Jump to content

jimval86

Members
  • Δημοσιεύσεις

    300
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by jimval86

  1. Τελικά το δοκίμασες φίλε ? Σκ'εφτομαι να το κάνω κι εγώ αλλά είμαι επιφυλακτικός .
  2. jimval86

    OnePlus 5T

    Καλησπέρα φίλε πλέον το Android έχει εξελιχθεί παραπάνω από το iOS εγώ χρήστης iPhone από το 2012 δεν μπορούσα να σκεφτώ πως θα έχω κάτι άλλο και είχα δοκιμάσει και με το Galaxy S7 edge , έχει 2 μήνες είμαι με το 5τ ούτε το μετάνιωσα ούτε θέλω να γυρίσω πίσω ούτε καν το σκέφτομαι , η μπαταρία πολύ καλύτερη και επιδόσεις δεν κολλάει πουθενά , το καλύτερο ή φορτίσει πλέον δεν το φορτίζω την νύχτα γιατί οπότε θα χρειαστεί το βάζω στην πρίζα συνήθως φτάνει έως 40-50% και γεμίζει σε περίπου 40-45 λεπτά , τα έχω όλα ανοιχτά Bluetooth- 4g , 5000 λεπτά σύνολο τον μήνα σε κλήσεις και παιχνίδια περίπου 1,5 ώρα την ημέρα και με βγάζει ανετα , πιστεύω να σε καλυψα και σου μιλάω από προσωπική εμπειρία δηλαδή υποκειμενικά πχ αν χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από το iOS , πες μου αν μπορώ να σε βοηθήσω σε παραλλαγές στο Android .
  3. Προσωπικά παρατήρησα πως το Skype έχει καλύτερη σταθερότητα από το Viber κατά την διάρκεια της βίντεο κλήσης και με 3g - 4g είτε με wifi .
  4. Καλημέρα φίλε , απ' ότι ξέρω κανείς δεν αναλαμβάνει να επισκευάσει συσκευή που εκτέθηκε το Hardware του σε υγρό , ότι κι αν είναι , αλλά πήγαινε το και αλού για καλό και για κακό μήπως και είναι τίποτα άλλο .
  5. Καλή τύχη να έχουμε και καλή χρονιά σε όλους !!!
  6. jimval86

    iPhone 5

    Υπάρχει το iBlackList όμως θα πρέπει να είσαι jailbreak , χωρίς jailbreak δεν υπάρχει κάτι , στο iOS 7 θα έχει ναι .
  7. jimval86

    iPhone 5

    Όχι φίλε , δοκίμασε απλές ρυθμίσεις μέσα στη συσκευή είναι και είσαι οκ .
  8. jimval86

    iPhone 5

    https://support.google.com/mail/answer/2753077?hl=el Ρίξε μια ματιά φίλε cardav .
  9. jimval86

    iPhone 5

    Αυτό είναι που λένε αν έχεις τύχη διάβαινε :) !!!
  10. jimval86

    iPhone 5

    Πρέπει να πάει στην αστυνομία να δηλώσει την κλοπή και με εισαγγελική απόφαση να δωθεί εντολή να μπλοκαριστεί το imei , τώρα πόσο καιρό τραβάει αυτό δεν γνωρίζω .
  11. jimval86

    iPhone 4

    Πρέπει να έχεις και σιμ φίλε για γίνει η ενεργοποίηση κι ας είναι μεταχειρισμένο , εκτός αν το κάνεις επαναφορά από κάποιο αντίγραφο αν είχες από ποιο παλιά .
  12. Ωραίο καλοκαιρινό δώρο πάντως. Καλή επιτυχία σε όλους μας !!!
  13. jimval86

    iPhone 4S

    Φίλε αν έβαλες τη κάρτα σου και δουλεύεις κανονικά το τηλέφωνο κάνε το restore άφοβα , αν πάλι είναι κλειδωμένο μην το κάνεις τίποτα , απλώς βρίσκεις αυτόν που το αντάλλαξες και του το δίνεις πίσω .
  14. jimval86

    iPhone 4S

    Φίλε από Αμερική δεν ισχύει η εγγύηση στην Ελλάδα η οπουδήποτε αλλού εκτός αμερικής .
  15. jimval86

    iPhone 5

    Κοίταξε τις γνωστοποιήσεις και τις υπηρεσίες τοποθεσίας , κλείσε ότι πιστεύεις ότι τρέχει background και ότι δεν χρειάζεσαι . Κλείνε και τα data καλύτερα.
×
×
  • Create New...