Jump to content

vigo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    275
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by vigo

  1. το χω μια εβδομάδα, και ειναι απλά η ποιότητα που το κάνει να ξεχωρίζει. Κατασκευής από τη μια, ωραίο δέσιμο και αίσθηση στο χέρι, το design motorola, τα κατασκευαστικά χαρακτηριστικά όπως 4g που τρέχει άνετα, η μπαταρία που κρατά πολύ και η gorilla glass 3 οθόνη που δεν φοβάσαι μην χαραχθεί. και δεύτερη ποιότητα το καθαρό lollipop 5.0 που είναι απίστευτα όμορφο στην λεπτομέρειά του και τρέχει απροβλημάτιστα. Η κάμερα για 5 mpx πραγματικά πολύ καλή με εικόνες χωρίς θολούρα και ωραία ζεστά χρώματα. Kαταλήγοντας υπάρχουν κι άλλα σ' αυτές τις τιμές με μεγαλύτερες οθόνες π.χ. και κάμερα με περισσότερα pixels αλλά εδώ έχεις ένα προιόν που χαίρεσαι να το χρησιμοποιείς. motorola, η apple του android, μονο προσεγμένα πράγματα και σε τίμια τιμή
  2. Έχοντας περάσει και από τους 3: Wind μακράν! Η πιο οικονομική και μια χαρά σήμα στην Αθήνα (και πιο γρήγορο 3g από την πρώην μου Vodafone)
  3. +1 κι από μένα το τηλέφωνο ειναι απλά εξαιρετικό και πόσο μάλλον για τα 129 ευρώ του. Εντυπωσιακή μπαταρία (αυτόματη φωτεινότητα που ναι και υψηλή), η οθόνη πολύ ευκρινής βλέπεις ολοκληρη τη σελίδα κανονικου web άνετα, και οι 6 ίντσες συνηθίζονται και δεν μπορείς χωρίς. Η κάμερα είναι καλή, ίσως θα θελε περισσότερη οξύτητα. Βέβαια για όποιον δουλεύει προγραμματάκια επεξεργασίας μπορεί να βγάλει δυνατά αποτελέσματα και μ' αυτή τη κάμερα.
  4. vigo

    Alcatel OT-995

    έβαλα την ics από το λινκ εδώ αλλά τελικά το κινητό αναβόσβηνε. Τελικά έχω βάλει την cyanogen jelly bean 4.1 jellybean και δουλεύουν όλα μια χαρά, instructions εδώ https://code.google.com/p/ot995-cyanogenmod/wiki/Installation
  5. Γειά σας παιδιά εδώ ένα ελληνικό review για το Ainol 7 Paladin, το πρώτο με ice cream sandwich http://athensville.blogspot.com/2012/01/android-40-tablet-80.html
  6. To πήρα κι εγώ, στο μωβ μάλιστα που είναι ακόμα που το κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό. Το τηλέφωνο είναι πολύ snappy, αντιδρά πολύ γρήγορα στις εντολές. Επίσης έχει ε-ξαι-ρε-τι-κό ηχείο, το καλύτερο που έχω συναντήσει μέχρι σήμερα (μπράβο Αλκατελ). Όσο για την μπαταρία, προτείνω σε όλους όσους έχουν android να εγκαταστήσουν το μαγικό JuiceDefender, σώζει τόνους ενέργειας!
  7. vigo

    Alcatel OT-355D

    Πήρα το 255d από το Πλαίσιο στα 39 ευρώ, (υπάρχει και το 355 στα 49 και σ' όλα τα χρώματα). Πήρα το τυρκουάζ, είναι πολύ όμορφο πραγματικά, και εντυπωσιακό το πληκτρολόγιο του, πραγματικά γράφεις άνετα, τύφλα να χουν τα εικονικά πληκτρολόγια των smartphone. Kαι dual sim, value for money πραγματικό. well done Alcatel.
  8. κυκλοφορεί στα καταστήματα Wind στα 93€!!!
  9. Kαλή μου Wind άμεσα βγάλε πακετάκι με περισότερα data για το Wind Plus. Δεν αρκούν τα 40mb. Ξέρει κανείς τίποτα;
  10. vigo

    Motorola ROKR E8

    Για όποιον ενδιαφέρεται είδα στα 70€ στον Γερμανό στο Mall το Ε8. (τέτοιον ήχο δεν έχω ξαναδει σε κινητό)
  11. μόλις το πήρα από το Σάτουρν στα 89 ευρώ (από 109 κανονική) εντυπωσιάστηκα, έπαθα πλάκα με την ποιοτητα ήχου του. προερχόμενος απο το w580 το μοτορόλα αυτό έχει σαφώς καλύτερο ήχο, πλουσιώτατο. Μπράβο μότο! προσκυνώ!
  12. το είδα στα MediaMarkt Peristeri στα 99 euros και είναι πραγματικά πολύ όμορφο: -οθόνη καθρεφτης - πολύ στυλάτο keyboard. +1 το βλέπω μπεστ σελλερ (ανώτερο του νοκια 7210 supernova)
  13. Η Ισλανδία ήταν μακράν η καλύτερη! Η Βουλγαρία απλώς ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ! :-p
  14. ισως να μείωνες στην διάρκεια φωτισμού στα 10 δευτερόλεπτα. Δεν ξέρω γιατί σου συμβαίνει. Η μπαταρία του είναι πολύ καλύτερη απ' ότι περίμενα.
  15. Εμένα η μπαταρία μια χαρά στέκεται με εξοικονομηση ενέργειας και δόνηση off. 3 μέρες άνετα τις βγάζει. Τα LG το χουν αυτό το κουλό με την ένδειξη της μπαταρίας. Αργούν να πάνε από τις γραμμές στις 2 αλλά μετά χάνει απότομα. Όταν βλέπετε 2 φορτίστε καλού κακού. Όσο για την αναβάθμιση νομίζω ότι είναι bug αυτού του firmware που έχουμε. Θα το διορθώσει κι αυτό η LG οπως έκανε στο παρελθόν. Πάντως μπράβο στην LG που προσφέρει μακράν τις πιο value for money συσκευές. Το δε Kp500 έχει τιμή σκάνδαλο για τις δυνατότητές του. (Τα εικονίδια της ταχείας κλήσης είναι ο μεγάλος μου έρωτας σ' αυτό το κινητο).
  16. όλα καλά. k660i cosmote. απλώς όταν εμφανίσει στο SEUS ότι είναι ήδη ενημερωμένο με το νεότερο λογισμικό εσείς αψηφήστε το και ξαναεγκαταστήστε! χίλια ευχαριστώ. ήταν πανεύκολο!
  17. μπράβο στην άννα βίσση. το cd ειναι προσεγμένο και πολύ καλό! απαγορευμένο με τρέλα!
  18. ίσως το πιο όμορφο κινητό που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή. και δεν είναι ροζ αλλα βιολα
  19. ναι και μένα μου κανε εντύπωση το σερβις της lg πολύ φιλικοί και άμεσοι. μπραβο LG
  20. ναι το ασημί είναι πιο ωραίο, δείχνει ακριβότερο και ποιοτικοτερα τα υλικα. Επίσης όταν η οθόνη είναι οφφ καθρεφτίζει, στο μαύρο όχι
  21. το ασημί είναι πανέμορφο. το είδα πλαίσιο και κολλησα.
  22. 2 μέρες χρήσης μετά, η ικανοποιησή μου μεγαλώνει: - Εξαιρετική ανοιχτή ακρόαση - Δυνατό και καθαρό κουδούνισμα, γεμάτη δόνηση - σταθερά δυνατό σήμα - και πολύ καλή μπαταρία (ακόμα γεμάτες και οι 3 γραμμούλες στο εικονίδιο της μπαταρίας) +1 βολικό: η επιλογή όταν λαμβάνεις μήνυμα να σε ειδοποιεί περιοδικά μέχρι να το δεις
  23. +1 από μένα έψαχνα ένα κινητό για να αποτοξινωθώ από ράδιο/mp3/ιντερνετ/3g κλήσεις στο κινητό που τόσο χρόνο χαραμίζουμε και αυτό το LG όχι μόνο είναι back to basics αλλά είναι πολύ όμορφο, ελαφρύ και το σημαντικότερο το πιο εύχρηστο κινητό που χω πιάσει στα χέρια μου τελευταία (θυμίζει παλιά nokia π.χ. 3310) το μενού είναι μικρό, συμπυκνωμένο, ταχύτατο, ακριβές! μπράβο επίσης στην LG που παρόλο που είναι ένα φτηνό κινητό έχει πλήρη υποστήριξη μικρών ελληνικών χαρακτήρων με τόνο και με πληρέστατο t9 μάλιστα. κυκλοφορεί επίσης σε πακέτο cosmote kp105 -35 ευρώ- που έχει ράδιο και μενού με μεγαλύτερα εικονίδια (αλλά μόνο σε μαύρο γι αυτό προτίμησα το kp100 -free2go 35 ευρώ-, το λευκό το βρίσκω πιο όμορφο και ξεχωριστό) μπράβο LG! :-) υγ.: έχει υποδοχή handsfree κανονικά, στην αριστερή πλευρά, εκεί που μπαίνει ο φορτιστής
  24. ωπ καινούργιο πάλι αυτό μου ρθε στο αλα καρτ μηνυμα από την Βόντα ότι για να εξακολουθήσω να χρησιμοποιώ το 1 λεπτό το λεπτό στους δύο αριθμούς πρέπει να κάνω μια ανανέωση χρόνου μέσα στις 2 επόμενες μέρες. πάνε καλα?
×
×
  • Create New...