MitsosDaBest13 Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Vodafone H+ στη Βαρβιτσα Λακωνίας με Φουλ σήμα. Έχει τη χειρότερη ταχύτητα απ' όλες, περίπου 7 φορές μικρότερη από τις άλλες. Για να έχει τόσο υψηλό Ping, φαντάζομαι πως θα υπάρχει βλάβη. Μάλλον θα το δηλώσω από την εφαρμογή. Το χωριό είναι πολύ μικρό, οπότε μάλλον δε θα ασχοληθούν. Εκτός κι αν ο ίδιος σταθμός, καλύπτει κι άλλα χωριά. http://www.speedtest.net/android/2136713564.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Καποιος φώναζε πέρσυ για την Μαρίνα του Φλοίσβου (ότι δεν επιτρέπεται να μην έχει σήμα και να έχει η Cosmote) Τώρα που πέρασα από εκεί και πλέον είναι χορηγούμενη από Vodafone (όλα κόκκινα) και όχι Cosmote, πίανω 70αρια με full 4G στα 1800 (Cosmote δεν ειχα να δώ μηπως ειναι εκτος δικτύου). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 (edited) Στη βαρβιτσα Λακωνιας μαλλον 900 αρι απο μακριά οπως και γενικοτερα στην ανατολικη πελοποννησο Edited August 15, 2016 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 (edited) Σίβηρη Χαλκιδικής πριν 3 χρόνια το δίκτυο κοβόταν σε οποιονδήποτε πάροχο. Φέτος το 3g μέσα στο σπίτι δεν δούλευε καθόλου καλά αλλά το 4g δούλευε υποδειγματικά και στους κόκκινους και στους πράσινους και βγάζαμε facetime και με τους δυο. Δόξα το Θεό θυμήθηκαν το 1 πόδι Χαλκιδικής. Πεύκα Θεσσαλονίκης το 4g ψηλά είναι απαγορευμένο και παίζουμε μπάλα με gprs μόνο και με κόψιμο δικτύου. Ενημερώστε και όσοι μένετε εδώ την vodafone. Μου είπαν οτι σύντομα θα βελτιωθούμε Edited August 16, 2016 by tilaverboy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 4G μέσα στο σπίτι μου στα Τρίκαλα.Απο όσο ξέρω υπάρχει κεραία κάπου κοντά. Down:55mbps Up:17 Ping: 70 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Συμβαίνει σε κανέναν άλλον που χρησιμοποιεί Vodafone και έχει ενεργοποιημένο τον εντοπισμό τοποθεσίας μέσω δικτύου, να του βγάζει ότι βρίσκεται σε κάποιο εντελώς διαφορετικό μέρος σε εφαρμογές όπως widgets καιρού κλπ που ζητάνε τοποθεσία; Για παράδειγμα, Εγώ βρίσκομαι στην Τήνο και μου βγάζει αρκετά συχνά ότι η τοποθεσία είναι η Θεσσαλονίκη. Το περίεργο είναι πως δεν το κάνει πάντα παντού... Δηλαδή μπορεί στο Google now να δείχνει Θεσσαλονίκη και στο widget καιρού αντίστροφα. Αυτή τη στιγμή δείχνει σωστά σωστά τα widgets, αλλά η εφαρμογή net monitor δείχνει αυτό : Να πιάνω από 500χλμ μακριά νομίζω ότι δεν γίνεται... Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrMusicman Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Vodafone 4G SpeedTest στο κέντρο του Ηρακλείου Κρήτης (δημαρχείο), με το σημείο γεμάτο από κόσμο. http://www.speedtest.net/android/2138951370.png 3G SpeedTest http://www.speedtest.net/android/2138959042.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Συμβαίνει σε κανέναν άλλον που χρησιμοποιεί Vodafone και έχει ενεργοποιημένο τον εντοπισμό τοποθεσίας μέσω δικτύου, να του βγάζει ότι βρίσκεται σε κάποιο εντελώς διαφορετικό μέρος σε εφαρμογές όπως widgets καιρού κλπ που ζητάνε τοποθεσία; Για παράδειγμα, Εγώ βρίσκομαι στην Τήνο και μου βγάζει αρκετά συχνά ότι η τοποθεσία είναι η Θεσσαλονίκη. Το περίεργο είναι πως δεν το κάνει πάντα παντού... Δηλαδή μπορεί στο Google now να δείχνει Θεσσαλονίκη και στο widget καιρού αντίστροφα. Αυτή τη στιγμή δείχνει σωστά σωστά τα widgets, αλλά η εφαρμογή net monitor δείχνει αυτό : Να πιάνω από 500χλμ μακριά νομίζω ότι δεν γίνεται... Sent from my XT1562 ki εμενα με 4g μου βγαζει λαθος τοποθεσιες το χα γραψει και παλιοτερα εδω και δεν με πιστευανε Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Παιδια καλησπερα, ξερετε τι παιζει απο καλυψη H+ & 4G στην Σαντορινη; Πιο ειδικα Νοτια Σαντορινη περιοχη Βρυχαδα. