billy1983 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 http://www.merimobiles.com/Wopad_Aoson_M12_9_7inch_1GB_RAM_1024_768_4_3_p/meri0704.htm δες και αυτο.απο εκει το πηρα και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος!και απο την ιστοσελιδα και απο το μηχανημα ;) καλησπερα sakis0547 κ σε ευχαριστω για την απαντηση. ποσες μερες εκανε να ερθει?εχει ελληνικο πληκτρολογιο κ εχει κανονικα market?απο μπαταρια πως ειναι?sorry για τις πολλες ερωτησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 καλησπερα sakis0547 κ σε ευχαριστω για την απαντηση. ποσες μερες εκανε να ερθει?εχει ελληνικο πληκτρολογιο κ εχει κανονικα market?απο μπαταρια πως ειναι?sorry για τις πολλες ερωτησεις δες και το Μ19 , είναι καλύτερο απο το Μ12 (στη σελίδα λέει ότι έχει και μεγαλύτερη μπαταρία) αλλά κάνει και 20-30 ευρώ παραπάνω (και έχει και 16GB αντί για 8) εγώ για 9.7 αυτό θα αγόραζα μάλλον μιας και το cube δεν έχει hdmi http://www.merimobiles.com/Aoson_M19_9_7inch_IPS_Screen_1024_768_4_3_Android_p/meri3375.htm (δεν ξέρω πως είναι κανένα από αυτά, απλά υποθέτω αν ο sakis0547 είναι ευχαριστημένος με αυτό αρά με το Μ19 που είναι καλύτερο θα σαι οκ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasa01 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 σε εμενα ήταν..!! :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 καλησπερα sakis0547 κ σε ευχαριστω για την απαντηση. ποσες μερες εκανε να ερθει?εχει ελληνικο πληκτρολογιο κ εχει κανονικα market?απο μπαταρια πως ειναι?sorry για τις πολλες ερωτησεις λοιπον market εχει κανονικα,το επισημο ετσι οχι καμια μουφα..εκανε ακριβως 20 μερες να ερθει(7 δεκ με 27 δεκ).μπαταρια με wifi ανοιχτο γυρο στις 6 με 7 ωρες αλλα ακομα δεν ειχε κλεισει.ελληνικα εχει αλλα οχι και πληκτρολογιο,το οποιο μπορεις να βρεις πανευκολα στο android market.το m19 θα ειναι σιγουρα καλυτερο με 1gb ram και 16gb μνημη και απο θεμα μπαταριας,αλλα απο οτι μου απαντησανε σε email μου δεν θα εχει σιγουρα bluetooth.. ευχαριστηση μου να βοηθαω παιδια,οπως βοηθησανε και εμενα να βρω το εργαλειο που αγορασα και που ειμαι υπερευχαριστημενος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 σε εμενα ήταν..!! :P εχεις το m19 και δεν εκανες ενα review??απαραδεκτος..:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasa01 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 το μονο αρνητικο που ειχα βρεί ήταν πως δεν έιχε εξωτερικό πλήκτρο αυξομείωσης της έντασης του ήχου..!! ..αν και νομίζω πως ΄κάτι εχω γραψει σε αυτο το νήμα... παλιότερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1983 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας,αυριο μεθαυριο θα το παραγγειλω κ οταν φτασει στα χερια μου θα σας στειλω τις εντυπωσεις μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας,αυριο μεθαυριο θα το παραγγειλω κ οταν φτασει στα χερια μου θα σας στειλω τις εντυπωσεις μου αν εισαι απο αθηνα γιατι δεν περνας απο e-tablet να τα δεις απο κοντα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1983 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 αν εισαι απο αθηνα γιατι δεν περνας απο e-tablet να τα δεις απο κοντα?? ναι απο αθηνα ειμαι....δεν το ξερα αυτο,σε ποια περιοχη ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vigo Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Γειά σας παιδιά εδώ ένα ελληνικό review για το Ainol 7 Paladin, το πρώτο με ice cream sandwich http://athensville.blogspot.com/2012/01/android-40-tablet-80.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 ναι απο αθηνα ειμαι....δεν το ξερα αυτο,σε ποια περιοχη ειναι? Οχι οχι συγνωμη θεσσαλονικη ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euro_2004 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Γειά σας παιδιά εδώ ένα ελληνικό review για το Ainol 7 Paladin, το πρώτο με ice cream sandwich http://athensville.blogspot.com/2012/01/android-40-tablet-80.html Φαίνεται πολύ καλή πρόταση νομίζω.Για τα λεφτά του φυσικά. Ο επεξεργαστής του μου φαίνεται λίγο άγνωστος. JZ4770 (Xburst) 1GHz GPU: GC860 Θα ήθελα την άποψη απο κάποιον σχετικό, αν υπάρχει οποιοδήποτε θέμα συμβατότητας του επεξεργαστή αυτού με διάφορες εφαρμογές. Κάτι τέτοιο διάβασα σε ένα σχόλιο κάτω από το προϊόν και η απάντηση του σαιτ ήταν οτι θα λυθεί το θέμα σύντομα με μια αναβάθμιση. Θέλω να πάρω δώρο ένα ταμπλετ για τους γονείς μου και νομίζω αυτό με 80 ευρώ είναι καλή περίπτωση. Δεν έχουν απαιτήσεις άλλωστε. Θέλω να τους κάνω να ξεκολλήσουν απο την τηλεόραση και να μάθουν το ιντερνετ :p:p Και μια σημαντική ερώτηση: Αν το μαρκάρω σαν δώρο και τους ζητήσω να το τιμολογήσουν 40 ευρώ τότε πάλι θα πρέπει να πληρώσω τελωνείο ή είναι μουφα αυτά που διαβάζω κατά καιρούς? Αυτό βέβαια μάλλον θα μου το λύσουν όσοι έχουν ήδη αγοράσει από Κίνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsokk Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Κατι δεν μου καθεται κλ!Ποιος με 80 ευρω σου δινει capacitive κλπ.Καθως και 4.0 που δεν εχνουν ακομα ναβαθμιστει μοντελα μεγαλων κατασκευαστων!Τι παιζει; Παράθεση Vodafone 858 Smart(Huawei U8160):Android 2.2 Crypto Passepartout 70 R84:Android 2.3 :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Κατι δεν μου καθεται κλ!Ποιος με 80 ευρω σου δινει capacitive κλπ.Καθως και 4.0 που δεν εχνουν ακομα ναβαθμιστει μοντελα μεγαλων κατασκευαστων!Τι παιζει; Μα τόσο έχει :) , αυτό με το 4.0 και τους μεγάλους κατασκευαστές είναι άλλο ζήτημα (έχω samsung galaxy s και ξέρω :) ) ο κατασκευαστής θα πάρει την 4αρα αλλά θα πρέπει να την προσαρμώσει κίολας (να βάλει το δικό του launcher κλπ κλπ) ο κινέζος δεν έχει να κάνει τόσες customies και το ramos w6hd (120 ευρώ) που θα πάρω (κάποια στιγμή) και αυτό έχει 4.0 τέσπα , το παλαντιν πρέπει να είναι καλό για τα λεφτά του (από όσα έχω διαβάσει) απλά δεν έχει hdmi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasa01 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 το οτι δεν εχει καμερα και δεν υποστηρίζει βιντεοκλησεις μεσω σκυπε, ειναι μεγαλο μειονέκτημα κατα τη γνώμη μου.. επίσης στα βιντεάκια , δεν ειδαμε αυτό το παιχνιδι.. HEAVY GUNNER 3D το οποιο το παρουσιάζουν σχεδόν παντα απο το μεριμομπιλες... Προφανως ειναι ενα αρκετο καλό προιόν, δίχως να κάνει ιδιαίτερα πράγματα,,, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkrom Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Είμαι μεταξύ herotab s1 και aoson m19 από merimobiles, έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά περίπου, ή πιο από τα δυο είναι πιο καλό. Βιντεακια στο youtube για το herotab δεν έχω βρει για να δω πως είναι. Βασικά με χαλάει το Bluetooth που δεν έχει το aoson. Παίζουν και τα δυο 3d παιχνίδια χωρίς να σπάει η κίνηση; Μπορούν να κάνουν και τα δυο βιντεοκλήση μέσω skype; Από θέμα αυτονομίας και οθόνης πιο είναι πιο καλό; Υπάρχουν τόσο πολλά και δεν ξέρω πως είναι ποιοτικά από θέμα οθόνης και υλικών κατασκευής. Όποιος έχει δει κάποιο από τα παραπάνω ας γράψει εντυπώσεις. Παράθεση DiMkRoM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tabletistas Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 Θα συνιστούσα την αποφυγή του Paladin διότι ο επεηεργαστής του δεν υποστηρίζει καμία εφαρμογή που είναι γραμμένη για ARM επεξεργαστές. Στα καλά νέα τώρα, έχω στα χέρια μου το Μ19 και ετοιμάζω μέσα στο Σ/Κ το review. Πρώτες εντυπώσεις. Πανέμορφο. Super ελαφρύ και λεπτό. Η οθόνη του τα σπάει κανονικά. Πάρα πολύ ευαίσθητη και πολύ καλές γωνίες θέασης. Με το brightness στο 0% και και όλα φαίνονται μια χαρά σε εσωτερικούς χώρους. Bootάρει πάρα πολύ γρήγορα, και γενικώς τρέχει το παν πολύ γρήγορα. Wi-fi δυνατό και βρίσκει με ευκολία πολλά δίκτυα. To HDMI δεν κάνει cloning αλλά υποστηρίζει ασύρματο USB ποντίκι/πληκτρολόγιο οπότε problem solved. Έχει Android 2.3.1 με user interface από Android 3.0. Λειτουργεί τέλεια και είναι πολύ όμορφο και εύχρηστο. Οι κάμερες ΟΚ επίσης. Η συσκευασία και το κουτί εξαιρετικά. Περισσότερα συντόμως.....