Jump to content

kostasa01

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kostasa01

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

kostasa01's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. εχω αγοράσει Herotab C8 Samsung 1GHZ Android 2.3 Honeycomb like UI Flash 10.1 Capacitive Multitouch απο merimobiles με απλο ems. ..ηλθε σε κάτι λιγότερο απο μήνα, δίχως τελωνειο.. Γενικά απ όσο γνωρίζω με ems ελεγχεται το 1/1000 Η ταμπλέτα ειναι πολύ καλή για τα χρήματά της.
  2. το οτι δεν εχει καμερα και δεν υποστηρίζει βιντεοκλησεις μεσω σκυπε, ειναι μεγαλο μειονέκτημα κατα τη γνώμη μου.. επίσης στα βιντεάκια , δεν ειδαμε αυτό το παιχνιδι.. HEAVY GUNNER 3D το οποιο το παρουσιάζουν σχεδόν παντα απο το μεριμομπιλες... Προφανως ειναι ενα αρκετο καλό προιόν, δίχως να κάνει ιδιαίτερα πράγματα,,,
  3. το μονο αρνητικο που ειχα βρεί ήταν πως δεν έιχε εξωτερικό πλήκτρο αυξομείωσης της έντασης του ήχου..!! ..αν και νομίζω πως ΄κάτι εχω γραψει σε αυτο το νήμα... παλιότερα..
  4. Herotab C8 Samsung 1GHZ Android 2.3 Honeycomb like UI Flash 10.1 Capacitive Multitouch Το μόνο αρνητικό που βρήκα είναι πως δεν έχει εξωτερικό χειριστήριο για τον ήχο,,,, αναβάθμισης ρομ -> tsunami
  5. Καλησπέρα!! Την έχω αυτή την ταμπλέτα και θα έλεγα πως ειναι μέτρια προς καλή.. Οι 10 ίντσες παντως δεν βολεύουν καθόλου αν χρησιμοποιειίς σκυπε ή άλλο μεσεντζερ, εκτός και άν έχεις τεράστια δάχτυλα!!! Προσωπικά τη χρησιμοποιώ κυρίως για να βλέπω ταινίες και να παίζω ντάμα!! :)))
  6. Καλησπέρα!! Μπορείς να μας πεις με ποια rom σου δούλεψε..?!? ..με σύνδεσμο άν είναι εύκολο!! ;)
  7. Γραφεις Flytouch 3 με 3g και GPS... Μπορείς να ποστάρεις το λινκ του προιόντος απο το κατάστημα...??? Βγαίνει το Flytouch 3 με 3g ????
  8. Γραφεις Flytouch 3 με 3g και GPS... Μπορείς να ποστάρεις το λινκ του προιόντος απο το κατάστημα...??? Βγαίνει το Flytouch 3 με 3g ????
  9. Τελευταίο firmware , SuperPad2 Flytouch3 Hybrid Tim Rom (rooted) http://public.timduru.org/Android/Flytouch3/ Βελτιώθηκε κατακόρυφα ο ήχος, καθώς και επίσης περάστηκαν πολύ αξιόλογες εφαρμογες. Απαραίτητος για browsing ο mini-opera. Η χρηστικότητα της ταμπλέτας ανέβηκε κατακόρυφα. Μπορεί να σου έτρωγε μπαταρία άν ειχες ανοιχτό το gps.. Ομως το πρόβλημα που εγω αντιμετωπίζω ειναι πως δε μου καλιμπραρει σωστα το touch screen όπως προανέφερα.. Μάλλον θα επαιρνα κατι παρόμοιο, κυρίως απο περιέργεια!!! αχαχαχα!!!
  10. Οτι πληρώνεις παίρνεις. Αυτό ακριβώς.. :) 1.Οσον αφορά την αυτονομία, εμένα μου κρατάει 3-4 ώρες περίπου αναλογα με τη χρήση. (παντα συνδεδεμενος σε wifi) 2.ebook reader. Προσωπικά που το δοκιμασα μου φανηκε αρκετά καλό λογω της μεγάλης οθόνης. Σαφως και βγαζει μια ζέστη, αλλά πιστεύω πως παιζει ρόλο και πως το κρατας.. 3.interfaces. Θα συμφωνήσω με το hdmi πως ειναι δυσχρηστο, η θυρα ethernet εντελως περιττή (τουλάχιστον σε εμένα), αλλά τρομερή ευκολια οι 2 θυρες usb σε αντίθεση οι micro-usb που βρίσκεις σε άλλα μοντέλα. Αυτες ήταν οι παρατηρήσεις μου. Σε γενικότερο πλάνο συμφωνώ μαζί σου. Αν θα την ξαναέπαιρνα? Μπορεί ναι, μπορεί και όχι.. Αλλά σκοπεύω να την χρησιμοποιώ και στο αυτοκίνητο για να βλέπουν παιδικά τα παιδιά ή για χρήση gps !!! Παρόμοιες λύσεις κοστίζουν αρκετά..
  11. καλά όλα αυτα που λες φίλε μου.. παρόλο που σε καποια σημεια εισαι λιγο υπερβολικός, να υπενθυμίσω πως έδωσες μόλις 120 ευρώ για μια συσκευή 10ιντση..!! 10ιντσες men..!! Αλλοι θα τα έδιναν μονο και μόνο για να παιζουν angry birds, sudoku, ναυμαχία ή δεν ξέρω και εγώ τί άλλο άν ταξιδεύουν συχνά με τραίνο ή περνάνε ώρες σε ουρες σε κάποια δημόσια υπηρεσία..!! :))))
  12. To δοκίμαζα όλο το απογευμα και μετά στα καπακια calibration συνέχεια.. Δεν έχει κάποια αξιοσημείωτη διαφορά. Βλέπω μια μικρή βελτίωση αλλά φοβάμαι πως ειναι και η ιδέα μου.. :(
×
×
  • Create New...