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Κοίτα, έχει καμιά 10αριά σταθμούς και κάπου 7 micros σε όλο το νησί. Από H+ είχε ένα θεματάκι στην Οία με εικονικό σήμα, απ'όσο θυμάμαι, αλλά ήταν με UMTS 2100. Αν άλλαξε σε UMTS 900 ίσως να μην έχει πλέον θέματα. Γενικά, όλο το νησί είχε H+ σε γενικές γραμμές. Για LTE δεν ξέρω, αλλά φαίνεται όλο κόκκινο, οπότε υποθέτω (και βάσει της δικής μου εμπειρίας σε άλλες περιοχές, βάσει του χάρτη) πως θα είναι έτσι και στην πραγματικότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Κοίτα, έχει καμιά 10αριά σταθμούς και κάπου 7 micros σε όλο το νησί. Από H+ είχε ένα θεματάκι στην Οία με εικονικό σήμα, απ'όσο θυμάμαι, αλλά ήταν με UMTS 2100. Αν άλλαξε σε UMTS 900 ίσως να μην έχει πλέον θέματα. Γενικά, όλο το νησί είχε H+ σε γενικές γραμμές. Για LTE δεν ξέρω, αλλά φαίνεται όλο κόκκινο, οπότε υποθέτω (και βάσει της δικής μου εμπειρίας σε άλλες περιοχές, βάσει του χάρτη) πως θα είναι έτσι και στην πραγματικότητα. Βαση και δικη μους εμπειριας απο τους χαρτες τους λενε την αληθεια. Οποτε μαλλον δεν εχει θεμα. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Ισχύει. Ο χάρτης ανταποκρίνεται πιο πολύ από τις ανταγωνίστριες σ'αυτό που δείχνει (και σκέψου ότι δεν δείχνει και όλες τις περιοχές, είναι λίγο outdated). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Ισχύει. Ο χάρτης ανταποκρίνεται πιο πολύ από τις ανταγωνίστριες σ'αυτό που δείχνει (και σκέψου ότι δεν δείχνει και όλες τις περιοχές, είναι λίγο outdated). Εγω μενω Ναξο. (Οταν διαφημιζε η Wind την περιφιμη αναβαθμιση μπηκα στη περιεργεια να το ψαξω, εδω τουλαχιστον απ οτι δειχνει ο χαρτης της Wind αληθες δεν ειναι ουτε το 1/10). Αντιθετα η κοκκινη ειναι περα ως περα αληθις. Τουλαχιστον για εδω που ξερω, λογικα ετσι θα ναι κ αλλου. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Tο 900αρι 3G εσωσε τη παρτιδα για τη vodafone και χτυπαει στα ισια πλεον τη πρασινη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Tο 900αρι 3G εσωσε τη παρτιδα για τη vodafone και χτυπαει στα ισια πλεον τη πρασινη. Εγω με Η+ εδω που ειμαι βγαζω 30αρια Mbps για την πλακα. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 (edited) Εχει τελειωσει πανελλαδικα η τοποθετηση του 900αριου? Παντως ο 4g χαρτης της κοκκινης πρεπει να ειναι τουλαχιστον 3-4 μηνες πισω απο τη πραγματικη εικονα του δικτυου. Edited August 16, 2016 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Εχει τελειωσει πανελλαδικα η τοποθετηση του 900αριου? Παντως ο 4g χαρτης της κοκκινης πρεπει να ειναι τουλαχιστον 3-4 μηνες πισω απο τη πραγματικη εικονα του δικτυου. Παιζει με 900 η κοκκινη σε 3G; Δεν το ηξερα αυτο. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Ναι απο αρχες του 2013 σταδιακα, εκτος της Αθηνας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Ναι απο αρχες του 2013 σταδιακα, εκτος της Αθηνας Καλη κινηση και θα ηθελα να παω κοκκινη αλλα οι αυξησεις ηταν αρκετα δυσαρεστες... Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Καλη κινηση και θα ηθελα να παω κοκκινη αλλα οι αυξησεις ηταν αρκετα δυσαρεστες... Και εγω το ιδιο, εσωσε μεν τη κατασταση με τη καλυψη ιδιως στην επαρχια με το 900αρι αλλα ειναι φαρμακειο πλεον ακομη και στα καρτοκινητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Λοιπον σημερα. ΔΟΝΟΥΣΑ πισω πλευρα του νησιου, βλεπεις μονο το απεραντο γαλαζιο κσι το υπερ περαν. Λοιπον Cosmote 2μπαρες σημα και μονο GPRS, 3G ουτε για πλακα, Wind 2 μπαρες και GPRS, Vodafone H+ 40% ισχυς δικτυου, ανετοτατο σερφαρισμα. Εχω παθει την πλακα μου με Voda. Τι να πω. Χιλια μπραβο τους. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Μαρίνα Φλοίσβου με iPhone 5https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160818/8bdb177cecfd2aaf7d1d7e81d7b8d101.png Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoupas Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Άνω Ιλίσια ενώ μέχρι πριν κανά δίμηνο που ήμουν είχε full 4g μέσα στο σπίτι, τώρα 2 γραμμές με το ζόρι και σε γυρνάει σε edge. Έπεσε καμιά κεραία άραγε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Λοιπον σημερα. ΔΟΝΟΥΣΑ πισω πλευρα του νησιου, βλεπεις μονο το απεραντο γαλαζιο κσι το υπερ περαν. Λοιπον Cosmote 2μπαρες σημα και μονο GPRS, 3G ουτε για πλακα, Wind 2 μπαρες και GPRS, Vodafone H+ 40% ισχυς δικτυου, ανετοτατο σερφαρισμα. Εχω παθει την πλακα μου με Voda. Τι να πω. Χιλια μπραβο τους. Από τα 900 MHz θα έπιανες 3G με Vodafone. Οι άλλες από την ίδια συχνότητα, δίνουν μόνο 2G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Λ Κηφισιάς https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160818/eeb3ea703c609f534c5e04d5ca309e9e.png Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts