Jump to content

marmagas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    152
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About marmagas

  • Ημ. Γέννησης 15/07/1970

marmagas's Achievements

  1. https://allusbdrivers.com/leeco-le-max-2-usb-driver/ ακολουθησε τα βηματα και θα βρεις ακρη.
  2. respect σε bbbb και sso και cris μερες htc hd2
  3. Μια απ τα ιδια. Οποιος εχει τα αρχεια+οδηγο για νουμπα ας βοηθησει! Το δικο μου ειναι Vodafone με εκδοση λογισμικου 11.047,προσαρμοσμ.εκδ.λογισ.11.047.53.1,με γλωσσα 007.
  4. Δεν τολμησα να το κατεβασω,πολυ αργα ομως...
  5. Χιλια ευχαριστω Χρηστο. Θα κοιταξω να ξανασεταρω την EUI απο την αρχη. Την τελευταια RR-OS πως την περναμε απο EUI?
  6. Ευχαριστουμε Χρηστο που κρατας το κινητο μας οχι μονο ζωντανο αλλα και πληρως ενημερωμενο! Μετα απο καιρο με την derp10 ειπα να δοκιμασω καποια παλια με στοχο λιγο καλυτερη μπαταρια. Ετσι ακολουθησα τις οδηγιες της προηγουμενης σελιδας οσο αφορα τα wipes και περασα την Eui30s_v23_light edition. Ολα καλα περασε η ρομ αλλα νομιζω οτι κατι δεν εκατσε καλα. 1.το τηλ.ξυπναει απο μονο του σε διαφορετικες ρυθμισεις υπνου 5λεπτων,2λεπτων κτλ. 2.παραμενει ζεστο ειδικα οταν ειναι σε συνδεση WiFi(καλο σημα). 3.τρωει σε πολυ γρηγορο ρυθμο μεγαλο ποσοστο μπαταριας.στο γραφημα της μπαταριας μεγαλια σκαλια και αποτομα σχεδον καθετα. 4.αν και περασα το σχετικο fix παλι δεν ακουγομαι δυνατα σε κλησεις κανονικες αλλα και messenger. Θα δωσω στην ρομ λιγο χρονο ακομη και ισως φτιαχτει απο μονο του,λιγο χλωμο, η αν υπαρχει κατι που ξεχασα κατα την εγκατασταση η υπαρχει καποιο fix η αν ξαναπερασω την ρομ απο πανω. Σε περιπτωση που καποιος εχει το max2 για βασικο τηλ.η δεν εχει αλλο εφεδρικο ειναι πολυ δυσκολο να κανει δοκιμες σε ρομ. Επισης πολυ χρησιμο θα ηταν σε καθε ρομ που ανεβαζεις Χρηστο να αναγραφονται συγκεκριμενα ποια wipes χρειαζονται οπως και ποιο Twrp,Gapps οπως και οτιδηποτε αλλο χρειαζεται για σωστη εγκατασταση της ρομ. Στην συγκεκριμενη τελευταια που ανεβασες καποιος που ερχεται απο eui30 τι wipes κανει? Εννοω κατι του τυπου αν ερχεσαι απο android 6 κανε αυτα,αν απο 7 κτλ. Επισης η eui30 δεν χρειαζεται rooting?Να εγκαταστησω το Magisk? Παλι σε ευχαριστουμε πολυ Χρηστο! Edit, Flash it through TWRP making wipe cache, dalvik, data or with FR from another EUI version. Wait 2 +min until finish. Το vendor δεν θελει wipe?ωχ εγω το εκανα...λες γιαυτο να μην εκατσε καλα? Επισης today weather και gmail εγκατασταθηκαν και δημιουργησαν 2 συντομευσεις....
  7. Χρόνια πολλά καλά Χριστούγεννα με υγεία και αγάπη σε όλους!!! Χρονια πολλα Χρηστο!
  8. https://i.postimg.cc/Gm22nQk8/Screenshot-20200923-131102.jpg https://i.postimg.cc/Kzgb037W/Screenshot-20200923-130131.jpg Σε συνεχεια του προηγουμενου ποστ οσον αφορα την τελευταια Derpfest του cris,στα QCY M1Pro BT ακουστικα εχω κανονικα ηχο και σεταρισμενο "σωστα"το V4a παιζουν τελεια! Επισης παιζει το HD audio:aptX. Χιλια ευχαριστω @cris για τις αναλυτικες οδηγιες!
