Jump to content

[Modding] Huawei U8800 IDEOS X5

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα παιδια! επειδη εχω χασει επεισοδια σχετικα με το modding του κινητου,υπαρχει καποια αξιολογη rom να βαλω μεπληρη υποστηριξη ελληνικων και χωρις bugs και αν ναι ποια προτεινετε?

ευχαριστω!

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπερα παιδια! επειδη εχω χασει επεισοδια σχετικα με το modding του κινητου,υπαρχει καποια αξιολογη rom να βαλω μεπληρη υποστηριξη ελληνικων και χωρις bugs και αν ναι ποια προτεινετε?

ευχαριστω!

Εγω παντως χρησιμοποιω την τελευταια cyanogen με franco κερνελ και οοολα ειναι κομπλε χωρις κανενα κολλημα......Αν και ο κερνελ που ειναι μαζι με την ρομ ειναι και αυτος πολυ καλος....ΑΑΑ και απ'οτι παρατηρω πρεπει να κραταει λιγο παραπανω η μπαταρια......

Παιδες εχω ενα προβληματακι.....Δεν μου βγαζει ουτε τα τραγουδια του κινιτου ουτε τις εικονες στην συλλογη εικονων ενα με καποιο file manager τα βλεπω ολα ηχους, εικονες τα παντα....Μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει για δεν την παλευω να χτυπαει το κινιτο με τους default ηχους......:p

Εγω παντως χρησιμοποιω την τελευταια cyanogen με franco κερνελ και οοολα ειναι κομπλε χωρις κανενα κολλημα......Αν και ο κερνελ που ειναι μαζι με την ρομ ειναι και αυτος πολυ καλος....ΑΑΑ και απ'οτι παρατηρω πρεπει να κραταει λιγο παραπανω η μπαταρια......

Παιδες εχω ενα προβληματακι.....Δεν μου βγαζει ουτε τα τραγουδια του κινιτου ουτε τις εικονες στην συλλογη εικονων ενα με καποιο file manager τα βλεπω ολα ηχους, εικονες τα παντα....Μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει για δεν την παλευω να χτυπαει το κινιτο με τους default ηχους......:p

που βρισκω link για αυτα που ειπες φιλε??

εαν αλλαξω τον kernel μετα για να το επαναφερω το κινητο στην αρχικη του κατασταση κανω την συνηθισμένη διαδικασια η θελει και καμια αλλη για να αλλαχθει ο kernel?? και αν δεν τον αλλαξω και βαλω μονο την cm7 υπαρχει προβλημα η δεν ειναι τοσο καλος οσο του franco?

και κατι αλλο, εχει ελληνικο μενου η cm??

Edited by jmallen3

Δε χρειάζεται να κάνεις κάτι διαφορετικό.

Καλός είναι και ο kernel της cm7, αλλά αυτός του franko είναι λίγο καλύτερος, σχετικά με την απόδοση/εξοικονόμηση ενέργειας.

ευχαριστω dancer για τις αμεσες απαντησεις, αν εχει ελληνικο μενου και γενικα ελληνικα παντου οπως η stock που εχω τωρα ξερεις μηπως??

Έχει, μόνο το πληκτρολόγιο δε θυμάμαι αν έχει, μιας και δεν το χρησιμοποιώ και διαγράφω εντελώς.

Πρώτα τη rom. Κι εγω το ψιλοσκεφτόμουν αλλά πίστεψε με αξίζει τον κόπο.Και είναι και εύκολο. Ας είναι καλά όλα τα παιδιά εδώ με τη βοήθεια που δίνουν.

τωρα την περναω και ελπιζω να γινουν ολα οκ. τον kernel πως το περναω μετα? οπως ειναι το zip το βαζω στν καρτα μνημης και μετα το κανω install απο το clockwork mode?

Αφού ολοκληρωθεί η εκκίνηση της συσκευής με τη νέα ρομ, κάνεις επανεκκίνηση σε recovery πάλι(κρατώντας πατημένο το κουμπί ενεργοποίησης της συσκευής και επιλέγοντας reboot -> recovery) και με τον ίδιο τρόπο φλασάρεις και τον Kernel.

ευχαριστω παιδια για τις οδηγιες σας,την περασα και μπορω να πω πως ειναι καταπληκτικη μεχρι ωρας!!!

Έκανα αναζήτηση αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι, υπάρχει τρόπος να ξανασυνδέσουμε εφαρμογές με το market μετά την αλλαγή ROM;

Έβαλα την oxygen και ενώ από το backup τα περισσότερα δούλεψαν χωρίς πρόβλημα οι εφαρμογές μου δεν φαίνονται σαν εγκαταστημένες εκτός αν πάω στην αναζήτηση, αλλά έτσι δε μου προσφέρονται ενημερώσεις.

