Jump to content

vag12345

Members
  • Δημοσιεύσεις

    64
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About vag12345

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

vag12345's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλή επιτυχία!! Μακάρι να κερδίσω εγώ!!!
  2. κοιτάξτε τι έπεσε μόλις στην αντίληψή μου.. http://www.athensvoice.gr/life/tech/otan-fitness-ginetai-ypothesi-ton-exypnon-syskeyon δωρο activity tracker. το τσέκαρα στα public και ισχυει
  3. Ωραίος!!!! Έχουμε τίποτα και για google sync???
  4. Καλημέρα σε όλους. Κάτοχος του VNS-L31 με έκδοση VNS-L31C432B103. (3gB) 1) Υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργησω φάκελο πέρα από τους υπάρχοντες? (google, εργαλεια, κορυφαιες εφαρμογες) 2) Σαν πρωην κάτοχος Galaxy S4, ήμουν κατά στο να συγχρονισω το κινητό μου με την google γιατί με τα samsung μετέφερα ότι ήθελα όπου ήθελα. Τώρα όμως που πήγα σε Huawei θέλω να το συγχρονίσω για να μην ψάχνω κάθε φορά εφαρμογες, δεδομενα, επαφες... Τις φωτογραφίες τις περνάω στην SD οπότε δεν τις ανεβαζω πουθενά. Πώς μπορώ να το ρυθμίσω να κάνει συγχρονισμό και να τα ανεβασει όλα στο google account μου?? Και εννοω ό,τι έχω αυτή τη στιγμή στο P9 lite να ανεβαίνουν στο google account.
  5. μα τόσοι διαγωνισμοί.. σε έναν δε γίνεται να κερδίσω??
  6. πάλι άλλος θα το πάρει, την τύχη μου μέσα...
  7. Ας είμαι εγώ ο τυχερός αυτή τη φορά. Όλο οι άλλοι κερδίζουν.. :(
  8. Καλή μου τύχη.. Μακάρι να είμαι εγώ ο τυχερός!!!!!!!!
  9. Ευχαριστώ πολύ!! Μέχρι στιγμής δεν μου έχει εμφανίσει κανένα από τα συμπτώματα!!! Είναι φυσιολογικό. Βέβαια να θυμάσαι ότι εξαρτάται και πόσα ακόμα έχεις εγκατεστημένα εσύ και σου απορροφούν μνήμη.
×
×
  • Create New...