  9. Στην τελευταια Derpfest η μεταδοση ηχου,μουσικης και ραδιο(μεσω tune in) μεσω BT σε ηχειο δεν δουλευει. Επισης οτι και να δοκιμασα Dolby Atmos music δεν ακουσα. Η συνδρομη στο Tidal,free για ενα μηνα και HiFi μπορει ο καθενας να δοκιμασει,επιτρεπει ακροαση μουσικης σε Atmos. Μπορει να φαινεται οτι εχει γινει εγκατασταση του Dolby music codec-driver ομως το tidal με τον δικο του player και το USB Audio player pro,ο καλυτερος player για HiFi μουσικη,δεν δειχνει οτι παιζει Atmos αλλα 2ch stereo. Κριμα γιατι το κινητο ηρθε με το συγκεκριμενο feature και ειναι μοναδικη εμπειρια σε ταινιες και μουσικη! Εδω να προλαβω μερικους που εξυμνουν το v4a ,ναι ειναι φανταστικο αλλα δεν παυει να ειναι ενας ισοσταθμιστης. Οποιος καταφερε να ακουσει atmos σε derpfest η καποια αλλη 10 αρα ρομ ας ανεβασει οδηγο. Επισης επειδη δεν θελω να τα κανω μανταρα,απο derpfest 10 τελευταια σε EUI30s_v22_officialmodded by CBG ποια ακριβως βηματα κανω? Επισης τι wipes,recovery? Με το treble partition τι κανω? Μην ξεχασω τελος να ευχαριστησω τον cris για ολη τη προσπαθεια του!
  10. Ξαναφλασαρα το TWRP και πλέον έχω Android 10! Τέλειο! Ευχαριστώ Χρήστο!
  11. Κολλησα στο treblize.. unable to locate /sdcard/TWRP/ext/treblize.zip Error installing zip file '/sdcard/TWRP/EXTRAS/TREBLIZE.zip' updating partition details...done κατι δεν κανω σωστα με το vendor... ολα τα βηματα τα εκανα σωστα μεχρι το treblize...
  12. Τι να πω?Χιλια ευχαριστω! Μακαρι να ειχαν τετοια ακαριαια υποστηριξη και αλλα κινητα! Δεν ξερω αν τα καταφερω,πολυ πιθανο λογω τελειας εξηγησης απο τον Cris,παλι ευχαριστω! Σου χρωσταω κερασμα! Στο λινκ για TWRP που μου εδωσες εχει τρια ολα 3.3.1-3.Ποιο διαλεγω?
  13. Χαιρετω την παρεα,πριν μια βδομαδα απεκτησα μεταχειρ.σε καλη κατασταση ενα 829 με μαμα ρομ 16s. Το δουλεψα ετσι και αρχισα να διαβαζω μπας και ξεστραβωθω και απολαυσω επιτελους τις ρομ του CrisBal! Χθες βραδυ χρησιμοποιησα τον οδηγο multitool για αρχαριους για bootloader unlock,περασμα stock recovery. Ολα καλα,μετα φλασαρα TWRP 3.3.1-3 CBG CAF/Unencrypt. Πριν ειχα ριξει χυμα στο τηλ.την τελευταια του Cris DerpFest 2020/08/23 ,magisk και SuperSu. Μπουταρα σε TWRP 3.3.1-3 του Cris,wipe σε dalvik cache,cache,data αλλα στο vendor καπου κολλαγε,ηταν κοκκινο και δεν με αφηνε,λογω encryption?, Ολα τα wipes εκτος του vendor εγιναν. Και εδω κανω την πατατα και συνεχιζω σε install της ROM. Φυσικα δεν εγινε καμια εγκατασταση και το τηλ.εμεινε σε οθονη leeco κατι. Πανικος. Προσπαθω να μπω σε fastboot mode και ευτυχως βλεπω οθονη με γραναζια. Δεν συνεχιζω μην τα κανω χειροτερα. Τωρα θελω την βοηθεια σας. Ποια ρομ κατεβαζω?Υποψιν το λινκ για official ROM x829 5.8.020S -FIXNAOP580211301Sx820/x825/x829 North America of.EUI στο ποστ του hunters1977 δεν δουλευει. Επισης OTG δεν εχω,το περιμενω μαλλον Δευτερα. Σορυ για το σεντονι...ηθελα τρομαρα μου να παω με την μια σε android 10 χωρις να ετοιμασω partitions κτλ... Υπαρχει τροπος να περασω μια ρομ ετσι ωστε μετα να περασω σε CN-OFFICIAL-6.0.030s v23 full nodded 10 March fullrom by C.B.G? Ευχαριστω και στειλτε βοηθεια! bbbb ευχαριστω για τις κατευθυνσεις σου!
×
×
  • Create New...