Jump to content

mariosmi11

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mariosmi11

  • Ημ. Γέννησης 11/04/1988

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

mariosmi11's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ερωτηση ..ξερουμε που μπορω να βρω να αγοράσω φορτιστη αυτοκινητου για tibo b4300?? ειναι επειγον!!!
  2. ψάχνω να βρω ακουστικά ιδανικά για άθληση κυριώς στο τρέξιμο να μην μου φεύγουν, έχετε κάποια γκάμα να μου προτείνεται ή και κάποιο Link για αγορά τέτοιου είδους?
  3. καλησπερα παιδια ...θα ηθελα μια βοηθεια, το κιν μ απο την ωρα που το πηρα μοθ βγαζει το εξης προβλημα: πολυ συχνα οταν μιλαω κλεινει η κληση και δειχνει οτι χανει το σημα τοθ στιγμαια και γενικα οταν μιλαω...εχω και θεμα με το σήμα...!!σημερα το πηγα στο sony service center και μ ειπαν οτι θελει αναβαθμιση...την οποια και μου εκαναν...αλλα και παλι το ιδιο προβλημα παρουσιαζει. Τι μου προτείνεται να κανω? να παω και να τους πω τι γινεται και γιατι δε το κοιτανε καλυτερα? εσεις μηπωσ εχετε γνωση απο καποιο παρομοιο προβλημα να μου πειτε αν υπαρχει τροπος επισκευης επιτελους?
  4. Το go locker δε το εχω..πιθανον να ειναι καποιο καποιο WALLPAPER αλλα και που τα διεγραψα σινεχιζει να μου το κανει...μηπως μπορουμε να κανω κατι καμια ιδεα?
  5. εχω τ κινητο 2 μηνες και παρουσιαζει το εξης προβλημα, η οθονη μπαινει σε κατασταση αναμονης και μετα αναβοσβηνει συνεχεια πως μπορω να διορθωσω αυτο το προβλημα?
  6. θα μπορουσε καποιοσ να μου δωσει καποια βοηθεια!!!
  7. γεια σας παιδια !!εχς τ εξης προβλημα πριν απο 1,5 βδομαδα περιπου αγόρασα sony ericsson xperia ray.ενω ολα λειτουργουσαν κανονικα ξαφινκα παρατηρώ το εξης προβλημα: σε ενα σιγκεκριμενο αριτημο οποτε εστελνα μηνυμα το οποιο ξεπερνου 2 sms ενω λαμβανα αναφορα παραδοσεις ο αλλος δε το λαμβανε .οτνα ομως το sms ειχε μεγεθος 1 sms πηγαινε κανονικα. Ο παραληπτης μεγαλα μηνθματα απο αλλοθσ λαμβανα κανονικα οπως και εγω σε αλλα νουμερα εστελνα κανονικα. Μηπως μπορειτε να με βοηθησετε στο τι φταιει ? και αν υπαρχει κατι να το φτιαξω? επισης καποιεσ φορεσ ενω μιλας στο τηλ. κλινει η γραμμη και μου δειχνει οτι δε εχω σημα...ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!:)
×
×
  • Create New...