Jump to content

Sony Ericsson Xperia Ray

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδες πως γινεται στις φωτο να αναβει το φλας οταν τραβαω φωτο κ οχι να ειναι μονιμο;;

Εδώ, το γράφεις πολύ κατανοητά..:Ρ Οπότε η απάντηση είναι απλή... Δεν γίνεται. Μόνο στην εφαρμογή Vignette δουλεύει το auto. Στην μαμίσια δεν υπάρχει επιλογή. Δεν ξέρω αν το έφτιαξαν στην ICS.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Εδώ, το γράφεις πολύ κατανοητά..:Ρ Οπότε η απάντηση είναι απλή... Δεν γίνεται. Μόνο στην εφαρμογή Vignette δουλεύει το auto. Στην μαμίσια δεν υπάρχει επιλογή. Δεν ξέρω αν το έφτιαξαν στην ICS.

Μα δεν ειναι θεμα να φτιαξουν κατι οταν σε ολη την υπολοιπη σειρα του 11 δουλευει ετσι!ισως να φταιει η απουσια του κουμπιου για την καμερα.οποτε δεν το γλειτωνω το vignette.ευχαριστω δεσποινις!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μα δεν ειναι θεμα να φτιαξουν κατι οταν σε ολη την υπολοιπη σειρα του 11 δουλευει ετσι!ισως να φταιει η απουσια του κουμπιου για την καμερα.οποτε δεν το γλειτωνω το vignette.ευχαριστω δεσποινις!

Όχι, είναι θέμα.. Εϊναι κάποια αρχεία της κάμερας και από ότι έβλεπα είναι και γνωστό στην SE, οπότε πιθανόν να έχει διορθωθεί. Δεν είναι θέμα του κουμπιού.. το ότι το vignette λειτουργεί είναι μια απόδειξη..;) Τίποτα παιδί!:)

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Όχι, είναι θέμα.. Εϊναι κάποια αρχεία της κάμερας και από ότι έβλεπα είναι και γνωστό στην SE, οπότε πιθανόν να έχει διορθωθεί. Δεν είναι θέμα του κουμπιού.. το ότι το vignette λειτουργεί είναι μια απόδειξη..;) Τίποτα παιδί!:)

Χαχαχ!αυτο ακριβως εννοω ουσιαστικα!οτι δεν ειναι θεμα για την Sony να το φτιαξει απο τη στιγμη που τα υπολοιπα κινητα της εχουν αυτη τη δυνατοτητα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

σε μενα με πατημα κουμπιου αναβει μονο και εχω κινητο που ειναι στην σειρα του 11(neo v)

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

σε μενα με πατημα κουμπιου αναβει μονο και εχω κινητο που ειναι στην σειρα του 11(neo v)

Ναι,στα υπολοιπα xperia οταν τραβας με φλας,το led αναβει μονο κατα τη στιγμη της φωτο.στο ray με τη μαμα εφαρμογη πρεπει να επιλεξεις αν θες μονιμα ανοιχτο το led μεχρι να τραφηξει φωτο ή οχι

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά εγω πήρα ray και είχε την 4.0.3 μαμίσιο δηλαδη ice cream το κινητό απλά πετάει προβλήματα ταχύτητας πάρα πολύ λίγα μόνο οταν καίει η μπαταρία όμως

Εισαι σιγουρος;;;Απο που το πηρες;Ειναι πολυ ενδιαφερον αυτο που λες.

Πως γυρνάμε το πληκτρολόγιο στα ελληνικά για να γράψουμε sms; Κάτω δεξιά γράφει "EN" για αγγλικά και "CN" για κινέζικα παρόλο που στις ρυθμίσεις γλώσσας και πληκτρολογίου έχω αγγλικά και ελληνικά.

Στο πληκτρολογιο οταν γραφεις μυνημα εχει ενα συμβολο υδρογειο σφαιρα.Αυτο πατα κ θα σου αλλαξει γλωσσα γραφης συμφωνα με αυτες που εχεις επιλεξει εσυ
Poco X3 nfc 6/128

γεια σας παιδια !!εχς τ εξης προβλημα πριν απο 1,5 βδομαδα περιπου αγόρασα sony ericsson xperia ray.ενω ολα λειτουργουσαν κανονικα ξαφινκα παρατηρώ το εξης προβλημα: σε ενα σιγκεκριμενο αριτημο οποτε εστελνα μηνυμα το οποιο ξεπερνου 2 sms ενω λαμβανα αναφορα παραδοσεις ο αλλος δε το λαμβανε .οτνα ομως το sms ειχε μεγεθος 1 sms πηγαινε κανονικα. Ο παραληπτης μεγαλα μηνθματα απο αλλοθσ λαμβανα κανονικα οπως και εγω σε αλλα νουμερα εστελνα κανονικα. Μηπως μπορειτε να με βοηθησετε στο τι φταιει ? και αν υπαρχει κατι να το φτιαξω? επισης καποιεσ φορεσ ενω μιλας στο τηλ. κλινει η γραμμη και μου δειχνει οτι δε εχω σημα...ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!:)

Δεν έχει τέτοιο σύμβολο υδρόγειος σφαίρα. Στις ρυθμίσεις γλώσσας και πληκτρολογίου έχω:

1) Ρυθμίσεις γλώσσας

Επιλογή γλώσσας: Ελληνικά

2)Ρυθμίσεις πληκτρολογίου

Πληκτρολόγιο Ιαπωνικών, Πληκτρολόγιο Κινεζικών και Διεθνές πληκτρολόγιο όπου εκεί έχω επιλέξει Αγγλικά και Ελληνικά.

