TziMmys79 Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Παιδιά, ψιλοσοσ... Έχω κατεβάσει το backup της wind που ανέβασε ένα μέλος, αλλά ενώ την έχω περάσει στην sd, δεν τη βλέπει το recovery.... παιδιά, κάποιος για αυτό? Και κάτι ακόμα. Για την καθυστέρηση στο auto rotation υπάρχει κάποια λύση? Έχω την cyanogen 7.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelos22 Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 (edited) Παιδεια παιζει να παρουμε την Ics? Ανεπισημα ή επισημα?:blink: κάτσε μην τρέχεις ρε φίλε, ας πάρουμε την 2.35 πρώτα και μετά ΟΤΑΝ βγει η ICS θα έχουμε αλλάξει κινητό! παιδιά, κάποιος για αυτό? Και κάτι ακόμα. Για την καθυστέρηση στο auto rotation υπάρχει κάποια λύση? Έχω την cyanogen 7.... γιατι ασχολείσαι με το back up της Wind? το titanium backup δεν σου κάνει? για ψάχτο λιγάκι και δεν θα χάσεις! οσο για το autorotation ειναι δυστυχώς πρόβλημα που μάλλον θα λυθεί σε επόμενη version (θεου θέλοντος) δυστυχώς δεν υπάρχει λύση,ακόμη τουλάχιστον... -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited November 14, 2011 by navi55 Παράθεση Πέλαγο να ζήσω δε θα βρω σε ψυχή ψαριού κορμί γατίσιο κάθε βράδυ βγαίνω να πνιγώ πότε άστρα πότε άκρη της αβύσσου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 παιδια εχω cm7 με franco kernel αι εδω και 2 ημερες ενω λειτουργουσε κανονικα η καρτα μνημης δεν την βλεπει καθολου το τηλεφωνο ουτε με file explorers αλλα αν το συνδεσω με το usb καλωδιο στο pc φενεται κανονικα η καρτα μνημης στον υπολογιστη.τι συμβαινει?? την εκανα και mount απο το clockwrk mode μηπως φταιει αυτο αλλα τιποτα και παλι.βοηθεια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 γιατι ασχολείσαι με το back up της Wind? το titanium backup δεν σου κάνει? για ψάχτο λιγάκι και δεν θα χάσεις! οσο για το autorotation ειναι δυστυχώς πρόβλημα που μάλλον θα λυθεί σε επόμενη version (θεου θέλοντος) δυστυχώς δεν υπάρχει λύση,ακόμη τουλάχιστον... Δεν νομίζω να κάνει το titanium. Λέω να επαναφέρω το τηλέφωνο στην αρχική του μορφή. Να επαναφέρω δηλαδή την rom της wind.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arte1234566 Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 παιδεια προβλημα περασα την cm7 και δεν μπορω να παρω τηλεφωνο :p ειχα δει καπου οτι κατι επρεπε να ρυθμησω αλλα δεν θυμαμαι τι :/ Παράθεση Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iakoboss7 Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 σιγουρα εβαλες την τελευταια εκδοση? wipe cache & dalvik cache εκανες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arte1234566 Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 (edited) σιγουρα εβαλες την τελευταια εκδοση? wipe cache & dalvik cache εκανες? τα εκανα αλλα και παλι δηλαδη παω να καλεσω μου μαυριζει η οθονη βγαζει ενα εικονιδειο π λεει οτι δεν μπορεσε να εκτελεστει αλλα αμα δεν το κλεισω καλει κανονικα αλλα το προβλημα οτι δεν μπορω να απαντησω εγω οταν με καλουν.. Edited November 15, 2011 by arte1234566 Παράθεση Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Δοκίμασε να κάνεις εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arte1234566 Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Δοκίμασε να κάνεις εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής που το κανω αυτο που παω? Παράθεση Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Ρυθμίσεις -> Εφαρμογές -> Διαχείριση Εφαρμογών -> Όλα και βρίσκεις την εφαρμογή τηλέφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arte1234566 Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 (edited) Ρυθμίσεις -> Εφαρμογές -> Διαχείριση Εφαρμογών -> Όλα και βρίσκεις την εφαρμογή τηλέφωνο τπτ μ λεει "υπηρξε μη αναμενομηνη διακοπη της διεδηκασιαςcom.andorid.phone. προσπαθηστε αργοτερα" νομιζω οτι εχει σχεση με το system και συγκεκριμενα με το φακελο lib edit το εφτιαξα φλασαροντας και ενα αλλο αρχειο zip Edited November 15, 2011 by arte1234566 Παράθεση Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Καλησπερα. Ξερει κανεις πως μπορω να ρυθμισω τα capasitive πληκτρα ωστε οταν ειναι ανοιχτη η οθονη να ειναι και εκεινα φωτιζομενα η οταν κλεινει η οθονη να σβηνουν κ εκεινα μαζι? