Jump to content

Nokia N9-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι να κάνεις εξαγωγή το ημερολόγιο σου και να το εισάγεις στο outlook..Έτσι είχα κάνει και με ημερολόγιο και με επαφές..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Ναι να κάνεις εξαγωγή το ημερολόγιο σου και να το εισάγεις στο outlook..Έτσι είχα κάνει και με ημερολόγιο και με επαφές..

Ευχαριστώ,θα το δοκιμασω!

Δουλεψε!!!Τωρα ειμαστε κομπλε!Παμε για inception!!!

Καμια συμβουλη?

Edited by marmagas

Ευχαριστώ,θα το δοκιμασω!

Δουλεψε!!!Τωρα ειμαστε κομπλε!Παμε για inception!!!

Καμια συμβουλη?

απο που βρηκες το inception; Γιατι τη τελευταια φορα που κοιταξα στο αντιστοιχο θεμα στο maemo.org το λινκ απο το οποιο το κατεβαζες δεν λειτουργουσε.

IPHONE X,NOKIA 8800,BLACKBERRY P9983,IPHONE 8 PLUS,NOKIA 808 PV,HTC 10,IPHONE 6S,SONY Z5 PREMIUM,NOKIA 8800 CARBON ARTE,SONY Z5, SAMSUNG NOTE 5, SAMSUNG NOTE 3,HTC ONE M9,SONY Z2,NOKIA LUMIA 930,IPHONE 5S,BLACKBERRY Q10,HTC ONE M7,BLACKBERRY Z30,BLACKBERRY Z10,SONY XPERIA Z1,NOKIA LUMIA 925,NOKIA N9,NOKIA E7, NOKIA N96,NOKIA 5250, SAMSUNG M3510, NOKIA N900, :)

το inception εχει αντικατασταθει απο καποιο αλλο script (αν λεγεται ετσι) απο τον coderus .δεν θυμαμαι πως λεγεται.θα το βρειτε ευκολα πιστευω στο pdf Του N9qtweak.

aegis-install hack αντι για inception για οποιον ενδιαφερεται.διαβαστε προσεκτικα πριν απεγκαταστησετε το inception.

http://talk.maemo.org/showthread.php?t=90750

Edited by gaiosgf

K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO)

Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO)

Παιδιά σόρρυ για να καταλάβω,εγκατάσταση inception kai aegisctl μπορώ να κάνω απο n9qtweak;; Ή πρέπει κανονικά να κατεβάσω τα .deb και μέσω τερματικού να τα εγκαταστήσω;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Παιδιά ποιό system ui προτείνεται;;;

1) Unrestricted MT-Toggles

2) Status Menu Extensions

3) Coderus Unrestricted System UI

Κλείνω προς το 3ο γιατί θέλω τα notification στο drop down menu απλά με προβληματίζουν αυτά :

still have bug with alarm delay

Music Control – the default player opens with big delay, but work good.

Status Updater – Big delay until the “Authorization” window opens. <----- Αυτό δεν το πολυκατάλαβα :p

Παιδιά ποιό system ui προτείνεται;;;

1) Unrestricted MT-Toggles

2) Status Menu Extensions

3) Coderus Unrestricted System UI

Κλείνω προς το 3ο γιατί θέλω τα notification στο drop down menu απλά με προβληματίζουν αυτά :

still have bug with alarm delay

Music Control – the default player opens with big delay, but work good.

Status Updater – Big delay until the “Authorization” window opens. <----- Αυτό δεν το πολυκατάλαβα :p

Βαλε το 3ο! τα μονα κολληματα του ειναι οταν ανοιγεις τη status bar για πρωτη φορα μετα απο repboot αργει να ανοιξει για 30 sec.

Απο κει και επειτα ολα κομπλε!:happy:

εγώ είχα κάνει αυτο http://everythingn9.com/avoid-the-status-bar-and-music-delay-bug-when-using-unrestricted-system-ui-t3/ και δεν ειχα θεμα με τη status bar αλλα δεν θυμαμαι αν ειχα coderus :D

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

εγώ είχα κάνει αυτο http://everythingn9.com/avoid-the-status-bar-and-music-delay-bug-when-using-unrestricted-system-ui-t3/ και δεν ειχα θεμα με τη status bar αλλα δεν θυμαμαι αν ειχα coderus :D

φιλε μου σ ευχαριστω.μ εσωσες απο την σπαστικη καθυστερια της status bar.μολις το δοκιμασα κι οντως επιασε

(εχω coderus system ui T3).τωρα δουλευει πολυ πιο γρηγορα μετα απο reboot.rhanks.

