AgelosMo Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 παιδια καλημέρα, Το mini (όχι pro) υποστηρίζει video call με skype? Κατέβασα το skype απο android market δοκίμασα video κλήση από Laptop προς mini. Στην οθόνη του mini έβλεπα αυτόν που καλούσε αλλά στο laptop δεν με έβλεπε.. ευχαριστώ εάν ανοίξεις την κάμερα θα μπορεί να σε βλέπει απο την πίσω. απλά θα πρέπει να έχεις γυρισμένο το κινητό. αυτός θα σε βλέπει εσύ όμως όχι. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis71 Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 ok ευχαριστώ για τις απαντήσεις.. είχα την εντύπωση ότι έχει μπροστινή κάμερα γιατι πάνω και μπροστά έχει ένα στρογγυλό σαν κάμερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 ok ευχαριστώ για τις απαντήσεις.. είχα την εντύπωση ότι έχει μπροστινή κάμερα γιατι πάνω και μπροστά έχει ένα στρογγυλό σαν κάμερα... Αυτό νομίζω είναι αισθητήρας για την φωτεινότητα και για την οθόνη (για την αυτόματη προσαρμογή της εάν γυρίσεις το κινητό). Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 αν γίνεται, μετέφερε εφαρμογές στην sd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antgvls Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Αναφέρομαι στο xperia mini. Βασικά κατέβασα το App2sd και τα μετέφερα όμορφα και ωραία.. Κάτι άλλο με απασχολεί τώρα..έχω τη μαμίσια 2gb sdcard. Και θέλω να πάρω μια 8gb. Τα apps που έχω στη 2gb πως τα αντιγράφω στην καινούρια; Διότι μπήκα με usb από το pc και δεν βλέπω μέσα κανένα από τα παιχνίδια πχ που μετέφερα. Θέλω να πω ότι δεν παίζει ένα απλό copy paste.. Και μια 2η ερώτηση: κάτι φάκελοι (.android_secure,.doodlemobile_featureviewnew,doodlemobile_platform,Android..) τους χρειάζομαι στην καινούρια sd; Τι φάκελοι είναι; Μήπως δημιουργούνται μετά μόνοι τους στην καινούρια sd, όπως ο φάκελος DCIM; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 ότι αρχείο βλέπεις στην τωρινη sd, θα το κάνεις copy paste στη νεα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antgvls Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 ότι αρχείο βλέπεις στην τωρινη sd, θα το κάνεις copy paste στη νεα ;) Ευχαριστώ και πάλι! Ακόμα δεν έχω πάρει την 8άρα. Μόλις την αλλάξω, αν έχω κάνα θέμα θα επικοινωνήσω! Τανκς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wertyo Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Γιατί με παιδεύεις γέρο άνθρωπο; :p χαχαχαχα :p τι πιστεύεις θα διορθωθεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 (edited) Ξαφνικά εμφανίστηκε ένα άλμπουμ φωτογραφιών του Facebook στη "Συλλογή" μου (έχουν το χαρακτηριστικό "F" πάνω τους) με τίτλο "Νέες από φίλους", πιθανότατα από το κόλλημα του συγχρονισμού που έφαγε πριν από κάποιες μέρες, ίσως κι από κάποια είσοδό μου στο Timescape.. είναι καμμιά 15αριά φωτογραφίες απ'τις οποίες δεν εμφανίζονται "ιδιότητες" ώστε να τις βρω να τις διαγράψω με κάποιον file explorer αφού δεν μου δίνεται η δυνατότητα ούτε απ'την ίδια τη "Συλλογή" να το κάνω όπως με τα υπόλοιπα άλμπουμς. Πως στο καλό θα καταφέρω να τις εξαφανίσω από εκεί;:blink: edit: Άκυρο παιδιά το βρήκα, απενεργοποίησα το "Ενσωμάτωση Facebook" μέσα από τις ρυθμίσεις κι εξαφανίστηκε το άλμπουμ.:) Edited March 29, 2012 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htselepakis Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Ευχαριστώ και πάλι! Ακόμα δεν έχω πάρει την 8άρα. Μόλις την αλλάξω, αν έχω κάνα θέμα θα επικοινωνήσω! Τανκς Μπορείς να πάρεις και την 16άρα... Καλύτερα να έχεις πολύ άδειο χώρο παρά να σου λείπει...:) Παράθεση A suspicious mind is a healthy mind... Never stop dreaming (Μπάμπης από Θεσσαλονίκη) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 (edited) Παιδιά μία ερώτηση, το music player δεν έχει repeat on/off επιλογή; Δεν γίνεται να πηγαίνει στο επόμενο album αυτόματα; Βέβαια το Google Play Music τα έχει αυτά...αλλά δεν μου αρέσει το γκρι widget του. Edited March 29, 2012 by Zenor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 ρε παιδιά πήρε ο ξάδερφός μου το mini pro χθες, το έστησα όλα οκ, αλλά με πήρε πριν λίγο και μου είπε ότι δε μπορεί να ανοίξει το κάλυμμα της υποδοχής να το φορτίσει :lol: Πώς να του το περιγράψω να το ανοίξει!? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 νυχακι και κοντρα στο καπακι..