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Παιδιά, ψιλοσοσ... Έχω κατεβάσει το backup της wind που ανέβασε ένα μέλος, αλλά ενώ την έχω περάσει στην sd, δεν τη βλέπει το recovery.... Ok, σε αυτό βρέθηκε η λύση... Παραθέτω όπως το βρήκα.... Alexcxvtr ΛΥΘΗΚΕ!!! Απλά επικόλλησα τα ".android_secure", "cache", "cust", "data", "system" και "nandroid.md5" αρχεία στο /sdcard/clockworkmod/backup/ κι έκανα restore κάθε αρχείο ξεχωριστά. Μόνο το auto rotation μένει. Όποιος βρει αυτό, με βολεύει απίστευτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Έβαλα την τελευταία oxygen η οποία είναι πολύ σταθερή και φαίνεται να έχει ανεβάσει την αυτονομία του κινητού. Όμως το skype δεν δουλεύει για βιντεοκλήση (ενώ με την stock το έκανε) και έχω ένα άλλο πολύ περίεργο πρόβλημα, όταν πατάω κατά τη διάρκεια της κλήσης το πλήκτρο vol- να χαμηλώσω την ένταση μου σταματά την κλήση. Το skype δουλεύει σε κάποια άλλη rom (2.3.x) με βιντεοκλήση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 ξέρει κανείς κάποιον safe τρόπο (που να μην εμπεριέχει πιθανότητα brick) να αλλάξουμε την bootscreen (βρισκόμενοι σε stock rom) Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Για να αλλάξεις τη bootscreen, πρέπει κατ' αρχήν να έχει rw access στο φάκελο /system/media όπου και βρίσκεται το bootanimation.zip, οπότε χρειάζεται η συσκευή να είναι rooted. Για τη συγκεκριμένη περίπτωση, δε νομίζω ότι υπάρχει κίνδυνος brick μιας και δεν επηρεάζεται κάποιο αρχείο που μπορεί να σταματήσει την φόρτωση του λειτουργικού συστήματος. Το πολύ πολυ, αν δε φορτωθεί η εικόνα να έχεις απλά μαύρη οθόνη ώσπου να μπεις στο λειτουργικό. Η μόνη πιθανότητα να κολλήσει η συσκευή είναι, πιστεύω μόνο αν το αρχείο που θα αντικαταστήσεις είναι κατεστραμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 γεια χαρα. μια ερωτηση εχω: θελω να φτιαξω μια Custom Notification και να την προσαρμοσω εικονιδια και χρωματα, ειδα οτι υπαρχει το UOT Kitchen http://uot.dakra.lt/ και υπαρχουν οδηγιες στο xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=990829. υπαρχει εδω στο myphone σχετικο θεμα γιατι στα αγγλικα δεν τα παω πολυ καλα(εκανα και μεταφραση γουγλη), εχω αυτη ρομ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1059753 και του περασα και αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1112891 το οποιο μου αρεσει αλλα ηθελα να αλλαξω τα χρωματα στο wi-fi και στο σημα. ευχαριστω. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakdal Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Παιδιά καλησπέρα. Χρειαζομαι τη βοηθειά σας... Πέρασα την Oxygen 2.3.1 και μετα το φλασάρισμα κολλαει στην ειξονα του IDEOS. Μπορεί να βοηθησει καποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Έκανες wipe data/cache ή την πέρασες απλά από πάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakdal Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Εκανα αλλα παλι τιοτα. Υπαρχει καοιος αλλος τροπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Πρέπει να έχεις το clockworkmod recovery σε έκδοση >4 για να περαστεί. Αν έχεις 3 σου το κάνει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mak82 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Καλημέρα. Έχω την cm7 και franco kernel. Είδα βγήκαν καινούργιες εκδόσεις. Πως τις περνάω? Απλα απο πάνω επιλέγοντας install zip πρώτα τη rom και μετά τον kernel? Θέλει και wipe? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Ναι, καλό θα ήταν να κάνεις ένα wipe cache μόνο, αλλά και χωρίς αυτό, συνήθως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 έχει κάποιος περάσει την καινούρια oxygen 2.3.2? εντυπώσεις? εκτός από το usb-tethering/wifi hotspot υπάρχει κάποιο άλλο χοντρό bug? Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Κανένα πρόβλημα, νομίζω διορθώθηκε και το πρόβλημα που είχα με την 2.3.1, που όταν είχες ενεργοποιημένη την επιλογή το κουμπί power να τερματίζει την κλήση και πάταγες το volume down έκλεινε επίσης. Λέω νομίζω γιατί ενώ πριν μου το έκανε 8/10 τώρα δεν μου το έκανε καθόλου αλλά θα δω τις επόμενες μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts