Jump to content

fk_pakos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    43
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

fk_pakos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Για να περάσουμε την 7 κάνουμε καθαρή εγκατάσταση ή πάνω από αυτή που έχει ήδη???? Εσείς που γράφετε εντυπώσεις από την 7 πως τη κάνατε την αναβάθμιση???
  2. Κάτι άλλο που παρατήρησα. Το φορτίζω κλειστό το κινητό και κάνω ολοκληρωμένες φορτίσεις. Δυο με τρεις φορές μου έχει κολλήσει στο 93%. Το βγάζω από τη πρίζα και το βάζω ξανά και μέσα σε 3 λεπτά έχει φτάσει 100%. Καινούριο κινητό δε μπορώ να καταλάβω γιατί κάνει τέτοια κουλά?????
  3. Παθαίνω το εξής. Σε πολλές κλήσεις ενώ τους ακούω καθαρά, αυτοί που με καλούν δε με ακούν καθόλου. Εγώ έχω θέμα ή αυτοί που με καλούν δεν έχουν καλό σήμα???? Ειμαι με φουλ σήμα καθώς το έχω σε 2g το δίκτυο. Το αλλάζω μόνο αν θέλω να κάνω χρήση δεδομένων.
  4. Αγγλικά θα είναι μόνο οι ρυθμίσεις(settings) του κινητού ή οτιδήποτε μέσα στο κινητό(πχ. στο playstore μέσα θα είναι ελληνικά??? και παρόμοια οι εφαρμογές που κατεβάζω εφόσον θα είναι ελληνικό playstore???? Άλλο παράδειγμα είναι στη γραφή μνμ.... θα έχει εκμάθηση λέξεων ελληνικού αλφαβήτου???? Αν όλα αυτά τα υποστηρίζει στα ελληνικά τότε είναι μια χαρά.... Όταν λες δεν υπάρχει υποστήριξη τι εννοείς??? ότι δε θα έχω αναβάθμιση στο android???? ΥΓ. Κάτι άλλο που παρατήρησα γι αυτή τη συσκευή.... λένε αρκετοί πως έχει θέμα με το wifi..... ισχύει κάτι τέτοιο???
  5. Θέλω κι εγώ να μεταβώ στο συγκεκριμένο μοντέλο αλλά δε θέλω να το παραγγείλω απ το εξωτερικό... το έχω βρει και στο eshop σε λογική τιμή θέλω να πιστεύω.... απλώς να ρωτήσω, μήπως ξέρετε από το κατάστημα αυτό, το κινητό έχει ευρωπαϊκή ρομ ή κινέζικη???? δε θέλω να το πάρω και να ψάχνω οδηγούς εγκατάστασης άλλης ρομ.... με το που μου έρθει να κάνει ότι update είναι να κάνει και να αρχίσω τη χρήση του.... ΥΓ. πρώτη μου φορά που πρόκειται να κάνω αγορά κινέζικου κινητού... κάτοχος z3 compact...ελπίζω να αξίζει η μετάβαση....
  6. Έχω το κινητό από τότε που βγήκε... είμαι φουλ ευχαριστημένος από αυτά που προσφέρει... δεν είχα κάποιο θέμα ως τώρα αν και το πρόσεχα γενικά... το τελευταίο μήνα έχω ένα θέμα στις κλήσεις.... έχει πέσει πολύ η απόδοση του ηχείου όταν πραγματοποιείται μία κλήση με αποτέλεσμα αν δεν έχει ησυχία, να μην ακούω τίποτε... αναγκάζομαι να βρω ήσυχο μέρος για να συνεννοηθώ... μου χει σπάσει τα νεύρα... από ρυθμίσεις κλήσης τα έχω όλα στο τέρμα...δε θέλω να το δώσω να το ανοίξουν και να μου χαλάσουν τίποτε άλλο... έχει παρουσιαστεί σε κάποιον άλλο αυτό το θέμα?????
  7. Έβαλα την 16,2 που ανέφερε ο φίλος παραπάνω κι όλα οκ....κάτι που παρατήρησα, πάλι σε ότι έχει να κάνει με το sygic, είναι πως όταν το ανοίγω, αυτόματα μου ανοίγει και το wifi... αυτό παλιότερα δε γινότανε, και μάλλον είναι θέμα λειτουργικού κι όχι εφαρμογής... μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό ή να το αφήσω ως είναι??? ΥΓ. Το "μικρόφωνο"(φωνητική αναζήτηση) που εμφανίζεται όταν το τηλέφωνο είναι κλειδωμένο, γίνεται να εξαφανιστεί???
  8. Ένα σοβαρό πρόβλημα για μένα με τη καινούρια έκδοση Android.... Δεν υποστηρίζει το Sygic(15.5.9), το οποίο το χρησιμοποιούσα συχνά..... του έχει παρουσιαστεί το ίδιο κανενός?? ΥΓ. Επίσης, πως μπορώ να εξαφανίσω το εικονίδιο της φωνητικής καθοδήγησης κάτω αριστερά όταν είναι κλειδωμένο???
  9. Όταν τα mp3 τα μεταφέρω στη μνήμη του κινητού τότε τα παίζει κανονικά... Το θέμα είναι όμως πως στη 5.0.2 δεν είχε τέτοιο θέμα... Τελοσπαντων...
  10. Όταν βάζω default ringtone τότε το παίζει κανονικά ανάλογα την επαφή... Τα mp3 που βάζω για ήχους τα έχω στην SD, και τα παίζει μόνο όταν τα βάλω σαν γενικό ήχο κλήσης... Πριν κάνω την αναβάθμιση σε 5.1.1 ακριβώς έτσι τα είχα και λειτουργούσαν μια χαρά.. Είναι καθαρά θέμα αναβάθμισης πιστεύω... Πρέπει να βγει update..
  11. Και καθαρή εγκατάσταση που έκανα την 5.1.1 πάλι τα ίδια προβλήματα έχω με τους ήχους κλήσης... Παίζει μόνο ο γενικός ήχος κλήσης!!! Είναι bug της 5.1.1 λογικά...
  12. Και σε μένα το κάνει αυτό.. Χτυπάει πάντα ο ίδιος ήχος κι ας έχω βάλει διαφορετικούς σε κάποιες επαφές... Δεν έκανα καθαρή εγκατάσταση, μήπως φταίει αυτό?!?!
  13. Και στο δικό μου έτσι είναι... το χα αναφέρει και σε προηγούμενες σελίδες, αλλά δε πήρα απαντήσεις πίσω....
  14. Κάνατε καθαρή εγκατάσταση ή δε χρειάζεται καν, λόγω του ότι είναι μικρή αναβάθμιση...?!?!
  15. Αυτό που έχω παρατηρήσει στο δικό μου(είναι σχεδόν μιας εβδομάδας), είναι πως το κάτω καπάκι προεξέχει ελάχιστα σε σχέση με το πάνω(αυτό της SD)... Δε ξέρω αν είναι έτσι σε όλες τις παρτίδες... Ελπίζω με το χρόνο να μη μου παρουσιάσει πρόβλημα..
×
×
  • Create New...