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 Θα συνιστούσα την αποφυγή του Paladin διότι ο επεηεργαστής του δεν υποστηρίζει καμία εφαρμογή που είναι γραμμένη για ARM επεξεργαστές. Στα καλά νέα τώρα, έχω στα χέρια μου το Μ19 και ετοιμάζω μέσα στο Σ/Κ το review. Πρώτες εντυπώσεις. Πανέμορφο. Super ελαφρύ και λεπτό. Η οθόνη του τα σπάει κανονικά. Πάρα πολύ ευαίσθητη και πολύ καλές γωνίες θέασης. Με το brightness στο 0% και και όλα φαίνονται μια χαρά σε εσωτερικούς χώρους. Bootάρει πάρα πολύ γρήγορα, και γενικώς τρέχει το παν πολύ γρήγορα. Wi-fi δυνατό και βρίσκει με ευκολία πολλά δίκτυα. To HDMI δεν κάνει cloning αλλά υποστηρίζει ασύρματο USB ποντίκι/πληκτρολόγιο οπότε problem solved. Έχει Android 2.3.1 με user interface από Android 3.0. Λειτουργεί τέλεια και είναι πολύ όμορφο και εύχρηστο. Οι κάμερες ΟΚ επίσης. Η συσκευασία και το κουτί εξαιρετικά. Περισσότερα συντόμως.....:) αντε ντε γκαστρομενοι να ειμασταν θα γεννουσαμε!!! :lol::lol::lol: το περιμενουμε πως και πως ;) οντως στο m12 που το συνδεσα στην τηλεοραση μολις αρχιζει να δειχνει η τηλεοραση την εικονα του tablet τοτε αυτο σβηνει και πας στα τυφλα.αλλα σιγουρα δεν χαλαει την εικονα ενος πολυ καλου tablet.ΠΕΡΙΜΕΝΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 Πρώτες εντυπώσεις. Πανέμορφο. Super ελαφρύ και λεπτό............. Περισσότερα συντόμως.....:) Περιμένουμε εναγωνίως :) Θα ήθελα αν σου είναι εύκολο επιδή με ενδιαφέρει πολύ το 3G (50% χρήση) αν υποστηρίζεται με στίκ η αν υπάρχει άλλη πρόταση με built in 3G από 8" έως 9.7" μιας και η χρήση του είναι κυρίως εξωτερική. Ευχαριστώ Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tabletistas Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 Περιμένουμε εναγωνίως :) Θα ήθελα αν σου είναι εύκολο επιδή με ενδιαφέρει πολύ το 3G (50% χρήση) αν υποστηρίζεται με στίκ η αν υπάρχει άλλη πρόταση με built in 3G από 8" έως 9.7" μιας και η χρήση του είναι κυρίως εξωτερική. Ευχαριστώ Τσέκαρα το Μ19 με ένα Huawei 1750 USB 3G stick και δούλεψε κατευθείαν....Οπότε είσαι ΟΚ Και σαν πρώτη γεύση ανέβασα φωτογραφίες μέχρι να να ετοιμαστεί το video και το κείμενο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkrom Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 Τσέκαρα το Μ19 με ένα Huawei 1750 USB 3G stick και δούλεψε κατευθείαν....Οπότε είσαι ΟΚ Και σαν πρώτη γεύση ανέβασα φωτογραφίες μέχρι να να ετοιμαστεί το video και το κείμενο :) μπορει να παιξει και usb bluetooth; Παράθεση DiMkRoM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1983 Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 καλημερακ παλι....πηγα να παραγγειλω το Aoson M19 αλλα ειδα πως υπαρχει κ εκδοση 3g με 60$ παραπανω,να παρω με το 3g η δεν χρειαζετε?κ κατι αλλο ,επειδη βλεπω απο το σαιτ πως ειναι στον καναδα,εσει παιδια που το παραγγειλατε απο κει δεν πλρωσατε τελωνειο ε?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oeofotisoeo Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 (edited) http://www.pandawill.com/ainol-novo8-tablet-pc-android-22-8-inch-hd-screen-cortex-a9-hdmi-8gb-trackball-white-p52148.html ή http://www.pandawill.com/cube-u10gt-tablet-pc-8-inch-android-23-8gb-hdmi-hd-screen-white-p53745.html αξιζει παιδια? υπαρχει κατι καλυτερο σε 8 inch και ανω?σε αυτα τα χρηματα! Edited January 21, 2012 by oeofotisoeo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Μήπως έχει κανείς το LY-F1? Φαίνεται αρκετά καλό και φθηνό τάμπλετ. Από τα λίγα που διάβασα θα πάρει και ICS. Ήδη πρέπει να έχουν βγει κάποιες roms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oeofotisoeo Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 το εχει κανεις ? http://www.pandawill.com/ployer-momo11-tablet-pc-97-inch-android-23-16gb-1g-ram-black-p54281.html αξιζει τα λεφτα του?υπαρχει κατι καλυτερο σε 9+ Inch ? σε αυτα τα χρηματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts