρό) μου δέσμευσε τα χρήματα για 21 μέρες νομιζω και δεν είναι και σίγουρο εάν θα τα παρω πίσω. Για να σε εμπιστευθούν και να θεωρίθεις αξιόπιστος πελάτης πρέπει να κανείς ορισμένες συναλλαγές χωρίς να σου κάνουν despute ή κάτι τέτοιο. Μα πως να κάνω συναλλαγές εφόσον μου κρατάν τα χρηματα!? Επίσης γράφει στο acc μου κάτι ασυναρτησίες για κάτι δεματα και shipping λες και παρήγγειλα κάτι ή σα να είμαι εγώ πωλητής. Έτσι λοιπόν μετά από προτροπή ενός συμφορουμητη έπρεπε να κάνω send money to family/friends ως πιο αποτελεσματική μέθοδο! Για να το κάνω αυτό έπρεπε να αναίρεσω τη προηγούμενη ενέργεια μου με to requst αλλά εμφανιστηκε ως refound στον λογαριασμό μου και παραμένουν επίσης δεσμευμένα τα χρήματα για τον ίδιο λόγο! Με λίγα λόγια τη πατησα!!! Δεν έχω ακούσει πάντως από κάποιον άλλον με παρόμοιο πρόβλημα και μου φαίνεται περίεργο!!! :mad: Επιπλεον, για τις αγορές που δεν δέχονται paypal η revolut είναι μονόδρομος? Ζήτω συγνώμη για το κατεβατο, ήθελα μόνο να σας ενημέρωση για την εξέλιξη της περίπτωσης μου!
  22. Για το send money to friends δεν πρέπει να δημιουργήσουμε ένα νέο paypal με διαφορετικά στοιχεία χωρίς να το συνδέσουμε σε καρτα και να στείλουμε τα χρήματα εκεί ώστε να κάνουμε από εκεί τις αγορές? Το ότι ο βασικός μου λογαριασμός paypal δημιουργήθηκε σχετικά πρόσφατα μήπως θα έχω πρόβλημα και με αυτόν τον τρόπο? Δεν γνωρίζω πως να το κάνω ακριβώς αν μπορεί κάποιος να αναρτήσει πληροφορίες! Ευχαριστώ!
  23. Ετσι ακριβως FIREBLADE1! Οπως τα λες ειναι και με εκφραζεις απολυτα! Και δεν ειναι οτι συνηθιζα να κανω αγορες απο παλια! Τωρα μπηκα στο χορο και μαλιστα στα βαθια απ οτι βλεπω με cc κλπ! Αυτο με το Send money to family or friends διστυχως δε το γνωριζα αν και επεσε το ματι μου σε αυτη την επιλογη τη στιγμη που εκανα το request :worry: Γινεται με τον ιδιο περιπου τροπο? Αν υπαρχουν καπου οι οδηγιες ωστε να το κανω ετσι, θα ηταν πολυ βοηθητικο να μου πεις :O Δεν μπορω να καταλαβω γιατι συνεβει αυτο σε μενα, δε πιστευω οτι εκανα κατι λαθος! Μαλλον με πηρε με κακο ματι το paypal :blink: Νομιζω υπαρχει επιλογη να ακυρωσω το request και θα το κανω με σκοπο να ακολουθησω τον δικο σου τροπο! Παντως σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας :) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ισως γιατι και εγω εχω προβλημα με το κολπακι του balance! :mad:
  24. Ναι οκ με το send! Kαι αccept εκανα οταν μπηκα στο paypal μου μετα το request! Εκει ηταν που μου ζητησε και το iban αλλα δεν εδωσα! Διπλα στο pending μου βγαζει αυτο : Make sure to add your shipping or tracking info. This payment will be in your pending balance until 9 February 2016. It may be available sooner, once we know the transaction went smoothly. Απο κατω γραφει : ΟΚ to ship , τα στοιχεια μου και τη διευθυνση μου! :( Τι φαση?
  25. Για μενα τα 19 eur δεν ειναι λιγα παντως! Αλλα γενικα αγχωνομαι οταν κανω τετοιες διαδικασιες με τραπεζικους λογαριασμους γιατι δεν ειμαι συνηθισμενη και αν κανω κατι λαθος αντε να βγαλω ακρη μετα! Μακαρι να ειναι οπως τα λες γιατι οσο και αν εψαξα αυτη τη διαδικασια στο internet, κανεις δεν ανεφερε πως πρεπει να περιμενεις για να μεταφερθουν τα χρηματα οποτε και εγω πιστευα πως θα γινει αμεσως! Εκτος αυτου πριν επιβεβαιωσω το request μου ζητουσε να συνδεσω ενα iban και κατι για withdrawal που δεν εχω ιδεα τι ειναι και ετσι συνεχισα χωρις να δωσω iban καθως ουτε αυτο το ειχε αναφερει καποιος στο νημα για το request money! Γι αυτο τωρα φοβαμαι μηπως εκανα εγω πατατα :( Παντως σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου!
×
×
  • Create New...