Έκανα αναζήτηση αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι, υπάρχει τρόπος να ξανασυνδέσουμε εφαρμογές με το market μετά την αλλαγή ROM;

Έβαλα την oxygen και ενώ από το backup τα περισσότερα δούλεψαν χωρίς πρόβλημα οι εφαρμογές μου δεν φαίνονται σαν εγκαταστημένες εκτός αν πάω στην αναζήτηση, αλλά έτσι δε μου προσφέρονται ενημερώσεις.

κατεβασε οποιαδηποτε εφαρμογη απο το market και μετα θα φαινονται οι εφαρμογες σου κανονικα.

Πέλαγο να ζήσω δε θα βρω

σε ψυχή ψαριού κορμί γατίσιο

κάθε βράδυ βγαίνω να πνιγώ

πότε άστρα πότε άκρη της αβύσσου

Παιδιά, ψιλοσοσ...

Έχω κατεβάσει το backup της wind που ανέβασε ένα μέλος, αλλά ενώ την έχω περάσει στην sd, δεν τη βλέπει το recovery....

κατεβασε οποιαδηποτε εφαρμογη απο το market και μετα θα φαινονται οι εφαρμογες σου κανονικα.

Το είχα κάνει (χωρίς να γνωρίζω ότι το φτιάχνει απλά χρειάστηκα μια εφαρμογή) αλλά μόνο όταν απεγκατέστησα μία που ήδη είχα και την ξανάβαλα βρήκε και τις υπόλοιπες - εκτός αν έφταιγε ότι δεν είχα κανει restart...

Ευχαριστώ πάντως!

Παιδεια παιζει να παρουμε την Ics?

Ανεπισημα ή επισημα?:blink:

Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2

Παιδιά, ψιλοσοσ...

Έχω κατεβάσει το backup της wind που ανέβασε ένα μέλος, αλλά ενώ την έχω περάσει στην sd, δεν τη βλέπει το recovery....

παιδιά, κάποιος για αυτό?

Και κάτι ακόμα. Για την καθυστέρηση στο auto rotation υπάρχει κάποια λύση? Έχω την cyanogen 7....

Παιδεια παιζει να παρουμε την Ics?

Ανεπισημα ή επισημα?:blink:

κάτσε μην τρέχεις ρε φίλε, ας πάρουμε την 2.35 πρώτα και μετά ΟΤΑΝ βγει η ICS θα έχουμε αλλάξει κινητό!

παιδιά, κάποιος για αυτό?

Και κάτι ακόμα. Για την καθυστέρηση στο auto rotation υπάρχει κάποια λύση? Έχω την cyanogen 7....

γιατι ασχολείσαι με το back up της Wind? το titanium backup δεν σου κάνει? για ψάχτο λιγάκι και δεν θα χάσεις!

οσο για το autorotation ειναι δυστυχώς πρόβλημα που μάλλον θα λυθεί σε επόμενη version (θεου θέλοντος)

δυστυχώς δεν υπάρχει λύση,ακόμη τουλάχιστον...

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

Πέλαγο να ζήσω δε θα βρω

σε ψυχή ψαριού κορμί γατίσιο

κάθε βράδυ βγαίνω να πνιγώ

πότε άστρα πότε άκρη της αβύσσου

παιδια εχω cm7 με franco kernel αι εδω και 2 ημερες ενω λειτουργουσε κανονικα η καρτα μνημης δεν την βλεπει καθολου το τηλεφωνο ουτε με file explorers αλλα αν το συνδεσω με το usb καλωδιο στο pc φενεται κανονικα η καρτα μνημης στον υπολογιστη.τι συμβαινει?? την εκανα και mount απο το clockwrk mode μηπως φταιει αυτο αλλα τιποτα και παλι.βοηθεια!!

γιατι ασχολείσαι με το back up της Wind? το titanium backup δεν σου κάνει? για ψάχτο λιγάκι και δεν θα χάσεις!

οσο για το autorotation ειναι δυστυχώς πρόβλημα που μάλλον θα λυθεί σε επόμενη version (θεου θέλοντος)

δυστυχώς δεν υπάρχει λύση,ακόμη τουλάχιστον...

Δεν νομίζω να κάνει το titanium. Λέω να επαναφέρω το τηλέφωνο στην αρχική του μορφή. Να επαναφέρω δηλαδή την rom της wind....

παιδεια προβλημα περασα την cm7 και δεν μπορω να παρω τηλεφωνο :p

ειχα δει καπου οτι κατι επρεπε να ρυθμησω αλλα δεν θυμαμαι τι :/

Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2