Jump to content

sm0k3

Members
  • Δημοσιεύσεις

    49
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About sm0k3

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

sm0k3's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Πίστεψε με είναι 6 λεπτά διαδικασία. Το ότι το βίντεο είναι για linux μήν σε προβληματίζει, είναι ή ίδια διαδικασία απλά σε windows δεν βάζεις το "sudo" μπροστά από τις εντολές. Αν θέλεις παραπάνω βοήθεια στείλε pm αν και τα έχω πουλήσει εδώ και 1,5 χρόνο από ότι θυμάμαι κάπου πρέπει να έχω θαμμένο flasher αν δεν μπορείς να τον βρείς.
  2. Φλασάρισμα μόνο με flashtool θα το επαναφέρει στην αρχική του χωρητικότητα ή αν φλασάρω τη ROM με κάποιο recovery(π.χ. TWRP) θα το επαναφέρει επίσης; Ευχαριστώ.
  3. Καλησπέρα παιδιά, έκανα την αναβάθμιση σε 5.8.6 και μου άλλαξε το animation στις εναλλαγές εφαρμογών(multitask). Υπάρχει τρόπος να ξαναβάλω το παλιό; Ευχαριστώ.
  4. Όχι ακριβώς, στην περίπτωση μου τουλάχιστον λόγο του ότι δεν το χρησιμοποιώ ακόμα ως βασικό του έχω τις αρχικές ζελατίνες που του έχουν απο το εργοστάσιο και η μπροστά επηρέαζε. Παιδιά μια ερώτηση είμαι σε 5.6.11 | Developer καί μου έβγαλε αναβάθμιση για 5.7.10, να την κάνω;
  5. Ποοο Βαγγέλη είχες δίκιο, αυτό ήταν τελικά, πήγε το μυαλό μ κατευθείαν στο κακό. Ευχαριστώ! :D Nos1453 αντε με το καλό.
  6. Καλησπέρα παιδιά, το πήρα και εγώ εχθές στα χέρια μου κ διαπίστωσα ένα πρόβλημα με τον proximity sensor. Οταν κάνω κλήση δεν μπορώ να την τερματίσω λόγο του οτι η οθόνη παραμένει απενεργοποιημένη κ αφού το έχω απομακρύνει απο το αυτί μου. Το έψαξα λίγο στο internet και είδα πως και τα redmi note παρουσίαζαν παρόμοιο πρόβλημα και πρότειναν ως λύση το recalibration του sensor. Έχει κανείς σας τέτοιο θέμα ή γνωρίζει κάποιος κάποια λύση; Ευχαριστώ.
  7. Για φλασάρισμα με την ίδια rom(stock) που χρησιμοποιούμε στη συσκευή επιλέγουμε download only; Ευχαριστώ.
  8. Έχω βρεί διάφορους οδηγούς για flasharisma, κάποιος δικός σας έμπιστος; Επίσης το "needrom" είναι αξιόπιστο για να κατεβάσω την stock rom μου (ThL.W100.130802.JBV2.HD.EN.COM.8P32_MT6589);
  9. Καλησπέρα σε όλους, παιδιά έχω κάνει την διαδικασία με επιτυχία εδώ και καιρό σε thl w100. Τι κάνω γιά να το επαναφέρω στην αρχική του χωρητικότητα; Ευχαριστώ.
  10. Καλημέρα σε όλους. Ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα σχετικά με το μηχανάκι. Καταρχάς είμαι 25 χρονών, πάντα είχα κολημα με τα αυτοκίνητα και δεν έχω ιδέα απο μηχανάκια. Λόγω οικονομικών βαρών έχω πουλήσει εδώ και 1,5 χρόνο το αυτοκίνητο και αποφάσισα τώρα για το συγκεκριμένο μηχανάκι. Μου το δίνει 1ας γνωστός πλήρως εργοστασιακό (βασικά παρατημένο) με μόνο πρόβλημα οτι θέλουν αλλαγή οι δίσκοι συμπλέκτη (θέλει και κτεο), στα 600€. Νομίζω καλή τιμή. Ποιά η γνώμη σας για το συγκεκριμένο μοντέλο; Αξίζει να το πάρω; Κόστος αλλαγής δίσκων - κόστος service; Κατανάλωση; Τι λάδια να του βάζω; Οποιαδήποτε γνώμη - συμβουλή δεκτή. Ευχαριστώ.
  11. Καλημέρα σε όλους. Παιδιά επειδή βαρέθηκα να περιμένω για fdd μαύρο να ρωτήσω, το 3g βγαίνει 64gb μαύρο; Απ'όσο ξέρω μαύρο μόνο σε 16αρι βγαίνει αλλά είπα να ρωτήσω για σιγουριά.
  12. Καλησπέρα, ρε παιδιά ξέρει κανείς που θα βρω μπλε πρόσοψη για nokia 6600, είχα πάρει μια απο ebay η οποία είχε και μπλέ πληκτρολόγιο αλλα διστυχώς με τον καιρο ξέφτισε το πληκτρολόγιο και η πρόσοψη μετά απο μια χαζομάρα μου ξέβαψε. Ψάχνω μία σαν και αυτήν : http://www.samsungusbcable.com/product.php?id=598&select_currency=EUR Και πληκτρολόγιο σαν και αυτό : http://www.intomobilephones.co.uk/application/media/accessories/407.jpg Εάν γνωρίζει κάποιος κάτι πείτε μου. Ευχαριστώ.
  13. Καλησπέρα, παιδία ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ μπλέ πρόσοψη. Είχα αγοράσει μία απο ebay η οποία είχε και μπλε πληκτρολόγιο αλλά δυστυχός το πληκτρολόγιο έχει πλέον ξεφτίσει και με μία χαζομάρα μου η πρόσοψη ξέβαψε. Έχω παραγγείλει μία μπλέ απο Κίνα αλλα δεν μπορώ να βρώ πουθενά μπλέ πληκτρολόγιο. Άν γνωρίζει κάποιος απο εσάς κάτι παρακαλώ πείτε μου. Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...