K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO)

Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO)

Χαίρομαι που βοήθησα!

- Oneplus 12

Βαλε το 3ο! τα μονα κολληματα του ειναι οταν ανοιγεις τη status bar για πρωτη φορα μετα απο repboot αργει να ανοιξει για 30 sec.

Απο κει και επειτα ολα κομπλε!:happy:

Το έβαλα χθές κ έκανα αυτό π έγραψε και ο gsir για να μην έχω την καθυστέρηση .Με το alarm το μόνο πρόβλημα που είδα είναι πως κάνει snooze απο μόνο του μετα απο 30 δευτ.(όπως αναφέρουν κ στα προβλήματα) αλλιώς δεν μ έβγαλε κατι απο αυτά π γράφουν.

Το μόνο π με ψιλοχάλασε είναι που δίπλα απο το όνομα δυκτίου όταν βάζεις το ποσοστό της μπαταρίας χάνεται το εικονίδιο της, αλλά κατα τα αλλά και led notifications και notifications στο drop down και όλα δουλεύουν κομπλε.

• 4 weeks later...
Κάνοντας αλλαγή στο housing, δε μπουτάρει πλέον... Το led ανάβει για λίγο, αλλά μέχρι εκεί... ΚΛΑΨ!!! Πάει το κινητό μάλλον....

Που βρίσκεται; Αν είσαι κοντά να το κοιτάξουμε μαζί μια μέρα στην επόμενη εβδομάδα.

Αν απευθύνεσαι σε μένα, λίγο δύσκολο, είμαι Γερμανία:p :(

Σε ευχαριστώ πάντως!!!

Αυτά είναι :p

Έλεγα μπας και σωθεί. Το δικό μου το άνοιξα καμία 10αρια φορές και το συνήθισα. Την τελευταία μέσα στο τραίνο πάνω στα πόδια :lol:

Καλημέρα παιδιά!

Πλέον, είμαι κάτοχος του πανέμορφου N9 κι εγώ, από χθες. Σκαλίζωντας τη φωτογραφική του για αρκετή ώρα, διαπίστωσα πως τη νύχτα οι φωτογραφίες έχουν μια κιτρινωπή απόχρωση (με χρήση φλας). Είναι θέμα της συσκευής μου ή το παρατηρείτε και εσείς;

Δεν έχω παρατηρήσει κάτι, αλλά δεν είμαι και ο πιο σχετικός στο θέμα φωτογραφία ...

Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι για να βγει μια φωτό τέλεια, θα πρέπει να έχεις βγάλει άλλες 2 - 5 στις ίδιες συνθήκες πριν ...

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

δωσε το σε κανενα nokia care! κριμα να παει χαμενο ισως σου ξεφυγε κατι απλο!

Χμ... μάλλον έχεις δίκιο, αυτό θα κάνω. Για την ώρα χρησιμοποιώ ένα NOKIA E65 σε ένα συρτάρι και πήγα κάμποσα χρόνια πίσω, δεν ήταν και άσχημα τελικά! :rolleyes:

Κάνοντας αλλαγή στο housing, δε μπουτάρει πλέον... Το led ανάβει για λίγο, αλλά μέχρι εκεί... ΚΛΑΨ!!! Πάει το κινητό μάλλον....

Μήπως απλά έμεινε από μπαταρία; Δοκίμασε αυτό.

My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish.

Μήπως απλά έμεινε από μπαταρία; Δοκίμασε αυτό.

Εν τω μεταξύ είναι σε δική μου ερώτηση η απάντηση αυτή : ρ

Και ναι, όντως ισχυει

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Μια μικρή βοήθεια; Τι να κάνω ακριβώς; :O

το συνδεεις στον υπολογιστη να το φλασαρεις και καλα δινοντας την εντολη που λεει στο ποστ. αυτο πρωτα θα αρχισει να φορτιζει ωσπου να φτασει στο 11% και να κανει το φλασαρισμα, ε μολις φτασει τραβα το :p