Δεν έχει τέτοιο σύμβολο υδρόγειος σφαίρα. Στις ρυθμίσεις γλώσσας και πληκτρολογίου έχω:

1) Ρυθμίσεις γλώσσας

Επιλογή γλώσσας: Ελληνικά

2)Ρυθμίσεις πληκτρολογίου

Πληκτρολόγιο Ιαπωνικών, Πληκτρολόγιο Κινεζικών και Διεθνές πληκτρολόγιο όπου εκεί έχω επιλέξει Αγγλικά και Ελληνικά.

Μπες στα μηνυματα ή στον καταλογο ή στο ιντερνετ καπου τελος παντον ωστε να εμφανισθει το πληκτρολογιο,

κρατα πατημενη την ''περιοχη'' που γραφεις το κειμενο(αυτη με τον κενσορα και να υπαρχει ο κενσορας μεσα στο κειμενο) και θα σου βγαλει μια καρτα, επελεξε το ''μεθοδος εισοδου'' και επελεξε το ''πληκτρολογιο xperia''

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Να' σαι καλά δούλεψε!!! Σαν επιλογή έκανα το "Διεθνές πληκτρολόγιο" (δεν υπήρχε η επιλογή "Πληκτρολόγιο Xperia" παρά μόνο "Διεθνές πληκτρολόγιο", "Πληκτρολόγιο Ιαπωνικών" και "Πληκτρολόγιο Κινεζικών").

Σ' ευχαριστώ και πάλι :)

Μπες στα μηνυματα ή στον καταλογο ή στο ιντερνετ καπου τελος παντον ωστε να εμφανισθει το πληκτρολογιο,

κρατα πατημενη την ''περιοχη'' που γραφεις το κειμενο(αυτη με τον κενσορα και να υπαρχει ο κενσορας μεσα στο κειμενο) και θα σου βγαλει μια καρτα, επελεξε το ''μεθοδος εισοδου'' και επελεξε το ''πληκτρολογιο xperia''

Θαναση,πρεπει να το κανεις sticky ή να το γραψεις στην υπογραφη σου! :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θαναση,πρεπει να το κανεις sticky ή να το γραψεις στην υπογραφη σου! :p

:lol::lol: αντιγραφή - επικόλληση το έκανα από το άλλο θέμα…

με την ευκαιρία καλομίλητο το ray !

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

:lol::lol: αντιγραφή - επικόλληση το έκανα από το άλλο θέμα…

με την ευκαιρία καλομίλητο το ray !

Μα σε εχω δει να γραφεις αυτο το πραγμα γυρω στις 4-5 φορες!:lol::lol::lol:

Νασαι καλα αγορινα!τωρα περιμενω και τον εξωτερικο φορτιστη να μουρθει..:) :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μα σε εχω δει να γραφεις αυτο το πραγμα γυρω στις 4-5 φορες!:lol::lol::lol:

Νασαι καλα αγορινα!τωρα περιμενω και τον εξωτερικο φορτιστη να μουρθει..:) :)

Δε μας ειπες, πιο ικανοποιημενος σαν συσκευη με το ray η το mini pro που ειχες?

Δε μας ειπες, πιο ικανοποιημενος σαν συσκευη με το ray η το mini pro που ειχες?

Μη μου το κανεις αυτο.....:p

Το mini pro το ειχα 8 μηνες.απο τη στιγμη σχεδον που βγηκε.το κινητο ηταν απροβληματιστο ολον αυτον τον καιρο.ουτε το παραμικρο κουσουρι.μαρεσε τοσο πολυ εξωτερικα και το h/w keyboard για οποιον γραφει πολυ ηταν παραδεισος.

Εδω και μερικες μερες εχω το Ray καοσο γοητευμενος ημουν απο το μινι,ειμαι τωρα εις διπλουν απο το Ray.τρομερη οθονη για το μεγεθος της και η καμερα παρα πολυ καλη!

οσο για εμφανιση..το θεωρω μακραν το ομορφοτερο κινητο που κυκλοφορει (μετα παει το Arc)

Εν κατακλειδι,και τα 2 κινητα ειναι τοπ στην κατηγορια τους και αν εξαιρεσεις το qwerty που μου λειπει μερικες φορες,το Ray με εχει κανει να ξεχασω οτι ειχα το μινι προ τοσο καιρο. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εισαι σιγουρος;;;Απο που το πηρες;Ειναι πολυ ενδιαφερον αυτο που λες.

Φιλε μου απο κινητομάνια και μάλιστα προσφερθηκαν να βάλουν και δωρεάν το ics στης φίλης μου που της πηρα το ιδιο απο εκει αλλά έχει 2.3.4

mobile fan user

Θα μπορουσε καποιος να μου πει πως κανουμε reboot η hand-reset το ray;

Reboot κανεις ανοιγοντας και κλεινοντας το κινητο.Αν εισαι rooted υπαρχουν και εφαρμογες στο market για αυτη τη δουλεια.

Για hard-reset δες εδω http://www.hard-reset.com/sony-ericsson-xperia-ray-hard-reset.html

[sIGPIC][/sIGPIC]

Reboot κανεις ανοιγοντας και κλεινοντας το κινητο.Αν εισαι rooted υπαρχουν και εφαρμογες στο market για αυτη τη δουλεια.

Για hard-reset δες εδω http://www.hard-reset.com/sony-ericsson-xperia-ray-hard-reset.html

Θελω μεσω της recovery να κανω ενα wipe, δηλαδη να σβησω τα παντα για να "κατσει" καλα πανω η ρομ.Στο ace μου ας πουμε παταω το κεντρικο και το power button και μετα κανω καποιες ενεργειες.Αυτο στο ray δεν γινεται.Εσυ μου λες για επαναφορα εργ.ρυθμ.

Ερωτηση. Ειναι το ιδιο να μπαινεις στη recovery με την επαναφορα εργ.ρυθμ;

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia Ray