είναι σπαστικο όντως Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htselepakis Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Υπάρχει κάποια λύση στο πρόβλημα αυτό? Τι πρέπει να κάνω για να το διορθώσω? Μήπως απλά είναι ελαττωματικό? Πόσο καιρό το έχεις? Παράθεση A suspicious mind is a healthy mind... Never stop dreaming (Μπάμπης από Θεσσαλονίκη) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 οριστε ποτε θα παρει η σειρα xperia το παγωτο.. http://blogs.sonymobile.com/products/2012/03/30/the-vans-around-the-corner-android-4-0-ice-cream-sandwich-software-upgrade-coming-to-2011-xperia-smartphones-starting-from-mid-april/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htselepakis Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Εγώ θα το πήγαινα στο service της SE... Ακόμα στην εγγύηση είναι και από την στιγμή που δεν επεναίβεις πάνω του καθ' οιονδήποτε τρόπο ισχύει... Παράθεση A suspicious mind is a healthy mind... Never stop dreaming (Μπάμπης από Θεσσαλονίκη) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Την εκανα κ'γω την πατατα μου. Πηγα να βαλω μια ρομ ics απο xda αφου πρωτα εκανα backup με recovery και αφου την εκανα εγκατασταση κολλησε στο sony ericsson. Τωρα δεν μπαινει ουτε στο recovery για να κανω restore το backup που ειχα κανει...:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Την εκανα κ'γω την πατατα μου. Πηγα να βαλω μια ρομ ics απο xda αφου πρωτα εκανα backup με recovery και αφου την εκανα εγκατασταση κολλησε στο sony ericsson. Τωρα δεν μπαινει ουτε στο recovery για να κανω restore το backup που ειχα κανει...:wacko: Seus αναγκαστικά... sent εύκολα και γρήγορα via my hardware keyboard... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag12345 Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Sos, έχω το xperia mini και μετά από αναβάθμιση μέσω ΟΤΑ έχει τρελαθεί, Μόλις το δουλέψω 10 λεπτά αρχίζει να κάνει πολλές μικρές δονήσεις και ότι εφαρμογή ανοίγω την κλείνει, βασικά ότι πατώ αυτό κάνει back και το ακυρώνει, δεν κάνει απολυτος τίποτα δηλαδή, αν το αφήσω μισή ώρα χωρίς να το πειράξω δουλεύει για λίγο και πάλι τα ίδια, του έκανα επιδιόρθωση με PC Companion αλλά τίποτα, μετά με το SEUS αλλά πάλι τα ίδια. Δεν δουλεύει. Σημείωση δεν ήταν ROOT πριν την αναβάθμιση μέσω ΟΤΑ. Υπάρχει κάποια λύση στο πρόβλημα αυτό? Τι πρέπει να κάνω για να το διορθώσω? γνωρίζει κάνεις πως μπορώ να γυρίσω ένα firmware πίσω στο 0.42 ??? μπας και συνελθει? έχει εμφανιστει σε πολλούς αυτο το πρόβλημα κ ένας από αυτους είμαι κ εγώ. Είναι προβλημα υπερθερμανσης των πλήκτρων αφής. Αν κρυώσεις την οθονη, σταματάει να στο κάνει. Φυσικά η λύση ειναι να το στείλεις για service. Εγώ αύριο θα το στείλω κ θα σου πρότεινα να το στείλεις κ συ. Δεν πρόκειται να φτιάξει μόνο του ούτε με downgrade. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Seus αναγκαστικά... sent εύκολα και γρήγορα via my hardware keyboard... Tο εκανα...εκανα και downgrade σε .042 εκδοση για να κανω root γιατι πηγε σε 0.69:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patheraw Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Tο εκανα...εκανα και downgrade σε .042 εκδοση για να κανω root γιατι πηγε σε 0.69:) то downgrade πως το εκανες και γυρισες στην .042?καποια βοηθεια?εστω και με πμ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 то downgrade πως το εκανες και γυρισες στην .042?καποια βοηθεια?εστω και με πμ:) 0.62 εβαλα οχι .042. Το εκανα με wotanserver. Κατεβασε απο το support τα 2 αρχεια που εχει αφου κανεις register στο site. Φροντισε να εχεις στον υπολογιστη σου το pc companion και το update service. Κανεις εγκατασταση τα αρχεια που κατεβασες και ανοιγεις το wotan client και αρχιζεις. Δες και ενα να κατατοπιστεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wertyo Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 παιδιά...ξέρει κανεις σας κανένα πρόγραμμα που να κάνει φακέλους σε official lancer; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fk_pakos Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Κατοχος του Mini κι εχω την εξης απορια: σε καφετερια εμπαινα μεσω wifi απο το κινητο στο ιντερνετ.... αλλαζουν το ρουτερ.... και τωρα δε το βρισκει καν το ασυρματο δικτυο... εχω σβησει το παλιο που το εχει αποθηκευσει στη μνημη, εχω κανει ποσες φορες σαρωση και τιποτε... και να βρισκομαι ακριβως διπλα απο το μοντεμ-ρουτερ.... φιλος μου με samsung πχ του το βρισκει αμεσως.... ( ΥΓ. η ονομασια του ασυρμ δικτυου την βαλανε οπως την ειχαν και πριν αλλαξουν το ρουτερ)... τι μπορει να φταιει???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimval86 Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Κατοχος του Mini κι εχω την εξης απορια: σε καφετερια εμπαινα μεσω wifi απο το κινητο στο ιντερνετ.... αλλαζουν το ρουτερ.... και τωρα δε το βρισκει καν το ασυρματο δικτυο... εχω σβησει το παλιο που το εχει αποθηκευσει στη μνημη, εχω κανει ποσες φορες σαρωση και τιποτε... και να βρισκομαι ακριβως διπλα απο το μοντεμ-ρουτερ.... φιλος μου με samsung πχ του το βρισκει αμεσως.... ( ΥΓ. η ονομασια του ασυρμ δικτυου την βαλανε οπως την ειχαν και πριν αλλαξουν το ρουτερ)... τι μπορει να φταιει???? Τίποτα δεν φταίει φίλε, είναι θέμα με το ρούτερ τι ακριβώς δεν ξέρω πρέπει να γίνει επαννεκίνηση στο ρούτερ και θα το βρίσκεις,την επόμενη φορά που θα πας σίγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts